Coook acıktık oglusumla...
Ben gidip kahvaltıyı hazırlıyım..
Bu arada hava harika..Actım tüm pencereleri mis gibi
ohhhh oglusuma temiz hava gelsin
bendeee .. üzülüyordum .. kimse hamile olduğumu anlamıyor diye :))))
alışveriş merkezine gittim 3 aylık hamileydim .. kuyruk var tuvalette .. zor tutuyorum .. utandım ben hamileyim .. bana sıra verin demeye .. karnımda hiç yok ...
tam sıra bana geldi .. arkadan bir kadın ..bana doğru
"- hanım ; müsade etde bak burda hamile kadın var . önden girsin .sen sonra da giresrsin . "
demezmi .....
"-aaaaa dedim ama ... bende hamileyim . 2 saat bekledim ..ben gireyim .. ardımdan girsin .. . "
bu tip şeyler gelebiliyor başımıza
aklıma gelmişken söyliyeyim .... alışveriş merkezlerindeki . güvenlik kapılarından geçmiyorsunuz değilmi arkadaşlar ... zararlı yaa bize
tito nerde oturuyosun ve hangi hastaneye gidiyodun
Ben İStanbul Avrupa Yakasında Avrasya Hastanesine gidiyorum. Dr'umu çok önerdiler diye oraya gidiyorum..Ama kararısızım çok..Birde her gittiğimde mutalaka yarım saat bekliyorum.Bende 18+2 haftalık Oldum 62 ile başladım.İlk aylar kustum fln çok 1,5 vermiştim.Şimdi 64,5 olmuşum.Dr. kilo konusunda iyi gidiyorsun dedi haftaya ayrıntılı ıltrason için gün vericekdi.Birde ikili testten sonra 4'lü test yaptı pazartesi çıkıcak sonucum daha önce duymamıştım 4'lü testi..
günaydın kızlarrrr gününüz güzel olsunnn ...
nasılsınız?
maşallah erkenciyiz bu sabah ... bende geceleri çok uyanıyorum her döndüğümde kalkıyorumm evet ayran içip yatın inanılmaz rahatlatıyor... kahvaltımı yaptım ve bizim tembel kız dün akaşm ilk defa hissettirdi kendini
nihayettttt.......
özel hastanemi bu ...hangi hastane ...
Evet cnm Özel HastaneHepinize Günaydın bu arada :))
Kızlar günaydın herkese,
Malum bi süredir yokum malesef.. Semaysem bahsetmiştir, başımıza bir iş geldi.. Rahim ağzım kısalıyormuş bebek büyüdükçe, ilaçlarla ve istirahatle onu hayata tutundurmaya çalışıyoruz.. 2 haftadır evde raporluydum bugün bitiyor raporum, öğleden sonra işe gidip çıkış işlemlerini halledicem.. Umarım yawrum hayata tutunur bırakmaz annesini.. Kızlar dua edin bizim için..ve kendinize çokkk dikkat edin, hiç bişeyimiz yoktu biliyosunuz.. kusmadım bile ben ama böyle bişey yaşıyorum şimdi.. Gerçekten çok dikkat edin ve ters hareketlerden falan uzak durun, uzanmayın işmiş yapmayın.. Hepinizi çok özledim, herkes de iyidir umarım..
fdilek canım annene çoook geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir..alıntı yaptım ama nereye kayboldu anlamadım...
canımmm çok geçmiş olsun uzun zamandır inan seni çok merak ediyordum hatta sen benim rüyama girmiştin... hepimiz farklı farklı sıkıntılarla uğraşıyoruz herkeste ayrı bi problem olsun sen yatarak geçirde bebeğin ii olsun canım benim bende sonucumu bekliyorum halahakkımız ahayırlısı neyse o olsun inşallah inan bana dualarım seninle rabbim bebeğini sana bağışlasın.. cümlemizinkini...
peki sadece yatacakmısın başka bi tedavisi varmı??
çok teşekkür ederim canım,
aynen öyle Rabbim dert verip derman aratmasın kimselere..
Evlatlarımızı sağlıkla bağışlasın bizlere inşallah,
yatıyorum bide porgestan kullanıyorum şimdilik..
zaten 7. aya kadar tutabilirsek ne mutlu..sonrasında muhtemelen gelecek gibi..
Hayırlısı olsun bakalım..
Sen aminiyo mu yaptırdın neyin sonucunu bekliyosun??
Günaydın canımm.günaydın kızlarrrr gününüz güzel olsunnn ...
nasılsınız?
maşallah erkenciyiz bu sabah ... bende geceleri çok uyanıyorum her döndüğümde kalkıyorumm evet ayran içip yatın inanılmaz rahatlatıyor... kahvaltımı yaptım ve bizim tembel kız dün akaşm ilk defa hissettirdi kendini nihayettttt.......
Kızlar günaydın herkese,
Malum bi süredir yokum malesef.. Semaysem bahsetmiştir, başımıza bir iş geldi.. Rahim ağzım kısalıyormuş bebek büyüdükçe, ilaçlarla ve istirahatle onu hayata tutundurmaya çalışıyoruz.. 2 haftadır evde raporluydum bugün bitiyor raporum, öğleden sonra işe gidip çıkış işlemlerini halledicem.. Umarım yawrum hayata tutunur bırakmaz annesini.. Kızlar dua edin bizim için..ve kendinize çokkk dikkat edin, hiç bişeyimiz yoktu biliyosunuz.. kusmadım bile ben ama böyle bişey yaşıyorum şimdi.. Gerçekten çok dikkat edin ve ters hareketlerden falan uzak durun, uzanmayın işmiş yapmayın.. Hepinizi çok özledim, herkes de iyidir umarım..
günaydın kızlar....
inşallah tutunur bebeğin gülüm.. ama sen kendine çook dikkate et ve en önemlisi moralini çok yüksek tut inan bana bu çok öenmli güzel düşün güzel olsun rabbim sana kolaylıkla geçirmeni nasip etsin nasıl içten söyledim bilemezsinn.. hem hamile dua kabul olurmuş...
evet canım ben amniyosentez yaptırdım kısmetse bu önümüzdeki hafta alıcam hakkıma hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz kızımla ...
cooooooook gecmiş olsun canım aramıza dönmene cok sevindim
Bebegin ve sen cok daha iyi olacaksınız inan bana...
Bu arada sen bu durumu nasıl farkettin canım yaa...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?