yok esra yapmış etiketlemiş facede bizi sağolsun çok şekerler değilmi
oh çok şükür canım darısı bizlere inşallah
Sağolasın tatlım. Merak edenler varsa anlatiyim bu arada. Önce kan alınıyor aç karnına. Sonra şerbet gibi suyu içiriyolar 50 gr lıktı benimki 1 saat hareket etmeden bekle diyolar sonra bidaha kan veriyosun öle işte......
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim
ohh ne güzel göbüşelrinizi koymuşsunuz çok tatlı resimlere baktım.
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....
bende 11 ocakda yaptıracagım.ama bana ac gelme dedıler neden acaba
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....
Tatlım ama bu şeker yüklemesi benim bildiğim hep aç karnına yapılıyor tok karnına olmaz ki. Sen onu bir daha sorsan doktoruna emin olman açısından. Yada belki sana yapıcakları şeker yüklemesimi değil acaba. Çünkü tok gidersen sonuçların çok değişir...
duncan bende bu testden sıkıntı duyuyordum yaptıran arkadaşlarım kaç saat aç susuz bekledim çok zorluydu demişlerdi maşallah sen rahat atlatmışsınSağolasın tatlım. Merak edenler varsa anlatiyim bu arada. Önce kan alınıyor aç karnına. Sonra şerbet gibi suyu içiriyolar 50 gr lıktı benimki 1 saat hareket etmeden bekle diyolar sonra bidaha kan veriyosun öle işte......
Herkeze selamlarrr,
Ohhh neguzel oyle, bir gobek muhabbetidir almis basini gitmis:))
Allah daha cok arttirsin sekerler muhabbetinizi,
Bu arada butun gobusler bir harika:)))
Bende bi ara cekeyim diyorum tombis gobusumu
Herkesler iyidir umarim??
Rabia kacta gidicekti sonuclarini almaya haberi olan varmi?
Cerenliyagmur sanirim yarin haber verebilicekti anca dimi...
Hayirlisi olsun insallah...Rabbim guzel sonuclar versin
Gozun aydin canim, temiz cikmis sonucun. Bende haftaya pazartesi veya sali yaptirmayi dusunuyorum. Benimkisi daha farkli olucak...sabah 8-9 arasi ac karnina kan vericem...oglen 12-13.00 arasi yemek yemis olarak gidicem tekrar kanvericem..ve en sonda oglen 15.00-16.00 arasi tekrardan kan vericem..pfff butun gun git gel yaniii
hafıf bırseyler yemem gerıkyomus.sekerlı su ıcırıyolarmıs kan alacaklarmıs.ama benım daha var nasılolsa sorarım yıne.nasıl gectı neler yaptılar.mıden falan bulandımı.kımısı kusuyomus fenalasıyomus.ac karnına o sekerlı suyu ıcınce
duncan bende bu testden sıkıntı duyuyordum yaptıran arkadaşlarım kaç saat aç susuz bekledim çok zorluydu demişlerdi maşallah sen rahat atlatmışsın
bacagında ödem olan varmı.bu aylarda baslıyormus dıyolar.odem olunca nasıl anlayacagız bılen varmı
selam
Tito hoşgeldin Allah tamamına erdirsin
Ben Avrupa yakasındayım sen hangi hastaneye gidiyordun?
duncan şeker yüklemenin iyi çıkmasına sevindim. Gözünaydın sınavı geçtin. daha önce 75 gr yükletmiştim hamile kalmadan önce tedavideyken şimdi tekrar yapılıcak inşallah benimkide iyi çıkar diye dualar ediyorum.
Dorti bu teste aç gidiliyor canım tekrar sor istersen yarın hastaneye gidicem bende tekrar sorarım hamişlerde durum farklımı diye cvp yazarım buraya ama daha önce aç ilk verilmişti.
geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış gözün aydın darısı başımıza ... bende 6. ayda diye biliyorum ama haftaya gidince soracam doktoruma...
kımısı fenalasıyormus mıdesı falan bulanıyomus.sen neler yaptın.nasıl gectı
bacagında ödem olan varmı.bu aylarda baslıyormus dıyolar.odem olunca nasıl anlayacagız bılen varmı
Duncan, ben pesin pesin soyledim doktora, tatli bisiler hayatta icemem aynen cikaririm dedim
oda saolsun baska turlu baktiricak sekerime...ileriki haftalarda birdaha yaptirirmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?