benım ogluma hamıleyken 7. ayda basladı sısmlere bacaklarım davul gıbı oluyodu.ıkı ay bacaklarımı hep uzatarak oturdum.baska bır belırtısı varmıdırkı ödemın.ben sadece bacak sısımesı dıye hatırlıyorum o yuzden.Walla benim yavas yavas basladi sankii...aksamlari daha cok sisiyor baldirlarimm..corabim bile iz yapiyor..doktor normal dedi.,.asiri odem yokmus...daha dur arta herhalde ileriki aylarda:)))
anam ben zaten tombisim..yerimden hic kalkamam herhalde
duncan benim dr 24 hafta dolmadan yapamayız dedi..gerçek sonuç vermez dedi 10 ocağa çağırdı beni.
sen atlatmışsın ne güzel.bende kesin çıkacak ve 100 lükte yapılacak ilkinde de çıkmıştı
neyse kızlar size iyi akşamlar..bana selam veren yok nasılsa her zaman mesajlarım arada kaynıyor.kimsenin gördüğü yok..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
Kıazlar istanbuldanmısnız? Hani hastaneye gidiyorsunuz ben snaırım değiştircem hastanemi dr'umdan memnunum fakat hastanemden değilim çok kararsızım..birde dr. odasına 2 hasta birden alıyor ona takmış durumdayımYani eşimle gidiyoruz içerde başka hastaya reçete yazdığı için almıyor onu beni ultrasona aldığı zmn çağırıyor eşimi fln böyle..
duncan benim dr 24 hafta dolmadan yapamayız dedi..gerçek sonuç vermez dedi 10 ocağa çağırdı beni.
sen atlatmışsın ne güzel.bende kesin çıkacak ve 100 lükte yapılacak ilkinde de çıkmıştı
neyse kızlar size iyi akşamlar..bana selam veren yok nasılsa her zaman mesajlarım arada kaynıyor.kimsenin gördüğü yok..kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..
benım ogluma hamıleyken 7. ayda basladı sısmlere bacaklarım davul gıbı oluyodu.ıkı ay bacaklarımı hep uzatarak oturdum.baska bır belırtısı varmıdırkı ödemın.ben sadece bacak sısımesı dıye hatırlıyorum o yuzden.
Canim benim.,..bende 2 ci sayfdan itibaren daldim oyle..gecmisi okuyamadan...senide gormedim selam verdigini..ozur bitanemm.
Baharnaz canim, sende hosgeldinn
Cerenliyagmur, sende canim..hepiniz hosgeldiniz
duncan şeker yüklemenin iyi çıkmasına sevindim. Gözünaydın sınavı geçtin. daha önce 75 gr yükletmiştim hamile kalmadan önce tedavideyken şimdi tekrar yapılıcak inşallah benimkide iyi çıkar diye dualar ediyorum.
Ben çıkıyorum kızlar öpüldünüzzzzzzz
DORTİ
özelden sana mesaj atıcam ama atamıyorum
çünkü 10 dakikada 1 mesaj gönderiliyomuş
kızlar hamıleyken sac kestırmek ıyı degıl dıyolar sızce dogrumu.batıl ınancmı yoksa
aklıma gelmişken söyliyeyim .... alışveriş merkezlerindeki . güvenlik kapılarından geçmiyorsunuz değilmi arkadaşlar ... zararlı yaa bize
Selam Kızlar nasılsınız? Ben aranıza bugün katılıyorum,sabahtan beri ilk sayfadan itibaren okumaya çalıştım bir baktım ki,kaç sayfa var diye 2000 küsürleri görünce şok oldum yok dedim ben hepsini okumiyim en iyisi :) Allahın izniyle Mayıs ayı sonu oğlumu kucağıma alıcağım..Çok heycanlı bir bekleyişmiş geceleri sürekli uyanıyorum neden olduğunuda anlamıyorum ama aklımdan 1 saniye çıkmadığı içindir diye düşünüyorum..27 yaşındayım çalışıyorum ilk bebişim olucak inşallah.Aranıza katılmaktan mutluyum umarım iyi bir katılımcı olurum :))
hosgeldin aramıza...Ben İkizler burcuyum eşim illallah dedi benden
Hep dua ederdi allahım nolur bizim cocuk ikizler olmasın diye ama allahın işine bak ki galiba bizimki ikizler olacak..son tarih 23 mayıs 2011...Bende 19 mayıs ta dogurmayı cok istiyorum nedense..
Bu arada oglan ikizler kızına göre daha uslu olurmus diyolar inşallah öyledir..Malum bize de bi oglan geliyor.Artık bekleyip görcez
geçmiş olsun canım..şükür iyi sonuçlara...kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim
ohh ne güzel göbüşelrinizi koymuşsunuz çok tatlı resimlere baktım.
BEN BUGÜN ŞEKER YÜKLEMEMİ YAPTIRDIM.. Sanırım ilk yaptıran ben oldum. Sonuçlarımıda aldım temiz şükür böle işte....
selam canım yok bende herzamankinden fazla bir acı..ama uzadıkça daha da acıyo da olabilir..kızlar kaslarınızı aldırırken cok acı duyuyomusunuz.ben aldıramadım ıkı aydır nerdeyse.yuzum sankı derım ıncelmıs gıbı gelıyo bana.zaten normaldede zor dayanıyorum kas aldırmaya.sımdı dahamı kotu olacak acaba.sızler nasıl dayanıyosunuz.bırde benım kaslarım cok köklü
kızlar hamıleyken sac kestırmek ıyı degıl dıyolar sızce dogrumu.batıl ınancmı yoksa
ben öğretmenim canım ama seninki gibi ufaklıklarla değil de biraz daha büyük yaramzlarla uğraşıyorum.6.sınıflara giriyorum ben bi görsen hiç laftan anlamıyorlar hep kavga gürültü bir de sınıflar 40 kişilik..Allah kolaylık versin hepimize.kızlar aranızda öğretmen varmı acaba ?ben anasınıfı öğretmeniyim çocuklarla başım dertte özellikle bana çok düşkün olnalara bişeyler oldu bilerek çarpıyorlar karnıma. biri bugün karşıdan bana doğru bi koştu kafa atıyoduki göbişime zor tuuttum aklım gitti elim ayağım boşaldı sanki
sağol canım.polis raporunu aldım kızlar 8 de 8 otobüs şoföru suçluymuş.hiç kabahatim yokken adam bir de bana dikleniyordu yaa.gençliğimden tevcrübesizliğimden dem vurmaya kalktı.Canım çok geçmiş olsun.... Dikkat et kendine....
meraba kızlar biz geldikkkkkk
valla dorticim ben ilk ayımda gittimkestirdim hemen 2 aylıktım sanırım. batıl inanç bence çok dökülyodu ne yapayım hemde baya kısa kestirdim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?