2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

valla hayatım ne yiyorum ne içiyorum. o raddede. ama kilo vermiyorum çünkü kusmam yok. zaten bulantım yedirmiyor. sabah bulantım başlıyor akşam 22:00 de bitiyor düşün yani:hulya:

umarim kisa zamanda gecer canim yarin randevun vardi doktora sor bakim yardimci olabilecekmi benimde ödüm kopuyor baslicak diye mafoldumben evet canim aramizda birgün var sat 31 temmuz senden birgün önce dogum etmis olcagim kaydirigubbakcemile3

1 ağus. benim kuzum seninkinin ablası olcak Allah mı söyletti ne kız mı olcak benimkizemuszemus

sorarım canım ama çaresiz olduğuna eminim. bugün mide bulantısı için ilaç aldım. dahada kötü bulandırdı meretkafamçokkarıştı

Kızlarr bu arada birz önce temizlik yaptım kaç gündür kendimde degildim bugün orayıburayı sildim yıkadım heryer mis oldu baktım atletim yaş termi acabadedim ama gögüsümün oldu yer gögüslerimi azcık sıktım ikisindende sıvı geliyor erken degilmi anlamadım kızımda ne zaman gelmişti aklıma gelmiyor ama karnım varken geldiğini hatırlıyorum benimle beraber olanlar yoklasanıza sizde yokmu cevap yazın bana

turko hosgeldin canim

bizim hamislerin cogu nerde bugün tembellikmi yapiyorlar yoksa :)))

allahımm yata yata karpuz gibiyim yaa sırtım acıdı iyice yatmaktan amanıınn çabucak 12 haftayı doldursakta artık yatmasam yaa eşimde annemde kızıyo hiç bi iş yapma sadece yat diolar bi yemek yapmaya bi wc ye kalkıyom kızlar minik bezelyem iyi olsunda hayırlısıyla görelimde oyy yesin onu annesi

ablasimi abisimi onu ilerleyen haftlarda göcez canim burda birsey okudum ve soke oldum birine doktoru 8 haftalikken cinnsiyteini söylemis akannehir

bence ilac kullanma canim kuru seyler ye bulantini azaltir ,2,3 hafta daha sabir kurtulacaksin bulantilardan :)

valla canim bende yok gelmedi bisey ama gögüslerimde agri var baya hamilelige isaretimde tek bu zaten

canım bazaen oluyomuş galiba bu haftalarda görümcemde söylemişti sıvı geliyo die.ne bileyim benimkiler daha öyle şişki dokunmayı bırak yürürken bile sızlıyo hihoyyyt:kedi:

canim 1 hafta sonra görürsün ALLAHIN izniyle esin annen dogru diyor tehliken varsa mutlaka dinlenip bol su tüketmelisin

canim 1 hafta sonra görürsün ALLAHIN izniyle esin annen dogru diyor tehliken varsa mutlaka dinlenip bol su tüketmelisin

aslında tehlikem yok yani dr um bişi demedi ama daha önce düşük yaptıgım için korkuyolar işte zaten proluton depot igne ve progestan kullanıyorum.arasıra kahveye dönük akıntım geliyo oda heralde kullandıgım ilaçlardan olsa gerek die düşünüyorum canım.

gülceza senin göğsünden gelen sıvı biraz erken olmuş. normalde 5. aydan itibaren gelio die biliyorum

yinede dikkat etmek lazım canım

kızlar temizlk işini napıyorsunuz diye sormuştum.....
ama topik çokkk hızlı ilerliyo
kimse cevap yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…