2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
2 kişi daha vardı ciesra gibi sorunu olan biri hastanede diğeri evde yatıyodu isimleri neydi hatırlayamadım

canım biri özlem çünkü düşük tehlikesi olduğu için seklaj(yanlış yazdıysam affola) yapılmıştı ..

zehranın suyu geliyordu yine düşük tehlikesi vardı başka kim vardı hatırlamıyorum..

Son düzenleme:
Allah yardımcıları olsun onlarındfa benimde..
neyse ben gideyim azzıcık yatayım kızlar..
uzun oturmak rahatsız ediyo..
gelirim yine..
kendinize iyi bakın ve dediğim gibi lütfen ani ve ters hareketlerden kaçının..

ciesra canım bebişin sımsıkı tutunur inşallah.bu arada fdilek arkadaşımızın annesine ne oldu

AMİİNNN
sende kendine çok iyi bakk
bu mübarek günde mübarek cuma saatinde
herşeyin en iyisini en güzelini en doğrusunu bilen rabbimm
her nerede kimin ne sıkıntısı varsa rabbim yardım etsinn
hastanelerde test sonuçları bekleyen arkadaşlarımızın sonuçalrını temiz çıkar ...
şuanda hastanede yatan özlem arkadaşımıza
evinde olan ciesraya ve zehraya tüm hastanelerde şifa bekleyen kardeşlerimize
allah sağlık sıhhat versin,güç kuvvet versinn allahım bebeklerinede dayanma gücü ver
annelerine sımsıkı sarılıp bırakmasınlar
hepimizin vakti gelince bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip et
ammiin ammiinn amiinn

aminnn canım aminnn allahım sesini duysunn... güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz...

sitenin azizligine ugradım iki kez yayınlandı mesajımm

Son düzenleme:
sukurler olsun cok ıyıyız...gecırdıgımız her saglıklı gun ıcınde sukurler olsun...
cıesra gelmıs cok gecmıs olsun onada rahım agzına neden serklaj atmamıslar kı sasırdım..bızım durumumuz cok tehlıkelı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…