gülesra napacaz biz bu mont işini benimkide kapanmamaya başladı kapatınca patlıcak gibi oluyorum onume aldıgım şalda cok soğuklarda yetmicek gibi. ucuz yollu birşeyler almak lazım obur turlu 250 den asagı kaban yok
kızlar ben çıkıyorumm
herkese iyi akşamlar
yarın yokum dr.gidicem
çarşamba günü allah nasip ederse burdayımm inş
kendinize iyi bakın
hava çok soğuk kızlar
önümüzdeki hava durumu ne olucak bilemiyoruz karmı yağacak yağmurmu olacak bilemiyoruz
şuanda hapşırsak korkuyoruz hasta olmaktan
sonra allah korusun diyorum
bende çıkıyorum..gece görüşürüzz :76:
slm güzel anne adayları
dr.um dün bana demir hapı yazdı bir kaç kere okumuştum burda portakal suyu falan içenler vardı demir hapıyla emin olamadım nasıl içiyorsunuz demir haplarını dr.um hapı içtikten sonra 1 yada 1,5 saat süt ve süt ürünleri yiyip içme dedi başka bilgisi olan varmı acaba sizede sormak istedim
ben sabah içiyorum canım portakal suyu içmiyorum özellikle
kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo
slm güzel anne adayları
dr.um dün bana demir hapı yazdı bir kaç kere okumuştum burda portakal suyu falan içenler vardı demir hapıyla emin olamadım nasıl içiyorsunuz demir haplarını dr.um hapı içtikten sonra 1 yada 1,5 saat süt ve süt ürünleri yiyip içme dedi başka bilgisi olan varmı acaba sizede sormak istedim
merhaba portakal gibi c vitamini olan besinler demir emilimini artıyor bu yüzden içsen iyi olur.kalsiyumda demir emilimin azaltır bu yüzden bu hapı içince süt süt ürünler ve çay çikolata gibi besinler tüketmemende fayda var....
sadce bu hap için değil et yeren bile yogurt ve benziri ayran gibi şeyler içilmiyor demirden kazanç saglamak için....
Ayy bunlar cook cici...Biri beni durdursun cok fena alısveriş yapasım vaarrr
Çok kullanışlı ve şık görünüyoo dedimya maviside var alsakmı yaaa....Biz sedayla mudodan aldığımızı değişelim diyoruz :))))
çokkkkkkkkkk güzel..herşeyi almak istiyorummmmmmmm bende.....gerçi ben bir kaç sepet i kendim yaptım dolap içine ama bakalım eşimi kandırısam bunuda alırım :)
Çok kullanışlı ve şık görünüyoo dedimya maviside var alsakmı yaaa....Biz sedayla mudodan aldığımızı değişelim diyoruz :))))
Dolap içinde sepet hem düzenli hem şık duruyoo..Eşlerimiz izin vermiycek buraya girmemizee benden duyduğunuzu söylemeyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?