2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

huuuu hoşgeldiinnn
nerelerdesin sen bakıyımmm
ohhh maşallah nerden bulursun böyle şeyleri yaw

Maşallah bebeğinee canım ..Nekadar çok bebek satış sitesi varmış yaa hemen bakayım dediğin siteye..Güle güle kullanın ..Kırmızı ışık bebeği sakinleitirirmiş aklında bulunsun :))

Arkadaşım diyoki ilk 15-20 gün sen bebeğe bebek dünyaya alışıcam derken biraz zorlanıyosun sonrası rahat oluyoo..İnşallah gazı ağlaması çok olmaz ...
Bebek arabasını bakalım bi şekilde halledicez ..

canım 1 ay önce as yaptırıp sonucu elhamdülillah temiz çıkmış biri olarak sana tavsiyem asla kendini yıpratma.bebişlerimiz Allahın izniyle çok sağlıklı.bak burda kaç kişi yaptırdık as. hepsi de temiz çıktı.
dualarımız seninle inş. temiz olacak kalbini ferah tut
seni çok ii anlıyorum demesi ıkolay diyeceksin ama ben de yaşadım bu stresi ve bebeğimi boşuna üzdüğüme üzülüyorum
.

hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde binin inş.
arabasızlık cidden çok zor biz ilk arabayı aldığımızda oğluşum 2 yaşındaydı.çok sıkıntı çektik.

Swaddling: Kundak yapmak: Ancak siz Türklerin eskiden yaptığı şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde değil. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.

Side/Stomach position: Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.

Shushing: 'Şşşşşşşşşşt' demek: Kulağına yüksek sesle 'şşşşşşşşşşt' deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.

Swinging (and jiggling): Hafifçe sallamak: Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.

SUCKİNG: EMMESİNİ SAĞLAMAK: EMZİK KULLANIN.

- Bebek susmadığında bütün bu saydıklarınız sırayla mı yapılacak?
Evet. Bebeğiniz ağlıyor, panik yok, hemen kundağa sarın. Dediğim gibi tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz.

- Bu yöntemle anne mi daha başarılı bebeği sakinleştirmekte, baba mı?
Babalar daha başarılı.

- 5 S yöntemi uygulanan bebekler, nasıl erişkin oluyorlar, gözlemleyebildiniz mi?
En önemlisi size güvenmeyi öğrenmesi ve kendilerini güvende hissetmeleri. Büyüdüklerinde de kendilerine çok güvenen, mantıklı, dışa dönük bireylere dönüşüyorlar

dilara hoşgeldin canım

VAYY BEEEE
teşk.ler dilaraa
inş.unutmam bunu

baktım baktımmm
çok şekerler gerçekten bayıldım valla
:)))) ay hele bitane sepetin içinde zıbın takımı var oda süperrrr
dilara hoşgeldin canım
hoşbulduk canımmm
VAYY BEEEE
teşk.ler dilaraa
inş.unutmam bunu

unutma unutma özellikle süpürge makinesi fön makinesi gibi şeyleri açıpta sakinleştirebiliriz anne karnındayken o sesleri duyarlarmışşş

Son düzenleme:

Zonoxcuğum, bende bu sepet takımından almak istiyorum da, nasıl sence kullanışlımı, bir de kaç günde geldi

Hosgeldin kdilara....
Arayı cok uzaktın kendine hasret bıraktın bi daha olmasın
Bu arada dedigin web sitesine baktım içim acıldı..Harika seyler varr..
İyi gunlerde kullanın lambanızı
Ha bir de gecenlerde bi web sitesinde sunu buldum...Sen geldin aklıma hemen

merhaba arkadaşlar..
geçmişi okuyup anca gelebildim eylem59 baharnaz sağolun detaylım güzel geçti çok şükür darısı eylem59 ve girecek olan arkadaşların başına....acesarya senin için dua ettim allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın allah yavrunu sana bağışlasın sedasem çok sağol canım sende güzel haberler almışsın gözünaydın maşallah öykü müze... canım bende alışveriş yaptım ama sen baya tamamlamışsın herşeyini güzel günlerde sağlıkla kullansın kuzun inşallah....F dilek arabanız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah diana geçmiş olsun canım başağrısı insanı mahvediyor ilaç almayınca da geçmiyor biraz uyumaya çalış geçer inşallah balcı sağol listeden eksiklerime baktım ....

öle oldu biraz galiba sanırsam hahahaha ya neler var neler canım ya ve fiyatlar öle uçukta değil gibi sanki bu arada teşekkür ederimmm :) süper bir çerçeve bu yaaa tam kızıma göre eee sen neler yapıyosun oğluşun tekmeler atıYomuuu

Oglum cok sukur formundaa..Artık dısarıdan bakıldıgında bile görebiliyorum hareketlerini
Senin karyola işi noldu..Valla kralice yatagı gibi eger yaptırabilirsen süper olacak cook guzel cunkuu

Oglum cok sukur formundaa..Artık dısarıdan bakıldıgında bile görebiliyorum hareketlerini
Senin karyola işi noldu..Valla kralice yatagı gibi eger yaptırabilirsen süper olacak cook guzel cunkuu

maşallahhh efeyeeee valla bi kaç yerle konuştum fiyat çıkaracaklar hala bekliyorumm bakalım inş onu yaptırabilirim yaptıramazsamda ben ne yapar ne eder ona benzer bişey bulurumm

Son düzenleme:

Cok sade ama bir o kadar da sık...
Benim zevkime göre cok güzel bence..
cunku ben cok renkli karman corman sekiller olan hiçbişeyi sevmiyorum...
Fiyatına gelince hemen buradaki magaza fiyatları ile karsılastırayım...Cook pahalı degil..dusun ki 2500-3000 Tl ye bile odalar var..Herhal bi yerlerine altın falan gizlediler ondan o kadar pahalı...Halısı tülü cıvıl cıvıl oldu mu odaya renk katar..Duvarlarada mobilyana uygun süsler cerceveler alırsın..Hatta İKEA da bulut ve gunes seklinde lambalar var..Ayy harika olur valla..Bir an gözümün önüne geldi
...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…