günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri.geçmişi okumaya çalıştım ama ne çok yazmışsınız vazgeçtim sonra :) dün çok yoruldum eşimin halası falan gelmişti baya bi gezdik gecede canlı müzik dinlemeye gittik sanırım bebeğimde yoruldu hiç gıdıklamadı beni dünherkese hayırlı cumalar allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimizin bebeklerini korusun
çok teşekkür ederim..
İnşallah tutunur..
Aminnnnn,
inşallah kabul olur dualarımız..
Özlem geçmiş olsun sanada..
Ya aslında başlarda anlaması gerekmiyomuydu diye çok düşündüm bende, bu 3. dr.
İlk dr. mu değiştirdim zaten, şuan karı koca takip ediyorlar,
dr. bana söylediği normalde 3 cm olması gerekiyormuş minumum rahim ağzının açıklığımı uzunluğumu ne benimki 2,5 cm civarındaymış, dr. bana söylediği uzun süre yürüyüş, (ev dışında) spor gibi aktiviteler, cinsel ilişki, duşta uzun kalma özellikle sıcak suda bunlar yasak.. Ama süreklide yatma dediler evin eiçinde yürmelisin sürekli yatmanıda önermiyoruz dediler.. serklaj içinde atılabilir ama 12. hafta civarlarında atılması gerekiyor etkili olabilmesi için dediler..
Bende kanama yok çok şükür.. Yanlız yorulduğumda yada mutfakta yemek yaparken falan uzun dikildiğimde su geliyor kilodumu ıslatıyor gelen su baya.. bu tedirgin etti dr.ları fakat bebeğin suyunda bi azalma söz konusu değilmiş, ilaçla birlikte yatacaksın diyorlar..ayy kafam karışıyo benimde istirahat etmeye çalışıyorum bol bol.. Allahım hayırlısını versin inşallah.. üzülüp strese girmekte istemiyorum.. ha bide sın gittiğimde rahmimin kenarında bir kitle görüldü 3 cm çapında onuda takibe aldılar, bakalım büyüyecekmi, yoksa kalacakmı öyle diye.. offf korkmak istemiyorum..
Canıma comcommmm
sakın üzme kendini devamlı yat yada uzan
sakın ayakta uzun süre kalma
işyerindede uzun süre kalmamerak ederim senii
ohhh eve gidincede neti açık tuut
ordan devam edelim sen yatasın bizim yazdıalrımızı sonradan okurusn
belki bende eve dikey geçiş yaparımm :97:
rahat rahat konuşuruz:78:
bu arada dr sana hala kızın oluyomu diyo...
oğlana dönmedimi halaaa
yatıyorum yatmaktan kafama ağrılar giriyo sorma..
inşallah kendi isteğinle geçersin eve sende bi rahatsızlık yaşamadan..
ben zaten mutlu değildim iş yerimde biliyosunuz..
sebep oldu..
işe arabayla gidicem dikkatli giderim, araba kullanmam yasak bu arada benim almaya gelecekler..
büyük şehre benzemiyo burası 10 dk orda olurum hayırlısıyla.. bi gidip gelsem gözümde büyüyo zaten..
netim açık durur artık hep, ara ara yazarım masa üstü benimki kucağıma alamıyorum malesef..
Sen bilinçli ve dikkatli bir annesin..
Eminm ki bu zor zamanları da basarıyla atlatacaksın..
Yeter ki moralin hep yuksek olsun...
Dualarım seninle canım adaşım
yatıyorum yatmaktan kafama ağrılar giriyo sorma..
inşallah kendi isteğinle geçersin eve sende bi rahatsızlık yaşamadan..
ben zaten mutlu değildim iş yerimde biliyosunuz..
sebep oldu..
işe arabayla gidicem dikkatli giderim, araba kullanmam yasak bu arada benim almaya gelecekler..
büyük şehre benzemiyo burası 10 dk orda olurum hayırlısıyla.. bi gidip gelsem gözümde büyüyo zaten..
netim açık durur artık hep, ara ara yazarım masa üstü benimki kucağıma alamıyorum malesef..
esracıgım senı uzmek korkutmak ıstemıyorum kesınlıkle....ama acısı cooooook buyuk oluyo bunların ıhmalkarlıklarının yıllaeca ıcınde tas gıbı duruyo...kımse yasasın yasatılsın ıstemıyorum yasadıklarımı..
