kızlar şimdi bizim nelere dikkat etmemiz gerekiyo .
bu arada kabız olanlar için bi önerimm var
bende de kabızlık başa bela
ama 2 gündür gece pekmez süt karıştırıp içiyorum.çok faydası oluyo.özellikle pekmezi fazla olacak tavsiye ederim.
ikizi olanlar ikiz belirtileri nasıl oluyo.
Ticker yapamayanlardanım ben de :)
ablasimi abisimi onu ilerleyen haftlarda göcez canimburda birsey okudum ve soke oldum birine doktoru 8 haftalikken cinnsiyteini söylemis akannehir
ayy ne güzel benimki 8haftalık oldu 4 hafta daha beklicem dr gitmek için inşallah belli olur tabi 4 hafta dayanabilirsem belkide 2 hafta spnra giderimD bebegi görmek çok güzel oluyor çünkü rabbim isteyenlerede versin
canım benden geliyor sıvı anlamadım kikızımımda ne zaman gelmişti unuttum ama şaşırdım görünce yeni oldu sıkınca geliyor valla ama 2 gündür başı ena agrıyordugülceza senin göğsünden gelen sıvı biraz erken olmuş. normalde 5. aydan itibaren gelio die biliyorumkızlar temizlk işini napıyorsunuz diye sormuştum.....
ama topik çokkk hızlı ilerliyo
kimse cevap yazmadı
valla bugün ben temizlik yaptım keşke hergün böyle yapabilsem yorgunluk oluyor hep bugün azcık iyiydim hemen temizlige giriştim çabuk yoruldum ama bitirdim
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/381291-cinsiyeti-erken-kacinci-hafta-ogrendiniz-4.html
ayy ne güzel benimki 8haftalık oldu 4 hafta daha beklicem dr gitmek için inşallah belli olur tabi 4 hafta dayanabilirsem belkide 2 hafta spnra giderimD bebegi görmek çok güzel oluyor çünkü rabbim isteyenlerede versin
canım ben oldukça fazla var. erik suyu içiorum ben de. süt kabız yapar ama demekki pekmezle yumuşuyo. denicem. mide buılantım old için bulantılarım geçince denicem:hulya::sinifsinif:
ikiz belirtisi diye bişey yok. yalnızca kan tahlilinde çok yüksek beta çıkıyor. örn benim adetim 2 gün gecikti beta hcg oranım 607 idi
ikiz gebe arkadaşımın 2 gün gecikmiş betası 1800 düolumunekankayizsmile
turko buraya bak canim cok erken ögrenenler bile var
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nsiyeti-erken-kacinci-hafta-ogrendiniz-4.html
kizlar ben kaciyorum islerimi bitirip gelirim hoscakalin
ayy tşkr canım bir bakım
herkese selam.Arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim ve bhcg değerim 8000 çıktı bugün .Az mı bu sizce?????Bir de bu gün keseyi gördük ama kalp atışı falan duyamadık.Doktorum normal dedi ama burda genelde duymuş arkadaşlar 5 haftalıkken. Bir sorun mu var acaba(?
ben 7 +2 de gördüm 5 te görmek çok zor senin gibi çoğu arkadaş keseyi görmüştü ben öyle okumuştum. ama başka topicte bir arkadaş 5+4 te sanırım kalp atışını görmüştü kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?