Sinema niyetiyle çıktık ama nasip olmadı LCW ye gittik hamile pantalonu ve bebişime bir sürü ciciler aldık kızlar kesinlikle LCW ye gidin derim çok güzel şeyler vardı tabi kız bebeklere göre daha çoktu herzamanki gibi
sağol canım bende ilk zamankar kotunu almıştım lcw den şimdi kumaş gibi siyah aldım valla fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 26 küsürlü bişeydimaşallah ardaya .... iyi gözlemlemişsin valla ... :))) ilerde de annesini sayacak bu çocuk
afiyet olsun ... taşınma bittimi ..yeni evdemisin
boşver bak sinemada seyredip çıkacaktın .. o parayla bebişine ciciler aldın ... güle güle giysn ..
pantolnunu güzel günlerde giy ....
LCW hamile pantolonu benim ilk aldığım hamile kıyafeti idi .. forma gibi oldu .. çıkartamıyorum üzerimden o kadar rahatki ...
geçensene kardeşime alırken 15 tl ye kadar inmişti o pantolonlar ... ben tam en pahalı zamanda aldım ... 39. taksitli - 35 peşin fiyatı idi ben aldığımda ...
şimdi ne kadardı .inmişmi .. belki 1 tane daha alırım
bende kızıma da kendimede genelde ordana lırım,çoğu kişi kalitesiz buluyr ama ben bişeyini görmedim şimdiye kadar..kızıma aldıkalrım hala taş gibi..hele bide büyük bir şubesine mağzasına gittikmi kayboluyorum kızıma herşey almak istiyorum
kızlarrrr nasılsınız??
bugun ayrıntılı ultrasonumuz vardı..cok şükürrr hersey yolunda..470 gr olmusuzz
ben de ilk defa bişi aldım kızıma...bornoz ve pantolon üst:))
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahh..
sizlerde ne var ne yok?
Canlarım uzun bir geçmişi okuma seansından sonraa selamlar herkese....
Gerçi fazla durmucam ama gözlerim kan çanağı gibin oldu valla...
Rabia sonuçların temiz çıkmış hayırlı olsun canım...
Ciesra Rabbim bebeğini bağışlasın sana çooook geçmişler olsun bol bol yat dinlen...
çılgınkız Maşallahhhh bebişine ne güzel bende önümüzdeki çarşamba gidicem doktora....
Ya aklıma fazla bişey gelmiyo okuduklarımıda unutuyorum unuttuklarım varsa alınmasınlar nolur...
Nevra canım ben daha taşınmadım yeni evimde değilim zaten yeni ev bilem bulamadık ki daha arıyoruz ben bi yandan kolileme yapıyorum bu arada. Bugün yarın bulup çıkıcaz hemen canım....
Selam Çılgın Bebişinin Maşallahı Var Tonton Bir Kızmı Olacak Acaba
Aldıklarını Güzel Günlerde Giydir İnşallah Annesi:92:
kızlarrrr nasılsınız??
bugun ayrıntılı ultrasonumuz vardı..cok şükürrr hersey yolunda..470 gr olmusuzz
ben de ilk defa bişi aldım kızıma...bornoz ve pantolon üst:))
güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahh..
sizlerde ne var ne yok?
maşallah yarım kilo olmuş nerdeyse .. bu haftalarda kilo artışı çok hızlı oluyor ...güle güle kullansın cicilerini kızın ... eklersen annesi cicilere bizde bakarız...
evet doktor da aynen oyle soyledi..bundan sonra cok cabuk büyüyecekmiş..
sağol canım..
daha sonra ekleyeyim canım da bakın..olur mu? bir foto album yapayım..
nihayet bugun tansiyonum da normal çıktı..her zaman heyecandan yüksek çıkıyordu biraz..sakinlemeyi başardım galiba:) evdeki gibi çıktı
Nevra canım sana mesaj attım facebokla ilgili canım.........
kızlar arabalara filan bakmaya başladınız mı??
ya da mobilya..
mobilyaları 30-45 gün arası diyorlar..biraz zaman koyuyorlar galiba ama sanki ocak sonu filan karar vermek iyi olacak
kızlar arabalara filan bakmaya başladınız mı??
ya da mobilya..
mobilyaları 30-45 gün arası diyorlar..biraz zaman koyuyorlar galiba ama sanki ocak sonu filan karar vermek iyi olacak
hersey yolunda giderse ben 20. günde çıkartırımçocuk doğduğunda hemen bebek arabası olmasa da olur .. zaten anca 1-2 ay sonra çıkartabiliyorsun anca kendine geliyor çocuk ..
bana kuzenim yepyeni dedi cihicco nun arabası var onlarda ..kullanmamışlar pek .onu vereyim dedi ... bir gidip göreceğim .. içime sinmezse temmuz Ağustos gibi yeni alıcam bakalım ...
7. ayda almak mantıklı bence mobilyayı .. 29-30. haftada sipariş etsem ; en geç33- 34. haftada gelse .. hem cila boya kokusu gider ..hemde yerleştiririm hazır olur diye düşünüyorum
hah ben de o dediğinden istiyorum. bir de kolay kapatabileyim..cnm ben bebek arabası kraft düşünüyorum, kraftın bayilerinde ucuz oluyor. uzun zamandır araba arayışındayım. hem hafif olsun istiyorum, hem çift yön olsun istiyorum, hem 360 derece tekerlekler dönsün istiyorum
bebek odası yapamayacağım ilk etapta. bende park yatak düşünüyorum cnm.
hah ben de o dediğinden istiyorum. bir de kolay kapatabileyim..
pak yatak alıcam ben de..o zaman beşiğe de gerek kalmaz değil mi?
ama odasını da yapıcaz.
annecikler herkes iyidir inş...
nasılsınız..?
turko randevun nasıl geçti canım..?
su peri senin kuzun nasıl?:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?