Uzuuuunn bi aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar 100 sayfadan fazla okudum 2 gündürr ....
Bilgisayarsız kaldık eve yeni pc aldıkta nete girebildimm..Rabia ve zehra olumsuzluklar yaşamış inşallah sonuçları güzel olurr..
Benden haberlere gelince annem hastanede bu ara ona canım sıkıldı inşallah hallolur sorunları ona bol dua ediyorumm..Tetanoz aşısını yaptırdım kızlar ihmal etmeyin ebe bile ben yaptırdım dedi bana kolum 2 gün falan hareket edince ağırdı okadar...
Bebeğimi çookk net hissediyorum kayıyo devamlı tekmeliyo dışardan bakıncada belli ediyo babamızda hissetti çok güzel bi duyguu her hissettiğimde kendimi gülerken buluyorumm..
Uzuuuunn bi aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar 100 sayfadan fazla okudum 2 gündürr ....
Bilgisayarsız kaldık eve yeni pc aldıkta nete girebildimm..Rabia ve zehra olumsuzluklar yaşamış inşallah sonuçları güzel olurr..
Benden haberlere gelince annem hastanede bu ara ona canım sıkıldı inşallah hallolur sorunları ona bol dua ediyorumm..Tetanoz aşısını yaptırdım kızlar ihmal etmeyin ebe bile ben yaptırdım dedi bana kolum 2 gün falan hareket edince ağırdı okadar...
Bebeğimi çookk net hissediyorum kayıyo devamlı tekmeliyo dışardan bakıncada belli ediyo babamızda hissetti çok güzel bi duyguu her hissettiğimde kendimi gülerken buluyorumm..
kızlar bişey sorucam ben bugün boş bulundum ağır kaldırdım ve şimdi belim ağrıyo ama karnımda ağrı yok, çok tedirgin oldum bişey olmaz dimi..?
ohh mis gibi temizlenmişsin ne güzel biz iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız canım ben bugün sağlık ocağına kaydoldum aşıyı vurulmaya karar verdim ayrıntılım 8 ocağa ertelendi belki ordan geldikten sonra ilk dozu vurulurum şenyuva uzan ayaklarının altına kırlent koy mümkün olduğunca sırt üstü yat allah korusun meleğinicanım birşey olmaz inşallah yat dinlen bir süre.
bende bugün ağda yaptım bacaklarıma vede göbüşümde çıkmıştı baya yavaşça aldım
veet le hiç acımadı.kaşlarımıda aldım sorun yok.
sizler nasılsınız?????
iyiyiz canım kıpırdamalar başladı bizdede hafif hissediyorum artık
mucizem diyorum
ah şu aşı işi bilemiyorum bende yaptırabilirim yarın gidicem ve bilgi alıcam.
canım maşallah oğluna ve pipisine oy oy oy kocaman olmuş yakışıklın ne güzel atlatmışsın ayrıntılıyı darısı bizlerin başına maşallah kuzuna ne güzel birsürü ciciler almışsın oğlunaselam kızlar ben de bugun doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim. çok şükür her şey yolunda. 330 gr olmuş oğlum pipisi bile 6mm olmuş dr amcası öyle söyledi:) ultrasonu yapan doktor kednı doktorum değildi yarın kendı doktoruma gidip sonucu vericem.
bu arada kızlar demstock outlete gıttım kozyatağında. evime de yakın mothercare in outletı var orda. bir dolu şey aldım 200 tl tuttu. yazlık ürünler yalnız kışlık yok zaten bebişilerde yaza dek gelicek. 14 çıtçıtlı body, 7 şort,6 t- shirt, 2 tane bahçıvan tulum5 kilot, 3 tane yazlık ayakkabı bile aldım. tulum, battaniye tarxı şeyler yoktu bol bol şu 7 li çıtçıtlı bodylerden vardı. erkek .çocuklara çok fazla seçenek yoktu ama kızlar içi,n çok daha fazla şey vardı yakında olanlar mutlaka uğrasın.etiketelre baktığımda mothercarein tam yarı fiyatı, ayrıca 2. ürüne de yüzde 50 var. aldıklarım normalde 500 civarı tutuyordu 200 ödedim. tavsiye ederim kızlar ben sık sık uğramayı düşünüyorum
canım maşallah oğluna ve pipisine oy oy oy kocaman olmuş yakışıklın ne güzel atlatmışsın ayrıntılıyı darısı bizlerin başına maşallah kuzuna ne güzel birsürü ciciler almışsın oğluna
güle güle giysin sağlıkla yakışıklı oğlun
selam kızlar ben de bugun doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim. çok şükür her şey yolunda. 330 gr olmuş oğlum pipisi bile 6mm olmuş dr amcası öyle söyledi:) ultrasonu yapan doktor kednı doktorum değildi yarın kendı doktoruma gidip sonucu vericem.
