benimkide 28 temmuz ozaman dr bence yanılmış ya bu topikte 28, temmuz olan 4,5 kişiyiz hiçbirimizin dr öyle bişey demedi aa ozaman benimkinindemi ayaklarını görebilirim ama ya keşke her hafta gitsekte baksak bebişlere
sen 2.kontole gittinmi.
ewet kalp atışını gördüm şükür 5gün önce
turko, senin bi oğluşun oldummu senden iyisi yok valla :icecream:
turko, senin bi oğluşun oldummu senden iyisi yok valla :icecream:
hayirlisi bakalim bir dahaki muayenede ne kadar olacak.ölcümlerin nasildi.boyu ve agirligi ne kadardi
ben tam piskopat oldum aklıma değişik şeyler geliyo 5 haftalık oldu bugün bebeğim..ters bişiler olsa bi belirti olurdu değil mi..ben görene kadar böle düşünüp durucam heralde bilmiyorumkismile
seninki tüp bebekmi canım allah esirgesin benim abiminde ikizleri oldu tüp bebekle şimdi 8 aylıklar bizim gelindenbir kan bolalırdı inanın üzeri altındaki yastık yyamyaş olurdu kandan herkes şaşırırdı ama bebeklere hiçbişey olmazdı 9ay yattı bebekler sag saglim dogdular şkür onca kanın gitmesine ragmen şimdi 8aylıklarr ve maşallah çok saglıklılar sende sıkma canını sende kucagına alacaksın inşallah
sen lekelenmeyimi dert ediyorsun bişey olmaz bendende 1 hafta geldi korkdum dr bişey olmaz bebek yerleşiyor dedi ve sonra geçti şükür kafaya takma sters yapma kendine
günaydıııııııınnnn
günaydınnn şekerimm valla her sabah bir zor kalkıyorum belim tutulmuş gibi oluyor her sabah ama
Dün karından ultrasonla baktık, keseyi gördük ama bebeği göremedik. Üzüldüm biraz. Doktoru beğenmediğim içn bugün çevreden öneriyle bir doktora gittik. O da direk vajinal ultrasonla baktı. Bebeği de kalp atışını da gördüm Allah'a şükür. Çok güzel bir duyguymuş kalbinin atışını görmek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?