2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hoşgeldin, ben ayrıntılı usg yaptırdığım dr a sormuştum. çok gereklimi şeker testi diye. eğerki ailede bildiğiniz kimsede şeker yoksa gerek yok dedi. dedim annede babada yok ama dedede vardı diye. ozaman yaptır dedi :44: yaptırdığın iyi olmuş bence.
aç karnınamı gittin yoksa tok mu. nasıl bi işlem yapıyolar cnm bizde ona göre gidelim. bu arada başladınmı nisa hastanesine?

çok güzellll

herkese selamlar..

şu sol tarafa yatmak zorunluluğundan sonra uyku düzenim alt üst oldu geceleri kaç bin defa uyanıp mızlıyorum sayamaz oldum artık. doktorunuz sizede aynı şeyi söyledimi kızlar. sırt üstü yatmak kesinlikle yasak sola tayacaksın çok yorulursan sağa yatabilirsin

bugünü tamamen okudum çok şükür kötü bi durum yok. doktora gidicek olan tüm arkadaşlar iyi haberlerle dönersiniz inşallah.

bu arada benim oğlum napıyo ne ediyo anlamıyorum içerde. yada ben kendimi anlamıyorum. gündüzleri ne tekme ne tokat tek bişeyini hissetmiyorum:26:

bu arada bende aşı yaptırmayanlardanım.

benim doktorum bunun önemli olduğunu söledi. Şöyleki; burda bahsedilen şeker gebeliğe bağlı şeker.Malum kilolar alınıyo eğilimler artıyo..olası bi durumun önüne geçebilmek için yaptırmakta fayda var. Hem şeker mutlaka kontrol altında tutulması gereken bi rahatsızlık. Allah korusun ama erken doğuma kadar varıyor sonu. İyi olmuş yaptırman.bende ayın 22'sinde yaptırcam.

Slm kızlar çok hızlısınız o yüzden ben sadece yazılanları okumakla yetiniyorum
bişey sorucam şimdi ben doğumu özelde yapsam yine doğum parası alabilecekmiyim yoksa ssk da yapmak mı lazım.4 yılım dolucak doğumda ve çıkarsan kıdemim kalacak ne yapsam hiç aklım almıyor bebeğime kendim bakmak istiyorum ama aynı zamanda kıdemimde kalırsa diye üzülüyorum Nasıl bir yol izlesem acaba
iş yerimle anlaşsam beni çıkarsalar işsizlik parası bari alsammı ???

cnm merhaba. sırt üstü yatma işini ben dr a sormadım. ben genelde tv seyrederken sırt üstü yatıyorum :44: ne sakıncası var acaba. şimdi tedirgin oldum ya :44:

Hosgeldin Myworld...
Hareket konusunu kafana takma canımm
Bak nette bi yazı buldum..
Eminim içini rahatlatacaktır...

21.Hafta
Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

evet tatlım konur hala var ve beğendiğim bi hastane eğer acıbademle fiyat konusunda uzlaşamazsak orada yapacağım doğumu bu arada göbek deliğim benimde 2 gündür çok acıyo darbe almışım gibi soracaktım bende doktora bugün bi olumsuzluk yoktur inş.benim aklıma acaba bebek kordonla çokmu oynuyorda acıyor die geliyor ama okadar güçlü değildir ki bebeğim hehehe

saol canım benim . ama şöyle de bi durum var benim paşam hep yatar pozisyonda. ne zaman doktora gitsem bi endişeyle napıyo bu ya iyi mi diye sorduğumu biliyorym. ve her zaman aynı cevap gayet iyi biraz fazla keyfine düşkün diyor doktor sanırım tembellik konusunda bana çekmiş

selam canım bende elimden geldiğince soluma yatıyorum ama bi uyanıyorum sağdayım bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım ve en az gecede 10 defa kalkıyorum bu yüzden hep uykusuzumm

Kızzz bebek diyip gecmemek lazım.Onlarında karakteri mizacı olusmaya baslıyor..
Örnegin bazı bebekler cok yavas olabiliyormus ve dogunca da bu böyle devam ediyormus.
Kimileride zincirden kacmıs gibi oluyormus
Demek ki senin oglan agır abi olacak...

nevra güzel sonuçlar getirirsin inş. neler sölüyolar acaba paylaşırsın
.haberini bekliyorum.patlamış mısırdanmı bahsediyosun yoksa haşlanmışmı?

