valla annem bana hiç bişey yaptırmamıştı ben bikaçkere bişeyler yapmaya teşebbüs etsemde hep yarım kalırdı ben mutfağa sokucam kzımı sonra zorluk çekmesin annem şimdi diyoki oh anana gelince otur evde maşallah
YA evet erkenden öğrenmeleri iyidir
hastalık var yaşlılık var herşeyi öğrensinler
yarın tek başlarına kaldıkalrında zorlanmasınlar
YA evet erkenden öğrenmeleri iyidir
hastalık var yaşlılık var herşeyi öğrensinler
yarın tek başlarına kaldıkalrında zorlanmasınlar
evet canım aynen öyle daha onunla birlikte ne pastalar ne börekler ne kekler yapıcam onun elinin deydiği herşey dahada lezzetli olucak
ysh cnm gözün aydın ayrıntılın güzel geçmiş. bebeğine de maşallah. bu bebişler hep yüzünü kapatıyorlar nedense. dr bize iki resim verdi birinde yüzü net. diğerinde iki elini koydu yüzünü kapadı ondada kapamasa güzel olcaktı ama oda çok şirin.
darısı ayrıntılı usg ye gireceklerin başına inş.
oyy hemşerilerimmi var burda
EVET
sonradan olma bende rizeliyim
eşin neresinden
kızzlarrrr yaaaaa göbişş topiğinizi gezdimmm vee cicileriniziii çokk bayldımmm bizimde birsürü cicilerimiz olduuu becerebilirsem ben de eklicemmmm hepinizzz mükemmellll görünüyosunuzzzz......içimm kıpır kıpır olduuuuuuuuuuu
Yasemin evet canım senden haberler bekliyorum gittiğin zaman :)
Semaysem hayırlısı canım inşallah güzel bir maaşa bağlanırsın.
Tek pozisyonda yatmak imkansız gibi geçen gün Dahiliye drum bana ağrın olduğunda yönünü değiştir farklı pozisyonda uyu dedi çünkü ilerleyen haftalarda bebiş büyüdükçe iç organlarımız etkilenicek ağrılar filan olabilir o zaman sabit kalmamak gerekiyor dedi dr. Ağrım olmuştu ve yön değiştirdiğimde geçiyor bilginiz olsun.
TEŞK EDERİM BAHAR İNŞ BAKALIMM
Sende ekle bir an öncee..Hem seni görelim hemde cicileri
Bende bayılıyorum bu resimlere bakmaya
EVET
sonradan olma bende rizeliyim
eşin neresinden
eşim değil ben karadenizliyim artvin
uzun süredir bir şey yazmadan sizleri takip ediyorum fazla giremiyorum malum iş güç zaman bulamıyorum dün dr ye gittim renkli us ye aldı dr beni ama ayrıntılı değildi gittiğim hastane özel... siz de renkli us varmıydı dedim birden beni oraya gönderince şaşıdım dr evet var ama ayrıntlı değil dedi zaten kendi dr um bakmadı radyoloji uzmanı baktı benim kız tam 450 gr olmuş herşeyini ölçtü ayağını kolunu, bacak boyuna göre 22 haftalık dedi yani aslında takvime göre 22 hafta 3 günlük kızım çok tatlıydı ve çok yaramaz tam yattım artık blmiyorum öncedendenmi yüzü kapalıydı iki elini yüzüne kapadı göstermedi ne güzel dr yüzünüde inceliyecekti izin vermedi cadı şimdi çok merak ediyorum nasıl yüzü acaba tekrar renkli us ye alırlarmı bilmiyorum...:26:bir ay sonra tok gelecegimi şeker yüklemesi yapacagını söyledi dr um ayrıca tetenoz aşısınıda yaptır dedi bebek için iyiyiymiş doğduktan sonra koruduğunu söyledi ben 3 yıl üst üste yaptırmıştım kızım doğduktan sonra çünkü kızımda yaptırmadım düşük tehlikesinden korktuğumuz için dedim gereklimi ben 3 yıl yaptırdım olsun yaptır dedi yinede aile hekimine danış ona göre karar verin dedi yani kaçış yok yaptııcam aile hekimi ve ebede yaptırmamı söylemişti sağlık ocagına gittigimde bir kaç ay önce durumlar böylesizler nasılsınız hasta olan arkadaşlara bebeğiyle ilgili endişe duyan arkadaşlara acil şifalar diliyorum moaralinizi yüksek tutun ayrıca bir arkadaş hep sol tarafına yattığını yazmış ben öyle yapmıyorum ilk hamileliğimdede yapmadım ilk defa duyurum bence her şekilde yatmak gerek çünkü vücudun sürekli hareket etmesi gerekiyor ben hep bir tarafa yatarsam daha kötü oluyorum ve her yerim uyuşuyor bebekde oynamıyor tabi bu herkese göre değişir görüşler farklı olabilir tekrar herkese selam kolay gelsin
Kızlaarrr..Cok güzel bi yazı buldum netten..Paylasmazsam olmazzzz
Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar, Bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana, Peki bana ne kadar aşıksın der...Mevlana hanımına şöyle der...Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradıLanı sevişim,Bir adım geLene on adım gidişimsin,Ve herkesi oLduğu gibi kabuL edişimsin,Sen benim Bugünüme şükür ......ve yarınıma dua edişim, AzLa yetinişim çoğa göz dikmeyişimsin,Ve kapanmayan avuç içimsin.
evet canım bu konuyu dile getiren benim. benim doktorum sırt üstü uyuman kesinlikle bu haftadan itibaren yasak soluna yatacaksın yorulduğunda sağına dönebilirsin dedi ve açıklamasını yaptı. bencede her şekilde yatılmalı ama insan açıklamasını duyunca mantıklı olanın bu olduğunu anlıyor. bak tekrardan adresi vereceğim orayıda ihmal etme iyice oku. tabi herkesin kendi tercihi nasıl rahat ediyorsa öyle uyur. ama ben bebeğim için dişimi sıkaraktan sol taraf krizi yaşa yaşaya solumdan uyumaya gayret gösteriyorum
Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?