umarım güzel haberle gelir5rsin turko ne güzel bebişi görücen bende çarşambaya gün sayıyorum teyzesi
annecikler herkes iyidir inş...
nasılsınız..?
turko randevun nasıl geçti canım..?
su peri senin kuzun nasıl?:80:
turkoooooo:84:
randevu nasıldı...? furkan bey nasıllardı..?
turkoda gidicekti ses çıkmamış
dorti ne oldu bilen varmı ondanda ses yok
umarım herkes iyidir
nevracımm çok iyiydi canım yarım kilo olmuş paşamız alt dudagını emiyordu bize poz verip duruyordu maşallahh yaa birde tekme atıyorr
doktorumuz gilişimi çok iyi dedii
sen nasılsın bebiş nasıl canım
sonradan gördüm sende açıklama yazıyormuşsun ben sorarken ... mesajımda değişiklik yaptım bende :)))
maşallah ...
eşim 2 gündür eve çukulata doldurdu .. gidiyor geliyor çeşitlerinden alıyor.. olunca da yedim. ...alma diyorum nafile :))...yiyincede bizim kız saatlerce durmadı ... 1.5 gündür hareket azdı .. acısını çıkartti .. ilk defa karnıma bakılınca dışarıdan pırt pırt hareketlerini gördüm.. artık 20. haftamıza da girdik daha iyi hissetmeye başladım .. Allah hepimize devamlarını yaşatsın ....
selam kızlar yeni üye oldum bende...benimde minik bi prensesim olucak.22 haftalık şuanda.içimdeki kıpırtılar beni acayip heyecanlandırıyor.buradaki yorumları okuyunca yanlız olmadığımı anlıyorum..aranızda olmak güzel :))
selam kızlar hepınıze ıyı pazarlar...
çok tşkler teyzesiiiturkocum maşallah tosununa
kocaman olmuş annesi. kilosunada maşallah.
cnm ayrıntılı usg yi soracaktın? bana dr söylemedi demiştin. sordunmu ?
Kızlar ara ara uğruyorum foruma...
Turkocum maşallah Furkana kocaman olmuş teyzesi... Bende çarşamba günü görcem bebişimi...
sağollun canlarım inşalllah sende güzel haberlerle gelirsin canımm
hoşgeldin ...maşallah ..sende bir kız annesisin demek ...maşallah prensesine kıpırtıları devam etsin ...selam kızlar yeni üye oldum bende...benimde minik bi prensesim olucak.22 haftalık şuanda.içimdeki kıpırtılar beni acayip heyecanlandırıyor.buradaki yorumları okuyunca yanlız olmadığımı anlıyorum..aranızda olmak güzel :))
biz şu aralar .3lü testlerimiz bitti genelde . tetanoz aşısı oluyoruz ..birde fetal ve 4 boyutlu ultrasonlara giriyoruz. ...uzun zamandır giremiyodum herkese merhaba bişi sorcam şimdi biz 5 aylık olduk ya hangi testler yapılıcak bu ay bilen varmı ben salı günü kısmetse dr. gidicem :)
Kızlar ara ara uğruyorum foruma... Turkocum maşallah Furkana kocaman olmuş teyzesi... Bende çarşamba günü görcem bebişimi...
Mızmız cicilerin hayırlı olsun tatlım...
Nevra maşallah kızına fıkırdıyo demek içerde....
Namearzu aramıza hoşgeldin...
Bende bir iki gündür böle bi ilginç hissetmeye başladım hissettiğim gazmı bebekmi ayıramıyorum eskiden daha fazla ayırabiliyodum buda canımı sıkıyo tabi hissetmek için kendimi dinler oldum valla...
Böle alt taradıma doğru seyirme gibin bişiler oluyo ama emin değilim benim haftamdakiler nası hissediyolar bu bebiş hareketlerini...
öptüm kızlar sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?