benim randevum iyiydi çok şükür oğluşumun yüzü bana dönükmüş...
ve yer değiştirmişti.hep sağımda duruyordu..yukarı çıkmış yani göbek deliğimin sağında kafası ;
sola doğru da ayakları ..ben diyorum zaten kuzum beni artık farklı yerden tekmeliyor...
büyüdü artık benim paşam 21 . haftamıza girdik bugün...
kilosu 325 gr. boyu 22 cm..
herşey yolunda görünüyor dedi dr.
biz iyiyiz yasemin senin miniğin nasıl?:79:
canım yaa şu diş ağrısındanda kurtuldum ya hamdolsun..
boncuğumun iyi haberlerini alınca dünyalar benim oldu..
gebelik rutine oturunca artık hastane ve dr bulmalıyım diyordum.
dr. da bahsettik bunda oda güvendiği dr. ve hastane olarak yenibosna nisa da reyhan hanımı önerdi.
1 ay sonra gidip bir tanışacağız bakalım. hayırlısı olur inş.
aynı zamanda riskli gebelik dr. muş.
maşallah kuzuna annesi
detaylı usg miydi cnm senin. normal usg miydi?
evet kolay ve tek elle kapansın. tek başıma rahat rahat gezeyim bebeğimle
eğer odasında tek başına bırakamam ilk zamanlar dersen. ilk etapta uygun bi park yatak alabilirsin. odayı ayırıncada park yatağı kaldırır, ikinci bebeğin gelince açarsın tekrar :79:
ve yer değiştirmişti.hep sağımda duruyordu..yukarı çıkmış yani göbek deliğimin sağında kafası ;
sola doğru da ayakları ..ben diyorum zaten kuzum beni artık farklı yerden tekmeliyor...
aslında nisada benimde doğum yapmış arkadaşlar var. mürvet hanım vardı. tüp bebek bölümüne geçmiş galiba..birde çok yoğun bir dr.du..bu yüzden istememiştim orayı.hayırlısı olsun cnm, valla bende düşünmüyo değilim nisayı. sen bi git bakalım memnun kalacakmısın? normal doğum taraftarı bi dr mu acaba. birde riskli gebelik dr larının usg cihazları 4 boyutlu oluyo tahminimce. eğer öyleyse her seferinde net görürsün kuzunu :79:
park yatağı evet başta yanımda dursun diye istiyom, sonra da annemlerin evde kalırken filan onu götürüm rahat rahat.
maşşallahh oğluşunaa. benimkinin kafası aşağıdaydı gene..ayaklar artık nerdeyse mideme varmıs..göbeği aşmışlar..ne cabuk büyüyorlar yaw
kızlarrrr nasılsınız??
bugun ayrıntılı ultrasonumuz vardı..cok şükürrr hersey yolunda..470 gr olmusuzz
ben de ilk defa bişi aldım kızıma...bornoz ve pantolon üst:))
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahh..
sizlerde ne var ne yok?
adaizmir Allah tamamına erdirsin. Sormuşsun ben tetanos aşısı oldum druna sor hem kan sulandırıcı hem aşı birarada ne olur diye ben sakıncasını görmedim çok hafif kol ağrım oldu 1 gün sonra geçti
acarasye canım özenle msj yazıyorsun her bir arkadaşımıza
ayrıntılı ultrasonda alttan kontrol olmuyor canım
zonox ayrıntılı ultrasonu ben 19.haftada yaptırmıştım sanırım 1.cisi 18.haftalarda 2.cisi ise en son 24.haftada bakılıyor. Ama daha sonra belli aralıklarla yine ayrıntılıya giriliyor sanırım
FDilek inşallah bütçenize ve isteğinize göre araba alırsınız kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah canım.
RABİA çok şükür sonucun iyi çıkmış sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım
herkese iyi akşamlar
aslında nisada benimde doğum yapmış arkadaşlar var. mürvet hanım vardı. tüp bebek bölümüne geçmiş galiba..birde çok yoğun bir dr.du..bu yüzden istememiştim orayı.
dr.um arkadaşını önerdi reyhan hanım bu dr. riskli gebelik prof. recep has ile çalışmış. kendiside bu konuyla igiliymiş. neyse gidip göreyim yazarım.
sağol canım sen ne durumdasın kaç haftalık ?
daha çok var diyorum eşime 4 ay çok uzun geliyor bana..
zamanında miadında doğsun bebişlerimiz ama ona o kadar hasretimki çoook bekletti benii:97:
senin bebiş göbekli galiba neyse maşallah ALLAH nazardan korusun annesi hadi geçmiş olsun atlattın ayrıntılıyı
Acarasyecim annem hastaneden çıktı ilaç kullanmaya başladı inşallah etkili olur..Dün netten görüştük hiastaneden çıkar çıkmaz torununa bişeyler almaya koşmuş yaşama sevinci oldu anneme bebeğimm..
Canım bu nefes alamama bi dönem bendede oldu ilk evlendim aileden uzakta oldum ortama alışayım derken bi dönem sıkıldımm..Senin bunu kafandan silmen lazım nefes alma olayı otomatik zaten beyin araya karışınca sorun oluyo sen şimdi iyice kafana takmışsın bebeği düşünüp fazla nefes almak istiyosun sen olaya müdahale edince olay karışıyooo...
Ben kalp ciğer hepsine baktırdım baktım sorun yok eee daha neden nefes alamayayım dedim kafamdan sildimm benimki hava açlığı gibiydi derin nefes almak istiyodumm ama çok şükür geçtii..Pasiflorayı bebeklerdede kullanan anne biliyorum galiba çok hafif bi ilaç
gözün aydın arkadaşım bebiş iyiymiş maşallah
sağol canım inş. hepimiz sağlıkla koklarız onları...
sen nasıl oldun nefes durumları sonradan gördüm yazını ..
yoksa bugün sorardım canım ...panik atak mı var demiştin?
21+4 haftalığız biz canım..
valla aynen günler geçiversin de kucağımıza alalım değil mi
sağlıkla..
normal gidiyormus aslında..oyle ilerde filan demedi doktor.bu haftalarda 500 olması normalmiş. bundan sonra kilosu artacak hızla..bebeklerin once kemikleri olusuyor, sonra yumusak dokuları..dolayısıyla once boy birden uzuyor.sonra boy yavaslıyor kilo baslıyor artmaya.
zonnetje hoşgeldiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?