2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay şu dışardan görünme meselesini çok merak ediiyorum 4 haftadır oynuyo ama dışardan bişi görünmüyo henüz benim yağ katmanlarımdan olabilirmi acaba

ilk aylar daha zor aslında .karnın yok ama daha tehlikeli ayakta durmak falan . şimdi daha rahatız belki ...
ama dışarıdan bakınca öyle gözükmüyor tabii :)))

selam canım.sen nasılsın nasıl oldun.rabıadan haber varmı ıyımıymıs

kızlar aranızda öğretmen varmı acaba ?ben anasınıfı öğretmeniyim çocuklarla başım dertte özellikle bana çok düşkün olnalara bişeyler oldu bilerek çarpıyorlar karnıma. biri bugün karşıdan bana doğru bi koştu kafa atıyoduki göbişime zor tuuttum aklım gitti elim ayağım boşaldı sanki

ay şu dışardan görünme meselesini çok merak ediiyorum 4 haftadır oynuyo ama dışardan bişi görünmüyo henüz benim yağ katmanlarımdan olabilirmi acaba

yok yaa yağla falan alakası yok..bende sıfır yağlı göbeğe sahip olan biri değilim açıkcası
göbek yoktu ama dümdüz değildi kaslı kaslı
çok hoş bişey yaa görünmesi...

Kıazlar istanbuldanmısnız? Hani hastaneye gidiyorsunuz ben snaırım değiştircem hastanemi dr'umdan memnunum fakat hastanemden değilim çok kararsızım..birde dr. odasına 2 hasta birden alıyor ona takmış durumdayım Yani eşimle gidiyoruz içerde başka hastaya reçete yazdığı için almıyor onu beni ultrasona aldığı zmn çağırıyor eşimi fln böyle..

Herkeze selamlarrr,
Ohhh neguzel oyle, bir gobek muhabbetidir almis basini gitmis:))
Allah daha cok arttirsin sekerler muhabbetinizi,
Bu arada butun gobusler bir harika:)))

Bende bi ara cekeyim diyorum tombis gobusumu

Herkesler iyidir umarim??
Rabia kacta gidicekti sonuclarini almaya haberi olan varmi?
Cerenliyagmur sanirim yarin haber verebilicekti anca dimi...
Hayirlisi olsun insallah...Rabbim guzel sonuclar versin

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun.... Dikkat et kendine....

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim

ohh ne güzel göbüşelrinizi koymuşsunuz çok tatlı resimlere baktım.
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....

oh çok şükür canım darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…