2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün gideceğim .. bugun benimde 20+4 doktorum dedi bu hafta gitmemi ... seninlede az var aramızda normaldir heralde ...
hadi hayırlısı canım ... kocaman olmuştu ..benimde öyle bayaa oldu .. büyümüşlerdir şimdi ne güzel .. yemek borundaki yanma .. reflü yapıyor işte hamileleik ... bende de 1 aya yakındır var .. gaviscon içiyorum .. olips nane de biraz rahatlatıyor ... birde çok enteresan ama .. havuç yiyince yanmayı kesiyor ....

maşallah .. kocaman bebek olmuş annesi .... utangaç galiba biraz:)))

kız sn yakınsın gitsene bakırköy pazarına biraz kalabalık oluyo ama insan eğleniyo ben taaaa karşılardan geliyorum o pazara çok güzel şeyler varr

yaw yakınım daha nerelere yakınım amma
hangi arada gidicem
pazar hangi gün kuruluyo tatlışkomm
ben c.tesi dahil çalışan bir ana adayıyımmm

Kızlar hepinize merhaba...
bugün diş muayenesine gittim kanıyodu dişl etlerimm.Doktor temizledi çok dikkat et dişlerine dedi..Kendi dişş doktoru olmasına rağmen kanamalarla karşılaşmış..Sizde ihmal etmeyin diş muayene ve temizliğinii

evet artık eskisi gibide değil
pazarda bile 2 farklı kalite var iyidise kötüsüde var
mantıklı nerde ne uygunsa alıcaz

merhaba hoşgeldiinn
geçmiş olsunn
teşk.ler uyardığın için

Benim aldıklarım Bornova ÖZkanlar pazarından..Karsıyaka Bostanlı ve Hatay pazarları da cok guzel oluyor..Aslında gözüm yemiyo..İki vesaitle gitmeyi..Bir de hafta içi kuruluyor Karsıyaka ve Hatay pazarları..Kociş olunca daha zevkli oluyo..O da fikir veriyo..Hem herseyden önemlisi poşetleri tasıyo
Gecmiş olsun canımm...Ben tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor dişeti kanamama..
Benim kocişte gecen hafta gitti dişleri için..Benden bahsetmiş doktora..Tuzlu su ile gargara yapsın demiş hakket iyi geldi valla..birde en yumusak dis fırcasından aldım..Olabildigince yavas ve nazik fırcalıyorum...

canım yaa maşallahh mısırı ilk defa duydum duydugum iyi oldu deniyecegim
bebişine doya doya bak annesi akşama güzel haberlerini bekliyecegizz

güzel haberlerle gel inşallah

ozaman kesinlikle drye gitmeden önce mısır ye bol bol
güzel haberlerini bekliyoruz

sağolun arkadaşlar ..iyi dilekleriniz için ... akşam girebilirsem haber vericem

harika şeyler almışsın gene .. güle güle kullansın maşallah

Dilaraaaaa...Bak ne cici Converse ler..
Burada baska bi topikte buldum bunları..
Harika hepsi

ya kıslar
ben ne yapıcağımı bilmiyorummm yine
şirketin durumu nedeniyle işten çıkmayı düşünüyorum 22.haftadayım ssk doğum parası almam için en az 3 ay daha ssk olmam lazım
burda o şartlarım olmayacak..gir çık olacak
dışardan ödesem bi formül bulsam yani kendim ödesem başka biyerde çalışıyo göstersem kendimi
3 aylık ödeme tutarım yaklaşık 900 tl
1600-1800 arası doğum parası alınıyomuş nerdeyse yarısını ben ödemiş oluyorum

2.formüll
doğum parasından vazgeçsem işsizlik sigortasına başvursam 10 yada 12 ay ödeniyomuş

ama benim işsizlik sigortasından ne kadar alınıyor kaç ay ödeme yapıyolar bilgim youk

hamileler için geçerlimi bilmiyorummm

ssk arıyorum bilgi alamıyorum

işkur arıyorum bilgi alamıyorum buraya gelin burdan bilgi alırsınız dedi santral

ben ne yapıcam yawww

Nevraa hosgeldin canımmm
bugun doktor kontrolun varmıs..
Güzel haberlerle dön inşallah..
Bu arada tesekkur ederiz teyzesi...
Yigit Efe' m öpüyormus seni..
Tekmelerinden öyle anlıyorum

hepinize merhaba güzel anneler.

özlemayd cnm senin 17 haftalıkken yapılan usg detaylı usg miydi yoksa normal dr kontrolümüydü. eğerki dr heryerini incelediyse gerek yoktur. benim bildiğim detaylı usg 18-24 haftalar arası yapılıyor. sen yinede dr unla bi görüş cnm.

sedasem kızının adı öykü olacak sanırım. ben bu ismi oldum olası çok severim. hatta kızım olursa eşime hep derdim öykü koyarız diye. ismiyle yaşasın miniğin cnm.

Hosgeldin...Nasılsınız bugun

işsizlik maaşı almış biri olarak cvp vereyim semaysem sana. sigortanı kendin ödersen eğer çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. zaten yarısını sen ödemiş oluosun.
işsizlik maaşınıda eğerki şirket senin işine son verirse. ve son 1 yıldır kesintisiz sigortan ödendiyse alırsın. primlerin ne durumda? işsizlik maaşı 6-8-10 ay şeklinde oluyor. eğer uzun süre çalıştıysan ve kesintin olmadıysa primlerinde en çok olan 10 ay çıkar sana. ve şuan işsizlik maaşı aylık 330 tl olması gerekiyor. yani 10 ayda en az 3000 tl para geçecek eline hem evde olacaksın hem para alacaksın. tabi yeni bir işe girmediğin takdirde.

Nevraa hosgeldin canımmm
bugun doktor kontrolun varmıs..
Güzel haberlerle dön inşallah..
Bu arada tesekkur ederiz teyzesi...
Yigit Efe' m öpüyormus seni..
Tekmelerinden öyle anlıyorum

inşallah .... bende merak ediyorum bebişimi bayadır görmedim..

onun tekmelerini yerim ben yaaaa... bak sennnn.... tepkide verirmişş

Hosgeldin...Nasılsınız bugun

cnm benimmmm iyiyim saol, sen nasılsın. bikaç gündür bi can sıkıntısıdır bi mutsuzluktur gidiyo cnm, bu dönemlerde böyle olması normalmi bilmiyorum ama kendimi mutsuz hissediyorum ama bugün biraz daha iyiyim.
cnm aldıklarını güzel günlerde kullansın yiğit efemizz. benimde oğlum olacağı için senden fikir almak çok güzel oluyor :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…