2.5 altı tehlıkelı zaten serklaja gelınce bence attır gecde olsa mutlaka ben gecen 23 haftalık hamıleyken bırden acıldı...su benımde geldı hafıf hafıf dr lar acıl serklaj attılar ama suyun gelıyo 1000 bır sansın var dedıler ıstersen dıkmeyelım dedıler ama kıyamadım 1000 de bırde olsun bı sansı vardı kullansın dedım ama ertesı gun wc de butun suyu geldı...ruyam bıttı...
benım wc dısında kalkmam yasak ve rahım agzım3.2 serklajlıyım ama dr yınede cok tedırgın hfatada bır usg ye gırıyorum ama hersseferınde dr da hıc hos olmayan dr suratı goruyorum...
bu kadar emek verıyoruz ve onlar bızım en kıymetlılerımız ıhmalkarlık yuzunden kaybetmenı ıstemem...
canım ikinizinde yaşadığı gerçekten çok zor bi durum.. rabbim yardımcınız olsun ve hakkınıza hayırlısı olsun inşallah ...bu defa inanıyorum sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın özlemcim..
esracım sende gidebilme şansın varsa iyi prof. bul istersen belki sana daha fazla bilgi verir ve seni rahatlatır ama doktorlarına inanıyorsan değiştirme tabi..
esracıgım senı uzmek korkutmak ıstemıyorum kesınlıkle....ama acısı cooooook buyuk oluyo bunların ıhmalkarlıklarının yıllaeca ıcınde tas gıbı duruyo...kımse yasasın yasatılsın ıstemıyorum yasadıklarımı..
2.5 altı tehlıkelı zaten serklaja gelınce bence attır gecde olsa mutlaka ben gecen 23 haftalık hamıleyken bırden acıldı...su benımde geldı hafıf hafıf dr lar acıl serklaj attılar ama suyun gelıyo 1000 bır sansın var dedıler ıstersen dıkmeyelım dedıler ama kıyamadım 1000 de bırde olsun bı sansı vardı kullansın dedım ama ertesı gun wc de butun suyu geldı...ruyam bıttı...
benım wc dısında kalkmam yasak ve rahım agzım3.2 serklajlıyım ama dr yınede cok tedırgın hfatada bır usg ye gırıyorum ama hersseferınde dr da hıc hos olmayan dr suratı goruyorum...
bu kadar emek verıyoruz ve onlar bızım en kıymetlılerımız ıhmalkarlık yuzunden kaybetmenı ıstemem...
suyunuda soyle mutlka drlara...
herkese hayırlı cumalar kızlarr nasılsınızzz
ciesranasılsın canımm bebiş nasıl seni çok merak ettikk iyimisinizz
Sağol canım benimm..Aşı için bebeğin biraz büyümesi gerekiyo galiba 1 ay sonra bidaha gidicem..Aşıyı yapan ebe bile ben bebeğimi hiçbir şekilde riske atamam kişisel hatalar olabilir bende yaptırdım dedi ...Canımm cok merak ettim senii
Cook gecmiş olsun annecigine..
Bu arada maasallah bebegine büyüdü karabiberin artık...
Aşıyı bende yaptırcam cok önemli cunku..Ama bize daha var..
Amin inşallah düzelir annemmm..buarada oynadıkca şimdi kafama takılıyo acaba bana ne anlatmak istiyo diyorum :)))hoşgeldin canım geçmiş olsun anneler başımızın tacıdır inşallah güzel olr herşey.
bebebğinede maşallahbenimkide çok ıpır kıpır olmasada oynuyo işte. Allah isteyen herkese yaşasın bu duyguları.
Annem daha 43 yaşında ama komplike hastalıkları var..Vücudunda hiç kan kalmamış oda bütün organlara zarar veriyomuş kalp ve karaciğere özellikle ,romatizma çıkmış kan değerlerinin yükselmesini bekliyoruz ..Annem babamın emaneti :26::26:Hayırlı olsun bebişin tekmelere başladı demek. Annen için geçmiş olsun diyim canım ne oldu annene...
benmi hatırlayamadım yoksa daha önce bişiler vardıda.....
