gülesram uyku setini ben sordum tatlım, taç a bakmamıştım. bi ordan araştırayım bakayım. kremi de araştırayım. ama sen şanlımısın nesin bu konularda. ucuzunu şak diye buluyosun. yoksa istanbulda mı herşey pahalı :44:
canım semasem anlatmış ama ben de söyliyim nevresim takımı için ayrıca hazır bi yorgan alırsın ya da yün yorgan yaptıracaksan aldığın nevresimin içine geçirirsin ve çarşafı ve yastık yüzyle uyku setini aratmıyor.. uyku setinin içinde yorganı var belki ayrıca kenar fırfırı falanda olabilir yine çarşafı ve yastık yüzü ayy anlatabildimmi ben yaaaaaaaaa
anladım cnm ben sadece nevresım alıcam o zaman yastık kılıfı yorgan kılıfı ve carsaf benım ıstedıgım sadece dılaranın soyledıgı funnababy de cok sempatık kuzulu bır takım var bayıldım ona takım olarak kırlı torbası havlusu battanıyesı fln var cok seker bak ıstersen sende
Balcı ben markafoniye zaten üyeyim simdi girip baktım ama göremedim:26:
Markası nedir..Bir de öyle bakayım diyorum
balcı ayrıntılıya dün girdim ben çok şükür herşey yolunda. hepimiz bundan sonrasınıda güzel ve sağlıklı atlatırızda minik yavrularıma kavuşuruz inş. Allahıma sonsuz şükürler olsun.
Tamaaammm şimdi hatırladım senin sordugunu..Bi arastır canım inşallah kesene ve gönlüne uygun olanı bulabilirsin..Canım ben cok gezdim cok arastırdım..Nerde ne ne kadar..Bir de evdeyken hep nette de arastırma yaptım..Bazı seyler magazaya göre nette daha ucuz olabiliyor cunku..Aslında İstanbul da da ucuz yerler vardır mutlaka...Örnegin seneler önce ben sanırım Mahmutpasa,sirkeci tarafları öyle bi yere gittim..Görünürde bizim burdaki Kemeraltına benziyor..Cok degişik ucuz seyler gördüm..Eltimin ikizlere bi sürü pijama esofman almıstım o zaman..Bilmiyorum sen nerdesin uzak mı kalır sana ama bi fikir vermek istedim..
Blue-sky, o kremi dogumdan önce kullanmaya baslıyorsun ki emzirmeye baslar baslamaz yara olmasın ucları..
günaydın kızlar...
öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...
hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...
doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...
ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..
bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...
geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....
FDİLEK48 gelmişş hosgelmişşş...
Nasılsın canımm..Annen nasıl oldu merak ettim
İnşallah daha iyidir şimdi...
blue-sky senmi soylemiştin canım
göğüs hassaiyeti bende de oluyor akşamları aradabir sürdüğüm zeytinyağı çok iyi geliyor :) göğüs uçlarınada sürüyorum
milupanın sitesinden bahsediyoruz dimi kızlar
kızlar benim bildiğim kadarıyla göğüs uçlarının uyarılması doğumu başaltabiliyormuş benim tüp bebek bölümünde takip ettiğim bir hamiş topiğinde yazıyordu bayanlar doğuma yakın bu kremi sürmeyle ilgili tedirginlerdi bence dr umuza sorup kullanmamız gerekiyortamam esracım sağol cevap verdiğin için...peki ne zaman başlamak gerekiyormuş?
ıstanbuldaki arkadaşlar eminönünde ünlü havuzluhan çarşısı vardır hep bebek eşyaları toplu ve perakende saış yerleri vardır herşeyi neredeyse yarı fiatına alırsınız ben yeğenlerime oradan aldım hep ama kendi çocuğuma nasip olmadı ama tavsiye ederim gidip görmeye değer.
evet cnm havuzluhanı bende duydum, herkes öneriyor. çok uygunmuş fiyatlar. ama işte her istediğimizde gidemiyorz. çok uzağım ben. birde hafta sonları açıkmı acaba bilgin varmı tatlım? :44:
Cerenli gözümüzaydın ohhhhh be beklediğimiz habari almışsın <artık hamileliğinin keyfini çıkarma vakti geldi...... Ssemayusem gözünaydın kızın sağlıklıymış maşallah tontişime......baharnaz nasılsın canım sağlık sorunlarını hallettinmi cihangir bey detaylıda 3 ya da 4 boyutlu bakıyormu ay ne güzel hemen hemen herkes çok güzel atlattı bu detaylıyı darısı biz kalanların başına.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?