2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oh çok şükür canım darısı bizlere inşallah

Sağolasın tatlım. Merak edenler varsa anlatiyim bu arada. Önce kan alınıyor aç karnına. Sonra şerbet gibi suyu içiriyolar 50 gr lıktı benimki 1 saat hareket etmeden bekle diyolar sonra bidaha kan veriyosun öle işte......

bende 11 ocakda yaptıracagım.ama bana ac gelme dedıler neden acaba

gözunaydın canım atlatmışsın darısı bizlerin başına

bende 11 ocakda yaptıracagım.ama bana ac gelme dedıler neden acaba

Tatlım ama bu şeker yüklemesi benim bildiğim hep aç karnına yapılıyor tok karnına olmaz ki. Sen onu bir daha sorsan doktoruna emin olman açısından. Yada belki sana yapıcakları şeker yüklemesimi değil acaba. Çünkü tok gidersen sonuçların çok değişir...

Gozun aydin canim, temiz cikmis sonucun. Bende haftaya pazartesi veya sali yaptirmayi dusunuyorum. Benimkisi daha farkli olucak...sabah 8-9 arasi ac karnina kan vericem...oglen 12-13.00 arasi yemek yemis olarak gidicem tekrar kanvericem..ve en sonda oglen 15.00-16.00 arasi tekrardan kan vericem..pfff butun gun git gel yaniii

hafıf bırseyler yemem gerıkyomus.sekerlı su ıcırıyolarmıs kan alacaklarmıs.ama benım daha var nasılolsa sorarım yıne.nasıl gectı neler yaptılar.mıden falan bulandımı.kımısı kusuyomus fenalasıyomus.ac karnına o sekerlı suyu ıcınce

duncan bende bu testden sıkıntı duyuyordum yaptıran arkadaşlarım kaç saat aç susuz bekledim çok zorluydu demişlerdi maşallah sen rahat atlatmışsın

selam canım...canım benim sonucum çıkmamış yarın da sorucam çıkmamışsa çarşamba günü kesin çıkarmış hayırlısı olsun zaman çabuk geçiyor çok şükür bu kadar bekledim biraz daha beklicem... çıkınca bilgi vericem kısmetse....

geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış gözün aydın darısı başımıza ... bende 6. ayda diye biliyorum ama haftaya gidince soracam doktoruma...

anam herkesin ki farklı oluyo demek ki... Seninki baya bi uzunmuş tatlım ya. Rabbim kolaylık versin. inşallah sonuçlarında temiz çıkar canım benim....

Yok be güzelim benim bulanmadı midem bünyeye göre değişiyodur belki. Bİrazcık başım döndü su bittikten sonra.Ama oda kısa sürdü. Beni pek etkilemedi ama şekerli suyun tadı birazcık iğrenç...

kımısı fenalasıyormus mıdesı falan bulanıyomus.sen neler yaptın.nasıl gectı

duncan bende bu testden sıkıntı duyuyordum yaptıran arkadaşlarım kaç saat aç susuz bekledim çok zorluydu demişlerdi maşallah sen rahat atlatmışsın

Canım benimki 50 gramlıktı ya o en kısa beklenileni bu kötü çıksaydı 100 lük olanı varmış o biraz sıkıntılıymış ama sanırım ona gerek kalmadı benim. Sıkılma yani kolay bişey...

bacagında ödem olan varmı.bu aylarda baslıyormus dıyolar.odem olunca nasıl anlayacagız bılen varmı

Duncan, ben pesin pesin soyledim doktora, tatli bisiler hayatta icemem aynen cikaririm dedim
oda saolsun baska turlu baktiricak sekerime...ileriki haftalarda birdaha yaptirirmi bilmem

selam

Tito hoşgeldin Allah tamamına erdirsin

Ben Avrupa yakasındayım sen hangi hastaneye gidiyordun?

duncan şeker yüklemenin iyi çıkmasına sevindim. Gözünaydın sınavı geçtin. daha önce 75 gr yükletmiştim hamile kalmadan önce tedavideyken şimdi tekrar yapılıcak inşallah benimkide iyi çıkar diye dualar ediyorum.

Dorti bu teste aç gidiliyor canım tekrar sor istersen yarın hastaneye gidicem bende tekrar sorarım hamişlerde durum farklımı diye cvp yazarım buraya ama daha önce aç ilk verilmişti.
Ben de şimdilik ödem yok çok şükür.

Son düzenleme:
bacagında ödem olan varmı.bu aylarda baslıyormus dıyolar.odem olunca nasıl anlayacagız bılen varmı

Walla benim yavas yavas basladi sankii...aksamlari daha cok sisiyor baldirlarimm..corabim bile iz yapiyor..doktor normal dedi.,.asiri odem yokmus...daha dur arta herhalde ileriki aylarda:)))
anam ben zaten tombisim..yerimden hic kalkamam herhalde

evet bende sorarım gıtmeden once.senınkı yarınmı olacak.benımkı kısmetse11 ocakta canım.

duncan benim dr 24 hafta dolmadan yapamayız dedi..gerçek sonuç vermez dedi 10 ocağa çağırdı beni.
sen atlatmışsın ne güzel.bende kesin çıkacak ve 100 lükte yapılacak ilkinde de çıkmıştı

neyse kızlar size iyi akşamlar..bana selam veren yok nasılsa her zaman mesajlarım arada kaynıyor.kimsenin gördüğü yok..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış gözün aydın darısı başımıza ... bende 6. ayda diye biliyorum ama haftaya gidince soracam doktoruma...

Sağolasın canım benim. Benim doktor bana kontrole gelmeden yaptır demişti ama bende 6. ayıma bugün girdim 5 ayımı bitirdim yani..:)) inşallah darısı hepinizin başına tatlım hayırlı sonuçlarla...

kımısı fenalasıyormus mıdesı falan bulanıyomus.sen neler yaptın.nasıl gectı

Canım cevap yazdım üstte kaldı....

Bende yok her akşam kontrol ediyorum elimle bacağıma bastırıyorum eğer derimiz çukur kalırsa bu ödem demekmiş..

Duncan, ben pesin pesin soyledim doktora, tatli bisiler hayatta icemem aynen cikaririm dedim
oda saolsun baska turlu baktiricak sekerime...ileriki haftalarda birdaha yaptirirmi bilmem

Valla en güzelini yapmışın bak bu benim aklıma gelmemişti. Geç kaldım artık sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…