2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh ne güzel herkes ayrıntılıya girmiş bebeişleri görmüşşşş biran önce ayın 4ü gelsede bende gitsemmm kızlar ne kadar sürdü ayrıntılı usg

canım, çok geçmiş olsun. ben de siyatiğim. sol bacağım ve sol omzum omurlarım dile gibi ağrır. bacağını havaya dikip biraz dinlen. seni çok iyi anlıyorum kış gelince artar bu ağrılar.

kızlar hayırlı olsun güzel haberler almışsınız. yirim sizin miniklerinizi. Allah ağrı sızı göstermesin. çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlere.

su_perii, canım ben de senin gibiyim meraklanma. sabaha kadar 10 kes wc'ye çıkıyorum. oğlumda sağolsun mesaneme vuruyor anacığını sidikli yaptı

hoşgeldin canım iyiki aramışsın dr unu yoksa ayrıntılıyı kaçıracaktın inşallah gönlüne göre bir dr bulursun arda nasıl hareketlimi bende senin gibi tekmelerini aşşağıda hissediyorum oğluşumun

ohhhh ne güzel herkes ayrıntılıya girmiş bebeişleri görmüşşşş biran önce ayın 4ü gelsede bende gitsemmm kızlar ne kadar sürdü ayrıntılı usg

benim de 3.nde dilara :) hakan apaydın yapıcak testimi. güzel haberlerle dönersin inşallah canım

hoşgledin canım oy oy oy maşallah prensesine biraz tombikmi olucak acaba ay ben bayılırım tombik bebeklere inşallah benim oğluşumda tombik olur....

Tito canım çok teşekkür ederim adres için hastane msjını çok aradım nasıl gözümden kaçmış anlayamadım. Hastaneni duymuştum ama bilmiyorum tabi dr ve hizmetini. Bende yeni hastanemde ilk randevuma gittim Özel Hizmet hastanesi memnunmuyum orda doğum yapabilirmiyim bilmiyorum kararsızım

Zonox canım bende sen gibi kararsız kararsız dolanıyorum birde erken doğum riskim var bilmiyorum napcamı ama sen ayrıntılını kaçıran bir dra pekte güvenme canım. Birde doğum şekline bu kadar takılma sağlıkla gelsin bebişin son haftaların ne göstericeği belli olmazki oğluşun belki normal doğum istemez. O zamana kadar duruşları değişir benimki en son makat duruştaydı. O yüzden seni iyi takip eden bir drun olsun ve her an cep telinden ulaşabileceğin

Su-perii gözünaydın canım.

:))Ben bide evi temizledim 2 gün dokunmadın ama okadar ağrımadı yemek yaparsın yani merak etme :))Geçmiş olsun şimdideenn
Maşallah bebeğinee canımm
Maşallah canım bebeğine.ben baştan beri bebeğim kaç gram hiç öğrenmedim yaaa

:))Ben bide evi temizledim 2 gün dokunmadın ama okadar ağrımadı yemek yaparsın yani merak etme :))Geçmiş olsun şimdideenn

Sağolasın Dilekcimmmm Rahatlattın Beni
Zaten Bu Aralar Totomu Kaldıracak Halim Yok Çok Çabuk Yorluyorum
Eğer Kolum Çok Ağrırsa Bahanem Olur Yemek Filanda Yapamam

saol canım benim. gerçekten kaçıracaktım detaylımı. zaten o doktora güvenim kalmadı. karnımın ağrısına aradım, "Bebeğin düşüyordur" dedi. ya benim bu doktorlardan çektiğim nedir. ne kadar kadersizim:2: arda'm iyi teyzesi. annesinin idrar torbasına çalışıyor 1 haftadır. sanırım ayakları üzerine duruyor desene senin oğluşunla çok iyi anlaşıcaklar. ikiside alttan çalışıo
canım, aslında şartlanmam n.doğum yönünde değil. ben en son çare olarak sezeryan istiyorum. ama tabi ki bebeğimde sorun varsa hemen sezeryan olurum hiç düşünmeden. ama bir doktorun, senin şartlarını göz önünde bulundurmadan hemen sezeryana alacağını bilmek can sıkıcı inan. yoksa sezeryan doğuma karşı değilim. benim istediğim doktor: n.doğumu öneren, ama en son çare sezeryana alan bilgili, işinin ehli biri. ama nedense bana denk gelmiyor o başka.

bu arada sen nasılsın? ben de çok giremiyorum buraya ve çoğu kişiden ve haberlerinden habersizim ne yazık ki:44:

Zonox bende seninle ayn fikirdeyim ama yok yok yok bende bulamıyorum normal doğum yanlısı 2 hafta sonra bende doktora gidiyorum doktorumu değiştirdim sırf bunun yüzünden bakalım o nasıl çıkacak

aral tşk ederim cnm, darısı senin başına inş.
zonox saol tatlım, iyiki dr una sormuşsun. yoksa geç olabilirdi. dr unu değiştir istersen. istanbuldaydın değilmi? hangi taraftasın cnm?
baharnaz saol cnm benim.
deren ben bugün yaptırdım tetanoz aşısını. vururken hafif yanıyor okadar. ama şimdi hafiften biraz ağrım var. inş daha da çok artmaz.
fdilekcnm tşk ederim. bu tetanozdan sonra banyo işini sormayı unuttum cnm kaç gün sonra banyo yaptın.
kdilara usg ne kadar sürdü diye sormuşsun. cnm yaklaşık 40 dk sürdü. inan çok keyifli oluyor. hiç bitmesin istiyor insan.

Zonox canım bunlara şükür diyorum dua ediyorum sağlıkla ve zamanında bebeğimin gelmesi için canım. saolasın

FDilek az önce milupanın sitesine üye oldum :)) adres bölümü yoktu yazmadım bize nasıl yolluyorlar hediye paketini ???? :))

Su Geçmiş Olsun Canım Bende 1 Saat Sonra Çıkacam Evden İnşallah Ağrın Artmaz Canım

Canım o hediye paketi bana gelmedi 2 3 ay geçmesine rağmen

Zonox bende seninle ayn fikirdeyim ama yok yok yok bende bulamıyorum normal doğum yanlısı 2 hafta sonra bende doktora gidiyorum doktorumu değiştirdim sırf bunun yüzünden bakalım o nasıl çıkacak
canım sen ne tarafta oturuyordun? ben MEDİPOL den sema ovalıdan randevu aldım. off artık bu son olsun bıktım usandım yeminle...
canım, ben bostancıdayım. istanbul. Medipol'e gidiyorum bu tarafta. valla dediğin gibi sormasaydım güme gidiyordum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…