2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım geçmiş olsun anneler başımızın tacıdır inşallah güzel olr herşey.
bebebğinede maşallah benimkide çok ıpır kıpır olmasada oynuyo işte. Allah isteyen herkese yaşasın bu duyguları.

Canımm cok merak ettim senii
Cook gecmiş olsun annecigine..
Bu arada maasallah bebegine büyüdü karabiberin artık...
Aşıyı bende yaptırcam cok önemli cunku..Ama bize daha var..

kızlar bişey sorucam ben bugün boş bulundum ağır kaldırdım ve şimdi belim ağrıyo ama karnımda ağrı yok, çok tedirgin oldum bişey olmaz dimi..?

canım birşey olmaz inşallah yat dinlen bir süre.
bende bugün ağda yaptım bacaklarıma vede göbüşümde çıkmıştı baya yavaşça aldım
veet le hiç acımadı.kaşlarımıda aldım sorun yok.
sizler nasılsınız?????

ohh mis gibi temizlenmişsin ne güzel biz iyiyiz sen ve bebişin nasılsınız canım ben bugün sağlık ocağına kaydoldum aşıyı vurulmaya karar verdim ayrıntılım 8 ocağa ertelendi belki ordan geldikten sonra ilk dozu vurulurum şenyuva uzan ayaklarının altına kırlent koy mümkün olduğunca sırt üstü yat allah korusun meleğini

iyiyiz canım kıpırdamalar başladı bizdede hafif hissediyorum artık
mucizem diyorum
ah şu aşı işi bilemiyorum bende yaptırabilirim yarın gidicem ve bilgi alıcam.

selam kızlar ben de bugun doktora gittim ayrıntılı ultrasona girdim. çok şükür her şey yolunda. 330 gr olmuş oğlum pipisi bile 6mm olmuş dr amcası öyle söyledi:) ultrasonu yapan doktor kednı doktorum değildi yarın kendı doktoruma gidip sonucu vericem.

bu arada kızlar demstock outlete gıttım kozyatağında. evime de yakın mothercare in outletı var orda. bir dolu şey aldım 200 tl tuttu. yazlık ürünler yalnız kışlık yok zaten bebişilerde yaza dek gelicek. 14 çıtçıtlı body, 7 şort,6 t- shirt, 2 tane bahçıvan tulum5 kilot, 3 tane yazlık ayakkabı bile aldım. tulum, battaniye tarxı şeyler yoktu bol bol şu 7 li çıtçıtlı bodylerden vardı. erkek .çocuklara çok fazla seçenek yoktu ama kızlar içi,n çok daha fazla şey vardı yakında olanlar mutlaka uğrasın.etiketelre baktığımda mothercarein tam yarı fiyatı, ayrıca 2. ürüne de yüzde 50 var. aldıklarım normalde 500 civarı tutuyordu 200 ödedim. tavsiye ederim kızlar ben sık sık uğramayı düşünüyorum

iyiyiz canım kıpırdamalar başladı bizdede hafif hissediyorum artık
mucizem diyorum
ah şu aşı işi bilemiyorum bende yaptırabilirim yarın gidicem ve bilgi alıcam.

canım maşallah artık hissediyorsun kuzunu çok ama çok güzel bir duygu allahın bir lütfu biz kadınlara sağlık ocağına kayda git çok ilgililer

canım maşallah oğluna ve pipisine oy oy oy kocaman olmuş yakışıklın ne güzel atlatmışsın ayrıntılıyı darısı bizlerin başına maşallah kuzuna ne güzel birsürü ciciler almışsın oğluna
güle güle giysin sağlıkla yakışıklı oğlun

sağol canım teşekkür ederim aldıklarımı birazdan ciciler kısmına koyucam becerebilirssem:)

Hayırlı olsun bebişin tekmelere başladı demek. Annen için geçmiş olsun diyim canım ne oldu annene...
benmi hatırlayamadım yoksa daha önce bişiler vardıda...

maşallah oğlunun bamyasına de diyim bir zamanlar kuzularımız 6 mm teyzeleri şimdi pipileri o kadar oldu maşallah hepsine... cicilerin hayırlı olsun canım benim...

monoroza90 senin oğluşunuda unutmayalım tabi hayırlı olsun oğluşa dönmüş seninki gene.. bende 1 hafta sonra gidicem benimkide dönmez inşallah:))

burasıda ne güzel topic olmuş öleee.herkes buradaymışşşş bende 20 haftalık değişmezse kız anasıyımmm :)

özel hastanemi bu ...hangi hastane ...
ohh geçmiş olsun ....
off yaaa bu şeker yüklemesine illet oluyorum .. hamilelikten önce 75 lik yaptırdım ..(5 saat sürüyor 5 kere kan alınıyor.. glukozu daha yoğun .... faciaaa)
10. haftada 50 lik yaptırdım ... ehhh o da biraz zorladı ...çok çok düşük bende de.. glukozu içsemde yemek yesemde bir gıdım yükselmiyor şekerim ...
şimdide 24. haftada 50 lik yapılacakmış
bende 11 ocakda yaptıracagım.ama bana ac gelme dedıler neden acaba
tecrübeli biri olarak söyleyeyim ... önce açlık şekerini alıyorlar ... sonra glukoz içirip .. 1 saat sonra gene kan alınıyor....inşallah yanlışlık olamaz ... ben bir kere gece yarısı 4 gibi unutup mandalina yemiştim .. iptal oldu ertesi güne kaldı
bacağına bastır.. bastırdığın yerde çukurluk oluşuyorsa ödemm var demektir.. daha çok bacağın alt kısımlarında ,ayak bileğine yakın olur ....
soda %100 ödem yapıcı tuzlar barındırı içinde , ödem yapar ...... ananas da ödem attırıcı bir meyvedir ...(gebelikte beslenme uzmanına gidiyorum . ondan öğrendiklerim)
dorticim .. :))) hep senin sorularını alıntı yapmışım ... cevap ver e basınca toplugeldi .. o zaman farkettim :))))
ben kaç keredir aldırıyorum valla .... ağda bile yaptırdım .... öyle mi gezek ??? kapa gözünü yaptır ... zaten saç boyatamıyoruz ..iyicene bakımsız olmayalım ...
doğum yapıcaz biz .. kaş aldırmak ne kiiii

annene geçmiş olsun .. önemli bir rahatsızlığı yoktur umarım .....
senin ayak tırnağında batık probl . vardı galiba(yanlış hatırlamıyorsam) ..nasıl oldu.. iyimi daha
ben 1.5 ay önce ağda yaptırmıştım .. çıkmıyor gibi bir şey tüyler ... azaldı baya.. hamilelikte azalırmış diye duymuştum zaten .. öyle olan varmı ??? ...... kaşlar devam ediyor hürrraaaa çıkmaya:))))
burasıda ne güzel topic olmuş öleee.herkes buradaymışşşş bende 20 haftalık değişmezse kız anasıyımmm :)

hoş geldin ... kızın hayırlı olsun ......... sanki daha önce girmiştin bizim topiğe diye aklımda kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…