2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın fıstık.hayırlı cumalar

ALLAH daha iyi etsin inş..
aa sahi hiç aklıma gelmedi İLK FIRSATTA onada sorayım

gercekden tesekkurederım canım oyle ıstahlı bı tıpde deyılım...hastane yemegı yemıyorum kayınvalıdem dun yapmıs getırmıs cok sagol...

Canımm Ege' de kadın dogum servisinin içinde ayrı bi yer var..Tüp bebek merkezi diye...
Orda mısın? ben birazdan cıkıcam ama önce sacımı kestircem..Ondan sonra gelicem yanına..
Telefonun acık olsun emi??Arıcam senii

ALLAH daha iyi etsin inş..
aa sahi hiç aklıma gelmedi İLK FIRSATTA onada sorayım
amın bak ıse falan gıdıp gelecekmıs...bence onun ayakda hıc kamaması lazım sonucda yercekımı var ve rahım agzına agırlık vermemesı lazım tasıyamıyo cunkı bızım durumumuzda olanların...
hersey nasıp ama yınede onlemlerı almak lazım dıye dusunuyorum...ve esranın dr ılgısız bence bu drların bebek kayıplarından hıc haberı yok heralde...bıraz agır oldu elestırım ama 3 bebegını kaybetmıs bır anne olarak cok kızgınım bu konuda...

canım sende saç kestirenlerdensin anlaşılan bende hamileligimde 2 kere kestirdim herkes niye kestirdin diyo

nasılsınız bakalım tekmeliyomu bebişler

canım ben ilk kez dün akşam hissettim yoğun çabalarım sonunda tembel kızım kıçını kaldırdı diyorum kumandayı koydum karnımın üstüne başladı beklemeye 2 defa vurdu kumandaya eşime koş koşşş aşkım tembel kız sonunda uyandı dedim umuyorum bu haftadan sonra destekli bi tekme atacak

tup bebek yataklı servıs canım cam bolmelı kadın dogumdan ayrılmıs 6 numaradayım tlf acık..

sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsın

Bugün daha iyiyim canım işyerinde işler yoğun fakat moralim iyi dün biraz sıkıntılıydım 3 lü tarama testi sonucum çıkacaktı Allahıma şükür dr. iyi çıkmış dedi içim rahatladı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

AYY özleemm
okuyunca biranda
panik oldum hemen esrayı aradım
şimdi girecek nete

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.geçmişi okumaya çalıştım ama ne çok yazmışsınız vazgeçtim sonra :) dün çok yoruldum eşimin halası falan gelmişti baya bi gezdik gecede canlı müzik dinlemeye gittik sanırım bebeğimde yoruldu hiç gıdıklamadı beni dün herkese hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin bebeklerini korusun

Bence cok haklısın canımm..Ben en son doktoruma pztesi akşamı gittim ve acık acık sordum..anlattım herseyi..Zaten her gittigimde bakıyormus rahim uzunluguna sen merak etme dedi..İçim rahatladı valla..İnşallah herkes sag salim kavusur bebegine...
canım sende saç kestirenlerdensin anlaşılan bende hamileligimde 2 kere kestirdim herkes niye kestirdin diyo
ay beni bi görsen rapunzel gibi oldum:78:Aslında sacım zor uzar ama hamilelikten herhal acayip uzadı böyle bi garip oldu...Hazır hava iyiyken ve dısarı cıkmısken azcık kestircem..Valla hiç yoktur batıl inancım..Bıraksam igrenc olacak saclarım..Zaten boya lazım yaptıramıyorum..Bari kestireyim hiç olmazsa..
agır abla olacak seninki desene
Benim oglanda fıldır fıldır..
Bu cocuk dogunca ben onu nasıl zaptetcem hiç bilmiyorum:18:

ciesra canım bebişin sımsıkı tutunur inşallah.bu arada fdilek arkadaşımızın annesine ne oldu

çok teşekkür ederim..
İnşallah tutunur..

Aminnnnn,
inşallah kabul olur dualarımız..

Özlem geçmiş olsun sanada..
Ya aslında başlarda anlaması gerekmiyomuydu diye çok düşündüm bende, bu 3. dr.
İlk dr. mu değiştirdim zaten, şuan karı koca takip ediyorlar,
dr. bana söylediği normalde 3 cm olması gerekiyormuş minumum rahim ağzının açıklığımı uzunluğumu ne benimki 2,5 cm civarındaymış, dr. bana söylediği uzun süre yürüyüş, (ev dışında) spor gibi aktiviteler, cinsel ilişki, duşta uzun kalma özellikle sıcak suda bunlar yasak.. Ama süreklide yatma dediler evin eiçinde yürmelisin sürekli yatmanıda önermiyoruz dediler.. serklaj içinde atılabilir ama 12. hafta civarlarında atılması gerekiyor etkili olabilmesi için dediler..
Bende kanama yok çok şükür.. Yanlız yorulduğumda yada mutfakta yemek yaparken falan uzun dikildiğimde su geliyor kilodumu ıslatıyor gelen su baya.. bu tedirgin etti dr.ları fakat bebeğin suyunda bi azalma söz konusu değilmiş, ilaçla birlikte yatacaksın diyorlar..ayy kafam karışıyo benimde istirahat etmeye çalışıyorum bol bol.. Allahım hayırlısını versin inşallah.. üzülüp strese girmekte istemiyorum.. ha bide sın gittiğimde rahmimin kenarında bir kitle görüldü 3 cm çapında onuda takibe aldılar, bakalım büyüyecekmi, yoksa kalacakmı öyle diye.. offf korkmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…