2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şakayapıyorsun ... daha biz kime güveneceğizkii.. iyiki farkına vardın .. bi arada herşeyi iyiki paylaşıyor birbirimize soruyoruz...

ohhhh ne güzel herkes ayrıntılıya girmiş bebeişleri görmüşşşş biran önce ayın 4ü gelsede bende gitsemmm kızlar ne kadar sürdü ayrıntılı usg
hade hAyırlısı .. benimd Ayın 4 ünde ayrıntılım ....
sagol nevracıgım ıns..bebısımı hıc gormuyorum servıks uz bakıyorlar sadece bıde serklaj ıpıne gerı donuyoruz yatagımıza...
serviks açıklığıydı değilmi senin .. onu ultrasonla mı anlıyorlar... yoksa alttan mı muayene ediyorlar

amın canım ıns...rabbım cok buyuk hayırlısı neyse onu nasıp etsın...kalbımı karartıp kızımıda uzmek ıstemıyorum o benım rabbımden aldıgım emanetım...allah razı olsun duların ıcın...

Sana da merhaba canımmm...
Valla insan öyle mutlu oluyor ki bişeyler gelince...
Koskoca bi marka..bişey olmaz merak etme...

Gelen paketlerde olanlar,
*2 paket Nivea ıslak mendil numunesi,
*1 cift corap
*2 adet bebek bezi
*Nivea ürünleri indirim ceki
*1 tane anne oluyorum kitabı
*1 tane emziren anneler için poset cay
*2 adet gögüs pedi
*1 tane egitim cd si
*Nivea sampuan numunesi
*Avent krem numunesi

nevracıgım usten usg yle bakıyorlar canım...benım krıtık oldugu ıcın bazende altdan usg nın ucuyla bakıyorlar dah net gorunuyormus ama genelde ustden...

kızlar demin ikinci tetanozumu yaptırdım...

Nevracım canım ben biraz erken yaptırdım sanırm bana doktor git yaptır dediğinde 18. haftamdaydım ikincide tabi 22. Haftaya denk geldi...

Bebişimin kalp atışlarını dinlediler iyi çıktı kuzum benim.. Bide tansiyonuma baktılar 13/8 yüksek dedi hemşire. Dikkat et tuzsuz ye dedi bende evde ölçüyorum 9/6 falan çıkıyo hergün bakıyorum dedim ama işte belkide yürüdüm merdiven çıktım o yüzden olmuştur bilemiyorum üzüldüm bu kısma böle kızlar çarşamba doktora gidicem zaten sölücem doktorada...

bayaa ürün çıkıyormuş ..ben milupanın formu doldurmamıştım
.. 2 tane minik şey gönderip .. 5 katı kargo ücreti alırlar değermi diye düşünüyordum

hoşgledin canım oy oy oy maşallah prensesine biraz tombikmi olucak acaba ay ben bayılırım tombik bebeklere inşallah benim oğluşumda tombik olur....

aralcım bilmiyorum ki canım walla...sanırım olur...zaten aldığım kilolar nereye gidiyor onu da pek bilmiyorum...hepsi karnımda toplanıyor sanırım...senin oğluşun ne kadar geldi son muayenende?

nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????

denediğin doktorlar hangileri. NORMAL doğumcu ve işinin ehli var mı sence, orada?

Zonox canım slm...sen normal doğum istiyorsun ve bu konuda güvenebileceğin birini bulamdın hala değil mi?benim cumratesi günkü muayenemde doktorumla biraz bu konunun üzerinde durduk...biliyorsun benimki tüp bebek...ve tüp bebekler kesin sezaryen olur diyor doktorlar..kıymetli bebek oldukları için...benim doktorum normal istiyorsan normal da olur,bu bir kural değil dedi...hekimlerin çoğu kolay olduğu için sezaryeni tercih eder bilirsin...eğer istersen benim doktorumla bir görüş...m.Park ta çalışıyor..özeli de var...

Canım benim hayırlı olsun bebeğini görmüşün maşallah yavruna....

CAnım seninde kuzuna maşallahhhhhhhh........

