2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:)) ne ilginciz ya valla kadınları anlamak zor normalde kilo aldık diye oturup ağlarız hamile kalınca göbeğimiz çıksın diye bayılıyoruz hele ben ilk aylarda dua ediyodum karnım çıksın diye

bendeee .. üzülüyordum .. kimse hamile olduğumu anlamıyor diye :))))

alışveriş merkezine gittim 3 aylık hamileydim .. kuyruk var tuvalette .. zor tutuyorum .. utandım ben hamileyim .. bana sıra verin demeye .. karnımda hiç yok ...

tam sıra bana geldi .. arkadan bir kadın ..bana doğru
"- hanım ; müsade etde bak burda hamile kadın var . önden girsin .sen sonra da giresrsin . "
demezmi .....
"-aaaaa dedim ama ... bende hamileyim . 2 saat bekledim ..ben gireyim .. ardımdan girsin .. . "

bu tip şeyler gelebiliyor başımıza

aklıma gelmişken söyliyeyim .... alışveriş merkezlerindeki . güvenlik kapılarından geçmiyorsunuz değilmi arkadaşlar ... zararlı yaa bize

tontişşş
ne şeker olmuşsun sen maşşallahhh
ohh yaaa içim rahatladı şimdi
demekki kız anaları hep böyle

evet kız anası demek çok karın demek bu arada kız analarına gülben ergenden çilekliyi armağan ediyorum benim kızım bu şarkıyı çok seviyor hemen tepki veriyor erkek analarınada yine gülbenden gerçek bir prens dizlerimde uyuyoru armağan ediyorummmm

Selam Kızlar nasılsınız? Ben aranıza bugün katılıyorum,sabahtan beri ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım bir baktım ki,kaç sayfa var diye 2000 küsürleri görünce şok oldum yok dedim ben hepsini okumiyim en iyisi :) Allahın izniyle Mayıs ayı sonu oğlumu kucağıma alıcağım..Çok heycanlı bir bekleyişmiş geceleri sürekli uyanıyorum neden olduğunuda anlamıyorum ama aklımdan 1 saniye çıkmadığı içindir diye düşünüyorum..27 yaşındayım çalışıyorum ilk bebişim olucak inşallah.Aranıza katılmaktan mutluyum umarım iyi bir katılımcı olurum :))

yok geçermiyim hiçç Allah korusun

Son düzenleme:

hoş geldin aramızaaa .... hayırlı olsun bebişin ... istanbuldanmısın ..nerdesin cm ?

canım benim birazda yapısal sanırım ben 2 aylıkken belirdi herkez şaşıyodu kız biraz daha belirgin olur derler ya ondan heralde bazen nazar değecek diye ayımdan fazla söylüyorum heheh:)

aramıza hoşgeldin tito

oğluşun hayırlı uğurlu olsun allah güle güle sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

hoşgeldin canımm aramıza valla mayıs annelerindeyiz ama çoğumuz nisanda doğum yapıcaz galiba :90:

bayıldım bu fikreee
GERCEK BİR PRENS DİZLERİMDE UYUYOR...
hahahah cok guzelmıs yaaaa

kızlar ne kadar güzel fotolar bunlar.....

maşallah fıstık gibisin sen ya kiloda yakışmış sana göbekde kız anası seniii... benimde var göbişim bakalım yarın belki eklerim top gibi toppp...

amanda aman sen hiç kilo almamışsın valla sana tebrik koyuyorum ben yaa.. maşallah canım hem çok şık hem çok tatlı çıkmışsın..

hoşgeldin canım ....

kız maşallah sana ne kadar güzel ya minicik göbeğin var boyun uzun ben kısa boyluyumtontiş tontiş olucam ya gerçi şuan sadece göbeğim var amaaa.... çok güzelsiniz hepiniz kızlar.....

çokkkkk teşekkür ederimm canımmmm saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…