2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 122704 Eki Görüntüle 122702
Eki Görüntüle 122703

Dilaraaaaa...Bak ne cici Converse ler..
Burada baska bi topikte buldum bunları..
Harika hepsi

esraaaa bayıldım ben bunlara kızıma almam lazım inşallah burdaki bebek mağazalarında bulurum çok güzelmiş teşekkür ederiz..

canım gir çık olsada sigortan devam edeceği için bi problem olmaz dışardan ödemeye gelince bende düşündüm onu sonuçta sigortan ödeniyor öyle düşün.. benim arkadaşım evdeydi ama eşi yatırdı aldılar parayı..

işsizlik maaşıda bildiğim kadarıyla son 6 ay mı tam hatırlamıyorum raporun olmaması gerekiyordu ama bu doğum için geçerlimi bilmiyorum.. ama oraya gidersen net bilgi alabilirsin yada muhasebeci mali müşavir bi arkadaşın varsa sana en iyi bilgiyi verir..

Son düzenleme:
Semaysem

İşsizlik parası alman daha mantıklı eğer şartların uyuyorsa belli gün sigortan yatmış olması lazım
sen yinede en yakın sgk müdürlüğüne git bilgi al canım.

bakırköy pazarı cumartesi büyük adliyenin yanına kuruluyor koca çarşı pazar oluyor adliyede büyük :) metrobüs incirli durağından yürüyerek geçersin yada bakırköy meydandan dolmuşlar var pazardan geçen

gülesram cicilerine bayıldım güle güle giydir bebeğine bikaçgündür yazışamıyoruz seninle sen genelde başkalarıyla yazışınca bende araya girmiyorum nasılsın bizde bugün kızımı görmeye gideceğiz bir heycan ki sorma daha da çok var akşam 8 e

inşallah .... bende merak ediyorum bebişimi bayadır görmedim..

onun tekmelerini yerim ben yaaaa... bak sennnn.... tepkide verirmişş
ya teyzesi özellikle ben ayakta ya da yururken kuduruyo..Pazar gunu eşimle evi topluyoruz benim oglanda sol tarafımda tepiniyo..Eşim diyo herhal onda da temizlik var Aman arada bana da geliyor böyle afakanlar basıyor yok yere...
Bak bugun yagmur falan yok burda dısarı cık hava al dimi..yok anam bi tembellik var ki üstümde hiç sorma..Gerci dun temzilik yaptım cok yoruldum ama bugunlerinde kıymetini bilmek lazım..

esraaaa bayıldım ben bunlara kızıma almam lazım inşallah burdaki bebek mağazalarında bulurum çok güzelmiş teşekkür ederiz....

hiiiiiiii bayıldım ben bunlara esracım bulursam alacağım bende mutlaka :)

Amacım siz kız analarını kudurtmaktı..
Sanırım basarılı oldumm:119:

kızz arada laf atıyom ben sana ama topik o kadar hızlı ilerliyor ki gözden kacabiliyor bazen..Yoksa ben seni hiç unuturmuyum..Bir de calısıyosun yogunsun ondan takip edemiyosun herhal...
Sabah yazmıstım iyi haberlerle dön inşallah kuzucum..Bizde eşim nedeniyle hep akşam saatlerine alıyorus randevuyu sıkıntı olmasın diye..Ama bu sefer ctesi gunu gidecegiz..Cunku kan ve idrar testide yapılacak..SAbahtan halledelim diyoruz...Ayy siz giderken bana bile heyecan basıyor..Seni dusunemiyorumm

merhaba annecikler..

hemen dalış yaptım okumadan herkes inş. bol tekmeli günler diliyorum..
öğlen geldim hastaneden şeker yükleme testi yaptım. bu çok zorunlu bişeymiydi acaba?
eskiyi okuyayım...dönüş yaparım:94:

su peri evet canım benim bebeğimin adı öykü olacak.çok sağol canım
hepimizin bebeği sağlıkla doğsun inşallah.