Sağol tatlım...hepimizinkine inş....

evet cnm yürüdün aşı yaptırdın falan heyecandan çıkmış olabilir, ben yıllarca dahiliye dr unun yanında çalıştım. dr hep hastalarına en iyi evde ölçülür tansiyon derdi. insan hastanelerde heyecanlanıyor diye. sen yine takip et tansiyonunu ve de dr unla görüş cnm.
aşını yaptırmışsın geçmiş olsun

tatlım inşallah iyi bir doktor bulursun. valla ben eski doktorum CEVAHİR tekcan'a geri dönüyorum. battı balık yan gider.
geç değil. zaten 20. haftana girmş oluyorsun

Canımm şimdi face ten mesaj yolladım sana...
Aldıklarım sunlar canımm..

Alt acma seti
Polar battaniye
penye battaniye
hastane cıkısı
banyo sungeri
coraplar
chicco kozmetik seti(cantalı)

Park yatakları arastırdık 100 TL den baslıyor 400 TL ye kadar var..
Banyo kuvetleri 10 TL den baslıyor 50 TL ye kadar var
Bebek arabası için cok fazla para vermemeye karar verdim..Markalı olsun diye tutturmıcam
Onu da 150-200 TL arası dusunuyoruz...
Yenidogan bebekler için hem otomobilde de kullanılabilecek olan bir oto koltugu alacagım...
Onlar da 50-100 TL arası...
Mothercare den aldıgım 3 lü body y geri verdim..EŞim almıstı ama uzun kollu almıs hemde cok kucuk kısa kadar cocuk buyur onlar kucuk kalır diye degişim yaptık...
2 tane müzikli oyuncak aldım ogluma...Bu arada Mothercare o kadar pahalı ki valla yazık gunah..İnanın alıncak gibi degil...ayy o kadar dolastık bir tane oturma yeri yapmamıslar..Ayol hamileler geliyo sana yapsana bi oturak arada oturup dinlenelim...Dimi ama

Sağol canım valla evde düşük çıkıyo doktorlara inandıramıyorum böle olduğunu sonra.

Kızlar Aslı kim facede ekledim şimdi onu..

meraba anneler nasılsınız? biz çok iyiyiz Allahaşükür artık bebeğimin tekmelerini çok net hissediyom bi vurduğu zaman ardından 5 6 kere daha vuruyo ve eşim dahi hissediyo artık.

Allah nazarlardan saklasın canım benim tansiyon için tuzsuz yemek gerek..ben yaklaşık 1 aydır tuz atmaz oldum yemeklere....tamamen tuzsuz değil ama piştikten sonra ekelemiyorum artık...

merhaba kızlar bugün ilk tetanoz aşımı olmaya gittim.saglık ocagında kalp atışlarını dinlettiler çok mutlu oldum.bu arada hareket etmeyince panik yapınca gelin dinleyelim dediler benim doktorum il dışında o yüzden çok işime geldi.tetanoz aşısıda şu an hiç acımıyo ama yarın ne olur bilemiyorum.eve gelir gelmez buz koydum öyle yapmamı söylediler şişmemesi için.
canım soluma yatınca bendede çarpıntı oluyor kalp sesimi dinleyebiliyorum

canım benimde tansiyonum sık sık düşüyor ve çok halsiz kalıyorum bu nedenle 1 hafta rapor aldım bende öğretmenim.sende ara ra rapor al dinlen bence hamilelik döneminde bizi idare etsinler artık

Son düzenleme:
gülesram cevabın için tşkler tatlım. bende istiyorum biri bana hediye gönderse hiç fena olmas
tatlım birde chicconun kozmetik çantasını almışsın. şu içinde bakım seti olanlardan değilmi? hangi rengini aldın ve kaça aldın cnm. bende gördüm onu ama çanta yeterli gelirmi acaba diye düşünüyorum. büyüklük bakımından.:44:

Allah nazarlardan saklasın canım benim tansiyon için tuzsuz yemek gerek..ben yaklaşık 1 aydır tuz atmaz oldum yemeklere....tamamen tuzsuz değil ama piştikten sonra ekelemiyorum artık...

Sağol canım ya bende 1 aydır öyle dikkat ediyordum hatta baharnazla konuşmuştuk yemek konusunda. Bendede tansiyon problemi olabiliceğini sölemişti doktorum oyüzden zaten dikkatliyim tuz konusunda. Bende senin gibin yapıyodum ama sanırım artık sıfır tuz dicez galiba bebişimle...

evet evet en iyisi öyle yapmak...ödemin de olmaz ...iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…