2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tamaaammm şimdi hatırladım senin sordugunu..Bi arastır canım inşallah kesene ve gönlüne uygun olanı bulabilirsin..Canım ben cok gezdim cok arastırdım..Nerde ne ne kadar..Bir de evdeyken hep nette de arastırma yaptım..Bazı seyler magazaya göre nette daha ucuz olabiliyor cunku..Aslında İstanbul da da ucuz yerler vardır mutlaka...Örnegin seneler önce ben sanırım Mahmutpasa,sirkeci tarafları öyle bi yere gittim..Görünürde bizim burdaki Kemeraltına benziyor..Cok degişik ucuz seyler gördüm..Eltimin ikizlere bi sürü pijama esofman almıstım o zaman..Bilmiyorum sen nerdesin uzak mı kalır sana ama bi fikir vermek istedim..

FDİLEK48 gelmişş hosgelmişşş...
Nasılsın canımm..Annen nasıl oldu merak ettim
İnşallah daha iyidir şimdi...

esrqcıgım sen musaıtsın canım hatay pazarında chıcconun orjınal nevresım takımları havlu takımları satılıyo ayy daha kalıtelı neler neler ama sadece bır yerde var...mutlaka bır gıt derım ben zamanında almıstım cok ordan hemde cok hesaplı...

superi çok teşekkür ederim canım

ece canım çok teşekkür ederim hepinize ilginize dualarına çok ama çok teşekkür ederim ..

inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla alırız kucağımıza ..

saol tatlım, ben eminönüne gideceğim. oradada çok uygun şeyler var. dediğin gibi bende internetten araştırıyorum önce. tabi mağazalarada bakmak lazım. havalar çok soğuk, az dışarı çıksam hemen böbreklerim ağrımaya başlıyor benim. havalar biraz ısınsın inş sonra çıkıcam cnm.

Daphne ayrıntılı ultrasonda siyah beyaz bakılıyor bebişin organları kemikleri herşeyi siyah beyazda net görülüyor renkli kısmı şov kısmı birkaç renkli görüntü drun cdye çekip veriyor

Tito ayrıntılının fiyatı uygun bence ben 350 ödemiştim.

Semaysem canım sıkma canını bikaç hafta sonra renkli cd alıcağın bir yere babasıyla gidersiniz

cerenliyağmur sonucun güzel çıkmış Allaha şükür canım sevindim.

NEVRAA çarpntın oluyorsa bu durumu druna söyle benimde oluyordu yatarken, merdiven çıkarken hemde çok fazla oluyordu kansızlık yapabiliyor, başka bir hormon düşüklüğüde, tansiyonda mutlaka druna söyle canım .

mnevra73 , gulesram başka alışveriş yapan arkadaşlar hayırlı olsun cicilerinizi güle güle kullanın

Duncan canım sen tuzsuz yemeye özen göster

zonox kararını vermişsin dr konusunda hayırlısı canım.

Yasemin2007 sana özelden msj attım

blue-sky senmi soylemiştin canım
göğüs hassaiyeti bende de oluyor akşamları aradabir sürdüğüm zeytinyağı çok iyi geliyor :) göğüs uçlarınada sürüyorum

tulin34 güle güle kullan hediye paketin gelmiş ya bir daha siteyi incelycem ama adres kısmı yoktu ilk üye olurken sadece şehir vardı

milupanın sitesinden bahsediyoruz dimi kızlar

Son düzenleme:

Canım yaaa inan çok sevindiimm çok rahatladım artık tadını doya doya çıkarr hamileliğinn...Senin bebek uykucu olacak ozaman yerim onun elleriniiii
FDİLEK48 gelmişş hosgelmişşş...
Nasılsın canımm..Annen nasıl oldu merak ettim
İnşallah daha iyidir şimdi...

Hoşbuldum bitaneemmm..Bugün erken kalktım yürüyüş yaptım mis gibi havada artık hergün yürümeye çalışıyoruummm..Annem ilaç iğne kullanıyo kontrolleri olacak dua edin atlatsın sağol bitanemm..Sen nasılsıınn efe bey napıyooo

arkadaşlar bu ayakkabılar cok şirin ama bence cok kullanıslı degıller cünkü cocular bole suslu seylerle oynamayı ve cekiştirmeyı cok seviyorlar mesela annem ıkı kız yiğenimede patik hiç giydiremedi onlar altı deri coraplar gıydırdıler cunkü cocuklar ponpon kurdela hiç sevmiyor siz arkanızı dönüyorsunuzki onlar onları koparıveriyorlar.

ıstanbuldaki arkadaşlar eminönünde ünlü havuzluhan çarşısı vardır hep bebek eşyaları toplu ve perakende saış yerleri vardır herşeyi neredeyse yarı fiatına alırsınız ben yeğenlerime oradan aldım hep ama kendi çocuğuma nasip olmadı ama tavsiye ederim gidip görmeye değer.

Cerenli gözümüzaydın ohhhhh be beklediğimiz habari almışsın <artık hamileliğinin keyfini çıkarma vakti geldi...... Ssemayusem gözünaydın kızın sağlıklıymış maşallah tontişime......baharnaz nasılsın canım sağlık sorunlarını hallettinmi cihangir bey detaylıda 3 ya da 4 boyutlu bakıyormu ay ne güzel hemen hemen herkes çok güzel atlattı bu detaylıyı darısı biz kalanların başına.......

Ben de bebeyağıyla idare ediyorum ama bilmiyorum ki...bebeyağının hammaddesi de zeytinyağıymış baharnazcım... fark yok pek..modernleşmiş hali demek ki....
ben milupaya üye olalı 1 aydan fazla oldu ama bana birşey göndermediler... beklememek gerek..kafalarına göre davranıyorlar sanırım

tamam esracım sağol cevap verdiğin için...peki ne zaman başlamak gerekiyormuş?
kızlar benim bildiğim kadarıyla göğüs uçlarının uyarılması doğumu başaltabiliyormuş benim tüp bebek bölümünde takip ettiğim bir hamiş topiğinde yazıyordu bayanlar doğuma yakın bu kremi sürmeyle ilgili tedirginlerdi bence dr umuza sorup kullanmamız gerekiyor

evet cnm havuzluhanı bende duydum, herkes öneriyor. çok uygunmuş fiyatlar. ama işte her istediğimizde gidemiyorz. çok uzağım ben. birde hafta sonları açıkmı acaba bilgin varmı tatlım? :44:

kızlar 2 gün önce bi arkadaşa rastladım. Kilolu olmasına rağmen hamileliktede 12 kiol almış ama hiç çatlağı yok.Bebeyağı kullanmı..Bende hergün düzenli bebe yağı arada vazelin falan kullanıyorum..İhmal etmemek lazım semaysemin dediği gibi hadi kızlar yağlanmaya :)))

günaydın aral

Aral eşim gelemediği için cd de istiyorum dedim Cihangir beye 40 dk muayeneden sonra ( siyah beyazda bakıyor birkaç kez renklide baktı sanırım ben istediğim için belki tam bilmiyorum 6-7 adet renkli olan görüntünün cdsini hemşire yükleyip verdi canım

Zeytinyağınıda kurstaki hocamız söylediği için sürüyorum canım erken doğum başlattığını bilmiyorum e karnımızada masaj yaparak sürüyoruz bacaklarada popoyada o zaman hepten başlatıyor gibiyiz ama ben rahatlıyorum sürdüğümde canım.

tulin milupa adresine girim güncelle dedim ve adres ekranı açıldı :)) ve adresi yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…