huuuuuuuuu kızlar nasılsınız bakalımmmm ay 2 gündür kızım pek bihareketli
kızlar bugün kızıma çok güzel bir abajur siparişi verdimmm süperrr belki sizede fikir olur first steps nette süper şeyler var bir bakın isterseniz
kızlar bugün kızıma çok güzel bir abajur siparişi verdimmm süperrr belki sizede fikir olur first steps nette süper şeyler var bir bakın isterseniz
Dilek, eger yaza kadar bebek arabasina ihtiyacim olmaz dersen, kayinvalidenin teklifini kabul edebilirsin:))) Ama yok, ben bebegim dogduktan kisa bir sure snra bol bol disariya cikarip yruyuslere cikariz dersende yaza kadar beklemeye degmez.
Hmm bu arada, Allah sanada kolaylik versinnn, bizimki gece uyanik derken senin iz 24 saat nobettemis baksanaheheheh yaaa insallah bizleri uzmezlerrr, yer icer yatar uyurlar kuzular:)))
huuuu hoşgeldiinnn
nerelerdesin sen bakıyımmm
ohhh maşallah nerden bulursun böyle şeyleri yaw
Maşallah bebeğinee canım ..Nekadar çok bebek satış sitesi varmış yaa hemen bakayım dediğin siteye..Güle güle kullanın ..Kırmızı ışık bebeği sakinleitirirmiş aklında bulunsun :))
teşekkürler canım evet bende duydum kırmızı ışığın sakinleştirdiğini ama malum kız odası pembe olacağı için kırmızı abest kaçar
canım 1 ay önce as yaptırıp sonucu elhamdülillah temiz çıkmış biri olarak sana tavsiyem asla kendini yıpratma.bebişlerimiz Allahın izniyle çok sağlıklı.bak burda kaç kişi yaptırdık as. hepsi de temiz çıktı.Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
Günaydın arkadaşlarrrr .araba arıyoduk bilen arkadaşlar vardır çok şükür aldık arabamızı bebek hayatımızı değiştiriyo iştee motoru bıraktıkk :))
...
zonoxcum sepetin gelmiş beğenmişsin yani güle güle kullan
acarasye dualarımız seninle canım.Burda çok arkadaşımıza dua ettik ve şükür atlattılar sende atlatıcaksın inşallah...
CerenliYagmur en güzel ay hesabı bence SATA göre ben artık kafamı karıştırmıyorum.Benim sat 29 temmuz mesela bu ayın 29 unda 6 bitecek diye hesaplıyorum hafta hesabı herkeste farklı ya..Şuan 5.5 aylığım bu eski annelerin hesabı :))
Sedasem aldıklarını güle güle kullansın bebeğin...
Gülesram bebek arabası artık çift yönlüyü önemsemiyorum.Chiccodaki satıcı kız uzmanlar bebekler hep annelerini görüyolar dışarıyı görmeleri daha sağlıklı demişti..Bende babymax yada baby 2 go alıcam ...
hoşbuldum canımm annemdeydim bugün ancak girebildim ayyy öyle şeker şeyler varki anlatamam semacımmm gir bi bak sende ayşene beğenicen eminim
Swaddling: Kundak yapmak: Ancak siz Türklerin eskiden yaptığı şekilde, kollarını bacaklarını sıkı sıkı saracak şekilde değil. Bebeğinizi önce büyükçe ve tülbente benzeyen yumuşak dokulu, bebeği sıkıntıya sokmayacak bir kundağa sarın. Kolları vücudunun iki yanında sabitlenmeli. Ancak ayaklar gevşek sarılacak. 5 aylık olana kadar bu şekilde uyutun. Ayrıca mutlaka uyuduğu odada 'beyaz gürültü' dediğimiz ses olsun.
Side/Stomach position: Bebeği yana çevirmek: Bebeğinizi kucağınızda sağa doğru yatırarak yüzü aşağıya bakacak şekilde tutun.
