2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım kdilara ne güzel bir paylaşım çok sağol kızlar kocam beni sinemaya götürecek ben çıkıyorum geçmişi okudum bir merhaba deidm ve şimdi güle güle diyorum hepinizi çooooooooooook öpüyorumm.........

iyi eğlenceler .. hangi filme gidiyorsan dönüşte yorumları yaz bize...
benide ne zamandır eşim götürecekti deeee ... korkudan götüremiyordu.

sinemada filmin ortasında 2-3 kere tuvalet ... suu ... yok midem bulandı ..
nasıl yapıcaz seninle diyor du... :)))
şimdi 5 aylarda artık biraz hamileliğin rahat zamanlarına geldilk .. gezebiliriz...

saol cnm.belki iki isim koyarız hüseyin berk olur.seninde dediğin gibi acımız taze belki onun için tuhaf geliyor babamın adını koymak insanın inanası gelmiyor bazen.

canım evet çok zor
ama yıllar sonra acısı azda olsa hafifliyor
allah sabrını veriyor
hüseyin berk olsunn
berk ismi kullanılıyor hüseyin sadece göbek isim olarak kalıyo
eğer erkek kardeşin varsa belki onlar kendi çocukalrına baba ismini vermek isterler

kimsecikler kalmamış herkez kocişinle anasınla arkadaşınla geziodur ben hala işteyim çok acıı :(:( ama 1 saatim kaldı kocişim benide alıp gezdirecek :52::52:

bizim topik gene durdu .. hareket yok .. herkes haftasonu tatilinde kimi iş kimi gezmek gimi alışveriş telaşında sanırım ...
hafta sonu ciciler alan olursa resimlerini bekliyorummm....
bende şimdi biraz uyku bastırdı .. tembellik yapayım diyorumm ...

Son düzenleme:
Canlarım selammmmm

rabia, sonucun temiz çıkmış. Allah diğer arkadaşlarımızada güzel haberleri nasip etsin inşallah.

kızlar, oğlum kıpır kıpırdı dün. artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Allah tetz zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu. inanılmaz bişey. bu arada oğlum, ben konuşunca duruyor. başkaları elleyince hareket etmio, ben karnıma dokununca hareketlerini azaltıyo ama kesmiyo:52:

benimkide öyle bende çok severim vişne suyunu ama meyvasularında katkı maddesi var diye eşim bana çok içirmiyo malesef:56:

[
Bende arada içiyorum canım zaten asitli içecekleri yıllar önce bıraktım.Ama usg olacaksa kesinlikle vişne suyu içip gidiyorum baya şımarık oluyo ozaman :))

Kızlar bugün bende sedasemin mudodan aldığı kirli sepetinden aldım çoookk tatlıı teşekkürler arkadaşım burda paylaştın banada fikir oldu.....
Bide ayyıldızda indirim var ben 2 gecelik 1 kapri pijama takımı 89 a aldım isterseniz resimlerinide eklerim zehra sormuştu ..Zaten yaz girişi doğacak yazlık aldım ben ve çok kaliteli sanki üzerinde hiçbişey yok çeyizimdede ayyıldız almıştım pijamaları 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorumm

Melekm merak etme bende 6 kilo aldım

Senyuva aman dikkat et bir şey olmaz inşallah bidaha ağır falan kaldırma

Nazo26 ayrıntıyı atlatmışsın gözün aydın doktorun alem hiç aklıma pipisinin santimi gelmemişti

Kdilara ve deniz14 ben6 kilo aldım

Cerenliyağmur hadi gözün aydın senin kızda hareketlenmiş

Ciesra geçmiş olsun inşallah bebişin sıkı sıkı sana hayata tutunacak

Fdilek umarım annen iyidir

Özlem483 nasılsın umarım iyisindir senin duaların kabul olur hastanedesin hamişsin hastaların duaları makbulmüş kendin için herkes için benim içinde dua et bende psikolojik nefes alamama ile savaşıyorum panik atak oluyor benim içinde dua edermisin ALLAHIM HEPİMİZE ŞİFA VERSİN

Özlem483 yakın olsam gelirdim akşama kadar evdeyim beraber zaman geçirir dalar okurduk maalesef istdayım

Simgesel test güzel çıkmış gözün aydın ben 2 li den başka yaptırmadım gerek görülmedi

Turko sen tecrübelisin bu konuda sende panik olursan biz ne yapıcaz o ıslaklık bendede oluyor ama nednse tedirginlik yapmadım arkadaşının eşide yani tam s..l..k mış bu ihmalkarlık ya eee tamamda bayan kensi gitseymiş benim eşim bağlasa durmam ne yani bu düşüncesizlik ona uymamki valla geçenlerde birkaç gün hissetmedim cumartesi gece bi yere doktora gittim içime dert yapacağıma görür rhatlarım dimi

