2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Kızlar İstanbul'danım.. Hoşbuldum :) İyikide buldum sizi ben aslında sürekli kadınlar kulübünü takip eidyordum ama dışardan üye olmadan merak etitğim ne varsa sürekli bakardım sonra birde 2011 mayıs anneleri diye aratiyim dedim aa bir baktım neler varmış meğer burda :) deidğim gibi sayfa 20 lere fln gelmiş sonra bu iş olucak gibi değil deidm birazda sondan başliyim okumaya derkenn akşam olmuş :) Benim herşey normal giderse 25 mayıs gözüküyor doğum inşallah.Ama en son dr. gittğimde 3 gün ileride dedi 22 mayısda olabilir dedi bende ha geyret dedim 1 gün daha olursa İkizleri atlıcaz Boğa olucaz :)) etrafımdaki herkes İkiizler biraz zor gibi bişiler dese de pekde önemli değil sağlıklı olsunda..Bu arada hiç oğlan annesi olucağım aklıma gelmezdi :) Değişik bir hismiş tabiki kızda olsa aynı şeyler hissedilirdi sonuçta ilk bebiş..Sizler nasılsınız çalşıyormusunuz? Beni biraz biraz zorlamaya başladı erken kalkmak vs :) Birde iyi beslenemiyorum pek Hani ara öğün vs fln..Eşimle aynı firmadayız allahtan ki o sürekli bişiler getiriyor yemem için..Böyle şimdilik ayyy amma uzun yazmışım :))

hosgeldin aramıza...Ben İkizler burcuyum eşim illallah dedi benden
Hep dua ederdi allahım nolur bizim cocuk ikizler olmasın diye ama allahın işine bak ki galiba bizimki ikizler olacak..son tarih 23 mayıs 2011...Bende 19 mayıs ta dogurmayı cok istiyorum nedense..
Bu arada oglan ikizler kızına göre daha uslu olurmus diyolar inşallah öyledir..Malum bize de bi oglan geliyor.Artık bekleyip görcez

hehe duydu bizim kız yin müziğin sesini başladı tekmelere ay roman mı olacak ne

ayy bende acayım oynak bişeyler..pc basına oturunca acıyorum clasicc müzik yavrum bayılıyo herhal içeride..arada hafif bi tekme sallıyo o kadar

Son düzenleme:
ayy bende acayım oynak bişeyler..pc basına oturunca acıyorum clasicc müzik yavrum bayılıyo herhal içeride..arada hafif bi tekme sallıyo o kadar

ay yokk en hiç klasik müzik dinletmedim ben dinlerken bayılıyorumda yavrucak napsın ne zaman açsam oynak bişeyler bir hareketleniyo kapı gıcırtısına oynıcak heralde doğunca

Nevraa saol canımm senide görmek isteriz yanii

deminden beri deniyorum çekmeyi :)))
cep telefonumun bilgisayar aktarma kablosu evde kaldı ....

laptoptan kendi kamerasından deniyorum ama ; ayakta çekemiyorum ..eğilip uzanıp enter e basmam gerekiyor.. o zaman hep elim çıktı :)))))))))))))))).yapamadım

ancak oturken çekebilirim şu an

maşallah maşallh göbişlere nazar değmesın senınde baya belirmiş göbegın
büyüyoruz artık teyzesi...sizi de görmek isteriz
ay yokk en hiç klasik müzik dinletmedim ben dinlerken bayılıyorumda yavrucak napsın ne zaman açsam oynak bişeyler bir hareketleniyo kapı gıcırtısına oynıcak heralde doğunca
Valla haklısın canımm..acayım ben ogluma İzmirli Taylan' ı....kudursun içeride.eheueheueheu
söyle akşama kociş ceksin seni bol boll

buna benzer bişi benimde başıma gelöişti 3 aylıkken hastanede oturdum sıramı bekliyorum ama zor duruyorum 7 kilo vermişim başım dönüyo felan kusmaktan kadının biri geldi herkesin yanında şu geline biyer ver hele kalkta dedi onun karnı baya şiş ama gayet sağlıklı duruyordu valla teyzem kalkarsam ha şuraya bayılıveririrm dedim kalkmadım

Sizden ayrılmak zor ama akşam için yemek yapmam lazım canlarımm
Hepiniz canlarınızla birlikte allaha emanet olun inşallah

ilk aylar daha zor aslında .karnın yok ama daha tehlikeli ayakta durmak falan . şimdi daha rahatız belki ...
ama dışarıdan bakınca öyle gözükmüyor tabii :)))

merhaba kızlar nasılsınız..bakamadım fazla buraya umarım aksilik yoktur herkes iyidir

benim pıtırcık küt küt atıyor tekmeleri dışardan görünüyor artıkaçtım bakıyorum kızım aaaa göbek oynuyooor diye güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…