bayıldım cicilerinize güzel günlerde giydir canım.eşime söledim akşam mother carede ayın 15. de indirim varmış diye..bizde gittiğimizde fiyatları görünce çenemiz düşmüştü.eşimde diyorki ayın 15. di heralde gittiğimizde..
hiç kurtuluşun yok dedim beni bu kadar beklettin.paşama mendil bile almadım daha zaten...
fena çıkarıcam acısını ona göre

canım havalardandır.sen şöyle bir alışveriş yap oğluna bak nasıl kendine gelirsin.isim ne düşündün bu arada? benim paşamın hala adı bile yok

prensesinden inş. güzel haberler alırsın canım. heycanlandım valla yazarsın..

benim göbek deliğim gerildi .. eskisi kadar çukur değil .. birde çizgi hafif oluştu ...

nevracım benim göbek kocaman oldu zaten.göbek deliğim iyice içine göçtü.krater gibi..nasıl bir çizgiden bahsediyonuz anlamadım.akşamları yoğurt yediğim zaman gazdan mahfoluyorum.yattığım yerden kalkmam mümkün olmuyor.

Hosgeldin Yasemin...
Valla ben seker yuklemes hakkında hiçbişey bilmiyorum...
ama bburada yaptıranlar var..Sana yardımcı olurlar..
canım ben 21+3 haftadayım geçmi kaldım acaba bilmiyorum ama..
sabah aç gittim.bir karışım içtim canım oğlum ben açım ya onuda annesi mama yedi sandı heralde acayip tekmeledi.içim kıyıldı canım oğluşum aç kalmamda artık hoşlanmıyor..

superii benimde annem tip 2 şeker hastası..
aslında bu yüzden kesin gereklide yıllardır bu testi yapmaktan pek hoşlanmam korkudan yaniiii..
aç gittim sabah erken bir bardak toz bir karışım içiyosun onlar hazırlıyorlar.
içmeden önce kan alıyorlar. içtikten sonra 1 saat bekliyosun kan veriyosun.
canım daha nisa ya gitmedim dr. un tavsiye ettiği dr. lada tanışmadım.biraz geçsin diyorum.
herkes ayrıntılı usg den bahsediyor. ben 18 .haftamda riskte dolayı recep has a gitmiştim. tekrar giriliyor heralde anladığım kadarıyla 24. haftada bende o sıralara denk getiririm randevumu..
yazar bilgilendiririm bahar da haber bekliyor zaten yazarım canım..

CerenliYagmur aynen canım ya sol soll solll diye odaklanmaktan uyku düzenim bozuldu. eşim de kendini nasıl bişeye odakladıysa az kıpraşsam direkt beni tutuyo yataktan düşüyorm sanıyormuş her defasında. ama bu gün kesin kararlıyom kendime rahat bi yer yatağı yapıp birde o şekil deneyeceğim.

Cerenliyagmur sıkma canını hayatım yaaa..
Bak benim oglan pazar gunu kudurdu sol tarafımı oydu..
Dun hiç sesi cıkmadı...
Bugunde öyle minicik bi kıpırtı var..
Bazen merak ediyorum tabii..Elimi karnıma koyup hadi anneye bi işaret ver diyorum tatlı tatlı konusuyorum..Bi zahmet totosunu kaldrıp bi pıt yapıyo bana annesinin kuzusu...
Ha bu arada bebekler tiz sesleri daha cok severlermiş..İçimizde oldukları için bizi iyi duyamazlar diye bagıra bagıra konusmanın ve mizigi son ses acmanın onları rahatsız etmekten baska bi işe yaramadıgını söylüyor uzmanlar..
Hani coook yuksek seste benim bebegim cok oynuyo diyolar yaa..Meger bebekler o sırada bu sesten uzaklasmak için kacacak yer arıyorlamıs..

Son düzenleme:

mükerrer mesaj
mükerrer mesaj
mükerrer mesaj

Son düzenleme:

valla onlar cekmese acımaz o kadar..
Bi gun en son kızdım yeter be oglum dedim..Yani cekiyosunda su kordonu eline ne geciyoo..
Hemen babamız giriyo bu sırada devreye bagırma ogluma diyo..Canı sıkılıyo cocugun oynıcak tabiii
Bu aralar bıraktı cok sukur..Artık cekmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…