valla hayatım ne yiyorum ne içiyorum. o raddede. ama kilo vermiyorum çünkü kusmam yok. zaten bulantım yedirmiyor. sabah bulantım başlıyor akşam 22:00 de bitiyor düşün yani:hulya:
Kızlar peki dişlerinizi fırçalabiliyomusunuz? Ben sağlıklı farçalayamıyorum dişlerim mahfolacak midem altüst oluyo
umarim kisa zamanda gecer canim yarin randevun vardi doktora sor bakim yardimci olabilecekmi benimde ödüm kopuyor baslicak diye mafoldumben evet canim aramizda birgün var sat 31 temmuz senden birgün önce dogum etmis olcagim kaydirigubbakcemile3
1 ağus. benim kuzum seninkinin ablası olcakAllah mı söyletti ne kız mı olcak benimkizemuszemus
sorarım canım ama çaresiz olduğuna eminim. bugün mide bulantısı için ilaç aldım. dahada kötü bulandırdı meretkafamçokkarıştı
Kızlarr bu arada birz önce temizlik yaptım kaç gündür kendimde degildim bugün orayıburayı sildim yıkadım heryer mis oldu baktım atletim yaş termi acabadedim ama gögüsümün oldu yer gögüslerimi azcık sıktım ikisindende sıvı geliyor erken degilmi anlamadım kızımda ne zaman gelmişti aklıma gelmiyor ama karnım varken geldiğini hatırlıyorum benimle beraber olanlar yoklasanıza sizde yokmu cevap yazın bana
Kızlarr bu arada birz önce temizlik yaptım kaç gündür kendimde degildim bugün orayıburayı sildim yıkadım heryer mis oldu baktım atletim yaş termi acabadedim ama gögüsümün oldu yer gögüslerimi azcık sıktım ikisindende sıvı geliyor erken degilmi anlamadım kızımda ne zaman gelmişti aklıma gelmiyor ama karnım varken geldiğini hatırlıyorum benimle beraber olanlar yoklasanıza sizde yokmu cevap yazın bana
allahımm yata yata karpuz gibiyim yaa sırtım acıdı iyice yatmaktan amanıınn çabucak 12 haftayı doldursakta artık yatmasam yaa eşimde annemde kızıyo hiç bi iş yapma sadece yat diolar bi yemek yapmaya bi wc ye kalkıyom kızlar minik bezelyem iyi olsunda hayırlısıyla görelimde oyy yesin onu annesi
canim 1 hafta sonra görürsün ALLAHIN izniyle esin annen dogru diyor tehliken varsa mutlaka dinlenip bol su tüketmelisin
aslında tehlikem yok yani dr um bişi demedi ama daha önce düşük yaptıgım için korkuyolar işte zaten proluton depot igne ve progestan kullanıyorum.arasıra kahveye dönük akıntım geliyo oda heralde kullandıgım ilaçlardan olsa gerek die düşünüyorum canım.
gülceza senin göğsünden gelen sıvı biraz erken olmuş. normalde 5. aydan itibaren gelio die biliyorum
gülceza senin göğsünden gelen sıvı biraz erken olmuş. normalde 5. aydan itibaren gelio die biliyorum
turko arkadaştan gelmiş o sormuştu ona cvb verdim
turko hosgeldin canim
bizim hamislerin cogu nerde bugün tembellikmi yapiyorlar yoksa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?