2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tulin adres yazacak pencere yoktu sen yazmışmıydın ??? pwek anlamam bu işlerden yinede olayım ne olacak dedim :)

rabia canım AS sonucun temiz çıkmış çok sevindim..Artık rahatlama zamanı Allahın izni ile..

cerenliyağmur öğleden sonra çıkıyomuş sonucun inşallah iyi çıkacak dualarım seninle..

özlemcim inşallah usg iyi gecer. Allah sana kolaylıklar versin hep canım..

kızlar çoğunuz ya dr.a gitmiş yada bugün gidiyosunuz..Sonuç alan arkadaşlarım maşallah ne güzel büyütmüş bebişlerini, darısı bugün dr.a gideceklerin başına..

nevra73 güle güle giysin bebişin canım

FDilek hayırlı olsun cicilerin
benimde gece uykularım yok 3-4 kez kalkıyorum wc ye sonrasında hep uyuma zorluğu çekiyorum

ben henüz hala hiçbirşey almadım

çok sağol canım valla aslında bu kadar erken almayacatım bişi ama dayanamadım..
wc problemi bende de var kızlar gece minumum 3 maksimum 5 sefer kalkıyorum...

canım iyi ki aramışsın ha..
inşallah gönlünü ferah ettirecek rahat edebileceğin birini bulursun bende hala araştırmalardayım..

Ben bahçeşehirdeyim beylikdüzü acıbademe gitcem ama doğumu fulya acıbademde yapıcam Allah kısmet ederse kaynanam sormuş normal doğum yapıyomusunuz diye onlarda normali ebeler yapıyor ama doktorda yannda oluyor demiş bende ebe de yapsa razıyım zaten bakalım nolcak yapabilecekmiyiz bilmiyorum inşallah yapabiliriz
tulin adres yazacak pencere yoktu sen yazmışmıydın ??? pwek anlamam bu işlerden yinede olayım ne olacak dedim :)
Canım o siteye üye olurken adres soruyorya o zaman yazıyoruz bildğim kadarıyla ben öyle yaptım

nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????

denediğin doktorlar hangileri. NORMAL doğumcu ve işinin ehli var mı sence, orada?

Kızlar birşey danışacağım, çok şükür 4'lü testim iyi çıkmış.Dr'um haftaya randevu verdi,detaylı usg için fakat o zmn ben 19+6 olacağım inş,sanki erken gibi geldi bana normal mi sizce bu haftada ??

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin bu ayrıntılı18. hafta itibariyle yapılmaya başlanıyor ama genelde aslında sen 19+6 yani 20. haftanı doldurmak üzersin yani erken değil bence yinede içine sinmi yorsa bir sonraki haftaya randevu al

nevra'cım sen MEDİPOL e gidiyordun değil mi????

denediğin doktorlar hangileri. NORMAL doğumcu ve işinin ehli var mı sence, orada?

canım yok ben medipole gitmedim hiç. anadolu yakasındayım ..acıbademde bi iki dr. araştırdım ..
hem fiyat hem elektriğim tutmadı mutlaka iyi dr.lardır , hani bi hata vs. görsem isim veririm ama öyle bişi olmadı o sebeple net bişi diyemiyorum..

şimdi ataşehir şifada bi prof varmış.ayşe kafkaslı ona randevu almayı düşünüyorum..
normal sezeryan konusunu daha hiç bi dr.la konuşmadım açıkcası erken diye ama bende tereddüt etmiyo değilim çoğu dr. sezeryan yanlısı oluyo..

tito, detaylı ultrason için benim hastanem, 20. hafta dolmadan önce yapılmaz ve 22. hafta bitmeden de yapılması gerekir demişti. Hatta dolu olduğu için bana verdikleri randevu da 22+4. güne denk geliyor. Ben de acaba geç mi diye endişe ettim 4 gün fazla geçince... Ama yapacak bir şey yok galiba. Benim gibi 22. hafta bittikten sonra yaptıran ya da yaptıracak olanlar var mı?

