bende bugün gideceğim .. bugun benimde 20+4 doktorum dedi bu hafta gitmemi ... seninlede az var aramızda normaldir heralde ...Günaydın Kızzlarr, bugün detaylı ultrasona giriyorum çok heycanlıyım,yalnız şunu sorucam benim bugün 19+6 sizinkilere baktımda daha geç yapılmış detaylınız benim çokmu erken sizce geç gitmekde dahamı fayda var acaba??
hadi hayırlısı canım ... kocaman olmuştu ..benimde öyle bayaa oldu .. büyümüşlerdir şimdi ne güzel .. yemek borundaki yanma .. reflü yapıyor işte hamileleik ... bende de 1 aya yakındır var .. gaviscon içiyorum .. olips nane de biraz rahatlatıyor ... birde çok enteresan ama .. havuç yiyince yanmayı kesiyor ....herkeze canı gönülden günaydınnlarr arkadaşlar
nasılsınız hepiniz bugün heycan kaplı yüreğim 1 ay sonra bebeğimi göreceğim akşam 8 de randevum zaman nasıl geçer bilemiyorum çok merak ediyorum bebeğimi nasıl büyüdümü acaba değiştimi off düşündükçe kanım kaynıyor yazarken bile bakalım doktorumuz bizi ayrıntılı ultrasona da sokacakmı yoksa başka birgün mü randevu verecek doktora sormamı istediğiniz bir şey varmı bu arada ? birde arkadaşlar reflüden bahsetmişsiniz benim inanılmaz 2-3 gündür yemekten sonra yemek borum feci yanıyo ve bana ızdırap verio ben yediğim yemek sanayisinin yemeklerine veriyordum baktımki bu sabah konusu geçmiş burda belkide gebelikten süre geliyodur kuyruk sokumu ara sıra bende de oluyo uzun süre masa başında kalıyorum kalkınca acayip acı cekiyorum neyse çok uzun yazdım sanırım bugün bana çabucak geçsin istiyorummm
günaydınlarrrrrsabahakuru bir öksürükle başladım hadi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona gitmiştim dün bebeğim gayet sağlıklıymış 660 gram olmuş babaya bi nazlar yaptı anlatamam yüzünü kapıyo habire zar zor bi profil resmi çektirebildik
kız sn yakınsın gitsene bakırköy pazarına biraz kalabalık oluyo ama insan eğleniyo ben taaaa karşılardan geliyorum o pazara çok güzel şeyler varr
esra oğluşunun kıyafetleri çok güzel güle güle giysin .. ayakkabılara bayıldım küçük olan herşey çok güzel demi??
canım bende anneme dedim pazarada bak güzel şeyler bulursan al zaten çabuk büyüyorlar sonra herşeyi kalıyor birde bizim oralarda pazarlar çok güzel ne ararsan var..
yaw yakınım daha nerelere yakınım amma
hangi arada gidicem
pazar hangi gün kuruluyo tatlışkomm
ben c.tesi dahil çalışan bir ana adayıyımmm
Kızlar hepinize merhaba...
bugün diş muayenesine gittim kanıyodu dişl etlerimm.Doktor temizledi çok dikkat et dişlerine dedi..Kendi dişş doktoru olmasına rağmen kanamalarla karşılaşmış..Sizde ihmal etmeyin diş muayene ve temizliğinii
cumartesi kuruluyo malesef
c.tesi iyi ozaman nerde kuruluyo
ben bugün yarın iş durumum belli olucak inş.hayırlısıyla çıkabilirsem işten
iyice ağırlaşmadan heryeri didikliycem
esra oğluşunun kıyafetleri çok güzel güle güle giysin .. ayakkabılara bayıldım küçük olan herşey çok güzel demi??
canım bende anneme dedim pazarada bak güzel şeyler bulursan al zaten çabuk büyüyorlar sonra herşeyi kalıyor birde bizim oralarda pazarlar çok güzel ne ararsan var..
