sukurler olsun cok ıyıyız...gecırdıgımız her saglıklı gun ıcınde sukurler olsun...
cıesra gelmıs cok gecmıs olsun onada rahım agzına neden serklaj atmamıslar kı sasırdım..bızım durumumuz cok tehlıkelı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Cumalar
gercekden mı??? AYY N COK SEVINDIM....AA YOK CANIM SAGLIGIN TESEKKUREDERIM
söyle söyleeee
gunaydın canlarım.herkese hayırlı cumalarrr
sukurler olsun cok ıyıyız...gecırdıgımız her saglıklı gun ıcınde sukurler olsun...
cıesra gelmıs cok gecmıs olsun onada rahım agzına neden serklaj atmamıslar kı sasırdım..bızım durumumuz cok tehlıkelı hayırlısı olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
canımm benim keske yakın olsaydıkkben söyliyim mi???? keşke sana yakın olsaydım yaaaaa ...
gercekden tesekkurederım canım oyle ıstahlı bı tıpde deyılım...hastane yemegı yemıyorum kayınvalıdem dun yapmıs getırmıs cok sagol...söyle söyleeee
gercekden tesekkurederım canım oyle ıstahlı bı tıpde deyılım...hastane yemegı yemıyorum kayınvalıdem dun yapmıs getırmıs cok sagol...
günaydın canımmm
Gunaydın canım hosgeldin
Hosgeldin canım benimmmm
Ben bugun sana gelicem...
Var mı canının cektigi bi yemek ya da baska bişey...
Nolur söyle kuzum gelirken getiririm
amın bak ıse falan gıdıp gelecekmıs...bence onun ayakda hıc kamaması lazım sonucda yercekımı var ve rahım agzına agırlık vermemesı lazım tasıyamıyo cunkı bızım durumumuzda olanların...ALLAH daha iyi etsin inş..
aa sahi hiç aklıma gelmedi İLK FIRSATTA onada sorayım
Canımm Ege' de kadın dogum servisinin içinde ayrı bi yer var..Tüp bebek merkezi diye...
Orda mısın? ben birazdan cıkıcam ama önce sacımı kestircem..Ondan sonra gelicem yanına..
Telefonun acık olsun emi??Arıcam senii
nasılsınız bakalım tekmeliyomu bebişler
nasılsınız bakalım tekmeliyomu bebişler
tup bebek yataklı servıs canım cam bolmelı kadın dogumdan ayrılmıs 6 numaradayım tlf acık..Canımm Ege' de kadın dogum servisinin içinde ayrı bi yer var..Tüp bebek merkezi diye...
Orda mısın? ben birazdan cıkıcam ama önce sacımı kestircem..Ondan sonra gelicem yanına..
Telefonun acık olsun emi??Arıcam senii
sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsın
amın bak ıse falan gıdıp gelecekmıs...bence onun ayakda hıc kamaması lazım sonucda yercekımı var ve rahım agzına agırlık vermemesı lazım tasıyamıyo cunkı bızım durumumuzda olanların...
hersey nasıp ama yınede onlemlerı almak lazım dıye dusunuyorum...ve esranın dr ılgısız bence bu drların bebek kayıplarından hıc haberı yok heralde...bıraz agır oldu elestırım ama 3 bebegını kaybetmıs bır anne olarak cok kızgınım bu konuda...
Bence cok haklısın canımm..Ben en son doktoruma pztesi akşamı gittim ve acık acık sordum..anlattım herseyi..Zaten her gittigimde bakıyormus rahim uzunluguna sen merak etme dedi..İçim rahatladı valla..İnşallah herkes sag salim kavusur bebegine...amın bak ıse falan gıdıp gelecekmıs...bence onun ayakda hıc kamaması lazım sonucda yercekımı var ve rahım agzına agırlık vermemesı lazım tasıyamıyo cunkı bızım durumumuzda olanların...
hersey nasıp ama yınede onlemlerı almak lazım dıye dusunuyorum...ve esranın dr ılgısız bence bu drların bebek kayıplarından hıc haberı yok heralde...bıraz agır oldu elestırım ama 3 bebegını kaybetmıs bır anne olarak cok kızgınım bu konuda...
ay beni bi görsen rapunzel gibi oldum:78:Aslında sacım zor uzar ama hamilelikten herhal acayip uzadı böyle bi garip oldu...Hazır hava iyiyken ve dısarı cıkmısken azcık kestircem..Valla hiç yoktur batıl inancım..Bıraksam igrenc olacak saclarım..Zaten boya lazım yaptıramıyorum..Bari kestireyim hiç olmazsa..canım sende saç kestirenlerdensin anlaşılan bende hamileligimde 2 kere kestirdim herkes niye kestirdin diyo
canım ben ilk kez dün akşam hissettim yoğun çabalarım sonunda tembel kızım kıçını kaldırdı diyorum kumandayı koydum karnımın üstüne başladı beklemeye 2 defa vurdu kumandayaeşime koş koşşş aşkım tembel kız sonunda uyandı dedim umuyorum bu haftadan sonra destekli bi tekme atacak
ciesra canım bebişin sımsıkı tutunur inşallah.bu arada fdilek arkadaşımızın annesine ne oldu
AMİİNNN
sende kendine çok iyi bakk
bu mübarek günde mübarek cuma saatinde
herşeyin en iyisini en güzelini en doğrusunu bilen rabbimm
her nerede kimin ne sıkıntısı varsa rabbim yardım etsinn
hastanelerde test sonuçları bekleyen arkadaşlarımızın sonuçalrını temiz çıkar ...
şuanda hastanede yatan özlem arkadaşımıza
evinde olan ciesraya ve zehraya tüm hastanelerde şifa bekleyen kardeşlerimize
allah sağlık sıhhat versin,güç kuvvet versinn allahım bebeklerinede dayanma gücü ver
annelerine sımsıkı sarılıp bırakmasınlar
hepimizin vakti gelince bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip et
ammiin ammiinn amiinn
amın bak ıse falan gıdıp gelecekmıs...bence onun ayakda hıc kamaması lazım sonucda yercekımı var ve rahım agzına agırlık vermemesı lazım tasıyamıyo cunkı bızım durumumuzda olanların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?