enin göbeğinide merak ediyorummmm
HAHA
şu dakikadan sonra
ilk fırsatta bende çekip koyucam inş.
Bende bende bendeSenin göbeğinide merak ediyorummmm
kızlar ne kadar güzel fotolar bunlar.....
kız maşallah sana ne kadar güzel ya minicik göbeğin var boyun uzun ben kısa boyluyumtontiş tontiş olucam ya gerçi şuan sadece göbeğim var amaaa.... çok güzelsiniz hepiniz kızlar.....
hehehehehe kız benim en yakın arkadasım boy 160 cok kilo aldı ama bir güzeldi bir güzeldi anlatamam..yavrum son ayında penguen gibi yürüyordu ama cok sekerdi..Şimi dogurdu cok sukur prensesi bugun 11 günlük
HAHA
şu dakikadan sonra
koy tabiii merakta bırakma bizi
kızlar ne kadar güzel fotolar bunlar.....
maşallah fıstık gibisin sen ya kiloda yakışmış sana göbekde kız anası seniii... benimde var göbişim bakalım yarın belki eklerim top gibi toppp...
amanda aman sen hiç kilo almamışsın valla sana tebrik koyuyorum ben yaa.. maşallah canım hem çok şık hem çok tatlı çıkmışsın..
hoşgeldin canım ....
kız maşallah sana ne kadar güzel ya minicik göbeğin var boyun uzun ben kısa boyluyumtontiş tontiş olucam ya gerçi şuan sadece göbeğim var amaaa.... çok güzelsiniz hepiniz kızlar.....
HAHA
şu dakikadan sonra
en kısa sürede sizlerden de bekliyorum annelerim :):) çok zevkli oluyo burdan sizleri görmek
Evet Kızlar İstanbul'danım.. Hoşbuldum :) İyikide buldum sizi ben aslında sürekli kadınlar kulübünü takip eidyordum ama dışardan üye olmadan merak etitğim ne varsa sürekli bakardım sonra birde 2011 mayıs anneleri diye aratiyim dedim aa bir baktım neler varmış meğer burda :) deidğim gibi sayfa 20 lere fln gelmiş sonra bu iş olucak gibi değil deidm birazda sondan başliyim okumaya derkenn akşam olmuş :) Benim herşey normal giderse 25 mayıs gözüküyor doğum inşallah.Ama en son dr. gittğimde 3 gün ileride dedi 22 mayısda olabilir dedi bende ha geyret dedim 1 gün daha olursa İkizleri atlıcaz Boğa olucaz :)) etrafımdaki herkes İkiizler biraz zor gibi bişiler dese de pekde önemli değil sağlıklı olsunda..Bu arada hiç oğlan annesi olucağım aklıma gelmezdi :) Değişik bir hismiş tabiki kızda olsa aynı şeyler hissedilirdi sonuçta ilk bebiş..Sizler nasılsınız çalşıyormusunuz? Beni biraz biraz zorlamaya başladı erken kalkmak vs :) Birde iyi beslenemiyorum pekHani ara öğün vs fln..Eşimle aynı firmadayız allahtan ki o sürekli bişiler getiriyor yemem için..Böyle şimdilik ayyy amma uzun yazmışım :))
maşallah cmn ...çok şeker ...
hehe duydu bizim kız yin müziğin sesini başladı tekmelere ay roman mı olacak ne
ayy bende acayım oynak bişeyler..pc basına oturunca acıyorum clasicc müzik yavrum bayılıyo herhal içeride..arada hafif bi tekme sallıyo o kadar
Nevraa saol canımm senide görmek isteriz yanii
büyüyoruz artık teyzesi...sizi de görmek isterizmaşallah maşallh göbişlere nazar değmesın senınde baya belirmiş göbegın
Valla haklısın canımm..acayım ben ogluma İzmirli Taylan' ı....kudursun içeride.eheueheueheuay yokk en hiç klasik müzik dinletmedim ben dinlerken bayılıyorumda yavrucak napsınne zaman açsam oynak bişeyler bir hareketleniyo kapı gıcırtısına oynıcak heralde doğunca
deminden beri deniyorum çekmeyi :)))
cep telefonumun bilgisayar aktarma kablosu evde kaldı ....
laptoptan kendi kamerasından deniyorum ama ; ayakta çekemiyorum ..eğilip uzanıp enter e basmam gerekiyor.. o zaman hep elim çıktı :)))))))))))))))).yapamadım
ancak oturken çekebilirim şu an
bendeee .. üzülüyordum .. kimse hamile olduğumu anlamıyor diye :))))
alışveriş merkezine gittim 3 aylık hamileydim .. kuyruk var tuvalette .. zor tutuyorum .. utandım ben hamileyim .. bana sıra verin demeye .. karnımda hiç yok ...
tam sıra bana geldi .. arkadan bir kadın ..bana doğru
"- hanım ; müsade etde bak burda hamile kadın var . önden girsin .sen sonra da giresrsin . "
demezmi .....
"-aaaaa dedim ama ... bende hamileyim . 2 saat bekledim ..ben gireyim .. ardımdan girsin .. . "
bu tip şeyler gelebiliyor başımıza
aklıma gelmişken söyliyeyim .... alışveriş merkezlerindeki . güvenlik kapılarından geçmiyorsunuz değilmi arkadaşlar ... zararlı yaa bize
buna benzer bişi benimde başıma gelöişti 3 aylıkken hastanede oturdum sıramı bekliyorum ama zor duruyorum 7 kilo vermişim başım dönüyo felan kusmaktan kadının biri geldi herkesin yanında şu geline biyer ver hele kalkta dedi onun karnı baya şiş ama gayet sağlıklı duruyordu valla teyzem kalkarsam ha şuraya bayılıveririrm dedim kalkmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?