şakayapıyorsun ... daha biz kime güveneceğizkii.. iyiki farkına vardın .. bi arada herşeyi iyiki paylaşıyor birbirimize soruyoruz...Canlarım selammmmmmm
birazdan arda'm ile fotoğrafımızı koyucam :) göbüşümü
bu arada herkes iyidir inşallah.:82: test sonucu bekleyenlerimize Allah hayırlı haberler nasip etsin
kızlar çok moralsizim. ben hala doktoruma karar veremedim.
ilk doktorum sezeryancı ve duyarsız çıktı.
2. doktorumda inanılmaz katı ve unutkan. hani hepiniz 21. 22. haftalarda giriyorsunuz ya detaylı dopplere, ben 24. haftamda giricektim. meğerse doktor haftamı yanlış hesaplamış. bugün aradım da düzelttim hatayı. koskoca prof. ya:2: sinirlerim tepemde resmen. oğlum 22. haftasına giriyor ve annesi hala doktora karar veremedi.
bi arkadaş vardı MEDİPOL'de sema ovalı ya giden. kimdi canlarım????
hade hAyırlısı .. benimd Ayın 4 ünde ayrıntılım ....ohhhh ne güzel herkes ayrıntılıya girmiş bebeişleri görmüşşşşbiran önce ayın 4ü gelsede bende gitsemmm kızlar ne kadar sürdü ayrıntılı usg
serviks açıklığıydı değilmi senin .. onu ultrasonla mı anlıyorlar... yoksa alttan mı muayene ediyorlarsagol nevracıgım ıns..bebısımı hıc gormuyorum servıks uz bakıyorlar sadece bıde serklaj ıpıne gerı donuyoruz yatagımıza...
amın canım ıns...rabbım cok buyuk hayırlısı neyse onu nasıp etsın...kalbımı karartıp kızımıda uzmek ıstemıyorum o benım rabbımden aldıgım emanetım...allah razı olsun duların ıcın...sağol adaşım alışveri çok zevkli de tuttum kendimi..acemilik de var ne alacağımı çok bilemediğimden az alışveriş yaptım ama mağazalara girip almamak çok zor...
bu arada mağazalarda erkek kıyafetleri çok az. süslü kızlar daha şanslı...
inş. herşey iyi olacak dirençli arkadaşım hep dualarımızdasın...
duncan tşk ederim cnm. tüm bebeklerimizden güzel haberler alırız inş her zaman.
gülesram merhaba cnm. bu milupa paketlerinden ne çıkıyo acaba. ne gönderiyorlar. bende üye olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum adres telefon vermeyi. ne kadar güvenilir olduğundan emin değilim. içindeki ürünleri çok merak ediyorum sadece
Sana da merhaba canımmm...
Valla insan öyle mutlu oluyor ki bişeyler gelince...
Koskoca bi marka..bişey olmaz merak etme...
Gelen paketlerde olanlar,
*2 paket Nivea ıslak mendil numunesi,
*1 cift corap
*2 adet bebek bezi
*Nivea ürünleri indirim ceki
*1 tane anne oluyorum kitabı
*1 tane emziren anneler için poset cay
*2 adet gögüs pedi
*1 tane egitim cd si
*Nivea sampuan numunesi
*Avent krem numunesi
hoşgledin canım oy oy oy maşallah prensesine biraz tombikmi olucak acaba ay ben bayılırım tombik bebeklere inşallah benim oğluşumda tombik olur....
nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????
denediğin doktorlar hangileri. NORMAL doğumcu ve işinin ehli var mı sence, orada?
Canım benim hayırlı olsun bebeğini görmüşün maşallah yavruna....
CAnım seninde kuzuna maşallahhhhhhhh........
kızlar demin ikinci tetanozumu yaptırdım...
Nevracım canım ben biraz erken yaptırdım sanırm bana doktor git yaptır dediğinde 18. haftamdaydım ikincide tabi 22. Haftaya denk geldi...
Bebişimin kalp atışlarını dinlediler iyi çıktı kuzum benim..Bide tansiyonuma baktılar 13/8 yüksek dedi hemşire. Dikkat et tuzsuz ye dedi bende evde ölçüyorum 9/6 falan çıkıyo hergün bakıyorum dedim ama işte belkide yürüdüm merdiven çıktım o yüzden olmuştur bilemiyorum üzüldüm bu kısma böle kızlar çarşamba doktora gidicem zaten sölücem doktorada...
tatlım inşallah iyi bir doktor bulursun. valla ben eski doktorum CEVAHİR tekcan'a geri dönüyorum. battı balık yan gider.canım yok ben medipole gitmedim hiç. anadolu yakasındayım ..acıbademde bi iki dr. araştırdım ..
hem fiyat hem elektriğim tutmadı mutlaka iyi dr.lardır , hani bi hata vs. görsem isim veririm ama öyle bişi olmadı o sebeple net bişi diyemiyorum..