Sağol canım tedavi oluyo şimdi ama iyileşicekk..Benim ayak iyi şuan spor ayakkabıyla geziyorum iltihap kalmadı tam geçicek inşallahhannene geçmiş olsun .. önemli bir rahatsızlığı yoktur umarım .....
senin ayak tırnağında batık probl . vardı galiba(yanlış hatırlamıyorsam) ..nasıl oldu.. iyimi daha
Ben 1 haftadır aynı senin gibiyimm kafayı yiyoruumm..Hatta sabah eşime dedim bebek doğsada uykusuzluğuma bahane olsa onla ilgilensem :))uyuyamıyorummmmmgeceden beri hiç uyumadım kızlarr
Günaydın canımmm o hissettiklerin 1 haftaya kalmaz daha şiddetli ve devamlı olur çok sevindiimmmgünaydın kızlarrrr gününüz güzel olsunnn ...
nasılsınız?
maşallah erkenciyiz bu sabah ... bende geceleri çok uyanıyorum her döndüğümde kalkıyorumm evet ayran içip yatın inanılmaz rahatlatıyor... kahvaltımı yaptım ve bizim tembel kız dün akaşm ilk defa hissettirdi kendini nihayettttt.......
Esracım geçmiş olsun dr. ne diyosa ona dikkat et inşi. geçicek bu zor dönemler merak ettik seniiKızlar günaydın herkese,
Malum bi süredir yokum malesef.. Semaysem bahsetmiştir, başımıza bir iş geldi.. Rahim ağzım kısalıyormuş bebek büyüdükçe, ilaçlarla ve istirahatle onu hayata tutundurmaya çalışıyoruz.. 2 haftadır evde raporluydum bugün bitiyor raporum, öğleden sonra işe gidip çıkış işlemlerini halledicem.. Umarım yawrum hayata tutunur bırakmaz annesini.. Kızlar dua edin bizim için..ve kendinize çokkk dikkat edin, hiç bişeyimiz yoktu biliyosunuz.. kusmadım bile ben ama böyle bişey yaşıyorum şimdi.. Gerçekten çok dikkat edin ve ters hareketlerden falan uzak durun, uzanmayın işmiş yapmayın.. Hepinizi çok özledim, herkes de iyidir umarım..
fdilek canım annene çoook geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir..alıntı yaptım ama nereye kayboldu anlamadım...
Sağol canım benimm
yukarıya yazdım canım sağolllciesra canım bebişin sımsıkı tutunur inşallah.bu arada fdilek arkadaşımızın annesine ne oldu
canım benim yaaa hoşbulduumm..Özlemin yanına gidiyomuşsunn bizim yerimizede öp onuuufdilek gelmiş hosgelmişşş
ben bır arkadas olarak sadece uyardım allah kalbıne gore versın...Allah razı olsun Esracım,
elbetteki evladım için en iyisini yapıyorum her anne gibi bende..
eğer gidecekse Allah korusun onun önünde ne bi tedavi nede bi dr. durabilir, ben kendimi koruyorum gerekeni yapıyorum Rabbimden bekliyorum gerisini..
Allahım hayırlısını versin hepimize..
Allah razı olsun Esracım,
elbetteki evladım için en iyisini yapıyorum her anne gibi bende..
eğer gidecekse Allah korusun onun önünde ne bi tedavi nede bi dr. durabilir, ben kendimi koruyorum gerekeni yapıyorum Rabbimden bekliyorum gerisini..
Allahım hayırlısını versin hepimize..
canım
allah kolaylık versiinn
bu sabrının mükafatını alırsın inş..
benim işyeri tasfiye durumu var bende sıkıntı yok
memnun olucam eğer öyle olursa
senin işin içinde ayrıca sevindim ciesra
işyerinde fazla bekletmesinler seni
tamam diz üstü masa üstü bizim için farketmez ama
senin rahatın önemli olan kendini yormadan yazıyosundur inş.
canım ikinizinde yaşadığı gerçekten çok zor bi durum.. rabbim yardımcınız olsun ve hakkınıza hayırlısı olsun inşallah ...bu defa inanıyorum sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın özlemcim..
esracım sende gidebilme şansın varsa iyi prof. bul istersen belki sana daha fazla bilgi verir ve seni rahatlatır ama doktorlarına inanıyorsan değiştirme tabi..
Üniversiteye gitmeyi düşünmüyo değilim bende aslında, bu dr.larıma güveniyorumda yinede özellikle şu rahmimldeki kitle için belkide o tetikliyodur bişeyleri..
şu iş konusunu halledeyimde bugün..
ben bır arkadas olarak sadece uyardım allah kalbıne gore versın...
Şu an cuma selası verilmeye baslandı...
Yüce rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin hiçbir bebegi annesinden ayırmasın inşallah...
Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?