ya kızlar sizin göbek delikleriniz dışarı doğru çıktımı benim çıkmadı bende kahverengi çizgide oluşmadı nasıl hamileyim anlamadım

off sorma tatlım ya yılsonu devirlerini yapıyorum aslında çok yoğun ve stresli bigün aslına bakarsan ama içimdeki çocuk okadar sevinçliki onu bile bastırıyor :) yazdıklarınızı bazen okuyamıyorum evet görmemişim mesela yazdıklarını senin benim eşimde geç çıkıoyor biliyosun bu sebeple geç saate alıyoruz randevuyu ben birde ufak bi yalan attım bu hafta sonu için müdürüme ayda bir toplantımız oluyo arkadaşlarla bu ay bendeler c.tesi günü epey kalabalık misafirim gelecek malum bende izin aldım doktora gideceğim diye yoksa yetiştiremezdim mamalarımı ondan işyerinde kimsenin haberi yok bugün doktora gideceğim die azımdan kaçıracağım die ödüm kopuyor Allah günah yazmasın pembe yalan bunlar dimi ama

ya kızlar sizin göbek delikleriniz dışarı doğru çıktımı benim çıkmadı bende kahverengi çizgide oluşmadı nasıl hamileyim anlamadım

canım bende yok daha ileriki aylarda oluyor sanıyorum siyahlaşmada olmadı .. yanlız 2 gündür inanılmaz uykum geliyor şuan bayılmak üzreyim zor duruyorum başımı taşıyamıyorumsizlerde de varmı şimdi evde olmak için neler vermezdim ya yarım saat uyusaydımmmm....

bakalım ne zaman olacak bendede 4 gündür bir uyku isteği varama uyumamak için direniyorum çünkü uyanınca sersem gibi oluyorum kendimi zor toparlıyorum:84:

Benim gobek deligim disari dogru cikmaya basladi ve inanilmz kasiniyor kasimadgim,kremledigim halde inanilmaz derece kasinip kizariyor..kahverengi cizgi ilerki aylarda cikar diye tahmin ediyorum.. Dert etme karnin braz daha cikinca gobek deliin disa dogru cikar.sanirim ic karnin genis o yuzdende gec cikiyor olabilir..

Canımm benim göbek deligi arada bir cok acıyoo..Bir de degişim basladı gibi.ayy ilerleyen aylarda fırlıcak dısarı biliyosun dimi:18:
Bende de cizgi falan yok cok sukur..

Ayy napcan tubişim yaa...Özel sektör böyle işte..
Allah yardımcın olsun...
Sİmdi aklıma geldi.Benim büyük ablamda Bursa da dogum yapmıstı..Ayy ne cok giderdim onlarla birlikte doktor kontrolune...Bilmiyorum hala var mı ama yanlıs hatırlamıyosam Konur da yapmıstı dogumu

Son düzenleme:

Hosgeldin Yasemin...
Valla ben seker yuklemes hakkında hiçbişey bilmiyorum...
ama bburada yaptıranlar var..Sana yardımcı olurlar..

Endişeli, bardağın boş yarısını gören bir anne veya baba adayı mısınız?
Eğer öyleyseniz şu anda bebeğinizin sağlıklı doğması konusunda çok aşırı endişeli olduğunuz için gebeliğinizin keyfini hakkınca çıkaramıyorsunuz demektir. Bebeğiniz şu anda "doğmadı" ama aramızda. Sadece farklı bir konumda. O yaşıyor ve sizin aslında çoktan bir bebeğiniz oldu bile. Onu öpemiyor olmak, ona dokunamıyor, onu görmüyor olmak sadece biz insanların 5 duyusunun yetersizliğinden kaynaklanıyor. Halbuki onu hissedebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, "5 duyumdan biriyle algılamadığım birşey gerçek değildir" ön yargısından kurtulmak. Hepimizin 5 duyumuzla ulaşamadığımız ancak var olduğuna inandığımız değerlerimiz var. Sizin bebeğiniz de bunlardan biri. Çok yakında 5 duyunuzla da onu hissedeceksiniz. Bebeğinizin "doğum tarihi", yani hesaplayıcıya göre 40 haftayı doldurduğu tarih sadece basit bir geçişten ibaret. Bebeğinizin manevi varlığını hissedin ve ileride çok zevk alarak anacağınız bu gebelik döneminin tadını çıkarın.

Bazı anneler doğum yaptıktan sonra bebekleriyle bizlere geldiklerinde, bebekleri yanlarında olmalarına rağmen, "onun karnımdaki kıpırtılarını özlüyorum" derler. Bu, biz insanların sıklıkla yaptığı hatalardan biri: Bulunduğumuz anı yaşamak yerine geçmişe ya da geleceğe odaklanıyor ve bunu anılarda yaşayarak telaffi etmeye çalışıyoruz...

ay ne biliyimvalla anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…