sevindim bi sorun olmamasına :da.s.
Ben dede gaz fena. Akşamları soda içyorum. Günde 1 taneye izin var. Ama limonlu fln değil normal sade soda. Ii gelioo
Günaydın şekerim nasıl sende durumlar
akşam baya tırstım gene kahveye dönük akıntım gelince ama şükür iyiyim sadece gaz sancım oluyo çok fena.heralde ilaçlar yapıyo diye düşünmeye başladım iyice akıntıyı.nette bikaç dra sordum bakalım cvblar ne olucak.bide ben haftaya pazartesi dra gitsem keseyi görürmüyümki o zman 6+ olucam heralde gözükür demi.
görürsn canım benimki 5. haftada vajinal ile görndüzemuszemus
benimde hiç belirtim yok senin gibi midem falanda bulanmıyor akıntımda yok ,sen akıntım var diye üzülüyosun bende yok diye yoksa ben hamile değilmiyim ya diyorum hala ,vajinadan görünür bende 6 haftalıkken gitcem doktor vajinadan bakarsa tabiGünaydın şekerim nasıl sende durumlar
akşam baya tırstım gene kahveye dönük akıntım gelince ama şükür iyiyim sadece gaz sancım oluyo çok fena.heralde ilaçlar yapıyo diye düşünmeye başladım iyice akıntıyı.nette bikaç dra sordum bakalım cvblar ne olucak.bide ben haftaya pazartesi dra gitsem keseyi görürmüyümki o zman 6+ olucam heralde gözükür demi.
ayy inş yaa sonraki haftada özel druma gidicem bebegi görmek için hemde belki uzun uzun bilgi alabilirim ilk ultrasona annemle gidicez ama özele eşimle gidicez kısmetse oda görsün bebeişimizi.
yaaa offf o çok zorrrr.... benimde sancılarım oluyooo.... bazen düşük bel pantolonlarıma bile bahane buluyorum bilmem ne derece doğru tespitlerim ama eve gidip üzerimi değişip sıcak bişiler içtim mi yavaş yavaş geçiyo... bi de bi arkadaşım rezene çayını şiddetle tavsiye etti... tuvalete çıkartır, gazı çıkartır, süt yapar,çocuğunu sakinleştirir,doğum sonrası kilolarını vermene yardımcı olur... vs vs ... bundan sonra evinde hep olmalı dedi.... denemek lazımm....
benimde hiç belirtim yok senin gibi midem falanda bulanmıyor akıntımda yok ,sen akıntım var diye üzülüyosun bende yok diye yoksa ben hamile değilmiyim ya diyorum hala ,vajinadan görünür bende 6 haftalıkken gitcem doktor vajinadan bakarsa tabi
ahhhhhhhh ahhhh be de 5. haftamda böyle diodum. 6. haftada başladı benim şikayetler. tlin bekle biraz hamile olduğunu mide bulantılarından anlarsın kaydirigubbakcemile3
ahhhhhhhh ahhhh be de 5. haftamda böyle diodum. 6. haftada başladı benim şikayetler. tlin bekle biraz hamile olduğunu mide bulantılarından anlarsın kaydirigubbakcemile3
bitki çaylarını dr.um ilk 3 ayda önermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?