ilk aylar daha zor aslında .karnın yok ama daha tehlikeli ayakta durmak falan . şimdi daha rahatız belki ...
ama dışarıdan bakınca öyle gözükmüyor tabii :)))
selam nasılsınız kızlar
Selam canım nasılsın*
merhaba kızlar nasılsınız..bakamadım fazla buraya umarım aksilik yoktur herkes iyidir
benim pıtırcık küt küt atıyor tekmeleri dışardan görünüyor artıkaçtım bakıyorum kızım aaaa göbek oynuyooor diye güldü
selam nasılsınız kızlar
ilk aylar daha zor aslında .karnın yok ama daha tehlikeli ayakta durmak falan . şimdi daha rahatız belki ...
ama dışarıdan bakınca öyle gözükmüyor tabii :)))
hoş geldin tatlım nasılsın keyfin nasıl ?
ay şu dışardan görünme meselesini çok merak ediiyorum 4 haftadır oynuyo ama dışardan bişi görünmüyo henüz benim yağ katmanlarımdan olabilirmi acaba
hoş geldin tatlım nasılsın keyfin nasıl ?
ıyıyım canım sagol.sen nasılsın bebek nasıl.
rabıadan haber yokmu hala merak ettım
bilemiyorum ki bende çok detaylı okuyamıyorum sayfaları canım ama yok sanırım
GÜNAYDIN KIZLAAARR
bu sabah okula giderken bir kaza yaptım.arabamla normal yolumda ilerliyorum ve belediye otobüsü beni sıkıştırdı çarptı.normalde hiç soğukkanlı değilim ama ilk defa bebeğim için sağlam duruyorum .sabah sabah şoku atlattıktan sonra bebeğimin karnını doyurdum annelik nelere kadir.
hala inanamıyorum ya adam bi de pişkin pişkin bana yol vermek zorundasın diyor..doğudaki tarfik Allaha emanet.
bugün sonucu çıkacak arkadaşlar dualarımız sizinle.
meleklerı senmıyaptın.çok guzel olmus canım
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim
ohh ne güzel göbüşelrinizi koymuşsunuz çok tatlı resimlere baktım.
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?