2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende yarın lcw gidicem bunu duyduğum iyi oldu teşekkür ederim melek yoksa bakmadan çıkadım hamiş pantolonu alıcam bide o montu alayım ne çok kalın nede çok ince bişey istemiyorum umarım kalmıştır..

benim kabanımda dün demiştim gerçi çok dar dar kesim almıştım içine ince bi badi giyebiliyordum şimdi kapanmıyor nasıl tuafıma gidiyor bi bilseniz trençkolt la idare ediyorum ama oda yakında kapanmayacak..

arkadaşlar ben aldım kaban kendime hemde uygundu hamile butiklerde pahalıydı normal bi mağazadan bol kesim robadan inen pudra rengi bi kaban 100 tl ye aldım kış sonuna kadarda olur çünkü ilik yerlerini değiştirebiliyosun valla üşümeyin derim ben nelere verilmiyo ki 100 tl üşütürsek daha da kötü olur bayan mağazalrı dolaşın hamilelerinde giyebileceği modeller çok bu sene

kızlar ben çıkıyorumm
herkese iyi akşamlar
yarın yokum dr.gidicem
çarşamba günü allah nasip ederse burdayımm inş
kendinize iyi bakın
hava çok soğuk kızlar
önümüzdeki hava durumu ne olucak bilemiyoruz karmı yağacak yağmurmu olacak bilemiyoruz
şuanda hapşırsak korkuyoruz hasta olmaktan
sonra allah korusun diyorum

hoşçakal canım hatice ayşenin güzel haberlerini bekliyoruz.. kendinize ii bakın kızım tekme attı size görüşmek üzre diyo sanırım..evet çok dikkate temek lazım ben de hasta olucam diye çok korkuyorum sağ salim atlatırsak bu hamişliği başkada bişey istemem...yarın tüm gün yoksun galiba perşembe görüşürüz canımm..

bende çıkıyorum..gece görüşürüzz :76:

hoşçakal canım gece ben yokum ama sabah büyük bi zevkle okuyorum geceki kaynatmalarınızıı görüşmek üzre

Bir kaç gündür nete giremiyorum göz ağrılarım arttı gözlerim yanıyor ve resmen ağlıyormujş gibi göz yaşım akıyor arada girip yazdıklarınızı okudum ama yazışmalarınıza dahil olamadım sağolsun gülesram face den mesaj atmış nasılsın merak etiim diye bende girip bir yazayım dedim çok uzun süre kalamasamda kalbim ve gönlüm sizlere çok şükür çınarım la iyiyiz umarım tüm annelerimiz ve bebişleri çok iyidir kızlar bu cumartesi detaylıya istanbula gelicem ücreti 350 tl miş çok değilmi ama tüp bebeği, orda yaptırdığımız için dr um ayrıntılıya buraya gel demişti

Son düzenleme:
kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo

kızlar 26.haftada kan şekerimize bakılacakya doktorum çok aç gelme atıştır dedi hemşire sabah aç karnına bişey yemeden gel dedi siz ne yapıcaksınız?

slm güzel anne adayları

dr.um dün bana demir hapı yazdı bir kaç kere okumuştum burda portakal suyu falan içenler vardı demir hapıyla emin olamadım nasıl içiyorsunuz demir haplarını dr.um hapı içtikten sonra 1 yada 1,5 saat süt ve süt ürünleri yiyip içme dedi başka bilgisi olan varmı acaba sizede sormak istedim

ben sabah içiyorum canım portakal suyu içmiyorum özellikle

kızlar şu sete bakın tekzende 89 lira ben mudodan küçük bi sepete 40 lira verdim bilseydim bunu alırdım.Maviside var almak isteyenler netten alınabiliyoo

Ayy bunlar cook cici...Biri beni durdursun cok fena alısveriş yapasım vaarrr

Fdileeeekkkk...mavisini buldum bende
ayy cok seker bunlar yaaaa

merhaba portakal gibi c vitamini olan besinler demir emilimini artıyor bu yüzden içsen iyi olur.kalsiyumda demir emilimin azaltır bu yüzden bu hapı içince süt süt ürünler ve çay çikolata gibi besinler tüketmemende fayda var....
sadce bu hap için değil et yeren bile yogurt ve benziri ayran gibi şeyler içilmiyor demirden kazanç saglamak için....

ben ayrıca gece sabha karşı wc için kalkınca 5 gibi içiyorum ilkini 8 gibi kahvaltı yapıyorum zaten ....çğlenden sonrada süt gibi besinleri ara öğün olaar tüketiyorum hem tok kalıyorum hep çok kalorili beslenmemiş oluyor hemde ilaç bir işe yarıyor..diğerinide akşam doğru 10 gibi içiyorum yemekten 2 ssat sonra ..o saaten sonrada sadce meyva yiyorum...

Eki Görüntüle 122803

Fdileeeekkkk...mavisini buldum bende
ayy cok seker bunlar yaaaa
Çok kullanışlı ve şık görünüyoo dedimya maviside var alsakmı yaaa....Biz sedayla mudodan aldığımızı değişelim diyoruz :))))
çokkkkkkkkkk güzel..herşeyi almak istiyorummmmmmmm bende.....gerçi ben bir kaç sepet i kendim yaptım dolap içine ama bakalım eşimi kandırısam bunuda alırım :)

Dolap içinde sepet hem düzenli hem şık duruyoo..Eşlerimiz izin vermiycek buraya girmemizee benden duyduğunuzu söylemeyinnn

Kudurtuyonuz beniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…