Kızzz bebek diyip gecmemek lazım.Onlarında karakteri mizacı olusmaya baslıyor..
Örnegin bazı bebekler cok yavas olabiliyormus ve dogunca da bu böyle devam ediyormus.
Kimileride zincirden kacmıs gibi oluyormus
Demek ki senin oglan agır abi olacak...
işsizlik maaşı almış biri olarak cvp vereyim semaysem sana. sigortanı kendin ödersen eğer çok mantıklı gelmedi bana açıkçası. zaten yarısını sen ödemiş oluosun.
işsizlik maaşınıda eğerki şirket senin işine son verirse. ve son 1 yıldır kesintisiz sigortan ödendiyse alırsın. primlerin ne durumda? işsizlik maaşı 6-8-10 ay şeklinde oluyor. eğer uzun süre çalıştıysan ve kesintin olmadıysa primlerinde en çok olan 10 ay çıkar sana. ve şuan işsizlik maaşı aylık 330 tl olması gerekiyor. yani 10 ayda en az 3000 tl para geçecek eline hem evde olacaksın hem para alacaksın. tabi yeni bir işe girmediğin takdirde.
Semaysem
İşsizlik parası alman daha mantıklı eğer şartların uyuyorsa belli gün sigortan yatmış olması lazım
sen yinede en yakın sgk müdürlüğüne git bilgi al canım.
bakırköy pazarı cumartesi büyük adliyenin yanına kuruluyor koca çarşı pazar oluyor adliyede büyük :) metrobüs incirli durağından yürüyerek geçersin yada bakırköy meydandan dolmuşlar var pazardan geçen
çoook güzel müzikler buldum..ninniler vaar anne karnında dinletilen müzikler varrr. bunları nasıl paylaşsam siiznle acaba? lik değil çünkü direk mp3 ler. arkadaşım göndermiş
bende şey duymuştum anne karnında hareketli olan bebek doğunca çok sakin, sakin olan bebekte çok hareketli oluyormuş. bazen eşime 2 balon yutsam da içerde şişirip oynasa belki canı sıkılıyordur yavrumun diyorumeşim de bu hamilelik gerçekten garip bi süreç duygusallaştırıp sinir yaptığı gibi saçmalata da biliyor demekki diyor ama ben hala aynı fikirdeyim bence içerde canı sıkılıyor. geçtiğimiz aylarda bi sitede okumuştum tek oyuncakları göbek kordonları diye yavrum guzummm kıyamamm yaaa o günden beri çok üzülüyorum
valla onlar cekmese acımaz o kadar..
Bi gun en son kızdım yeter be oglum dedim..Yani cekiyosunda su kordonu eline ne geciyoo..
Hemen babamız giriyo bu sırada devreye bagırma ogluma diyo..Canı sıkılıyo cocugun oynıcak tabiii
Bu aralar bıraktı cok sukur..Artık cekmiyooo
hehehehehe kızzz balon sisirip yutma fikri hosuma gitti...
günaydın
doktor kontrolünden geliyorum
moralim bozuk arkadaşlar
bebeğimin suyu azmış.(diğer organları herşeyi iyi gözüküyordu maaşallah.)
saat 11 de tekrar gidicem biraz daha ayrıntılı bakılacakmış.
çok kötü oldum.ben çok su içen biriyim benim suyumla alakası yokmuş.
normali 5-25 dedi.benim 8 miş ne demek bilmiyorum tam.
netten inceliyorumda 5 in altına inincemi riskliymiş ya bilmiyorum
moralim çok kötü ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
nolcak şimdi....
hatırlarsanız 2 kere hapşurduğumda sıvı geldi bende çi..sanmıştım o sıvı olabilirmiş..
arkadasın eger email ile gönderdiyse banada gönderebilir misin canımm yaa
ÖZelden atarım sana mail adresimi
kızzz şişirip yutmayacaksın. öyle yutacaksın o içerde kendi şişirip oynayacak
ayy birde sen ve ben cidi ciddi şu konu üzerinde yazısıyoruz yaa valla gözümden yas geldi..Senin adamla benimki bizi böyle görse eyvah eyvah derlerdi herhal....
