2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemin canım ben kalp atışlarını duymuştum çok şükür ama haftaya tekrar çağırdı tansiyon bilgilerimi götürücem canım.

takma bu kadar kafana benımde bu gün 5 hafta oldu düşünmemeye calış ne zaman gitceksin doktora

4+1 de ilk kan testini yaptırdık 4+3 te ikinciyi yaptırdık doktorda şimdilik bi sorun yok 3 hafta sonra görüşürüz dedi ama ben o kadar dayanamicam galiba beni 7+3 gibi falan çağırdı ama 6+5 te falan gidicem galiba.

turko bilgiler için tşkler ayrıca şu yasak olan şeye ben tüp bebek tedavisiyle olduğum için 2-3 aydır yasaktı zaten ya kalp atışları duyulduktan sonra yada 3 ay tamamlandıktan sonra yasak kalkıyor,biz riske atmak istemiyoruz canım karar senin.

bulantı için ilaç alan arkadaşlar mümkün olduğunca almamanız en iyisi doğal değil benim drum hiçbir ilaç vermedi.

hamile olan arkadaslara hayırlı olsun çok güzel haberler bunlar. bende hamileyim 5 haftalık.acaba kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada ?ben daha doktora gitmedim yarın gideceğim inş kese de gözükür kalbi de atar

Canım hoşgeldin tebrikler benle aynısın 6 haftalıkken vajinaladan duyuluyormuş 7 den sonra karından bende gitmedim doktora sonra gitcem

saol canım ama kalp atışı genelde 7haftalıkken gözüküyor galiba bende 7aftalıkken gördüm şükür inşallah sende görürsün

Gebeliğin ikinci ayında anne adayında uyku eğilimi vardır. Kendinizi daha yorgun ve enerjisiz hissedebilirsiniz. bu nedenle daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Anne adayında tiksintiler artar. Sigara, parfüm gibi kokulardan nefret edebilirsiniz.

tam bendeki belirtiler

belki size çok sama gelebilir ama omo matik aldı eşim çamaşırları yıkadım yıkanan çamarı giyemedim kokusu geldikçe kusasım geliyor eşim güzel kokuyor diyor bana berbat kokuyor giyemiyorum otozla yıkananı ilkkez böyle bişey oluyor bende hep kullandıgım toz

bana da öyle oldu....kendim kokusunu beğenip aldığım yumuşatıcının kokusuna tahammül edemiyorum şimdi...benneyaptımki

cidden oluyo böyle şeyler bende ellerimi yıkıyorum sıvı sabun kokuyo burayı siliyolar deterjan kokuyo herşey kokuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…