arasıra kasıklarımda ağrı oluyor
sanki adet olacakmışım gibi belirtiler
szler de de oluyor mu bu durum
genelde ayakta çok kalınca oluyor
butun gün yatmakta zor ama
zonox
erik suyunu marketten mi aldın
aldıysan hangi markanın...
birde eriksuyu genelde kırmızı erikten yapılan olıyor
bnm canm yeşil erik istedi ..suyu nasıl olur acaba
ben evde kendim yapıyorum. kırmızı eriği kaynatıp çekirdeklerini alıyorum sonra posasını robotta öğütüyorum.posasını tamamen ayırmıyorum. ve şeker katmıyorum:içelim:
ne kadr kötü oldum yaa nasıl gerçekten gebe iseniz ne demek yok yalan atıyom kocaman yazıyla yazan beta sonuçlarını görmedi herlde yaa ayy allahım hiç acıması yok bu drların hee.
boşver sen o doktoru ne sıkıntı ediyorsun kahverengi akıntın geldiyse yat dinlen biraz.eeğer devam ederse doktora söylersin bazı bünyelere normal gelirken bazı bünyeler için sıkıntı olabiliyor akıntılar.benim ilk gebeliğimde biraz sıkıntı baslangıcıydı.ama bazıları için normalmiş geçmiş olsun kendine dikkat et
saol canım yatıyorum zaten bol bol ama işte dr canımı çok sıktı nasıl böyle cvb verebiliyo yaa hayır beta hcg de sorun olsa bile betanızda sorun var o yüzden die söle yani demi inan sıkıldım yaa ben 6 senedir bekliyom bu bebegi acımasız şey.net bi cvbta yazmıyo daha çok tedirgin ediyo insanı yopk anam yarın kendi drumu arayıp sorucam ben aaa kafam bulanıp duruyo yaa netlige kavuşsun sorunlar en azındanklava: klava:
ben eşofman giyorum :) siyah pantolon şeklinde
Canım gerinmek yazcaktım yanlış yazmışım hani uyanınca yapılıyorya daha çok kollarını bacaklarını uzatıyorsun o işte zararlı diyolar hamileleregerinmek mi gerilmek mi?
yani esnerken yaptığımız haraket m?
güzel bir çözümmüş ben daha süt içmeye bile başlamadım genelde su içiyorumkızlar şimdi bizim nelere dikkat etmemiz gerekiyo .
bu arada kabız olanlar için bi önerimm var
bende de kabızlık başa bela
ama 2 gündür gece pekmez süt karıştırıp içiyorum.çok faydası oluyo.özellikle pekmezi fazla olacak tavsiye ederim.
kullanıcı paneline tıklıyorsun ordan profil düzenleye orda en altta çizelge yazıyor ya oraya yapıştıryorsun canım sonra değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar basitkızlar istediğinizi söyleyin valla yapamadım şu tickerı deli oldumaklinialirimsmile
profil düzenleden giriyorum ordan nasıl yapıcam öööööffffsempatiksalakcinni
hemen duyulmaz ama 6 haftalıkken vajinadan 7 den sonra karından duyuluyormuş canımherkese selam.Arkadaşlar ben 5+3 günlük hamileyim ve bhcg değerim 8000 çıktı bugün .Az mı bu sizce?????Bir de bu gün keseyi gördük ama kalp atışı falan duyamadık.Doktorum normal dedi ama burda genelde duymuş arkadaşlar 5 haftalıkken. Bir sorun mu var acaba(?
Evet baharnaz haklısın çoğu sorulara cevap verilmiyor bencede, ben elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum, bence bundan sonra vermeye çalışalım ufak tefek gözden kaçabilir buna bişey demiyorum tabiisedasem canım benim temizlik olayını eşim hallediyor ilerleyen zamanda da birini çağırır perde cam mutfak dolapları onları hallettiririm
Canım burda arkadaşların çoğu sorulan sorulara cvp verme yada yazılarn yazılara yorum pek yapmıyorlar ben onu gördüm kimse alınmasın ama.
betuş bende dişlerini zor fırçalayan grubuna katıldım o yüzden çok üzülüyorum dişlerime birşey olcak diyeağzıma macunu götüremiyorum.
zonox benimde SAT 1 ağustos
İnşallah herşeyin yolunda gider canımmrb mayıs anneleri
bnm tahlil sonyuçlarım çıktı
maalesef protein s düşüklüğü yani kan pıhtılaşması
9 ay boyunca kolumdan iğne vurulacam
bir sürü ilaç oldu kullandığım
progestan da kullanıyorum kanamayı engellemek için
ama leke arada oluyor dün yoktu bugun var belli olmuyor yani
kalp atışı haftaya bakılacak
bir de haşimato hipotroidi için ilaç kullanıyorum
endişelenmek istemiyorum ama bu seferde bişey olmaz inş.
herkese hayırlı hamilelikler
dua ile
Allah sizede yardım etsin valla hamileyken çalışmakta zor vallaof ya okuldan geliyorum ama dayak yemiş gibiyim, ve gelir gelmez kendimi atıyorum yatağa neredeyse 3 saat falan uyuyorum ama yok yine gözüm yatakta...
kızlar kusura bakmayın aranıza çok katılamıyorum sanırım sınıf düzene girene kadarda zor, 1. sınıf olunca kurallara alıştırmakta zor oluyor tabi hele anne baba eğitimsiz dolayısıyla çocuğunda hiçbir şeyden haberi yoksa((
taze anneler siz böyle olmayın ha kızarım valla:)
bu sitedeki doktorlara mı eğer öyleyse ben aradım senin msjlaştıkların kötü bişey dememiş bekle sabırlı ol gibi şeyler demişler ama başka sitedense boşver iyi okumadan cevap vermişler sen boşuna pimpirikleniyosun ama neyse sen en iyisimi kendi doktoruna danış bencedekızlar ben dün gece koyu akıntım gelince nette bi dra sormuştum sonuçlarımı yazarak yazdıgı cvba bakın moralimi çok bozdu ben şimdi ne yapayım.