Gulesram sen nerde oturuyon bizim buradakilerde sağlık ocağında kalp dinleme yok umursamalar bir şey sorsan doktora git diyorlar ben gazi mah deyim İstanbul

Turko bende su içmezdim şimdi birbuçuk litre ölçüyoum zorla onu bitiriyorum

Semaysem ve yasemin 2007 pazertesi doktora gidicekmişssin şu

benim nefes almayla ilgili srumuda sorabilirsen sevinirim günaydın arkadaşlar doktora gidecekler doktora sorabirse sevinirim hemde bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim
2o haftalık hamileyim bende psikolojik nefes alamama panik atak var terapi alıyorum ama geçmiyor
birinci sorum bu nefes alamama bebeğe zarar verirmi

ikinci sorup pasiflora şurup verdiler içmedim kullansam bebeğe zarar verirmi

üçüncü sorum bitkisel melisa çayı içebilirmiyim ne kadar günlük tüketebilirim
cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar ya bebeğe bu nefes zorluğu zarar vermesinde ben razıyım çekmeye bu eziyeti

Fdilek aynen su olayında senin dediğin gibi ölçünce miktarınıda

biliyorum birbuçuk litreden sonrasını zorlamıyorum inanırmısın önceden bi bardak içerdim
Nazo7 tansiyon çıkmıyor nabız yükseliyor tabi çok zor arkadaşına soorabilirmisin bebişe zararı olmuşmu

Fdilek bence bebiş yoldayken araba alıpta borç sıkıntısına düşmeyin bizimde yok alacak

durumda yok ne yapalım
Yasemin2007 diş ağrın varmış geçmiş olsun

Zonox benim detaylı 21 bitiyo 22 giriyorum

Zerr bende merak ettim detaylıyla renkli farklımıki ben aynıdır diye düşünmüştüm

Nevraa hiç içmek istemiyorum ama bu seferde içmezsem sorun olumu

diye düşünüyorum kendi doktoruma gidince soracam ama farklı doktorların fikrini almak istiyorum o yüzden buradaki gidicek arkadaşların sormalarını rica ediyorum pasiflorayı başka doktora gittiğim zaman sormuştum içebilirsin demişti şimdiki doktoruma yeni başladım onada gidince soracam

Semaysem ve zhr84 başınız sağolsın ALLAH rahmet eylesin

Aral teşekkür ederim iyi tatiller

Fdilek aldıklarını güle güle kullan

Turko doktor nasıl geçtii

Acarasyecim annem hastaneden çıktı ilaç kullanmaya başladı inşallah etkili olur..Dün netten görüştük hiastaneden çıkar çıkmaz torununa bişeyler almaya koşmuş yaşama sevinci oldu anneme bebeğimm..

Canım bu nefes alamama bi dönem bendede oldu ilk evlendim aileden uzakta oldum ortama alışayım derken bi dönem sıkıldımm..Senin bunu kafandan silmen lazım nefes alma olayı otomatik zaten beyin araya karışınca sorun oluyo sen şimdi iyice kafana takmışsın bebeği düşünüp fazla nefes almak istiyosun sen olaya müdahale edince olay karışıyooo...
Ben kalp ciğer hepsine baktırdım baktım sorun yok eee daha neden nefes alamayayım dedim kafamdan sildimm benimki hava açlığı gibiydi derin nefes almak istiyodumm ama çok şükür geçtii..Pasiflorayı bebeklerdede kullanan anne biliyorum galiba çok hafif bi ilaç

kızlar iki gündür internetimde problem vardı giremedim ama bi okuyim geçmişi geliyorum yemek yiyip hemen umarım herkesler iyidir canlarım

kızlar iki gündür internetimde problem vardı giremedim ama bi okuyim geçmişi geliyorum yemek yiyip hemen umarım herkesler iyidir canlarım

merhaba canım 2-3 girmeyince geçmiş baya birikiyoo kolay gelsiinn:)))Ben iyiyim bugün biraz bebişime ve kendime bişeyler aldım çok güzel oluyoo...
Buarada bi arkadaşım bolbol göğüs pedi stokla çok kullanılıyo dedi:)) sen nasılsınn

adaizmir Allah tamamına erdirsin. Sormuşsun ben tetanos aşısı oldum druna sor hem kan sulandırıcı hem aşı birarada ne olur diye ben sakıncasını görmedim çok hafif kol ağrım oldu 1 gün sonra geçti

acarasye canım özenle msj yazıyorsun her bir arkadaşımıza
ayrıntılı ultrasonda alttan kontrol olmuyor canım

zonox ayrıntılı ultrasonu ben 19.haftada yaptırmıştım sanırım 1.cisi 18.haftalarda 2.cisi ise en son 24.haftada bakılıyor. Ama daha sonra belli aralıklarla yine ayrıntılıya giriliyor sanırım

FDilek inşallah bütçenize ve isteğinize göre araba alırsınız kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah canım.