Haftasonu çok ilerlemiş sayfalar maşallah, okuyamadım yine :) İyisinizdir inşallah..

fdilekcnm tşk ederim. bu tetanozdan sonra banyo işini sormayı unuttum cnm kaç gün sonra banyo yaptın.
Geçmiş olsun canım banada banyo ile ilgili bişey demediler zararlı olmaz bencede ama ben yapmadım 2 gün ..
FDilek az önce milupanın sitesine üye oldum :)) adres bölümü yoktu yazmadım bize nasıl yolluyorlar hediye paketini ???? :))
Canım ben hamile olduğum an yaptırdım şuan hatırlamıyorum ama başta yazdım galiba..Eğer başta yazmadıysan profil düzenle kısmı falan vardır belki ben bi bakayım yazarım sana

merhaba güzel anneler ... dünden beri topik ne kadar ilerşlemiş oku oku bitmiyor :)))

kızlar valla benmki yerini beğendi çıkmıo yukarı. şimdide mesanemi tekmeliyo yandım ben yaaaaaa
erkeklerin tekmeleri daha kuvvetli olur .. kardeşimden biliyorum .. maşallah annesi ..
yok canım ..bakmadım .. ama park yatak alırsam oradan alacağım ... çok güzel birde uygun ... kardeşime almıştık .
ogleden sonra usg mız var ıns hersey yolundadır...
hadi hayırlısı .. doktor kontrolundesin sürekli .. o yüzden iyidir annesi...

ben daha tetanoz 1.sini vurulucam .. yılbaşından sonra 21.haftam olacak .. ben geçmi kaldım acaba ...
bende soluma yatınca kalp atışlarımı boğazımdan karnıma kadar güp güp diye duyuyorum .. galiba kan oranımız arttı.. daha çok kan pompalanıyor. ondan olabilir

Sema
bugün ayrıntılın varmış .. güzel haberle gel
ceren sonuçların çıkmış .. hadi hayırlısı .. iyi haberler ...
nevra cım oğlun güle güşle kullansın cicilerini

Merhaba yurdumun güzel anneleri
Yogun gecen bir haftasonun ardından evimdeyim ve mutluyum..
Oglusuma ciciler aldık gezdik tozduk ama cok ta yorulduk...
Bu arada bana milupa dan 2 kez paket geldi ve en güzeli her ikisinde de farklı ürünler cogunlukta..
Ama en cok mavi beyaz corapları görünce sasırdım sanki paşamın gelecegini biliyorlarmıs gibi

Özlem ve Cerenliyagmur güzel haberlerinizi bekliyorum canlarımm
Dualarım sizinle

sagol nevracıgım ıns..bebısımı hıc gormuyorum servıks uz bakıyorlar sadece bıde serklaj ıpıne gerı donuyoruz yatagımıza...

Canım benim hayırlı olsun bebeğini görmüşün maşallah yavruna....

CAnım seninde kuzuna maşallahhhhhhhh........

hosgeldın esracıgım...
saglıkla gıysın tosuncuk ıns guzel gunlerde...
benım yerımede gezseydın bol bol...

nevra cım oğlun güle güşle kullansın cicilerini

sağol adaşım alışveri çok zevkli de tuttum kendimi..acemilik de var ne alacağımı çok bilemediğimden az alışveriş yaptım ama mağazalara girip almamak çok zor...
bu arada mağazalarda erkek kıyafetleri çok az. süslü kızlar daha şanslı...

sagol nevracıgım ıns..bebısımı hıc gormuyorum servıks uz bakıyorlar sadece bıde serklaj ıpıne gerı donuyoruz yatagımıza...
inş. herşey iyi olacak dirençli arkadaşım hep dualarımızdasın...

duncan tşk ederim cnm. tüm bebeklerimizden güzel haberler alırız inş her zaman.

gülesram merhaba cnm. bu milupa paketlerinden ne çıkıyo acaba. ne gönderiyorlar. bende üye olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum adres telefon vermeyi. ne kadar güvenilir olduğundan emin değilim. içindeki ürünleri çok merak ediyorum sadece

hosgeldın esracıgım...
saglıkla gıysın tosuncuk ıns guzel gunlerde...
benım yerımede gezseydın bol bol...

Hosbuldum canımmm....
İnşallah rabbim nasip eder hepimize...Dua okuya okuya alıyorum herseyini..
Hatta hastane cıkısı paketinin içindekilere bakarken bi aglama tuttu beni..Bir an onu hayal etim onların içinde...annemm cok seviyorum ben seni yaaaa...
Valla uzun zamandır böyle gezmemiştim akşam cok kötüydüm ama...
Belim kasıklarım karnım agrıdı durdu..
Eşim de diyor ki kendini kaybettin

Sen nasılsın bitanem..Minik kızın nasıl??

esracımmmm
hoşgeldin canım bebişine aldıklarını eklede bakalım çok merak ettim birde bu milupa ne iş nerden kayıt yaptırıyosun hediyeyi sen kayıt yapıncamı gönderdiler aç şekerim şu mevzuyu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…