Shushing: 'Şşşşşşşşşşt' demek: Kulağına yüksek sesle 'şşşşşşşşşşt' deyin. Bu ses, ona anne karnındaki gürültülü ortamını hatırlatır.
Swinging (and jiggling): Hafifçe sallamak: Başını jöle gibi elinizin altında hafifçe, çok sarsmadan sallayın. Bu eylem ona anne karnındaki hareketli ortamı hatırlatır.
SUCKİNG: EMMESİNİ SAĞLAMAK: EMZİK KULLANIN.
- Bebek susmadığında bütün bu saydıklarınız sırayla mı yapılacak?
Evet. Bebeğiniz ağlıyor, panik yok, hemen kundağa sarın. Dediğim gibi tutup kulağına 'şşşşşşşşştt' deyin yüksek sesle ve hafif hafif sallayın. Çok kısa sürede yüz ifadesinin değiştiğini, sakinleştiğini göreceksiniz.
- Bu yöntemle anne mi daha başarılı bebeği sakinleştirmekte, baba mı?
Babalar daha başarılı.
- 5 S yöntemi uygulanan bebekler, nasıl erişkin oluyorlar, gözlemleyebildiniz mi?
En önemlisi size güvenmeyi öğrenmesi ve kendilerini güvende hissetmeleri. Büyüdüklerinde de kendilerine çok güvenen, mantıklı, dışa dönük bireylere dönüşüyorlar
:)))) ay hele bitane sepetin içinde zıbın takımı var oda süperrrrbaktım baktımmm
çok şekerler gerçekten bayıldım valla
hoşbulduk canımmmdilara hoşgeldin canım
VAYY BEEEE
teşk.ler dilaraa
inş.unutmam bunu
fdilek, kısmetleriyle gelsinler inşallah. allah ikiz üçüz annelerine sabır versin. zor iş valla
ece canım haklısın. sanırım pahalı bizim hast. ben kızılayda yaptırim en iyisi
kızlar sepet takımım geldi. ahşap örme takımın komplesi
6 takım. öyle kocaman hantal değil hiçbiri
aynen aşağıdaki gibi.
ben yalnızca büyük sepetin kapağını beğenmedim. çabuk kırılır bence. kapaksızda kullanabilirim. nasıl olsa oyuncak sepeti olcak
Eki Görüntüle 125352
Hosgeldin kdilara....
Arayı cok uzaktın kendine hasret bıraktın bi daha olmasın
Bu arada dedigin web sitesine baktım içim acıldı..Harika seyler varr..
İyi gunlerde kullanın lambanızı
Ha bir de gecenlerde bi web sitesinde sunu buldum...Sen geldin aklıma hemen
Eki Görüntüle 125446
öle oldu biraz galiba sanırsam hahahaha ya neler var neler canım ya ve fiyatlar öle uçukta değil gibi sanki bu arada teşekkür ederimmm :) süper bir çerçeve bu yaaa tam kızıma göreeee sen neler yapıyosun oğluşun tekmeler atıYomuuu
oğlumun teyzeleriiii
şu bebek odasına bi bakarmısınız lütfen..sizce nasıl? fiyatı-görselliği vs..
Özelcan Özelcan Bulutlu Bebek Odası Takımı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Oglum cok sukur formundaa..Artık dısarıdan bakıldıgında bile görebiliyorum hareketlerini
Senin karyola işi noldu..Valla kralice yatagı gibi eger yaptırabilirsen süper olacak cook guzel cunkuu
canım bence o fiyata daha güzel bir takım bulabilrisin gibi buda güzel ama biraz sade geldi bana yada ben çok süslüyüm ondan olabilirrr
oğlumun teyzeleriiii
şu bebek odasına bi bakarmısınız lütfen..sizce nasıl? fiyatı-görselliği vs..
Özelcan Özelcan Bulutlu Bebek Odası Takımı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?