dilara
sen hangi arada yemekelrini yaptın
maşallah becerikli hatuncuk
hoş geldin ellerine sağlık ımmm ee şeyy ne yaptın sorması ayıp kaçmazsa
gülesram bende istiyorum müzikleri:82:
diana007 cnm çok sevindim. bak önemli bişey değilmiş. tekmelere sakın takılma bence.her bebek bir değil. benim arkadaşım 7. ayına kadar bebeği hiç hissedemedi. o yüzden telaş yapma.
yasemin2007 cnm biz eymen düşünüyoruz. eşim buldu bu ismi benimde hoşuma gitti. büyük ihtimal eymen olacak oğlumuzun adı inşşşş..
semaysem 330 tl zaten sigortası asgari ücretten ödenene verilen maaş. genelde özel şirketler maaşa pek uymazlar. sigortalarını en azdan öderler.malesefki. seninde öyle olacağını düşündüğümden en azını söylemiştim. hakkında hayırlısı olsun. hem onlar seni çıkarırlarsa tazminatta alırsın. daha güzel olur.
valla annemin evinde hiçbişeycik yapmazdım hatta yemek nasıl yapılır bilmezdim bile mutfağa hiç girmişliğim yoktu ama evlenince elim çabuk çıktı ve lezzetli yapıyorum sölemesi ayıp insan annesinin elinden bişeyler alıyo demekki
ohh maşallah sana
acaba kıızında sana çekicekmi oyy oyy oyyy
büyüyecekler annelerine su vericekler sonra yemek yapıcaklarr
Dimi canımm yaaa...
Şimdi varsa yoksa hamilelik bebekle ilgili olan seylerle ilgileniyorum..
Mont almam lazım kendime önü kapanmıyo cunku ama eşim beni almam konusunda ikna edemedi..
İzin vermedim almasına..Dedim bosver oglana bişeyler alırız o parayla..
2-3 ay içinde para veremem şimdi..Hem dogurunca napcam ben o cuval gibi montu..İyisi mi idare etmek...
Ayy hersey bebekler için ne güzel bi hayatımız var allahım sana sukurler olsunn
valla annemin evinde hiçbişeycik yapmazdım hatta yemek nasıl yapılır bilmezdim bile mutfağa hiç girmişliğim yoktu ama evlenince elim çabuk çıktı ve lezzetli yapıyorum sölemesi ayıp insan annesinin elinden bişeyler alıyo demekki
ohh maşallah sana
acaba kıızında sana çekicekmi oyy oyy oyyy
büyüyecekler annelerine su vericekler sonra yemek yapıcaklarr
bakalım o bi doğsunda yeni nesil bellimi olur bi su bile vermez belki ama olsun
bakalım o bi doğsunda yeni nesil bellimi olur bi su bile vermez belki ama olsun
oyy allah korusun
biz k.denizliyiz malum sende ucundan öylesin
büyük konuşmıyım ama saçlarını didik didik yaparım vallaa
kızlar sabah beri oğlum hiç hareket etmemişti. çok moralim bozuldu. normalde kahvaltıdan sonra kıpır kıpır olurdu. bu saat oldu ses yoktu. iki kaşık bal yedim şimdi başladı paşam. :81: çok seviyorum ben oğlumu, o hareket ettikçe tekrar tekrar şükrediyorum Allaha.
bu arada bu hamilelik beni çok paranoyak yaptı. acayip evhamlı oldum ben ya.
ayyy sorma bugğn benimkinde de pek hareket yok
gülesram rapunzel çok saolun kızlar müzikler çok güzel. hergün dinlettiricem minik kelebeğime.
Atsana bana mail adresini özelden...
Göndereyim sana da....
oyy allah korusun
valla annem bana hiç bişey yaptırmamıştı ben bikaçkere bişeyler yapmaya teşebbüs etsemde hep yarım kalırdı ben mutfağa sokucam kzımı sonra zorluk çekmesin annem şimdi diyoki oh anana gelince otur evde maşallah
bazen düşünüyorum, keşke bizim evlerimizdede şu sağlık ocaklarındaki gibi kalp atışlarını dinleme cihazı olsaydı. artık her saat dinler dururduk heralde
insanın hemen doğurup dinletesi gelio dimi..
oyy allah korusun
oyy hemşerilerimmi var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?