ben öğretmenim canım ama seninki gibi ufaklıklarla değil de biraz daha büyük yaramzlarla uğraşıyorum.6.sınıflara giriyorum ben bi görsen hiç laftan anlamıyorlar hep kavga gürültü bir de sınıflar 40 kişilik..Allah kolaylık versin hepimize.
sağol canım.polis raporunu aldım kızlar 8 de 8 otobüs şoföru suçluymuş.hiç kabahatim yokken adam bir de bana dikleniyordu yaa.gençliğimden tevcrübesizliğimden dem vurmaya kalktı.
bu arada kızlaar doktordan geldim prensesim nasıl diye bakmaya gittim paşamla döndüm!hatırlarsanız cinsiyetimiz defalarca değişmişti.bu sefer dr.kesin gördüm bamyayı bu erkek dedi hatta arkadaşımla iddiaya bile girdiler.anlayacağınız nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum artık.bebiş de şaşkınlıktan saklandı resmen yaa ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı,küstü galiba kızım diye sevdikçe.
hosgeldınız nasılsınız bakalım
BAK BAK YİNE NE VARSA BENDE VAR GÖR
giderayak cvp yazıyım sana :78:
kaşlarım ilk 3 ay çok acımıştı..
belirli hassas dönemlerde yine acıyor ama yapıcak bişey yok
ne kadar uzatırsak o kadar çok acıyor
biran önce aldır kurtul..
saç kestirmek batıl inanç
ama ben kestirmiycem böyle iyi:78::78::78:
herkese iyi akşamlarrr
kendinzie iyi bakın
allaha emnaet olun
sorma canım yaa bi kız bi erkek çocuk iice küstü hayata:)
neyse sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez bi paşam var 5 yaşında bi daha olsun paşa paşa geçiniriz artık
hosgeldın hayırdır ne olmussana gecmıs olsun canım
sorma canım sabah belediye otobüsü beni sıkıştırdı ve çarptı arabayla giderken.verilmiş sadakamız varmış sadece arabada ufak hasar var.bebişimle biz iyiyiz drumuz da paşamı tescilledi bugün evde erkek egemeliği oldu yaa..
sorma canım sabah belediye otobüsü beni sıkıştırdı ve çarptı arabayla giderken.verilmiş sadakamız varmış sadece arabada ufak hasar var.bebişimle biz iyiyiz drumuz da paşamı tescilledi bugün evde erkek egemeliği oldu yaa..
kızlar hamıleyken sac kestırmek ıyı degıl dıyolar sızce dogrumu.batıl ınancmı yoksa
bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama kestiremiyorum bilmem aklı kısa olurmuş ömrü kısa olurmuş diyorlar... bencede batıl inanç inanmıyorum böyle şeylere yinede bebeğim için erteliyorum onun iyiliği için belki doğrudur diyorum kestirmiyoum sabrececez artık az kaldı doğuma
çok iyiyiz teyesi bugün keyfimiz yerinde gerçi sabah biraz moralim bozuktu çok kilo almışm ben yaaa ne yapıcam bilmiyorum.
benim gibi olan var mı 62 ile başladık hamileliğe şimdi 72 kiloyum.
bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama kestiremiyorum bilmem aklı kısa olurmuş ömrü kısa olurmuş diyorlar... bencede batıl inanç inanmıyorum böyle şeylere yinede bebeğim için erteliyorum onun iyiliği için belki doğrudur diyorum kestirmiyoum sabrececez artık az kaldı doğuma
canım 20 haftalıksın sanıyorum biraz daha dikkat etmeye çalış.. yürüş yap hergün tabi çalışmıyorsan ben hala işyerindeyim eve gidince saat 7,30 oluyor o saatten sonra yemekmi hazırlıyım yoksa yürüşmü yapayım sabahda 7 de çıkıyorum.. ama üzülmene değmez sonuçta hamilesin doğumdan sonra allahın izniyle verirsin canımm sakın sıkma canını yeterki bebeğin sağlıklı olsun.. ayrıca doğumun kolay oluyomuş yürüş yapınca.. bende 4 kilo aldım şmdiye kadar ama bu aralar yine aldım farkındayım hızlı gidiyorum..
hamileliği yarılyana kadar 10kilo aldım son yarısındada bi bukadar alırsam 20 kiloyla tamamlarım sezonu heralde.çalışmıyorm. evdeyim bi ara platese başlamıştım şimdi böbreğimde problem çıktı çok fazla hareket edemiyorum canım yanıyo mecburen katlanıcaz artık. aman ne napıyım yazın bebekle uğraşmaktan bol bol kilo veririm diye düşünüyorum.
evet canım tabiki verirsin ama sen böbrek ağrın geçince kısa yürüşlere çık ne güzel rahatlarsın ve bol sutüketiyorsun demii
herkese ii akşamla öpüyorum hepinizi çıkıyorum ben...
içmeye çalışıyorum. iyi akşamlar sanada.
senın kacıncı bebegın olacak canım erkekdı degılmı senınde
ilk bebeğim daha evet bizimkide erkek teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?