RABİA çok şükür sonucun iyi çıkmış sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım

herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
iyi eğlenceler .. hangi filme gidiyorsan dönüşte yorumları yaz bize...
benide ne zamandır eşim götürecekti deeee ... korkudan götüremiyordu.

sinemada filmin ortasında 2-3 kere tuvalet ... suu ... yok midem bulandı ..
nasıl yapıcaz seninle diyor du... :)))
şimdi 5 aylarda artık biraz hamileliğin rahat zamanlarına geldilk .. gezebiliriz...

Sinema niyetiyle çıktık ama nasip olmadı LCW ye gittik hamile pantalonu ve bebişime bir sürü ciciler aldık kızlar kesinlikle LCW ye gidin derim çok güzel şeyler vardı tabi kız bebeklere göre daha çoktu herzamanki gibi

adaizmir Allah tamamına erdirsin. Sormuşsun ben tetanos aşısı oldum druna sor hem kan sulandırıcı hem aşı birarada ne olur diye ben sakıncasını görmedim çok hafif kol ağrım oldu 1 gün sonra geçti

acarasye canım özenle msj yazıyorsun her bir arkadaşımıza
ayrıntılı ultrasonda alttan kontrol olmuyor canım

zonox ayrıntılı ultrasonu ben 19.haftada yaptırmıştım sanırım 1.cisi 18.haftalarda 2.cisi ise en son 24.haftada bakılıyor. Ama daha sonra belli aralıklarla yine ayrıntılıya giriliyor sanırım

FDilek inşallah bütçenize ve isteğinize göre araba alırsınız kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah canım.

RABİA çok şükür sonucun iyi çıkmış sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım

herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar pat diye daldım öncelikle hepinize iyi akşamlar......baharcım nasılsın ayrıntılı da 4 boyutluda baktımı dr cd verdimi nasıl biri konuşkanmı çünkü ona sormak için çok soru hazırladım umarım güleryüzlü ve konuşkandır......

Sinema niyetiyle çıktık ama nasip olmadı LCW ye gittik hamile pantalonu ve bebişime bir sürü ciciler aldık kızlar kesinlikle LCW ye gidin derim çok güzel şeyler vardı tabi kız bebeklere göre daha çoktu herzamanki gibi
Güle güle kullansın bebeğin canımmm

herkese iyi akşamlar
İyi akşamlar canımm..İyi dileklerin için teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlısı olurrr . sen nasılsın

Canlarım selammmmm

rabia, sonucun temiz çıkmış. Allah diğer arkadaşlarımızada güzel haberleri nasip etsin inşallah.

kızlar, oğlum kıpır kıpırdı dün. artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Allah tetz zamanda hepinize yaşatsın bu duyguyu. inanılmaz bişey. bu arada oğlum, ben konuşunca duruyor. başkaları elleyince hareket etmio, ben karnıma dokununca hareketlerini azaltıyo ama kesmiyo:52:
maşallah ardaya .... iyi gözlemlemişsin valla ... :))) ilerde de annesini sayacak bu çocuk
afiyet olsun ... taşınma bittimi ..yeni evdemisin
boşver bak sinemada seyredip çıkacaktın .. o parayla bebişine ciciler aldın ... güle güle giysn ..
pantolnunu güzel günlerde giy ....
LCW hamile pantolonu benim ilk aldığım hamile kıyafeti idi .. forma gibi oldu .. çıkartamıyorum üzerimden o kadar rahatki ...
geçensene kardeşime alırken 15 tl ye kadar inmişti o pantolonlar ... ben tam en pahalı zamanda aldım ... 39. taksitli - 35 peşin fiyatı idi ben aldığımda ...
şimdi ne kadardı .inmişmi .. belki 1 tane daha alırım

Bende arada içiyorum canım zaten asitli içecekleri yıllar önce bıraktım.Ama usg olacaksa kesinlikle vişne suyu içip gidiyorum baya şımarık oluyo ozaman :))

Kızlar bugün bende sedasemin mudodan aldığı kirli sepetinden aldım çoookk tatlıı teşekkürler arkadaşım burda paylaştın banada fikir oldu.....
Bide ayyıldızda indirim var ben 2 gecelik 1 kapri pijama takımı 89 a aldım isterseniz resimlerinide eklerim zehra sormuştu ..Zaten yaz girişi doğacak yazlık aldım ben ve çok kaliteli sanki üzerinde hiçbişey yok çeyizimdede ayyıldız almıştım pijamaları 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorumm

cnm resimleri eklersen sevinirim. çok uyguna almışsın, güzel günlerde kullan cnm.

Back
X