2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

görürsn canım benimki 5. haftada vajinal ile görndüzemuszemus

görürsn canım benimki 5. haftada vajinal ile görndüzemuszemus

ayy inş yaa sonraki haftada özel druma gidicem bebegi görmek için hemde belki uzun uzun bilgi alabilirim ilk ultrasona annemle gidicez ama özele eşimle gidicez kısmetse oda görsün bebeişimizi.

benimde hiç belirtim yok senin gibi midem falanda bulanmıyor akıntımda yok ,sen akıntım var diye üzülüyosun bende yok diye yoksa ben hamile değilmiyim ya diyorum hala ,vajinadan görünür bende 6 haftalıkken gitcem doktor vajinadan bakarsa tabi

ayy inş yaa sonraki haftada özel druma gidicem bebegi görmek için hemde belki uzun uzun bilgi alabilirim ilk ultrasona annemle gidicez ama özele eşimle gidicez kısmetse oda görsün bebeişimizi.

bende eşimle gitmiştim onlarda görmek istiyolar merak ediyolar çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin:Saruboceq:

bitki çaylarını hamilelikte içmeyin diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem

ahhhhhhhh ahhhh be de 5. haftamda böyle diodum. 6. haftada başladı benim şikayetler. tlin bekle biraz hamile olduğunu mide bulantılarından anlarsın kaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhh ahhhh be de 5. haftamda böyle diodum. 6. haftada başladı benim şikayetler. tlin bekle biraz hamile olduğunu mide bulantılarından anlarsın kaydirigubbakcemile3

evet ya başta öle geliyoda sonra çıkıyo acısı

kızlar küçükinsan. com die bi site var. bebek gelişimi sitesi. bayıldım valla. girin bi bakın derim

kızlar bizm bebekler boğa burcu oluo dimi?

benim doğum 8 mayıs tahmini.

ben de geçen yılın mayıs annesiyim ,hepinizin bebekleri sağ salim dünyaya gelir inş,güzel paylaşımlar dostluklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…