2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedasem, ben ufak ufak yapıyorum. cumartesileri temizlik günüm. kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. çok apır deterjanlar ve çamaşır suları kullanmıyorum.

evi süpürüyorum yerleri vileda ile siliyo, yatak çarşaflarımı temizliyorum, dolapları vs siliyorum yükseğe uzanmadan. tuvaleti eşim temizliyo ve çamaşırları o asıyo

sağol canım cevabın için
ben daha yapamıyorum
tüp bebek ya bir sürü de ilaç kullanıyorum.dikkat ediyorum.ama 3 aydan sonra yaparım diye düşünüyorum.inşallah

kızlar şimdi bizim nelere dikkat etmemiz gerekiyo .
bu arada kabız olanlar için bi önerimm var
bende de kabızlık başa bela
ama 2 gündür gece pekmez süt karıştırıp içiyorum.çok faydası oluyo.özellikle pekmezi fazla olacak tavsiye ederim.

canım ben oldukça fazla var. erik suyu içiorum ben de. süt kabız yapar ama demekki pekmezle yumuşuyo. denicem. mide buılantım old için bulantılarım geçince denicem:hulya::sinifsinif:

ikizi olanlar ikiz belirtileri nasıl oluyo.

ikiz belirtisi diye bişey yok. yalnızca kan tahlilinde çok yüksek beta çıkıyor. örn benim adetim 2 gün gecikti beta hcg oranım 607 idi

ikiz gebe arkadaşımın 2 gün gecikmiş betası 1800 dü olumunekankayizsmile

zonox simdi baska bi topicte okudum canim bulantin oldumu soguk armut ye cok iyi geliyormus

turko buraya bak canim cok erken ögrenenler bile var

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nsiyeti-erken-kacinci-hafta-ogrendiniz-4.html

kizlar ben kaciyorum islerimi bitirip gelirim hoscakalin

ben betam dan dolayı sormuştum
betam adete 4 gün kala 740 çıktı.

kızlar istediğinizi söyleyin valla yapamadım şu tickerı deli oldumaklinialirimsmile

profil düzenleden giriyorum ordan nasıl yapıcam öööööffffsempatiksalakcinni

herkese selam.Arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim ve bhcg değerim 8000 çıktı bugün .Az mı bu sizce?????Bir de bu gün keseyi gördük ama kalp atışı falan duyamadık.Doktorum normal dedi ama burda genelde duymuş arkadaşlar 5 haftalıkken. Bir sorun mu var acaba(?

sedasem canım benim temizlik olayını eşim hallediyor ilerleyen zamanda da birini çağırır perde cam mutfak dolapları onları hallettiririm

Canım burda arkadaşların çoğu sorulan sorulara cvp verme yada yazılarn yazılara yorum pek yapmıyorlar ben onu gördüm kimse alınmasın ama.

betuş bende dişlerini zor fırçalayan grubuna katıldım o yüzden çok üzülüyorum dişlerime birşey olcak diye ağzıma macunu götüremiyorum.

zonox benimde SAT 1 ağustos

ben 7 +2 de gördüm 5 te görmek çok zor senin gibi çoğu arkadaş keseyi görmüştü ben öyle okumuştum. ama başka topicte bir arkadaş 5+4 te sanırım kalp atışını görmüştü kafamçokkarıştı

hımm anladım.çok korkuyorum yaaa.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder inşallahh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…