Tamam tamam sisirmeden yutarım o içeride şişirir..Hayy allahım yaaaa
kızzz şişirip yutmayacaksın. öyle yutacaksın o içerde kendi şişirip oynayacak
CerenliYagmur aynen canım ya sol soll solll diye odaklanmaktan uyku düzenim bozuldu. eşim de kendini nasıl bişeye odakladıysa az kıpraşsam direkt beni tutuyo yataktan düşüyorm sanıyormuş her defasında.ama bu gün kesin kararlıyom kendime rahat bi yer yatağı yapıp birde o şekil deneyeceğim.
Cerenliyagmur sıkma canını hayatım yaaa..
Bak benim oglan pazar gunu kudurdu sol tarafımı oydu..
Dun hiç sesi cıkmadı...
Bugunde öyle minicik bi kıpırtı var..
Bazen merak ediyorum tabii..Elimi karnıma koyup hadi anneye bi işaret ver diyorum tatlı tatlı konusuyorum..Bi zahmet totosunu kaldrıp bi pıt yapıyo bana annesinin kuzusu...
Ha bu arada bebekler tiz sesleri daha cok severlermiş..İçimizde oldukları için bizi iyi duyamazlar diye bagıra bagıra konusmanın ve mizigi son ses acmanın onları rahatsız etmekten baska bi işe yaramadıgını söylüyor uzmanlar..
Hani coook yuksek seste benim bebegim cok oynuyo diyolar yaa..Meger bebekler o sırada bu sesten uzaklasmak için kacacak yer arıyorlamıs..
düşünsene doğunca heyy doktor içerde balonum kaldı onu almadan sakın kapama kapıyı dediğini
benim eşim bu olaya çok sevinir tek olmadığımı düşünerekbu ara ciddi şüpheleri ve araştırmaları var benim için
allah iyiliğinizi versin emiii
benim kız sakızı bilmiyo
onun yerine sabun yiyip üzerine bide su içsem baloncuk olsa onlarla oynarmı acaba
bu yazıyı okuyunca bende çok sevindimm
yanlız olmadığımı bilmek çok güzel
canım ben bu akşam sol tarafıma yatıp karnımın altına ince bi yastık alıcam ve bacaklarımın arasına yastık koyucam belki daha rahat ederim.. sende dene bakalım
evet canım ben o gün müzik dinleditimkarnım bi acıdı yandı resmen kordonumu çekti anlamadımm mendil sandı salladı galiba.. akşamları uzanıyorum kumandayı koyuyorum karnıma gelip kumandaya tık vuruyor 3-4 defa bi daha tık yok bu sana yeter der gibi.. ayyy çok inatçımı ne olcak ya benim görümcem çook tembel ablamda öyle sayılır çok temizler ama yaparlarsa çok da rahatına düşkünler ya allahım onlara çekmesin diye ne çok dua ettim ama nafile..
canım ben bu akşam sol tarafıma yatıp karnımın altına ince bi yastık alıcam ve bacaklarımın arasına yastık koyucam belki daha rahat ederim.. sende dene bakalım
evet canım ben o gün müzik dinleditimkarnım bi acıdı yandı resmen kordonumu çekti anlamadımm mendil sandı salladı galiba.. akşamları uzanıyorum kumandayı koyuyorum karnıma gelip kumandaya tık vuruyor 3-4 defa bi daha tık yok bu sana yeter der gibi.. ayyy çok inatçımı ne olcak ya benim görümcem çook tembel ablamda öyle sayılır çok temizler ama yaparlarsa çok da rahatına düşkünler ya allahım onlara çekmesin diye ne çok dua ettim ama nafile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?