Gecmiş olsun canımm...Ben tuzlu su ile gargara yapıyorum iyi geliyor dişeti kanamama..Kızlar hepinize merhaba...
bugün diş muayenesine gittim kanıyodu dişl etlerimm.Doktor temizledi çok dikkat et dişlerine dedi..Kendi dişş doktoru olmasına rağmen kanamalarla karşılaşmış..Sizde ihmal etmeyin diş muayene ve temizliğinii
canım yaa maşallahh mısırı ilk defa duydum duydugum iyi oldu deniyecegim
bebişine doya doya bak annesi akşama güzel haberlerini bekliyecegizz
güzel haberlerle gel inşallah
ozaman kesinlikle drye gitmeden önce mısır ye bol bol
güzel haberlerini bekliyoruz
sağolun arkadaşlar ..iyi dilekleriniz için ... akşam girebilirsem haber vericemselam canım güzel haberlerini bekliyoruz.. maşallah demekki mısr yemek gerekiyor bu akşam da mısırı denicem benim tembele ben sürekli oynasın hiç durmasın istiyorum.. şimdi biraz başladı oysaki nasıl acıktım ben yaççç
Eki Görüntüle 122681 Eki Görüntüle 122682
Eki Görüntüle 122683
Kızzlar ctesi gunu yılbası ertesiydi ama biz kocişle erkenden kalkıp attık kendimizi sokaga attık
Burada kocaman bi pazar var..Hep duymustum marka ürünlerin ihrac fazlaları satılıyor diye ama bakmak o gune nasip oldu..Zara, Tommy Hilfiger,Gap daha neler neler..ay cıldırdım ben bu tezgahları görünce..Genelde 1 yas ve üstü cocuklar için daha fazla ürün var...Gitmişken bişey almadan olmazdı yanii
Oglusuma bi tane gelecek kısa giyebilmesi için 7.50 TL ye Zara pantalon aldım..
Bir de 15 TL ye yine aynı marka eşofman takımı aldım..
Bir de 5 TL ye ayakkabı aldım oglusuma
Mothercare de bi eşofman takımı begenmiştim 85 TL dediler agzım acık kaldı
ayy iyi gunlerde giysin inşallah annesinin paşası
Eki Görüntüle 122704 Eki Görüntüle 122702
Eki Görüntüle 122703
Dilaraaaaa...Bak ne cici Converse ler..
Burada baska bi topikte buldum bunları..
Harika hepsi
bakırköyde ama tam adres dersen veremem benide ablam götürüyo
hepinize merhaba güzel anneler.
özlemayd cnm senin 17 haftalıkken yapılan usg detaylı usg miydi yoksa normal dr kontrolümüydü. eğerki dr heryerini incelediyse gerek yoktur. benim bildiğim detaylı usg 18-24 haftalar arası yapılıyor. sen yinede dr unla bi görüş cnm.
sedasem kızının adı öykü olacak sanırım. ben bu ismi oldum olası çok severim. hatta kızım olursa eşime hep derdim öykü koyarız diye. ismiyle yaşasın miniğin cnm.
ya kıslar
ben ne yapıcağımı bilmiyorummm yine
şirketin durumu nedeniyle işten çıkmayı düşünüyorum 22.haftadayım ssk doğum parası almam için en az 3 ay daha ssk olmam lazım
burda o şartlarım olmayacak..gir çık olacak
dışardan ödesem bi formül bulsam yani kendim ödesem başka biyerde çalışıyo göstersem kendimi
3 aylık ödeme tutarım yaklaşık 900 tl
1600-1800 arası doğum parası alınıyomuş nerdeyse yarısını ben ödemiş oluyorum
2.formüll
doğum parasından vazgeçsem işsizlik sigortasına başvursam 10 yada 12 ay ödeniyomuş
ama benim işsizlik sigortasından ne kadar alınıyor kaç ay ödeme yapıyolar bilgim youk
hamileler için geçerlimi bilmiyorummm
ssk arıyorum bilgi alamıyorum
işkur arıyorum bilgi alamıyorum buraya gelin burdan bilgi alırsınız dedi santral
ben ne yapıcam yawww
Nevraa hosgeldin canımmm
bugun doktor kontrolun varmıs..
Güzel haberlerle dön inşallah..
Bu arada tesekkur ederiz teyzesi...
Yigit Efe' m öpüyormus seni..
Tekmelerinden öyle anlıyorum
Hosgeldin...Nasılsınız bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?