2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben yarın başka testler için gidicem fakat açlık kan şekerimede baktırıcam glukoz yüklemeyi 24.haftada yaptırıcam sanırım.

Walla benim yavas yavas basladi sankii...aksamlari daha cok sisiyor baldirlarimm..corabim bile iz yapiyor..doktor normal dedi.,.asiri odem yokmus...daha dur arta herhalde ileriki aylarda:)))
anam ben zaten tombisim..yerimden hic kalkamam herhalde
benım ogluma hamıleyken 7. ayda basladı sısmlere bacaklarım davul gıbı oluyodu.ıkı ay bacaklarımı hep uzatarak oturdum.baska bır belırtısı varmıdırkı ödemın.ben sadece bacak sısımesı dıye hatırlıyorum o yuzden.

Canim benim.,..bende 2 ci sayfdan itibaren daldim oyle..gecmisi okuyamadan...senide gormedim selam verdigini..ozur bitanemm.

Baharnaz canim, sende hosgeldinn
Cerenliyagmur, sende canim..hepiniz hosgeldiniz

tito nerde oturuyosun ve hangi hastaneye gidiyodun

ıyı aksamlar canım

Benim ilk hamileligim oldugu icin hic tecrubem yok canim

yasayarak gorucez:)))

Canım sağolasın inşallah iyi çıkar seninkide . Rabbim kolaylık versin...

Canım benim niye seni gören yokmuş ya şimdi benim yanlışmıdır peki bi daha yaptırırmı doktor ama zaten o söyledi bu zamanda yaptırmamı... inşallah bunda çıkmaz canım...

kızlar kaslarınızı aldırırken cok acı duyuyomusunuz.ben aldıramadım ıkı aydır nerdeyse.yuzum sankı derım ıncelmıs gıbı gelıyo bana.zaten normaldede zor dayanıyorum kas aldırmaya.sımdı dahamı kotu olacak acaba.sızler nasıl dayanıyosunuz.bırde benım kaslarım cok köklü

kızlar hamıleyken sac kestırmek ıyı degıl dıyolar sızce dogrumu.batıl ınancmı yoksa

meraba kızlar biz geldikkkkkk

kızlar hamıleyken sac kestırmek ıyı degıl dıyolar sızce dogrumu.batıl ınancmı yoksa

valla dorticim ben ilk ayımda gittimkestirdim hemen 2 aylıktım sanırım. batıl inanç bence çok dökülyodu ne yapayım hemde baya kısa kestirdim ..

kdilara dafnetuğba gülesram göbüşler harika yaa .. benim daha bu kadar yok çıkınca bende ekleyecem inşallah...

aklıma gelmişken söyliyeyim .... alışveriş merkezlerindeki . güvenlik kapılarından geçmiyorsunuz değilmi arkadaşlar ... zararlı yaa bize

yok canım bende geçmiyorum hatırlattığın için sağol....

hoşgeldin hayırlı olsun

benimde tarih ikizler gibi şimdilik bekleyip görelim bakalım uslu mu olacak oğlanlar gülesram?

geçmiş olsun canım..şükür iyi sonuçlara...

canım selam.. benim dr. da 24.hafta dedi doktorum..

selam canım yok bende herzamankinden fazla bir acı..ama uzadıkça daha da acıyo da olabilir..

BAK BAK YİNE NE VARSA BENDE VAR GÖR
giderayak cvp yazıyım sana :78:
kaşlarım ilk 3 ay çok acımıştı..
belirli hassas dönemlerde yine acıyor ama yapıcak bişey yok
ne kadar uzatırsak o kadar çok acıyor
biran önce aldır kurtul..
saç kestirmek batıl inanç
ama ben kestirmiycem böyle iyi:78::78::78:
herkese iyi akşamlarrr
kendinzie iyi bakın
allaha emnaet olun

ben öğretmenim canım ama seninki gibi ufaklıklarla değil de biraz daha büyük yaramzlarla uğraşıyorum.6.sınıflara giriyorum ben bi görsen hiç laftan anlamıyorlar hep kavga gürültü bir de sınıflar 40 kişilik..Allah kolaylık versin hepimize.
Canım çok geçmiş olsun.... Dikkat et kendine....
sağol canım.polis raporunu aldım kızlar 8 de 8 otobüs şoföru suçluymuş.hiç kabahatim yokken adam bir de bana dikleniyordu yaa.gençliğimden tevcrübesizliğimden dem vurmaya kalktı.

bu arada kızlaar doktordan geldim prensesim nasıl diye bakmaya gittim paşamla döndüm!hatırlarsanız cinsiyetimiz defalarca değişmişti.bu sefer dr.kesin gördüm bamyayı bu erkek dedi hatta arkadaşımla iddiaya bile girdiler.anlayacağınız nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum artık.bebiş de şaşkınlıktan saklandı resmen yaa ultrasonda elleriyle yüzünü kapattı,küstü galiba kızım diye sevdikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…