2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dilara
sen hangi arada yemekelrini yaptın
maşallah becerikli hatuncuk
valla annemin evinde hiçbişeycik yapmazdım hatta yemek nasıl yapılır bilmezdim bile mutfağa hiç girmişliğim yoktu ama evlenince elim çabuk çıktı ve lezzetli yapıyorum sölemesi ayıp insan annesinin elinden bişeyler alıyo demekki
hoş geldin ellerine sağlık ımmm ee şeyy ne yaptın sorması ayıp kaçmazsa

canım sölemiyim istersen belki canı çekenler olabilir:18:

teşk.ederimm .
evet aynen öyle herşeyi asgari ücret üzerinden
onlar çıkarıcaklar ama ben bana verecekleri tazminattan da şüpheliyim
normal aldığım maaş üzerinden hesaplanması gerekiyor ama sanırım asgari ücretten hesaplıycaklar

hayırlısı olur inş.bakalımm

ya valla canım bende eskiden kendime neler neler alırdım artık kendime hiç bişey bakmıyorumm varsa yoksa kızıma

gülesram rapunzel çok saolun kızlar müzikler çok güzel. hergün dinlettiricem minik kelebeğime.

kızlar sabah beri oğlum hiç hareket etmemişti. çok moralim bozuldu. normalde kahvaltıdan sonra kıpır kıpır olurdu. bu saat oldu ses yoktu. iki kaşık bal yedim şimdi başladı paşam. :81: çok seviyorum ben oğlumu, o hareket ettikçe tekrar tekrar şükrediyorum Allaha.
bu arada bu hamilelik beni çok paranoyak yaptı. acayip evhamlı oldum ben ya.

ayyy sorma bugğn benimkinde de pek hareket yok

uzun süredir bir şey yazmadan sizleri takip ediyorum fazla giremiyorum malum iş güç zaman bulamıyorum dün dr ye gittim renkli us ye aldı dr beni ama ayrıntılı değildi gittiğim hastane özel... siz de renkli us varmıydı dedim birden beni oraya gönderince şaşıdım dr evet var ama ayrıntlı değil dedi zaten kendi dr um bakmadı radyoloji uzmanı baktı benim kız tam 450 gr olmuş herşeyini ölçtü ayağını kolunu, bacak boyuna göre 22 haftalık dedi yani aslında takvime göre 22 hafta 3 günlük kızım çok tatlıydı ve çok yaramaz tam yattım artık blmiyorum öncedendenmi yüzü kapalıydı iki elini yüzüne kapadı göstermedi ne güzel dr yüzünüde inceliyecekti izin vermedi cadı şimdi çok merak ediyorum nasıl yüzü acaba tekrar renkli us ye alırlarmı bilmiyorum...:26:bir ay sonra tok gelecegimi şeker yüklemesi yapacagını söyledi dr um ayrıca tetenoz aşısınıda yaptır dedi bebek için iyiyiymiş doğduktan sonra koruduğunu söyledi ben 3 yıl üst üste yaptırmıştım kızım doğduktan sonra çünkü kızımda yaptırmadım düşük tehlikesinden korktuğumuz için dedim gereklimi ben 3 yıl yaptırdım olsun yaptır dedi yinede aile hekimine danış ona göre karar verin dedi yani kaçış yok yaptııcam aile hekimi ve ebede yaptırmamı söylemişti sağlık ocagına gittigimde bir kaç ay önce durumlar böyle sizler nasılsınız hasta olan arkadaşlara bebeğiyle ilgili endişe duyan arkadaşlara acil şifalar diliyorum moaralinizi yüksek tutun ayrıca bir arkadaş hep sol tarafına yattığını yazmış ben öyle yapmıyorum ilk hamileliğimdede yapmadım ilk defa duyurum bence her şekilde yatmak gerek çünkü vücudun sürekli hareket etmesi gerekiyor ben hep bir tarafa yatarsam daha kötü oluyorum ve her yerim uyuşuyor bebekde oynamıyor tabi bu herkese göre değişir görüşler farklı olabilir tekrar herkese selam kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…