Eki Görüntüle 122704 Eki Görüntüle 122702
Eki Görüntüle 122703
Dilaraaaaa...Bak ne cici Converse ler..
Burada baska bi topikte buldum bunları..
Harika hepsi
ya kıslar
ben ne yapıcağımı bilmiyorummm yine
şirketin durumu nedeniyle işten çıkmayı düşünüyorum 22.haftadayım ssk doğum parası almam için en az 3 ay daha ssk olmam lazım
burda o şartlarım olmayacak..gir çık olacak
dışardan ödesem bi formül bulsam yani kendim ödesem başka biyerde çalışıyo göstersem kendimi
3 aylık ödeme tutarım yaklaşık 900 tl
1600-1800 arası doğum parası alınıyomuş nerdeyse yarısını ben ödemiş oluyorum
2.formüll
doğum parasından vazgeçsem işsizlik sigortasına başvursam 10 yada 12 ay ödeniyomuş
ama benim işsizlik sigortasından ne kadar alınıyor kaç ay ödeme yapıyolar bilgim youk
hamileler için geçerlimi bilmiyorummm
ssk arıyorum bilgi alamıyorum
işkur arıyorum bilgi alamıyorum buraya gelin burdan bilgi alırsınız dedi santral
ben ne yapıcam yawww
Eki Görüntüle 122704 Eki Görüntüle 122702
Eki Görüntüle 122703
Dilaraaaaa...Bak ne cici Converse ler..
Burada baska bi topikte buldum bunları..
Harika hepsi
ya teyzesi özellikle ben ayakta ya da yururken kuduruyo..Pazar gunu eşimle evi topluyoruz benim oglanda sol tarafımda tepiniyo..Eşim diyo herhal onda da temizlik varinşallah .... bende merak ediyorum bebişimi bayadır görmedim..
onun tekmelerini yerim ben yaaaa... bak sennnn.... tepkide verirmişş
Aman arada bana da geliyor böyle afakanlar basıyor yok yere...cnm benimmmm iyiyim saol, sen nasılsın. bikaç gündür bi can sıkıntısıdır bi mutsuzluktur gidiyo cnm, bu dönemlerde böyle olması normalmi bilmiyorum ama kendimi mutsuz hissediyorumama bugün biraz daha iyiyim.
cnm aldıklarını güzel günlerde kullansın yiğit efemizz. benimde oğlum olacağı için senden fikir almak çok güzel oluyor :81:
esraaaa bayıldım ben bunlara kızıma almam lazım inşallah burdaki bebek mağazalarında bulurum çok güzelmiş teşekkür ederiz....
hiiiiiiii bayıldım ben bunlara esracım bulursam alacağım bende mutlaka :)
gülesram cicilerine bayıldım güle güle giydir bebeğine bikaçgündür yazışamıyoruz seninle sen genelde başkalarıyla yazışınca bende araya girmiyorum nasılsın bizde bugün kızımı görmeye gideceğiz bir heycan ki sorma daha da çok var akşam 8 e
ya kızlar sizin göbek delikleriniz dışarı doğru çıktımı benim çıkmadı bende kahverengi çizgide oluşmadı nasıl hamileyim anlamadım
kızz arada laf atıyom ben sana ama topik o kadar hızlı ilerliyor ki gözden kacabiliyor bazen..Yoksa ben seni hiç unuturmuyum..Bir de calısıyosun yogunsun ondan takip edemiyosun herhal...
Sabah yazmıstım iyi haberlerle dön inşallah kuzucum..Bizde eşim nedeniyle hep akşam saatlerine alıyorus randevuyu sıkıntı olmasın diye..Ama bu sefer ctesi gunu gidecegiz..Cunku kan ve idrar testide yapılacak..SAbahtan halledelim diyoruz...Ayy siz giderken bana bile heyecan basıyor..Seni dusunemiyorumm
ya kızlar sizin göbek delikleriniz dışarı doğru çıktımı benim çıkmadı bende kahverengi çizgide oluşmadı nasıl hamileyim anlamadım
benim göbek deliğim gerildi .. eskisi kadar çukur değil .. birde çizgi hafif oluştu ...
canım bende yok daha ileriki aylarda oluyor sanıyorum siyahlaşmada olmadı .. yanlız 2 gündür inanılmaz uykum geliyor şuan bayılmak üzreyim zor duruyorum başımı taşıyamıyorumsizlerde de varmı şimdi evde olmak için neler vermezdim ya yarım saat uyusaydımmmm....
