2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

seni gidi gezenti..Ama cok iyi yapmıssın..Bebekler dogunca uzun bi süre sosyal hayatımız olamıcak gibi..en iyisi simdiden gezmek..
Sana da hayırlı cumalar..Güzer duana kocaman bir aminnn

Canıma comcommmm
sakın üzme kendini devamlı yat yada uzan
sakın ayakta uzun süre kalma
işyerindede uzun süre kalmamerak ederim senii
ohhh eve gidincede neti açık tuut
ordan devam edelim sen yatasın bizim yazdıalrımızı sonradan okurusn
belki bende eve dikey geçiş yaparımm :97:
rahat rahat konuşuruz:78:
bu arada dr sana hala kızın oluyomu diyo...
oğlana dönmedimi halaaa

yatıyorum yatmaktan kafama ağrılar giriyo sorma..
inşallah kendi isteğinle geçersin eve sende bi rahatsızlık yaşamadan..
ben zaten mutlu değildim iş yerimde biliyosunuz..
sebep oldu..
işe arabayla gidicem dikkatli giderim, araba kullanmam yasak bu arada benim almaya gelecekler..
büyük şehre benzemiyo burası 10 dk orda olurum hayırlısıyla.. bi gidip gelsem gözümde büyüyo zaten..
netim açık durur artık hep, ara ara yazarım masa üstü benimki kucağıma alamıyorum malesef..

Sen bilinçli ve dikkatli bir annesin..
Eminm ki bu zor zamanları da basarıyla atlatacaksın..
Yeter ki moralin hep yuksek olsun...
Dualarım seninle canım adaşım

esracıgım senı uzmek korkutmak ıstemıyorum kesınlıkle....ama acısı cooooook buyuk oluyo bunların ıhmalkarlıklarının yıllaeca ıcınde tas gıbı duruyo...kımse yasasın yasatılsın ıstemıyorum yasadıklarımı..
2.5 altı tehlıkelı zaten serklaja gelınce bence attır gecde olsa mutlaka ben gecen 23 haftalık hamıleyken bırden acıldı...su benımde geldı hafıf hafıf dr lar acıl serklaj attılar ama suyun gelıyo 1000 bır sansın var dedıler ıstersen dıkmeyelım dedıler ama kıyamadım 1000 de bırde olsun bı sansı vardı kullansın dedım ama ertesı gun wc de butun suyu geldı...ruyam bıttı...
benım wc dısında kalkmam yasak ve rahım agzım3.2 serklajlıyım ama dr yınede cok tedırgın hfatada bır usg ye gırıyorum ama hersseferınde dr da hıc hos olmayan dr suratı goruyorum...
bu kadar emek verıyoruz ve onlar bızım en kıymetlılerımız ıhmalkarlık yuzunden kaybetmenı ıstemem...
suyunuda soyle mutlka drlara...

herkese hayırlı cumalar kızlarr nasılsınızzz

ciesranasılsın canımm bebiş nasıl seni çok merak ettikk iyimisinizz

Sen bilinçli ve dikkatli bir annesin..
Eminm ki bu zor zamanları da basarıyla atlatacaksın..
Yeter ki moralin hep yuksek olsun...
Dualarım seninle canım adaşım

Allah razı olsun Esracım,
elbetteki evladım için en iyisini yapıyorum her anne gibi bende..
eğer gidecekse Allah korusun onun önünde ne bi tedavi nede bi dr. durabilir, ben kendimi koruyorum gerekeni yapıyorum Rabbimden bekliyorum gerisini..
Allahım hayırlısını versin hepimize..

canım
allah kolaylık versiinn
bu sabrının mükafatını alırsın inş..
benim işyeri tasfiye durumu var bende sıkıntı yok
memnun olucam eğer öyle olursa
senin işin içinde ayrıca sevindim ciesra
işyerinde fazla bekletmesinler seni
tamam diz üstü masa üstü bizim için farketmez ama
senin rahatın önemli olan kendini yormadan yazıyosundur inş.

