2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arasıra kasıklarımda ağrı oluyor
sanki adet olacakmışım gibi belirtiler
szler de de oluyor mu bu durum
genelde ayakta çok kalınca oluyor
butun gün yatmakta zor ama

zonox
erik suyunu marketten mi aldın
aldıysan hangi markanın...
birde eriksuyu genelde kırmızı erikten yapılan olıyor
bnm canm yeşil erik istedi ..suyu nasıl olur acaba

valla bacım burda yeşil erik deyip duranlar çok var bizede günah aklımıza getiriyorsunuz canımız çekiyor elimizede geçmiyor yahuu:umursamaz:

arasıra kasıklarımda ağrı oluyor
sanki adet olacakmışım gibi belirtiler
szler de de oluyor mu bu durum
genelde ayakta çok kalınca oluyor
butun gün yatmakta zor ama

canım eger ağrın çoksa yat dinlen mutlaka.druna danış.ama agrıların azsa ve sadece ayaktayken oluyosa korkma bendede az agrı oluyo ayakta çok kalınca ama çok az agrı bu büyüyen rahim yüzünden oluyo canım ama sana tavsiyem wc yemek yapma ve yeme dıında fırsat buldukca yat ve dinlen canım.

zonox
erik suyunu marketten mi aldın
aldıysan hangi markanın...
birde eriksuyu genelde kırmızı erikten yapılan olıyor
bnm canm yeşil erik istedi ..suyu nasıl olur acaba

ben evde kendim yapıyorum. kırmızı eriği kaynatıp çekirdeklerini alıyorum sonra posasını robotta öğütüyorum.posasını tamamen ayırmıyorum. ve şeker katmıyorum:içelim:

ben evde kendim yapıyorum. kırmızı eriği kaynatıp çekirdeklerini alıyorum sonra posasını robotta öğütüyorum.posasını tamamen ayırmıyorum. ve şeker katmıyorum:içelim:

bende yazın köye gidip yapmıştım bi sürü oldu diede annemle gülmüştük orduyumu beslicez die ama şimdi işime çok yaradı valla bende çok sıkışınca kullanmak yerine her akşam yatarken bi bardak içiyorum yatıyorum geçte gelse zorlamıyo en azından.ama biz kavanozlara koyduk ayrıca posasını süzdük ve iyice kaynattık koyu koyu ve şekersiz kullanıcagım zaman az şekerle tatlandırıp birazda sulandırıp içiyorum.

kızlar ben dün gece koyu akıntım gelince nette bi dra sormuştum sonuçlarımı yazarak yazdıgı cvba bakın moralimi çok bozdu ben şimdi ne yapayım.
gerçekten gebe iseniz gebelik çok saglıklı gittigi söylenemez beta hcg testini iyi güvenilir bir başka lab tekrarlayın sonucu konuşalım saygılarımla

ne kadr kötü oldum yaa nasıl gerçekten gebe iseniz ne demek yok yalan atıyom kocaman yazıyla yazan beta sonuçlarını görmedi herlde yaa ayy allahım hiç acıması yok bu drların hee.

ne kadr kötü oldum yaa nasıl gerçekten gebe iseniz ne demek yok yalan atıyom kocaman yazıyla yazan beta sonuçlarını görmedi herlde yaa ayy allahım hiç acıması yok bu drların hee.

boşver sen o doktoru ne sıkıntı ediyorsun kahverengi akıntın geldiyse yat dinlen biraz.eeğer devam ederse doktora söylersin bazı bünyelere normal gelirken bazı bünyeler için sıkıntı olabiliyor akıntılar.benim ilk gebeliğimde biraz sıkıntı baslangıcıydı.ama bazıları için normalmiş geçmiş olsun kendine dikkat et

saol canım yatıyorum zaten bol bol ama işte dr canımı çok sıktı nasıl böyle cvb verebiliyo yaa hayır beta hcg de sorun olsa bile betanızda sorun var o yüzden die söle yani demi inan sıkıldım yaa ben 6 senedir bekliyom bu bebegi acımasız şey.net bi cvbta yazmıyo daha çok tedirgin ediyo insanı yopk anam yarın kendi drumu arayıp sorucam ben aaa kafam bulanıp duruyo yaa netlige kavuşsun sorunlar en azından klava:klava:

Canım sen hiç canını sıkma;insanlar ne dediklerinin farkında değiller.
Seni en iyi doktorun anlar ve bir çare düşünür bence.Sen yarın öncelikli işin olarak doktorunu ara.Bol bol da dinlen;iyi beslen;meyveni ye.İnşallah normal bir durumdur ama sakın moralını bozma en kötüsü bu çünkü.

selam kızlar nasılsınız...dün hiç giremedim annemler geldi sonunda mutluyum.zemuszemus.rahat rahat kızı bırakıp uyuyabiliyorumsositososito
bu arada pantolonları sıkmaya başlayan varmı..bir arkadaşım hamile pantolonu giymye başlamış bana çok erken geldi..CADIARZU
ben 20.haftada hamile pantolonu giymeye başlamıştım

gerinmek mi gerilmek mi?

yani esnerken yaptığımız haraket m?
Canım gerinmek yazcaktım yanlış yazmışım hani uyanınca yapılıyorya daha çok kollarını bacaklarını uzatıyorsun o işte zararlı diyolar hamilelere

güzel bir çözümmüş ben daha süt içmeye bile başlamadım genelde su içiyorum
kızlar istediğinizi söyleyin valla yapamadım şu tickerı deli oldumaklinialirimsmile

profil düzenleden giriyorum ordan nasıl yapıcam öööööffffsempatiksalakcinni
kullanıcı paneline tıklıyorsun ordan profil düzenleye orda en altta çizelge yazıyor ya oraya yapıştıryorsun canım sonra değişiklikleri kaydet diyorsun bu kadar basit
hemen duyulmaz ama 6 haftalıkken vajinadan 7 den sonra karından duyuluyormuş canım
Evet baharnaz haklısın çoğu sorulara cevap verilmiyor bencede, ben elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum, bence bundan sonra vermeye çalışalım ufak tefek gözden kaçabilir buna bişey demiyorum tabii
İnşallah herşeyin yolunda gider canım
Allah sizede yardım etsin valla hamileyken çalışmakta zor valla
bu sitedeki doktorlara mı eğer öyleyse ben aradım senin msjlaştıkların kötü bişey dememiş bekle sabırlı ol gibi şeyler demişler ama başka sitedense boşver iyi okumadan cevap vermişler sen boşuna pimpirikleniyosun ama neyse sen en iyisimi kendi doktoruna danış bencede

Kızlar bende bugün çok yoruldum temizlik yaptım yaparken sular gitti sbir gitti bir geldi 2 gibi başladım akşama kadar ancak yapabildim suların yüzünden sonra yemek yaptım kabus gibiydi çok yoruldum

merhaba tatlı hamişler nasılsınız???

aramızda 1 gün varmış canım kalp atışlarını gördünmü sen şükür ben gördüm

tatlım evet gördüm kalp atışını..çok şükürrr..

benim okuduğum kitapta tersi yazıyor canım..neyse az daha sabır:)

canım kasıl ağrısı oluyor meraklarnma..aramıza hosgeldinn..

tebrik ederim canım..sonuna kadar güzel gitsin inşallahh
hepimizin

merhaba canım,
benim tüpbebek kalpaatışını geçtiğimiz c.tesi duydum.6+0 haftalıktım.
alt vajinadan bakıldı 3mm kalpatışı sayısıda 120-130 arası op
uyorumnanaktan

benim tüp bebekk...:)

oyy yerim o minik ayakları..gözün aynı canım..

benim de şimdiye kadar hep vajinal bakıldı..gözün aydıın tatlım

benim de diş macunundan öğürtü geliyor..

Kızlar peki dişlerinizi fırçalabiliyomusunuz? Ben sağlıklı farçalayamıyorum dişlerim mahfolacak midem altüst oluyo

hah işte bende o dert var..

canım dikkat etsen..özellikle bu zamanlarda yapmasan.
gerinme hareketlerine dikkat..mesela yatak toplarken ortuyu atmak da karın içi basıncını arttırıyormus..bir de detarjanları soluma ve eldiven kullan..

lalehanımmm nasılsın:? inşallahh bu sefer herşey yolunda gidecekk..kaçınca gideceksin.
ben de cok ilaç içiyorum..iğneler de devam
ama bebişler iyi olsun daa..napalım

benim sıkmaya başladı((((( kilo da aldım ki abartı bişi yemiyorum..zaten peynir ekmek mide bulantım için iyi heliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…