gunaydin kizlar...az önce doktordan geldik.kalp atislarini ve minicik ayaklarini gördük.allahim hepinize yasatsin insallahh.benim 2.kontrolum ama sakinim aslinda bugun 8+1olmam lazimdi.9+1 cikti ultrasonda.ikna olmadim ama doktor sonucta benden iyi bilecek bu kesin.yine vajinal oldu muayene.ayrica rahimden sivi aldi kanser kontrolu icin bu mecburiymis.demir ,tansiyon kilo olcumleri yapildi.ayrica tekrar idrar verdim.sizlere yazmak istedim bilincli gitmek daha iyi.bende okuyorum arkadaslarin tecrübelerini ve daha rahat soru sorabiliyorum doktoruma.
ben de geçen yılın mayıs annesiyim ,hepinizin bebekleri sağ salim dünyaya gelir inş,güzel paylaşımlar dostluklar diliyorum
boğada pek iyi bi burç değildir:uhm:
gunaydin kizlar...az önce doktordan geldik.kalp atislarini ve minicik ayaklarini gördük.allahim hepinize yasatsin insallahh.benim 2.kontrolum ama sakinim aslinda bugun 8+1olmam lazimdi.9+1 cikti ultrasonda.ikna olmadim ama doktor sonucta benden iyi bilecek bu kesin.yine vajinal oldu muayene.ayrica rahimden sivi aldi kanser kontrolu icin bu mecburiymis.demir ,tansiyon kilo olcumleri yapildi.ayrica tekrar idrar verdim.sizlere yazmak istedim bilincli gitmek daha iyi.bende okuyorum arkadaslarin tecrübelerini ve daha rahat soru sorabiliyorum doktoruma.
benim hep karnımdan ultrasonla baktı ve kanser için o sıvı alınmadı 20 ekimde testlerin var o zaman gel dedi bi sorunun olmazsa dedibilmiyorumkismile
aslinda bu normaldede yapilmasi gereken bisey.özellikle hamilelik öncesi.yasadigim yerde gebeligin ilk 3 ayinda mecburi.sen kac haftalik oldun.belki daha yapicaktir doktorun.
aslı hayırlı olsun :)
bize de nasib olur inşallah
kaçlısın sen?[/QU
tesekkur ederim.allahim insallah hayirlisiyla sizede nasip etsin.85 ben
8 hafta oldu canım[/QUOTE
seninde yapar tahminim.kontrole gittiginde söylemezse kendin sor.belkide senin doktorun icin riskli gelebilir.bu dr agöre degisir.ama sen sorabilirsin.
gözün aydınnn bende aramızda birgün var diyecektimayaklarını gördüm deyince heyecanlandım ama dr sana 94+1 demiş
canim benimde kafam cok karisti 27 temmuz sat.nasil 9+1 oluyor anlamadim.defalarca sordum.yanlislik olmasin diye ama.defalarca 9 dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?