şimdi ataşehir şifada bi prof varmış.ayşe kafkaslı ona randevu almayı düşünüyorum..
normal sezeryan konusunu daha hiç bi dr.la konuşmadım açıkcası erken diye ama bende tereddüt etmiyo değilim çoğu dr. sezeryan yanlısı oluyo..
geç değil. zaten 20. haftana girmş oluyorsunKızlar birşey danışacağım, çok şükür 4'lü testim iyi çıkmış.Dr'um haftaya randevu verdi,detaylı usg için fakat o zmn ben 19+6 olacağım inş,sanki erken gibi geldi bana normal mi sizce bu haftada ??
Canımm şimdi face ten mesaj yolladım sana...esracımmmm
hoşgeldin canım bebişine aldıklarını eklede bakalım çok merak ettimbirde bu milupa ne iş nerden kayıt yaptırıyosun hediyeyi sen kayıt yapıncamı gönderdiler aç şekerim şu mevzuyu biraz
evet cnm yürüdün aşı yaptırdın falan heyecandan çıkmış olabilir, ben yıllarca dahiliye dr unun yanında çalıştım. dr hep hastalarına en iyi evde ölçülür tansiyon derdi. insan hastanelerde heyecanlanıyor diye. sen yine takip et tansiyonunu ve de dr unla görüş cnm.
aşını yaptırmışsın geçmiş olsun
Canım kargo ucreti almıyorlar bilgin olsunbayaa ürün çıkıyormuş ..ben milupanın formu doldurmamıştım
.. 2 tane minik şey gönderip .. 5 katı kargo ücreti alırlar değermi diye düşünüyordum
meraba anneler nasılsınız? biz çok iyiyiz Allahaşükür artık bebeğimin tekmelerini çok net hissediyom bi vurduğu zaman ardından 5 6 kere daha vuruyo ve eşim dahi hissediyo artık.
kızlar demin ikinci tetanozumu yaptırdım...
Nevracım canım ben biraz erken yaptırdım sanırm bana doktor git yaptır dediğinde 18. haftamdaydım ikincide tabi 22. Haftaya denk geldi...
Bebişimin kalp atışlarını dinlediler iyi çıktı kuzum benim..Bide tansiyonuma baktılar 13/8 yüksek dedi hemşire. Dikkat et tuzsuz ye dedi bende evde ölçüyorum 9/6 falan çıkıyo hergün bakıyorum dedim ama işte belkide yürüdüm merdiven çıktım o yüzden olmuştur bilemiyorum üzüldüm bu kısma böle kızlar çarşamba doktora gidicem zaten sölücem doktorada...
meraba anneler nasılsınız? biz çok iyiyiz Allahaşükür artık bebeğimin tekmelerini çok net hissediyom bi vurduğu zaman ardından 5 6 kere daha vuruyo ve eşim dahi hissediyo artık.
canım soluma yatınca bendede çarpıntı oluyor kalp sesimi dinleyebiliyorumKızlarrr Günaydınnnnnnnn
CAnlarım ben bugün ikinci tetanoz aşımı vurdurmaya gitcem birazdan. NAsılsınız bakim.
F dilek canım senin ikinci aşın ne zmaan sen yaptırcan dimi ikincisinide.. Bi soriyim dedim...
Bidebişey daha sorcam sizlere gece solunuza yatınca kalbinizde çarpıntı oluyomu bana özel bişimi yoksa bu doktora soriyim...
Herkeze Kocaman Merhabalar Arkadaşlar
Bende Öğleden Sonra Oğlumu Görmeye Hemde Aşı Olmaya Gidicem Bugün Kontrole Gidecek Tüm Arkadaşlara Bol Şans Diliyorum Hayırlı Haberlerle Gelin İnşallah
canım bende bugün ilk aşımı yaptırdım hiç acımıyo
Duncan & Fdilek Aşımın İlk Dozunu Alcam Bugün Bazı Arkadaşlardan Çok Acıdığını Bir Hafta Kolunu Kaldıramadıklarını Duydum Doğrumu Kızlar :94:
canım benimde tansiyonum sık sık düşüyor ve çok halsiz kalıyorum bu nedenle 1 hafta rapor aldım bende öğretmenim.sende ara ra rapor al dinlen bence hamilelik döneminde bizi idare etsinler artıkgünaydın kızlar. benim belimde siyatik ağrlar belirdi doktora sordum normal yapacak bir şey yok bol bol dinlen dedi ama nasıl dinlenıcem* okulda sürekli ayaktayım. belim o kadar ağrıyor kı kalçama ve bacağıma vuruyor fıtık gıbı aynı. gece yattığımda wc ye bile kalkamıyorum. otururken kalkmakta zorlanıyorum. daha çok erken değil mi? siz de de benım gibi dayanılmaz ağrılar oluyor mu arkadaşlar?
Allah nazarlardan saklasın canım benimtansiyon için tuzsuz yemek gerek..ben yaklaşık 1 aydır tuz atmaz oldum yemeklere....tamamen tuzsuz değil ama piştikten sonra ekelemiyorum artık...
Sağol canım ya bende 1 aydır öyle dikkat ediyordum hatta baharnazla konuşmuştuk yemek konusunda. Bendede tansiyon problemi olabiliceğini sölemişti doktorum oyüzden zaten dikkatliyim tuz konusunda. Bende senin gibin yapıyodum ama sanırım artık sıfır tuz dicez galiba bebişimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?