2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar keyifler nasıl

biz iyiyiz çok şükür oğluşumla.tekmelerden bahsetmişsiniz bir kaç gündür bende hissediyorum bebeğimi. geçen gün dr.um ultrasonda bakarken ilk kez hissettim dr.a sordum evet şu an tekme attı dedi.pıt pıt atıyo oğluşum.bu arada oğlumun adını BERK koymaya karar verdik.Artık onu severken adını söylüyorum.Sanki herşey rüya gibi inş.böyle devam eder.
Cerenliyağmur sonucunu alacaktın merak ettim seni çıktı mı sonucun.Geçmişe pek bakamadım.

günaydın annecikler...

bugün herkes iyidir umarım...
monaroza 90 dan haber alan varmı?

bugün randevum var saat 14 te...inş. güzel hayırlı haberlere...

günaydın güzelll annelerrr bugün mışıl mışıl uyudum ohhhh ama bugün kızım biraz durgun galiba hiç hissettirmedi kendini

cnm benimkide özellikle son 10 gündür çok dönüp duruyordu tekmeler felan alışmıştım hareketlerine 2 gündür baya bi az hareketleri endişelenmek istemiyorum ama insan alışıyor bekliyor

kızlar sizdede sırt ağrısı varmı? benim 20. haftamdan beri yaklaşık 2 hafta fazla oturunca ya da ayakta kalınca dayanılmaz bi sırt ağrısı başlıyo. o kadar ki artık midemi bulandırıyor. doktorlar acaba ne öneriyorlar?

canım çok geçmiş olsun...eskiye bakmamıştım şimdi gördüm...
maşallah paşanada allah kaza bela göstermesin..

yok canı alamadım, çıkmamış kısmetse bu önümüzdeki hafta inşallah..

canım benimde müthiş derecede şu pöç denilen yer varya başka adı varmı bilmiyorum belimle kalçamın arası ayyy beni mafediyooo yatınca kalkamıyom ama son bir haftadır azaldı gibi.. kasılmalarım henüz başlamadı maşalah diyim gayet iyiyimm.. başlarsa magnezyumu içicem ..

cereli kasılmalar nerede oluyor acaba bu sırt ağrısı için magnezyu içsem iyi gelirmi senin bildiğin bi magnezyum ilacı varmı

güzel haberlerini bekliyorum cnm

Benim evlenince az yağlandı çok isterdim görmeyiii...

İlk hissettikten sonra şiddetlenerek devam ediyo her hafta daha bi fazla hissediyosun maşallah bebeğine canım

Kızlar ayyıldızda indirim gördüm geçen bi çıkıp bakıcam kendime pijama alayım diyorum doğum için gecelik falanda bakıcamm

merhaba hoşgeldiinn...
keyifler c.tesi çalışmasak çok daha iyi olacaktı
allaha şükür iyiyizz..
berk çok güzel bir isim hayırlı olsunn

amin amiin bekliyorum güzel haberlerini

selam kızlar....hepınıze guzel bır hafta sonu dılıyorum...
selam hoşgeldiinnn
teşk ederimm sanada güzel hafta sonu olur inş..

cereli kasılmalar nerede oluyor acaba bu sırt ağrısı için magnezyu içsem iyi gelirmi senin bildiğin bi magnezyum ilacı varmı

canım doktoruna sor sırt ağrısı için içilirmi bilmiyorum zaten doktorun sana megnezyum verir sanıyorum..ayrıca kasılma ve kramplar daha çok bacakta ve kalçada oluyormuş hatta gece uykudan uyandırıyormuş..benimde oldu bi kaç defa ama şua aralar yok ileriki dönemde şiddetleniyormuş..

merhaba güzel anneler... iyisiniz umarım ...şimdi girdim ...

biraz geçmişe bakayım öpüyorummmm

hoşgeldin canım.... biz iyiyiz sen nasılsınn...

Çok teşekkür ederim ederim canım sevinirim riskli gebelerde ayrıntılıya bakan dr adını yazabilirsen sevinirim bana çok yakın gerçekten..
herkese iyi gecele kizlar

2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAH sonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
maşallah kızına çok sevndim canım gözün aydın
bende iğne kullanıyorum ikisi çok farklı kan sulandırıcıyı sakın kesme tetanozuda mutlaka yaptır canım..

geçmiş olsun canım bu konuda hiç bilgim yok..drla konuş bence..

saol cnm onu hissedince kendimi daha iyi hissetmeye başladım son bir ayım kabus gibi geçmişti ama onu hissetmeye başladıktan sonra tekrar umutlandım mutlu oldum.Canım eğer almaya gidersen burayada yazarmısın benim de almam gerekiyor annem benim için gidecek almaya en azından direk oraya gönderirim annemi.

kızlar bakın bebek hareketleriyle ilgili bir yazı buldumm
En sık kullanılan yöntem oturur ya da sol yana yatmış pozisyonda iken hareketleri saymak. Vücut hareketi, seğirme, tekme gibi tüm hissedilebilen hareketler geçerlidir. Bebeğiniz bu şekilde saatte dört, beş hareket yapıyorsa ya da iki saat içinde fark edebildiğiniz hareket sayısı on civarındaysa sorun yoktur. Bebeğinizin hareketleri azalmış gibi görünüyorsa, beş, on dakika yürüyün, meyve suyu, tatlı, çikolata gibi bir şeyler atıştırın, iki, üç bardak su için ve yeniden deneyin. Hamileliğin son dönemlerinde hareket sayılarında belirgin bir azalma fark ederseniz ve iki saat içinde hissettiğiniz hareket sayısı ondan az ise doktorunuza bilgi verin.

hoşbulduk cnm
sağlığın yerinde olsun da çalış boşver cnm biliyosun sabahın 8 lerinde girip yazardık foruma kimseler olmazdı hep şikayet ederdim ben ama şimdi çalışamıyorum evde yatıyorum inan çalışmak daha iyiymiş.Daha önce hiç aklıma bu isim gelmemişti birden aklıma geliverdi çokda ısınddım bu isime.Sen kızına isim buldun mu.Bu arada ciesra nerelerde haberin varmı cnm

kızlar üzümlü kurabiyeme bugün çoookkk şeker bir etek aldımmm Eki Görüntüle 118788
ben bebeklerde mini etek delisi olarak ; bayıldımmm ..güle güle giysin
herkese iyi gecele kizlar

2 gündür giremedim umarim hepiniz iyisiniz
ben AS sonuclarini aldim cok saglikli bir kizim olucak INSALLAH sonuclar güzel cikti
cerenliyagmur ve diger arkadaslar sonuclari aldilarmi ?
ohhh .. çok güzelbir haber sevindim .. darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlarımıza
şurup hakk. hiçfikrim yok ... ama geçenlerde doktorA bitkiçayı sormuştum ... ıhlamur . yasemin çayı içebiirsin demişti ..(adaçayı hamilelere zararlı diye de duymuşluğum var)

Son aylar nstye bağlanıncada elimize bişey veriyolarmış hareket edince ona basıyomuşuz..Benim bebişim vişne suyunu çok seviyooo çok hareketleniyoo

Bundan sonrası hep güzel olsun inşallahh..Ya ben kaç beden alıcam bilmiyorum ama kilolu zamanlara göre 1 takım 1 takımda normal bedenimimi alıcam offf ne karışık işler yaa ..buralar çok sıcak ben kapri takım almak istiyorum gidip bakıcam sizlere model ve şekiller hakkında bilgi veririm canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…