2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar...az önce doktordan geldik.kalp atislarini ve minicik ayaklarini gördük.allahim hepinize yasatsin insallahh.benim 2.kontrolum ama sakinim aslinda bugun 8+1olmam lazimdi.9+1 cikti ultrasonda.ikna olmadim ama doktor sonucta benden iyi bilecek bu kesin.yine vajinal oldu muayene.ayrica rahimden sivi aldi kanser kontrolu icin bu mecburiymis.demir ,tansiyon kilo olcumleri yapildi.ayrica tekrar idrar verdim.sizlere yazmak istedim bilincli gitmek daha iyi.bende okuyorum arkadaslarin tecrübelerini ve daha rahat soru sorabiliyorum doktoruma.

Çok güzel senin adına sevindim darısı bize artık smear testi her sene yapılması gerekiyor aslında bende yaptırıyorum her sene kanseri erken öğrenmek için

benim hep karnımdan ultrasonla baktı ve kanser için o sıvı alınmadı 20 ekimde testlerin var o zaman gel dedi bi sorunun olmazsa dedibilmiyorumkismile

aslı hayırlı olsun :)
bize de nasib olur inşallah

kaçlısın sen?

benim hep karnımdan ultrasonla baktı ve kanser için o sıvı alınmadı 20 ekimde testlerin var o zaman gel dedi bi sorunun olmazsa dedibilmiyorumkismile

aslinda bu normaldede yapilmasi gereken bisey.özellikle hamilelik öncesi.yasadigim yerde gebeligin ilk 3 ayinda mecburi.sen kac haftalik oldun.belki daha yapicaktir doktorun.

günaydın kızlar
bende bugün 6.+1 haftadayım artık.
şükür mide bulantım yok.
dinleniyorum.iş yapmıyorum.birtek yemek yapıyorum.bazen dışarı çıkıyorum.akşam iğne olmaya gidiyorum.:CüvCüv:
siz nasıl hallediyorsunuz temizliği falan ???
geçen kadın almıştım komple temizliğimi yaptırdım.ama şimdi ben bişeye dokunamıyorum .

gözün aydınnn bende aramızda birgün var diyecektimayaklarını gördüm deyince heyecanlandım ama dr sana 94+1 demiş

gözün aydınnn bende aramızda birgün var diyecektimayaklarını gördüm deyince heyecanlandım ama dr sana 94+1 demiş

canim benimde kafam cok karisti 27 temmuz sat.nasil 9+1 oluyor anlamadim.defalarca sordum.yanlislik olmasin diye ama.defalarca 9 dedi.

ne garip, tatlı görmeye dayanamayan ben. çikolata yicem birazdannnnnnnn:icecream:

canim benimde kafam cok karisti 27 temmuz sat.nasil 9+1 oluyor anlamadim.defalarca sordum.yanlislik olmasin diye ama.defalarca 9 dedi.

benimkide 28 temmuz ozaman dr bence yanılmış ya bu topikte 28, temmuz olan 4,5 kişiyiz hiçbirimizin dr öyle bişey demedi aa ozaman benimkinindemi ayaklarını görebilirim ama ya keşke her hafta gitsekte baksak bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…