2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende dr a senınle aynı haftada gıttım kalp atısını dınlemedı erken cok dıe 29 eylulde tekrar randevumuz var o zaman dınleyecek ıns hersey yolunda gıder cok endıselenme bence....

iyiyiz sen nasılsın
yemek hazırladım eşimi bekliyorum.
ıyıyım canım cok uyuyorum sadece bıde raporluyum sureklı evde yatıyorum bu durum bıraz sıkıyo ama....
ohhhh mıs yanı herkes yemegını bıle yapmıs n guzel afıyet olsun tatlım..

bizim hamislerin cogu nerde bugün tembellikmi yapiyorlar yoksa :)))

Yaaa ben butun gun calistim ama, az evvel geldim eve. Once bi size bakiim dedim, simdide mutfagin yolunu tutucam yemek yapicam.pfff

bende mayıs annesi olacağım inşallah..
Hosgeldin canim, Rabbim tamamina erdirsin insallah.

Hadi gozun aydin Asli, Sag salim kucaginada alirsin bebisini insallah.

kızlarrrrrrrrrrr tuvalete çıktım şükürler olsun. 4 gündür çıkamıodum. bu hamilelik beni tarumar etti:dance:

Dunyadaki en buyuk rahatlama olsa gerek:)))) 4 koca gun tuvalete gidememek cok kotu olmalibilmiyorumkismile, sevindim canim rahatladigina

inşallah canım.bugün akşam bende biraz lekelenme oldu.çok moralim bozuk

Hic moralin bozulmasin canim, bendede cok oldu ama cok sukur hersey yolunda. Guven kendine..ve bebegine!

Gebeler için önerilmeyen besinler nelerdir?
• Katkı maddeleri içeren gıdalar
• Dondurulmuş yiyecekler
• Açıkta satılan gıdalar
... • Açık süt-peynir ve çiğ etlerden yapılmış gıdalar
• Koyu çay, kahve, kakao. Son araştırmalar özellikle kahvenin erken doğum riski oluşturduğu yönündedir.
• Bitki çayları: Doktorunuz ve diyetisyeninize danışmadan tüketilmesi önerilmemektedir. Çayların içeriğindeki bazı etken maddeler sizi olumsuz etkileyebilir.
• Tuz: Vücutta aşırı tuz tüketimi ödem oluşmasına yani şişliğe neden olacağından böbrekleriniz zarar görüp sizi hastalandırabilir.
• Gazlı içecek ve meşrubatlar: Boş enerji kaynağı olup;annenin gereksiz kilo almasına neden olurlar.
• İyi yıkanmamış sebze ve meyveler: Üzerlerinde kalabilecek kimyasal atıklar, bakterilerden dolayı zarar verebilirler
• İyi pişmemiş etler: Gıda Zehirlenmesine neden olabilir.
• Maydanoz: Fazla maydanoz tüketimi erken doğumu tetikleyebilir

zonox...canım yarın dr gunumus rabbım guzel haberlerle donmeyı nasıp etsın ıns....
ufff benım daha cok varrrrrrr

mrb mayıs anneleri
bnm tahlil sonyuçlarım çıktı
maalesef protein s düşüklüğü yani kan pıhtılaşması
9 ay boyunca kolumdan iğne vurulacam
bir sürü ilaç oldu kullandığım
progestan da kullanıyorum kanamayı engellemek için
ama leke arada oluyor dün yoktu bugun var belli olmuyor yani
kalp atışı haftaya bakılacak
bir de haşimato hipotroidi için ilaç kullanıyorum
endişelenmek istemiyorum ama bu seferde bişey olmaz inş.
herkese hayırlı hamilelikler
dua ile

genelde 7 haftalıkken kalp atışını duyabilirsin canını boşa sıkma daha çok erken seninki

bnde de aynısı oldu sırtım kalçam çok ağrıyor
yerinde duramayan biriyim normalde
bn de 9 ay gerekecek sanıırm

kızlar çamaşır tozo burnumu berbat koktu omo matik hep kullandıgımtoz budefa berbat geliyor kokusu dedim ya biraz önce annemlere gönderdim sanki heryer otozdan kokuyor gibi

Selam canim, gecmis olsun. Insallah haftaya duyucaksin bebeginin kalp atislarini. Kendine cok dikkat etmelisin. Senin gebeliginde biraz zahmetli olucak ama Rammimin izniyle hersey yolunda gidicek insallah.

kızlar çamaşır tozo burnumu berbat koktu omo matik hep kullandıgımtoz budefa berbat geliyor kokusu dedim ya biraz önce annemlere gönderdim sanki heryer otozdan kokuyor gibi

dogrudur canim:bbo:kokar pispis sana. Bende henuz oyle bir hassasiyet yok herhangi bir kokuya ama sanki yavas yavas olusmaya basladi gibi..az evvel yemek yaptim, yemegin soganini kavururken hicte guzel kokmadi burnuma:)))) eyvahhh dedim nayirrr nolamazzz..hangi yemegin icine sogan girmiyorkiiiiiikafamçokkarıştı

of ya okuldan geliyorum ama dayak yemiş gibiyim, ve gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa neredeyse 3 saat falan uyuyorum ama yok yine gözüm yatakta...
kızlar kusura bakmayın aranıza çok katılamıyorum sanırım sınıf düzene girene kadarda zor, 1. sınıf olunca kurallara alıştırmakta zor oluyor tabi hele anne baba eğitimsiz dolayısıyla çocuğunda hiçbir şeyden haberi yoksa ((
taze anneler siz böyle olmayın ha kızarım valla:)

Meslektaşız desene canım ama ben İngilizce öğretmeniyim...
Sınıflarımda hep 6,7,8 bazen çok yoruyorlar ama inşallah rapor almadan biter bu dönem...

valla işin çok zor ben halsizim inan biryere çıkmaz oldum normalde abimin ikizleri var onları görmeden sevmeden duramazdımaraya bile gitmiyorum evde başımı dinliyeyim yatayım kimsede gelmesin istiyorum ses istemiyorum senle aynıyız inşallah kolay geçiyordur seninki işin zor o çocuklarla ben evdeki kızıma yüregim yok zar zor işte

ÖZLEMİLKER bugün benim gögüslerimden sıvı geldi sıkınca geliyor senle aynıyız sende bir yoklasana geliyormu ya erken sanki kızımdada geldide galiba bukadar erken degildi tam hatırlamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…