Canımm benim göbek deligi arada bir cok acıyoo..Bir de degişim basladı gibi.ayy ilerleyen aylarda fırlıcak dısarı biliyosun dimi:18:ya kızlar sizin göbek delikleriniz dışarı doğru çıktımı benim çıkmadı bende kahverengi çizgide oluşmadı nasıl hamileyim anlamadım
off sorma tatlım ya yılsonu devirlerini yapıyorum aslında çok yoğun ve stresli bigün aslına bakarsan ama içimdeki çocuk okadar sevinçliki onu bile bastırıyor :) yazdıklarınızı bazen okuyamıyorum evet görmemişim mesela yazdıklarını senin benim eşimde geç çıkıoyor biliyosun bu sebeple geç saate alıyoruz randevuyu ben birde ufak bi yalan attım bu hafta sonu için müdürüme ayda bir toplantımız oluyo arkadaşlarla bu ay bendeler c.tesi günü epey kalabalık misafirim gelecek malum bende izin aldım doktora gideceğim diye yoksa yetiştiremezdim mamalarımı ondan işyerinde kimsenin haberi yok bugün doktora gideceğim die azımdan kaçıracağım die ödüm kopuyorAllah günah yazmasın pembe yalan bunlar dimi ama
canım evet kilo çok tetikliyor bende 56 ile başladım 62 oldum sanıyorum 6 kilo çok fazla aslında ama tek dileğim 70 le tamamlamak.. sen kaç kilo aldın canım..????
cerencim ben 10 klio aldım malesef
ama benimde şöyle bi durumum var; bizim bebekimiz süpriz oldu bize. Ben bir polikistik over hastasıyım. Bilmem duydunuzmu bu rahatsızlığı? metabolizma çok yavaşlıyor kilo alımı artıyor ve bebek sahibi olmak biraz güçleşiyor..hormonlar oyun oynuyor biraz.. tedavinin ilk aşaması o alınan kiloların verilmesi.ben yaklaşık 7-8 aydır bi diyetisyen kontrolünde diet yapıyodum.etraftaki herkesde çok zor bebek sahibi olursunuz falan diyodu bize bizde anlamadan ne olduğunu oğlum süpriz yaptı bizebebek olduğunu öğrenince diyeti bıraktıım mecburen. yoyo gibi verdiğimide aldım üstüne bide hamişlik ekelndi
hamileliğimde çok rahat geçtine bi kere kustum ne bi midem bulandı...
ben noluyoruz demeye kalmadan ilk dört ayda 7 kiloyu aldım. dördüncü ayın sonunda doktorun tepkisini görmeliydinizzzsonrasındada işte güç bela 2 aydır 1,5'ar kilo gidiyorum bakalım...
merhaba annecikler..
hemen dalış yaptım okumadan herkes inş. bol tekmeli günler diliyorum..
öğlen geldim hastaneden şeker yükleme testi yaptım. bu çok zorunlu bişeymiydi acaba?
eskiyi okuyayım...dönüş yaparım:94:
ay ne biliyimvalla anlamadım gittiBenim gobek deligim disari dogru cikmaya basladi ve inanilmz kasiniyor kasimadgim,kremledigim halde inanilmaz derece kasinip kizariyor..kahverengi cizgi ilerki aylarda cikar diye tahmin ediyorum.. Dert etme karnin braz daha cikinca gobek deliin disa dogru cikar.sanirim ic karnin genis o yuzdende gec cikiyor olabilir..
Canımm benim göbek deligi arada bir cok acıyoo..Bir de degişim basladı gibi.ayy ilerleyen aylarda fırlıcak dısarı biliyosun dimi:18:
Bende de cizgi falan yok cok sukur..
off fırlayıncada hoş durmuyo ya bütün vücut değişime uğradı resmen ahhh ahh nerde o eski fiziğim
Ayy napcan tubişim yaa...Özel sektör böyle işte..
Allah yardımcın olsun...
Sİmdi aklıma geldi.Benim büyük ablamda Bursa da dogum yapmıstı..Ayy ne cok giderdim onlarla birlikte doktor kontrolune...Bilmiyorum hala var mı ama yanlıs hatırlamıyosam Konur da yapmıstı dogumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?