nevra73 güle güle giysin bebişin canım
FDilek hayırlı olsun cicilerin
benimde gece uykularım yok 3-4 kez kalkıyorum wc ye sonrasında hep uyuma zorluğu çekiyorum
ben henüz hala hiçbirşey almadım
Canlarım selammmmmmm
birazdan arda'm ile fotoğrafımızı koyucam :) göbüşümü
bu arada herkes iyidir inşallah.:82: test sonucu bekleyenlerimize Allah hayırlı haberler nasip etsin
kızlar çok moralsizim. ben hala doktoruma karar veremedim.
ilk doktorum sezeryancı ve duyarsız çıktı.
2. doktorumda inanılmaz katı ve unutkan. hani hepiniz 21. 22. haftalarda giriyorsunuz ya detaylı dopplere, ben 24. haftamda giricektim. meğerse doktor haftamı yanlış hesaplamış. bugün aradım da düzelttim hatayı. koskoca prof. ya:2: sinirlerim tepemde resmen. oğlum 22. haftasına giriyor ve annesi hala doktora karar veremedi.
bi arkadaş vardı MEDİPOL'de sema ovalı ya giden. kimdi canlarım????
Ben bahçeşehirdeyim beylikdüzü acıbademe gitcem ama doğumu fulya acıbademde yapıcam Allah kısmet ederse kaynanam sormuş normal doğum yapıyomusunuz diye onlarda normali ebeler yapıyor ama doktorda yannda oluyor demiş bende ebe de yapsa razıyım zaten bakalım nolcak yapabilecekmiyiz bilmiyorum inşallah yapabilirizcanım sen ne tarafta oturuyordun? ben MEDİPOL den sema ovalıdan randevu aldım. off artık bu son olsun bıktım usandım yeminle...
canım, ben bostancıdayım. istanbul. Medipol'e gidiyorum bu tarafta. valla dediğin gibi sormasaydım güme gidiyordum:2:
Canım o siteye üye olurken adres soruyorya o zaman yazıyoruz bildğim kadarıyla ben öyle yaptımtulin adres yazacak pencere yoktu sen yazmışmıydın ??? pwek anlamam bu işlerden yinede olayım ne olacak dedim :)
nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????rabia canım AS sonucun temiz çıkmış çok sevindim..Artık rahatlama zamanı Allahın izni ile..
cerenliyağmur öğleden sonra çıkıyomuş sonucun inşallah iyi çıkacak dualarım seninle..
özlemcim inşallah usg iyi gecer. Allah sana kolaylıklar versin hep canım..
kızlar çoğunuz ya dr.a gitmiş yada bugün gidiyosunuz..Sonuç alan arkadaşlarım maşallah ne güzel büyütmüş bebişlerini, darısı bugün dr.a gideceklerin başına..
çok sağol canım valla aslında bu kadar erken almayacatım bişi ama dayanamadım..
wc problemi bende de var kızlar gece minumum 3 maksimum 5 sefer kalkıyorum...
canım iyi ki aramışsın ha..
inşallah gönlünü ferah ettirecek rahat edebileceğin birini bulursun bende hala araştırmalardayım..
merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin bu ayrıntılı18. hafta itibariyle yapılmaya başlanıyor ama genelde aslında sen 19+6 yani 20. haftanı doldurmak üzersin yani erken değil bence yinede içine sinmi yorsa bir sonraki haftaya randevu alKızlar birşey danışacağım, çok şükür 4'lü testim iyi çıkmış.Dr'um haftaya randevu verdi,detaylı usg için fakat o zmn ben 19+6 olacağım inş,sanki erken gibi geldi bana normal mi sizce bu haftada ??
nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????
denediğin doktorlar hangileri. NORMAL doğumcu ve işinin ehli var mı sence, orada?
Geçmiş olsun canım banada banyo ile ilgili bişey demediler zararlı olmaz bencede ama ben yapmadım 2 gün ..fdilekcnm tşk ederim. bu tetanozdan sonra banyo işini sormayı unuttum cnm kaç gün sonra banyo yaptın.