Allah kimseleri tecrübe etmesin bu acıyla, tahmin edebiliiyorum kaybetme korkusu bile yetiyo insana, geceleri kabus görmekten uyku uyuyamıyorum bende.. Allah hayırlısını versin hepimize, kimseleri ayırmasın evladından.. seninki bendende normal görünüyo aslında.. serklaja dr.lar sıcak bakmadı dediğim gibi, yani başta yapılmasının anlamlı olduğunu söylediler.. sadece yatak istirahati ve ilaç verdiler.. hayırlısı olsun bakalım, şu bendeki kitlede korkutuyo beni umarım başka sorunlarımda yoktur..

herkese hayırlı cumalar kızlarr nasılsınızzz

ciesranasılsın canımm bebiş nasıl seni çok merak ettikk iyimisinizz

Günaydın arkadaşlar hepinizeee
Canımm cok merak ettim senii
Cook gecmiş olsun annecigine..
Bu arada maasallah bebegine büyüdü karabiberin artık...
Aşıyı bende yaptırcam cok önemli cunku..Ama bize daha var..
Sağol canım benimm..Aşı için bebeğin biraz büyümesi gerekiyo galiba 1 ay sonra bidaha gidicem..Aşıyı yapan ebe bile ben bebeğimi hiçbir şekilde riske atamam kişisel hatalar olabilir bende yaptırdım dedi ...

Amin inşallah düzelir annemmm..buarada oynadıkca şimdi kafama takılıyo acaba bana ne anlatmak istiyo diyorum :)))

Hayırlı olsun bebişin tekmelere başladı demek. Annen için geçmiş olsun diyim canım ne oldu annene...
benmi hatırlayamadım yoksa daha önce bişiler vardıda.....
Annem daha 43 yaşında ama komplike hastalıkları var..Vücudunda hiç kan kalmamış oda bütün organlara zarar veriyomuş kalp ve karaciğere özellikle ,romatizma çıkmış kan değerlerinin yükselmesini bekliyoruz ..Annem babamın emaneti :26::26:

annene geçmiş olsun .. önemli bir rahatsızlığı yoktur umarım .....
senin ayak tırnağında batık probl . vardı galiba(yanlış hatırlamıyorsam) ..nasıl oldu.. iyimi daha
Sağol canım tedavi oluyo şimdi ama iyileşicekk..Benim ayak iyi şuan spor ayakkabıyla geziyorum iltihap kalmadı tam geçicek inşallahh

uyuyamıyorummmmm geceden beri hiç uyumadım kızlarr
Ben 1 haftadır aynı senin gibiyimm kafayı yiyoruumm..Hatta sabah eşime dedim bebek doğsada uykusuzluğuma bahane olsa onla ilgilensem :))

Günaydın canımmm o hissettiklerin 1 haftaya kalmaz daha şiddetli ve devamlı olur çok sevindiimmm

Esracım geçmiş olsun dr. ne diyosa ona dikkat et inşi. geçicek bu zor dönemler merak ettik senii

fdilek canım annene çoook geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir..alıntı yaptım ama nereye kayboldu anlamadım...

Sağol canım benimm

ciesra canım bebişin sımsıkı tutunur inşallah.bu arada fdilek arkadaşımızın annesine ne oldu
yukarıya yazdım canım sağolll

fdilek gelmiş hosgelmişşş
canım benim yaaa hoşbulduumm..Özlemin yanına gidiyomuşsunn bizim yerimizede öp onuuu

kızlar ne yapıyorsunuz?biraz durağanız bugün sanırım...rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun..inş en kısa sürede düzelirler...iş yerlerinden bahsedilmiş sanırım...sorunsuz bir iş yeri sanırım sadece bir ütopya...insan ilişkileri çok zor... kafanıza takmayan türdenseniz sıkıntı yok ama benim gibi ince eleyip sık dokuyanlardansanız işiniz zor...
sema dün senin ayrıntılıyı sormuştum...cevap yazmadın mı,ben mi okumadım cevabını bilmiyorum...

ben bır arkadas olarak sadece uyardım allah kalbıne gore versın...

Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn

rahatımda çok oturamıyorum,
geicem şimdi yine yatağa..
hakkında hayırlı olsun seninde inşallah gönlünce olurda rahat rahat geçirirsin sende hamileliğini..
bu arada az önce unuttum Allahın izniyle Selenim geliyo kesin teyzesi..

ciesra özlemm rabbim korusun bebişlerinizi inşalllahh rabbim kucagınıza almayı nasip etsinn canlarımm

ben bır arkadas olarak sadece uyardım allah kalbıne gore versın...

Allah razı olsun, amin inşallh ben elimden geleni yapıyorum artık takdir-i ilahi..
Allah hayırlısını versin hepimize inşallah..

Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn

aminnnn, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…