gerçekten gebe iseniz gebelik çok saglıklı gittigi söylenemez beta hcg testini iyi güvenilir bir başka lab tekrarlayın sonucu konuşalım saygılarımla
aramızda 1 gün varmış canım kalp atışlarını gördünmü sen şükür ben gördüm
ya pardon yanlış bilgyi kopyaladım mmmmm
Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
bunu yollıcaktımmm
Kızlar Allah'ım izin verirse benimde tahmini doğum tarihim 30mayıs ama tabii sezeryan fln olursa daha erken olabilir.
Belki forumda beni tanıyan vardır ama yınede anlatayım azcık.Sat ım 24agustos ve son aylarda 31gün döngüm var aslında henüz o gün gelmedi ama ben bu ay ovulasyon testleriyle döngünün 13.günü pozitifi gördüm ayın 5 6 sı gibi calıstık sanırım o gunlerden birinde oldu bebiş.İki gün önce beta 98,2 çıktı bana düşük geldi biraz ama bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı doktor kese yok tabii günün bile gelmemiş dedi daha çok yeni ama rahim tertemiz ve kalınlaşmış dedi resmini de elimizi verdi :)
Betamda bugün 215,4 çıktı en azından artmış mutluyum yalnız kasıklarımda ağrı var o yüzden düşecek diye çok korkuyorum doktorda progestan verdi günde 3tane içicem bir de folic asit verdi...Allah'ım hepimize hayırlı ve sağlıklı hamilelikler yaşamayı nasip etsın canlar
kızlar biraz alınganlık göstemiş olabilirim hoşgeldin diyenlerede demeyenlerede hoşbulduk.
mayıs annesi olacağım sizin gib inş. biraz kalabalık bir topik.
bir günde epeyce yazışma oluyor bu çok güzel herkes biribiriyle ilgili...
ben 6+3 bebeğimin kalp atışını duydum .
sat tarihide 7 ağustos benimle aynı olan varmı?a.s.
merhaba canım,
benim tüpbebek kalpaatışını geçtiğimiz c.tesi duydum.6+0 haftalıktım.
alt vajinadan bakıldı 3mm kalpatışı sayısıda 120-130 arası op
uyorumnanaktan
gunaydin kizlar...az önce doktordan geldik.kalp atislarini ve minicik ayaklarini gördük.allahim hepinize yasatsin insallahh.benim 2.kontrolum ama sakinim aslinda bugun 8+1olmam lazimdi.9+1 cikti ultrasonda.ikna olmadim ama doktor sonucta benden iyi bilecek bu kesin.yine vajinal oldu muayene.ayrica rahimden sivi aldi kanser kontrolu icin bu mecburiymis.demir ,tansiyon kilo olcumleri yapildi.ayrica tekrar idrar verdim.sizlere yazmak istedim bilincli gitmek daha iyi.bende okuyorum arkadaslarin tecrübelerini ve daha rahat soru sorabiliyorum doktoruma.
Dün karından ultrasonla baktık, keseyi gördük ama bebeği göremedik. Üzüldüm biraz. Doktoru beğenmediğim içn bugün çevreden öneriyle bir doktora gittik. O da direk vajinal ultrasonla baktı. Bebeği de kalp atışını da gördüm Allah'a şükür. Çok güzel bir duyguymuş kalbinin atışını görmek :))
belki size çok sama gelebilir ama omo matik aldı eşim çamaşırları yıkadım yıkanan çamarı giyemedim kokusu geldikçe kusasım geliyor eşim güzel kokuyor diyor bana berbat kokuyor giyemiyorum otozla yıkananı ilkkez böyle bişey
oluyor bende hep kullandıgım toz
Kızlar peki dişlerinizi fırçalabiliyomusunuz? Ben sağlıklı farçalayamıyorum dişlerim mahfolacak midem altüst oluyo
sedasem, ben ufak ufak yapıyorum. cumartesileri temizlik günüm. kendimi yormadan yapmaya çalışıyorum. çok apır deterjanlar ve çamaşır suları kullanmıyorum.
evi süpürüyorum yerleri vileda ile siliyo, yatak çarşaflarımı temizliyorum, dolapları vs siliyorum yükseğe uzanmadan. tuvaleti eşim temizliyo ve çamaşırları o asıyo
mrb mayıs anneleri
bnm tahlil sonyuçlarım çıktı
maalesef protein s düşüklüğü yani kan pıhtılaşması
9 ay boyunca kolumdan iğne vurulacam
bir sürü ilaç oldu kullandığım
progestan da kullanıyorum kanamayı engellemek için
ama leke arada oluyor dün yoktu bugun var belli olmuyor yani
kalp atışı haftaya bakılacak
bir de haşimato hipotroidi için ilaç kullanıyorum
endişelenmek istemiyorum ama bu seferde bişey olmaz inş.
herkese hayırlı hamilelikler
dua ile
selam kızlar nasılsınız...dün hiç giremedim annemler geldi sonunda mutluyum.zemuszemus.rahat rahat kızı bırakıp uyuyabiliyorumsositososito
bu arada pantolonları sıkmaya başlayan varmı..bir arkadaşım hamile pantolonu giymye başlamış bana çok erken geldi..CADIARZU
ben 20.haftada hamile pantolonu giymeye başlamıştım
ademerve canım hem meslektaş hemde hemşehriyiz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?