bu arada kızlar demstock outlete gıttım kozyatağında. evime de yakın mothercare in outletı var orda. bir dolu şey aldım 200 tl tuttu. yazlık ürünler yalnız kışlık yok zaten bebişilerde yaza dek gelicek. 14 çıtçıtlı body, 7 şort,6 t- shirt, 2 tane bahçıvan tulum5 kilot, 3 tane yazlık ayakkabı bile aldım. tulum, battaniye tarxı şeyler yoktu bol bol şu 7 li çıtçıtlı bodylerden vardı. erkek .çocuklara çok fazla seçenek yoktu ama kızlar içi,n çok daha fazla şey vardı yakında olanlar mutlaka uğrasın.etiketelre baktığımda mothercarein tam yarı fiyatı, ayrıca 2. ürüne de yüzde 50 var. aldıklarım normalde 500 civarı tutuyordu 200 ödedim. tavsiye ederim kızlar ben sık sık uğramayı düşünüyorum
özel hastanemi bu ...hangi hastane ...Kıazlar istanbuldanmısnız? Hani hastaneye gidiyorsunuz ben snaırım değiştircem hastanemi dr'umdan memnunum fakat hastanemden değilim çok kararsızım..birde dr. odasına 2 hasta birden alıyor ona takmış durumdayımYani eşimle gidiyoruz içerde başka hastaya reçete yazdığı için almıyor onu beni ultrasona aldığı zmn çağırıyor eşimi fln böyle..
ohh geçmiş olsun ....kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim
ohh ne güzel göbüşelrinizi koymuşsunuz çok tatlı resimlere baktım.
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....
tecrübeli biri olarak söyleyeyim ... önce açlık şekerini alıyorlar ... sonra glukoz içirip .. 1 saat sonra gene kan alınıyor....inşallah yanlışlık olamaz ... ben bir kere gece yarısı 4 gibi unutup mandalina yemiştim .. iptal oldu ertesi güne kaldıbende 11 ocakda yaptıracagım.ama bana ac gelme dedıler neden acaba
bacağına bastır.. bastırdığın yerde çukurluk oluşuyorsa ödemm var demektir.. daha çok bacağın alt kısımlarında ,ayak bileğine yakın olur ....benım ogluma hamıleyken 7. ayda basladı sısmlere bacaklarım davul gıbı oluyodu.ıkı ay bacaklarımı hep uzatarak oturdum.baska bır belırtısı varmıdırkı ödemın.ben sadece bacak sısımesı dıye hatırlıyorum o yuzden.
dorticim .. :))) hep senin sorularını alıntı yapmışım ... cevap ver e basınca toplugeldi .. o zaman farkettim :))))kızlar kaslarınızı aldırırken cok acı duyuyomusunuz.ben aldıramadım ıkı aydır nerdeyse.yuzum sankı derım ıncelmıs gıbı gelıyo bana.zaten normaldede zor dayanıyorum kas aldırmaya.sımdı dahamı kotu olacak acaba.sızler nasıl dayanıyosunuz.bırde benım kaslarım cok köklü
annene geçmiş olsun .. önemli bir rahatsızlığı yoktur umarım .....Uzuuuunn bi aradan sonra hepinize merhaba arkadaşlar 100 sayfadan fazla okudum 2 gündürr ....
ben 1.5 ay önce ağda yaptırmıştım .. çıkmıyor gibi bir şey tüyler ... azaldı baya.. hamilelikte azalırmış diye duymuştum zaten .. öyle olan varmı ??? ...... kaşlar devam ediyor hürrraaaa çıkmaya:))))canım birşey olmaz inşallah yat dinlen bir süre.
bende bugün ağda yaptım bacaklarıma vede göbüşümde çıkmıştı baya yavaşça aldım
veet le hiç acımadı.kaşlarımıda aldım sorun yok.
sizler nasılsınız?????
burasıda ne güzel topic olmuş öleee.herkes buradaymışşşş bende 20 haftalık değişmezse kız anasıyımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?