canım bende dr a senınle aynı haftada gıttım kalp atısını dınlemedı erken cok dıe 29 eylulde tekrar randevumuz var o zaman dınleyecek ıns hersey yolunda gıder cok endıselenme bence....herkese selam.Arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim ve bhcg değerim 8000 çıktı bugün .Az mı bu sizce?????Bir de bu gün keseyi gördük ama kalp atışı falan duyamadık.Doktorum normal dedi ama burda genelde duymuş arkadaşlar 5 haftalıkken. Bir sorun mu var acaba(?
ıyıyım canım cok uyuyorum sadece bıde raporluyum sureklı evde yatıyorum bu durum bıraz sıkıyo ama....iyiyiz sen nasılsın
yemek hazırladım eşimi bekliyorum.
bizim hamislerin cogu nerde bugün tembellikmi yapiyorlar yoksa :)))
Hosgeldin canim, Rabbim tamamina erdirsin insallah.bende mayıs annesi olacağım inşallah..
gunaydin kizlar...az önce doktordan geldik.kalp atislarini ve minicik ayaklarini gördük.allahim hepinize yasatsin insallahh.benim 2.kontrolum ama sakinim aslinda bugun 8+1olmam lazimdi.9+1 cikti ultrasonda.ikna olmadim ama doktor sonucta benden iyi bilecek bu kesin.yine vajinal oldu muayene.ayrica rahimden sivi aldi kanser kontrolu icin bu mecburiymis.demir ,tansiyon kilo olcumleri yapildi.ayrica tekrar idrar verdim.sizlere yazmak istedim bilincli gitmek daha iyi.bende okuyorum arkadaslarin tecrübelerini ve daha rahat soru sorabiliyorum doktoruma.
kızlarrrrrrrrrrr tuvalete çıktım şükürler olsun. 4 gündür çıkamıodum. bu hamilelik beni tarumar etti:dance:
inşallah canım.bugün akşam bende biraz lekelenme oldu.çok moralim bozuk
herkese selam.Arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim ve bhcg değerim 8000 çıktı bugün .Az mı bu sizce?????Bir de bu gün keseyi gördük ama kalp atışı falan duyamadık.Doktorum normal dedi ama burda genelde duymuş arkadaşlar 5 haftalıkken. Bir sorun mu var acaba(?
zonox...canım yarın dr gunumus rabbım guzel haberlerle donmeyı nasıp etsın ıns....
ufff benım daha cok varrrrrrr
allahımm yata yata karpuz gibiyim yaa sırtım acıdı iyice yatmaktan amanıınn çabucak 12 haftayı doldursakta artık yatmasam yaa eşimde annemde kızıyo hiç bi iş yapma sadece yat diolar bi yemek yapmaya bi wc ye kalkıyom kızlar minik bezelyem iyi olsunda hayırlısıyla görelimde oyy yesin onu annesi
mrb mayıs anneleri
bnm tahlil sonyuçlarım çıktı
maalesef protein s düşüklüğü yani kan pıhtılaşması
9 ay boyunca kolumdan iğne vurulacam
bir sürü ilaç oldu kullandığım
progestan da kullanıyorum kanamayı engellemek için
ama leke arada oluyor dün yoktu bugun var belli olmuyor yani
kalp atışı haftaya bakılacak
bir de haşimato hipotroidi için ilaç kullanıyorum
endişelenmek istemiyorum ama bu seferde bişey olmaz inş.
herkese hayırlı hamilelikler
dua ile
kızlar çamaşır tozo burnumu berbat koktu omo matik hep kullandıgımtoz budefa berbat geliyor kokusu dedim ya biraz önce annemlere gönderdim sanki heryer otozdan kokuyor gibi
İyi aksamlar güzel anne adayları...
Umarım iyisinizdir
iyiyiz canım sen nasılsınn
of ya okuldan geliyorum ama dayak yemiş gibiyim, ve gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa neredeyse 3 saat falan uyuyorum ama yok yine gözüm yatakta...
kızlar kusura bakmayın aranıza çok katılamıyorum sanırım sınıf düzene girene kadarda zor, 1. sınıf olunca kurallara alıştırmakta zor oluyor tabi hele anne baba eğitimsiz dolayısıyla çocuğunda hiçbir şeyden haberi yoksa((
taze anneler siz böyle olmayın ha kızarım valla:)
of ya okuldan geliyorum ama dayak yemiş gibiyim, ve gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa neredeyse 3 saat falan uyuyorum ama yok yine gözüm yatakta...
kızlar kusura bakmayın aranıza çok katılamıyorum sanırım sınıf düzene girene kadarda zor, 1. sınıf olunca kurallara alıştırmakta zor oluyor tabi hele anne baba eğitimsiz dolayısıyla çocuğunda hiçbir şeyden haberi yoksa((
taze anneler siz böyle olmayın ha kızarım valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?