takma bu kadar kafana benımde bu gün 5 hafta oldu düşünmemeye calış ne zaman gitceksin doktora
Ay canım sonradan gördüm tickerın yokya ikide bir soruyorum unutuptulin034,
6+3 günlük canım.
Canım hoşgeldin tebrikler benle aynısın 6 haftalıkken vajinaladan duyuluyormuş 7 den sonra karından bende gitmedim doktora sonra gitcemhamile olan arkadaslara hayırlı olsun çok güzel haberler bunlar. bende hamileyim 5 haftalık.acaba kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada ?ben daha doktora gitmedim yarın gideceğim inş kese de gözükür kalbi de atar
hamile olan arkadaslara hayırlı olsun çok güzel haberler bunlar. bende hamileyim 5 haftalık.acaba kalp atışını ne zaman duydunuz kaçıncı haftada ?ben daha doktora gitmedim yarın gideceğim inş kese de gözükür kalbi de atar
Çizelgeyi yapmayı başardım sonunda :)
Gebeliğin ikinci ayında anne adayında uyku eğilimi vardır. Kendinizi daha yorgun ve enerjisiz hissedebilirsiniz. bu nedenle daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Anne adayında tiksintiler artar. Sigara, parfüm gibi kokulardan nefret edebilirsiniz.
tam bendeki belirtiler
bana da öyle oldu....kendim kokusunu beğenip aldığım yumuşatıcının kokusuna tahammül edemiyorum şimdi...benneyaptımkibelki size çok sama gelebilir ama omo matik aldı eşim çamaşırları yıkadım yıkanan çamarı giyemedim kokusu geldikçe kusasım geliyor eşim güzel kokuyor diyor bana berbat kokuyor giyemiyorum otozla yıkananı ilkkez böyle bişey oluyor bende hep kullandıgım toz
belki size çok sama gelebilir ama omo matik aldı eşim çamaşırları yıkadım yıkanan çamarı giyemedim kokusu geldikçe kusasım geliyor eşim güzel kokuyor diyor bana berbat kokuyor giyemiyorum otozla yıkananı ilkkez böyle bişey oluyor bende hep kullandıgım toz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?