Canım ben hamile olduğum an yaptırdım şuan hatırlamıyorum ama başta yazdım galiba..Eğer başta yazmadıysan profil düzenle kısmı falan vardır belki ben bi bakayım yazarım sanaFDilek az önce milupanın sitesine üye oldum :)) adres bölümü yoktu yazmadım bize nasıl yolluyorlar hediye paketini ???? :))
erkeklerin tekmeleri daha kuvvetli olur .. kardeşimden biliyorum .. maşallah annesi ..kızlar valla benmki yerini beğendi çıkmıo yukarı. şimdide mesanemi tekmeliyo yandım ben yaaaaaa
yok canım ..bakmadım .. ama park yatak alırsam oradan alacağım ... çok güzel birde uygun ... kardeşime almıştık .Günaydın çok şükür geçmişi okudum herkes okuduğum kadarıyla iyi sanırım.
Duncan gönlüne göre ev bulursun inşallah canım fakat kendini bu kadar yorma çok fazla ayakta kalmasan daha iyi olur
NEVRAA komşum maltepelere gitmişsin. Forumda ebebek mağazasına baktınmı hiç?
Yeni gelen arkadaşlar ahh isimlerini unuttum :) Sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Semaysem günaydın kolay gelsin bugün yoğunmusun.
hadi hayırlısı .. doktor kontrolundesin sürekli .. o yüzden iyidir annesi...ogleden sonra usg mız var ıns hersey yolundadır...
Kızlarrr Günaydınnnnnnnn
CAnlarım ben bugün ikinci tetanoz aşımı vurdurmaya gitcem birazdan. NAsılsınız bakim.
F dilek canım senin ikinci aşın ne zmaan sen yaptırcan dimi ikincisinide.. Bi soriyim dedim...
Bidebişey daha sorcam sizlere gece solunuza yatınca kalbinizde çarpıntı oluyomu bana özel bişimi yoksa bu doktora soriyim...
sagol nevracıgım allah razı olsun heralde gotururlr bı saate kadar...
cerencim sonucun çıkmış. hayırlı haberlerle dönersin inş. bu kadar sabrettin, allah sabrının sonunu mukafatlandırır inş. dualar seninle cnm.
fdilek cnm ben istemiştim resimleri. çok beğendim gerçekten güzelmiş. önden düğmeli olan çok rahat görünüyor. güle güle giy cnm.
kızlar benimde gece uykularım pek yok. saat başı tuvalete gidiyorum. bu haftalarda idrara bu kadar çıkmak normal mi acaba.
bugün ayrıntılı usg miz vardı yeni geldim. çok şükür bebeğim iyiymiş. 390 gr olmuş. dr fotoğrafınıda bi güzel çekip cd yi bize verdi. artık evde tartışırsınız kime benziyo diye dediama çok tatlı yavrum. bide kırptı bişiler yaptı fotoğrafa. tam vesikalık gibi oldu
darısı ayrıntılı usg si olanların başına inş. bugün çok kişi dr gidecek sanırım. hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz inş.
merhaba arkadaşlar..semacan hayırlı haberler getir canım inş...ben de haftasonu doktordaydım..kızımız büyümüş maaşallah..411 gr olmuş teyzeleri...Allah'ım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin...ayrıntılı ultrason baktırabilirsiniz arzu ederseniz dei...ben tamamen normal görüyorum burda ama isterseniz baktırın dedi...sağa sola ,hekim tanıdıklara sorduk ettik...ille de gerekli değil dediler...biz de vazgeçtik...
nevra cım oğlun güle güşle kullansın cicilerini
inş. herşey iyi olacak dirençli arkadaşım hep dualarımızdasın...sagol nevracıgım ıns..bebısımı hıc gormuyorum servıks uz bakıyorlar sadece bıde serklaj ıpıne gerı donuyoruz yatagımıza...
hosgeldın esracıgım...
saglıkla gıysın tosuncuk ıns guzel gunlerde...
benım yerımede gezseydın bol bol...
Merhaba yurdumun güzel anneleri
Yogun gecen bir haftasonun ardından evimdeyim ve mutluyum..
Oglusuma ciciler aldık gezdik tozduk ama cok ta yorulduk...
Bu arada bana milupa dan 2 kez paket geldi ve en güzeli her ikisinde de farklı ürünler cogunlukta..
Ama en cok mavi beyaz corapları görünce sasırdım sanki paşamın gelecegini biliyorlarmıs gibi
Özlem ve Cerenliyagmur güzel haberlerinizi bekliyorum canlarımm
Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?