2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hımmmm mükemmmellll....

ben onu nerden okudum yada doktorum mu söyledi bilmiyorum yani tam hatırlamıyorum ama bebek zaten anne karnında sola yatarmış . sanırım bu yüzden sağa yattığımızda uppppssss noluyoruz der gibi tepki veriyorlar. bunu bende yaşıyorum.

eyy aşk sen ne güzel bişeysin yaaa

dimi ama

az önce yanlışlıkla sana face den mesaj gönderdim
ciesraya azıcaktım yanlışlıkla sana yazmışım

hahahah şimdi gördüm hatta yanıt yazdımm..
Anladım canımm ona olabilecegini..
Saglık olsun...

Bu hareket olayı iyice bizim kafamızı karıştırdı. bugün benimkide çok az hareket etti. dün dan dun vuruyordu bugün yok. bu çocuklar hiç hareket etmezse doktora gitmelimiyiz acaba

gülesra napacaz biz bu mont işini benimkide kapanmamaya başladı kapatınca patlıcak gibi oluyorum onume aldıgım şalda cok soğuklarda yetmicek gibi. ucuz yollu birşeyler almak lazım obur turlu 250 den asagı kaban yok

kızlar dün siz yoktunuz sanırım biz bu konuyu gene konuştuk. kimse mont almaya niyetli değil benim kocamda kızıyo illa alalımdio ama 3 ay sona bi işime yaramıcak şeye nie o kadar para veriyim? zaten bebekimiz gelio tüm masraflar ona..yok valla. alamam. sıkı sıkı giyiniyorum. hele evde olan arkadaşlar hiç almasın derim..

gülesram ninniler için teşekkürler.çok beğendim.
bu arada yazı da çok hoşş..paylaşım için sağol..

Bu hareket olayı iyice bizim kafamızı karıştırdı. bugün benimkide çok az hareket etti. dün dan dun vuruyordu bugün yok. bu çocuklar hiç hareket etmezse doktora gitmelimiyiz acaba

arada hareket etmemesi normaldir diyor herkes. gün boyu bile hareket etmeyebilirmiş normal bi durumda. tabi bu haftalar için daha erken zaten. ama ilerleyen haftalarda bi gariplik sezersek, ciddi bi azalma olursa (mesela iki günden fazla hareket etmezse) dr a gitmekte fayda vardır tabi. zaten iyice panik durumdayız artık. çokta pimpirikli davranmamak lazım sanırım soğuk kanlı olmak lazım ama bende zerre yok o soğuk kandan

valla ben aldım çokta palı bişey almadım lcw da 80 tlye aldım içten ayarlanabilen bi mont doğuan sonrada giyebilirim yani. oda olmadı ikinci bebekte giyerim. boşu boşuna hasta olmayın kızlar biz birer can taşıyoruz.

lcw da varmıymış?hiç bakmamıştım. fiyatıda epey uygunmuş

bende 2 gundur beyaz uzum pekmezı yıyorum 1 çay kaşığı antep usulu olandan.canım yavrummm içerde duramıomu napıo nasıl bı enerjı verıosa 2 saat durmadan hareket edıo vuruo kırıo içerıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…