Kızlaarrr..Cok güzel bi yazı buldum netten..Paylasmazsam olmazzzz
Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar, Bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana, Peki bana ne kadar aşıksın der...Mevlana hanımına şöyle der...Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradıLanı sevişim,Bir adım geLene on adım gidişimsin,Ve herkesi oLduğu gibi kabuL edişimsin,Sen benim Bugünüme şükür ......ve yarınıma dua edişim, AzLa yetinişim çoğa göz dikmeyişimsin,Ve kapanmayan avuç içimsin.
çok ama çok güzelmiş iyiki paylaşmışsın canım ya emeğine sağlık
CAnımm bende kendimi soluma alıstırdım hep simdi öldür allah ne sagıma yatabiliyorum ne de sırtustu...
ama hep bi tarafa yatınca da zor oluyor..İnan artık sol omzumu hissetmiyorum..
Daha da 4 ay var doguma..Gerci ben doktoruma hiç sormadım,aslında takılmadım bu konuya cok fazla..
Dişimizi sıkıcaz artık..Yapcak bişey yook..Hem zaten farkettim ki benim oglumda sag tarafı hiç sevmiyo ne zaman sagıma yatmak istesem dürtüyo beni...Kereta kendine göre ayarlıyo artıkkk
eyy aşk sen ne güzel bişeysin yaaa
eyy aşk sen ne güzel bişeysin yaaa
az önce yanlışlıkla sana face den mesaj gönderdim
ciesraya azıcaktım yanlışlıkla sana yazmışım
eşim değil ben karadenizliyim artvin
Rpun bende eşimden dolayı artvinli oldum. daha 18 yasından itibaren ben Karadenizliyle evlenmem dedim. bi artvin nişanına gittim salonda olmuştu. tulum kafamı şişirmişti. çıktığımda Allah esirgesin artvinliyi benden dedim. gittim buldum artvinliyi ama çok memnunum gerçekten mükemmel insanlar
kızlar sabah beri oğlum hiç hareket etmemişti. çok moralim bozuldu. normalde kahvaltıdan sonra kıpır kıpır olurdu. bu saat oldu ses yoktu. iki kaşık bal yedim şimdi başladı paşam. :81: çok seviyorum ben oğlumu, o hareket ettikçe tekrar tekrar şükrediyorum Allaha.
bu arada bu hamilelik beni çok paranoyak yaptı. acayip evhamlı oldum ben ya.
Dimi canımm yaaa...
Şimdi varsa yoksa hamilelik bebekle ilgili olan seylerle ilgileniyorum..
Mont almam lazım kendime önü kapanmıyo cunku ama eşim beni almam konusunda ikna edemedi..
İzin vermedim almasına..Dedim bosver oglana bişeyler alırız o parayla..
2-3 ay içinde para veremem şimdi..Hem dogurunca napcam ben o cuval gibi montu..İyisi mi idare etmek...
Ayy hersey bebekler için ne güzel bi hayatımız var allahım sana sukurler olsunn
Rpun bende eşimden dolayı artvinli oldum. daha 18 yasından itibaren ben Karadenizliyle evlenmem dedim. bi artvin nişanına gittim salonda olmuştu. tulum kafamı şişirmişti. çıktığımda Allah esirgesin artvinliyi benden dedim. gittim buldum artvinliyi ama çok memnunum gerçekten mükemmel insanlar
hahahahabenim kocacımda kına gecemde kafayı yicekti az daha tulumlar akordionlar...biz bide üstüne üstlük gürcüyüz..kocan neresinden yaw? akraba olmayalım sakınn
gülesra napacaz biz bu mont işini benimkide kapanmamaya başladı kapatınca patlıcak gibi oluyorum onume aldıgım şalda cok soğuklarda yetmicek gibi. ucuz yollu birşeyler almak lazım obur turlu 250 den asagı kaban yok
Kızlaarrr..Cok güzel bi yazı buldum netten..Paylasmazsam olmazzzz
Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar, Bu kadar aşıksın Mevlaya şükürler olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana, Peki bana ne kadar aşıksın der...Mevlana hanımına şöyle der...Sen benim Yaradan’dan ötürü yaradıLanı sevişim,Bir adım geLene on adım gidişimsin,Ve herkesi oLduğu gibi kabuL edişimsin,Sen benim Bugünüme şükür ......ve yarınıma dua edişim, AzLa yetinişim çoğa göz dikmeyişimsin,Ve kapanmayan avuç içimsin.
hahahahabenim kocacımda kına gecemde kafayı yicekti az daha tulumlar akordionlar...biz bide üstüne üstlük gürcüyüz..kocan neresinden yaw? akraba olmayalım sakınn
Çok sevdiğimdenmidir nedir şimdi çok seviyorum müziklerini,konuşmalarını,şivelerini
Gürcü ve Laz değil kafkas kökenli umarım bir gün artvine gidebilirim
gülesram ninniler için teşekkürler.çok beğendim.
bu arada yazı da çok hoşş..paylaşım için sağol..
Çok sevdiğimdenmidir nedir şimdi çok seviyorum müziklerini,konuşmalarını,şivelerini
hımmm aslında gürcülerde kafkas kökenlidirrbiz artvinliler hızlı konuşuruz oynamayı çok severiz çok dost canlısıyızdır. ama öte yandan çabuk sinirleniriz sinirlenince kaçmak lasım hatta
buarada şimdi dikkat ettim 06 yazıo nickinde? yoksa sende ankaradamısın??
Bu hareket olayı iyice bizim kafamızı karıştırdı. bugün benimkide çok az hareket etti. dün dan dun vuruyordu bugün yok. bu çocuklar hiç hareket etmezse doktora gitmelimiyiz acaba
kızlar dün siz yoktunuz sanırım biz bu konuyu gene konuştuk. kimse mont almaya niyetli değilbenim kocamda kızıyo illa alalımdio ama 3 ay sona bi işime yaramıcak şeye nie o kadar para veriyim? zaten bebekimiz gelio tüm masraflar ona..yok valla. alamam. sıkı sıkı giyiniyorum. hele evde olan arkadaşlar hiç almasın derim..
valla ben aldım çokta palı bişey almadım lcw da 80 tlye aldım içten ayarlanabilen bi mont doğuan sonrada giyebilirim yani. oda olmadı ikinci bebekte giyerim. boşu boşuna hasta olmayın kızlar biz birer can taşıyoruz.
lcw da varmıymış?hiç bakmamıştım. fiyatıda epey uygunmuş
kızlar sabah beri oğlum hiç hareket etmemişti. çok moralim bozuldu. normalde kahvaltıdan sonra kıpır kıpır olurdu. bu saat oldu ses yoktu. iki kaşık bal yedim şimdi başladı paşam. :81: çok seviyorum ben oğlumu, o hareket ettikçe tekrar tekrar şükrediyorum Allaha.
bu arada bu hamilelik beni çok paranoyak yaptı. acayip evhamlı oldum ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?