2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızıma da kendimede genelde ordana lırım,çoğu kişi kalitesiz buluyr ama ben bişeyini görmedim şimdiye kadar..kızıma aldıkalrım hala taş gibi..hele bide büyük bir şubesine mağzasına gittikmi kayboluyorum kızıma herşey almak istiyorum

sağol canım bende ilk zamankar kotunu almıştım lcw den şimdi kumaş gibi siyah aldım valla fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 26 küsürlü bişeydi

evet canım lcw nin özellikle çocuk ürünleri çok renkli ve hoş bende alırım

FDilek çok şükür canım sağlıkla sonunu getiririz inşallah.

Aral cd isteğini hatırlat, sen sorularını ( sorularla gitmen iyi canım ben sorusuz gitmiştim :) ) sordukça hoca cevaplıyor anormal bir durum görürse söylüyor değilse çok konuşmaz ama benim kalple ilgili sorun olduğundan konuşmuştu.

LCW ile ilgili konuşuyorsunuz bende fikrimi söyleyeyim Şirinevlerd-Yenibosna arasındaki LCW mağazasında çocuk çeşitliliği çok fazla birçok mağazasına gittim en çok orda gördüm sanki bilginize ( sistem değişiyormu bilmiyorum tabi)
Bakırköyde meydana açıldı ama orda yeni mağazasının çocuk reyonunu gezmedim görmedim

Son düzenleme:
kızlarrrr nasılsınız??
bugun ayrıntılı ultrasonumuz vardı..cok şükürrr hersey yolunda..470 gr olmusuzz
ben de ilk defa bişi aldım kızıma...bornoz ve pantolon üst:))
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahh..
sizlerde ne var ne yok?

Son düzenleme:
Canlarım uzun bir geçmişi okuma seansından sonraa selamlar herkese....
Gerçi fazla durmucam ama gözlerim kan çanağı gibin oldu valla...

Rabia sonuçların temiz çıkmış hayırlı olsun canım...
Ciesra Rabbim bebeğini bağışlasın sana çooook geçmişler olsun bol bol yat dinlen...
çılgınkız Maşallahhhh bebişine ne güzel bende önümüzdeki çarşamba gidicem doktora....

Ya aklıma fazla bişey gelmiyo okuduklarımıda unutuyorum unuttuklarım varsa alınmasınlar nolur...

Nevra canım ben daha taşınmadım yeni evimde değilim zaten yeni ev bilem bulamadık ki daha arıyoruz ben bi yandan kolileme yapıyorum bu arada. Bugün yarın bulup çıkıcaz hemen canım....

Selam Çılgın Bebişinin Maşallahı Var Tonton Bir Kızmı Olacak Acaba
Aldıklarını Güzel Günlerde Giydir İnşallah Annesi:92:

canım çok sağol..senden de güzel haberler alalım inşallahh..
rabianın sonucları güzel çıkmışş..çok güzell..
ciesracımm geçmiş olsun..

Selam Çılgın Bebişinin Maşallahı Var Tonton Bir Kızmı Olacak Acaba
Aldıklarını Güzel Günlerde Giydir İnşallah Annesi:92:

:)) hihi olabilir..ben de eşim de kilolu değil ama yapılıyızdır:)

maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse .. bu haftalarda kilo artışı çok hızlı oluyor ...güle güle kullansın cicilerini kızın ... eklersen annesi cicilere bizde bakarız...

maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse .. bu haftalarda kilo artışı çok hızlı oluyor ...güle güle kullansın cicilerini kızın ... eklersen annesi cicilere bizde bakarız...

evet doktor da aynen oyle soyledi..bundan sonra cok cabuk büyüyecekmiş..
sağol canım..
daha sonra ekleyeyim canım da bakın..olur mu? bir foto album yapayım..
nihayet bugun tansiyonum da normal çıktı..her zaman heyecandan yüksek çıkıyordu biraz..sakinlemeyi başardım galiba:) evdeki gibi çıktı

aman aman maşallah ...belki düzeliiyordur artık ...

kızlar arabalara filan bakmaya başladınız mı??
ya da mobilya..
mobilyaları 30-45 gün arası diyorlar..biraz zaman koyuyorlar galiba ama sanki ocak sonu filan karar vermek iyi olacak

ya da mobilya..
mobilyaları 30-45 gün arası diyorlar..biraz zaman koyuyorlar galiba ama sanki ocak sonu filan karar vermek iyi olacak

çocuk doğduğunda hemen bebek arabası olmasa da olur .. zaten anca 1-2 ay sonra çıkartabiliyorsun anca kendine geliyor çocuk ..
bana kuzenim yepyeni dedi cihicco nun arabası var onlarda ..kullanmamışlar pek .onu vereyim dedi ... bir gidip göreceğim .. içime sinmezse temmuz Ağustos gibi yeni alıcam bakalım ...
7. ayda almak mantıklı bence mobilyayı .. 29-30. haftada sipariş etsem ; en geç33- 34. haftada gelse .. hem cila boya kokusu gider ..hemde yerleştiririm hazır olur diye düşünüyorum

ya da mobilya..

cnm ben bebek arabası kraft düşünüyorum, kraftın bayilerinde ucuz oluyor. uzun zamandır araba arayışındayım. hem hafif olsun istiyorum, hem çift yön olsun istiyorum, hem 360 derece tekerlekler dönsün istiyorum
bebek odası yapamayacağım ilk etapta. bende park yatak düşünüyorum cnm.

hersey yolunda giderse ben 20. günde çıkartırım
anne accık gezenti..heheh..
30-45 deyince korktum ben..gerçi ocak sonunda artık 7 ye girmiş olacağım.
hah ben de o dediğinden istiyorum. bir de kolay kapatabileyim..
pak yatak alıcam ben de..o zaman beşiğe de gerek kalmaz değil mi?
ama odasını da yapıcaz.

hah ben de o dediğinden istiyorum. bir de kolay kapatabileyim..
pak yatak alıcam ben de..o zaman beşiğe de gerek kalmaz değil mi?
ama odasını da yapıcaz.

evet kolay ve tek elle kapansın. tek başıma rahat rahat gezeyim bebeğimle
eğer odasında tek başına bırakamam ilk zamanlar dersen. ilk etapta uygun bi park yatak alabilirsin. odayı ayırıncada park yatağı kaldırır, ikinci bebeğin gelince açarsın tekrar :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…