2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ysh cnm gözün aydın ayrıntılın güzel geçmiş. bebeğine de maşallah. bu bebişler hep yüzünü kapatıyorlar nedense. dr bize iki resim verdi birinde yüzü net. diğerinde iki elini koydu yüzünü kapadı ondada kapamasa güzel olcaktı ama oda çok şirin.

darısı ayrıntılı usg ye gireceklerin başına inş.

Yasemin evet canım senden haberler bekliyorum gittiğin zaman :)

Semaysem hayırlısı canım inşallah güzel bir maaşa bağlanırsın.

Tek pozisyonda yatmak imkansız gibi geçen gün Dahiliye drum bana ağrın olduğunda yönünü değiştir farklı pozisyonda uyu dedi çünkü ilerleyen haftalarda bebiş büyüdükçe iç organlarımız etkilenicek ağrılar filan olabilir o zaman sabit kalmamak gerekiyor dedi dr. Ağrım olmuştu ve yön değiştirdiğimde geçiyor bilginiz olsun.

Diana ben 23.haftama geldim birçok arkadaşın hissettiği hareketleri hissetmiyorum 24.haftadan sonrasını bekliyorum drum, sağlık ocağındaki ebe öyle söylediler. ( Akşamları yemekten sonra eşim eve gelince ilgilenince bebişle hareketleniyor o zaman hissediyorum hareketliliğini ama ayağı kafası kolu diye değil. uzanınca daha çok oluyor)

sağol canım evet niye yüzünü kapatırlar acaba bende merak ediyorum doğduklarında bu kadar hareketli olmuyorlar ama anne karnında şekilden şekile giriyorlar rabbimin takdiri işte

Kızlar ben kaçtım saat 5 e geliyor malum :) çok heycanlıyım.Bebişimi görcem.Öptüm sizi kocaman bu arada benimde anne Artvin baba Samsun bende k.denizliyim.. Hoşçakalın,şans dileyin banaaa.

kızzlarrrr yaaaaa göbişş topiğinizi gezdimmm vee cicileriniziii çokk bayldımmm bizimde birsürü cicilerimiz olduuu becerebilirsem ben de eklicemmmm hepinizzz mükemmellll görünüyosunuzzzz......içimm kıpır kıpır olduuuuuuuuuuu

Monaroza90 ve superiii

Kızlarr mutfakta yemek yapma telasındaydım oy uzden gec gönderdim maillerinizi
Kusura bakmayın..Cok sukur yemeklerimi yaptım simdi pişmelerini bekliyorum..

Sema,Dilara Siz kızlarımıza ögretelim diyosunuz yaa..Ben oglumu bile alıstırcam..babası gibi becerikli olsun elinden her iş gelsin..Eşim abisiyle birlikte anneleri hep calıstıgı için her seyi yaparlarmıs evde...
İnşallah benim oglumda öyle olur

Sende ekle bir an öncee..Hem seni görelim hemde cicileri
Bende bayılıyorum bu resimlere bakmaya

Kızlaarrr..Cok güzel bi yazı buldum netten..Paylasmazsam olmazzzz

Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar, Bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana, Peki bana ne kadar aşıksın der...Mevlana hanımına şöyle der...Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradıLanı sevişim,Bir adım geLene on adım gidişimsin,Ve herkesi oLduğu gibi kabuL edişimsin,Sen benim Bugünüme şükür ......ve yarınıma dua edişim, AzLa yetinişim çoğa göz dikmeyişimsin,Ve kapanmayan avuç içimsin.

evet canım bu konuyu dile getiren benim. benim doktorum sırt üstü uyuman kesinlikle bu haftadan itibaren yasak soluna yatacaksın yorulduğunda sağına dönebilirsin dedi ve açıklamasını yaptı. bencede her şekilde yatılmalı ama insan açıklamasını duyunca mantıklı olanın bu olduğunu anlıyor. bak tekrardan adresi vereceğim orayıda ihmal etme iyice oku. tabi herkesin kendi tercihi nasıl rahat ediyorsa öyle uyur. ama ben bebeğim için dişimi sıkaraktan sol taraf krizi yaşa yaşaya solumdan uyumaya gayret gösteriyorum

Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli

çok ama çok güzelmiş iyiki paylaşmışsın canım ya emeğine sağlık

CAnımm bende kendimi soluma alıstırdım hep simdi öldür allah ne sagıma yatabiliyorum ne de sırtustu...
ama hep bi tarafa yatınca da zor oluyor..İnan artık sol omzumu hissetmiyorum..
Daha da 4 ay var doguma..Gerci ben doktoruma hiç sormadım,aslında takılmadım bu konuya cok fazla..
Dişimizi sıkıcaz artık..Yapcak bişey yook..Hem zaten farkettim ki benim oglumda sag tarafı hiç sevmiyo ne zaman sagıma yatmak istesem dürtüyo beni...Kereta kendine göre ayarlıyo artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…