2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue-cann
yatağa yatarken kendini şartlandırma
nasıl rahat ediyosan öyle yat
dr lar özellikle solu öneriyor
bir süre sonra solda rahat ediceksin merak etme

yok semacım kendimi şartlandırdığımdan değil.soluma yattığımda nefes alamıyorum çünkü septum deviasyonu var burnumda...rahat nefes alamıyorum.o yüzden ben hep sağıma yatarım...ama şimdi omzumda ağrı başladı...benim sıkıntım ondan..ilk üç ayın içindeyken bir ara soğuk algınlığım olmuştu.KBB uzmanına gittiğimde doğumdan sonra hemen burun ameliyatı olman gerek demişti bana...

Son düzenleme:

esra teyzesi de oğlan annesi olduğu için bizi anladı

maşallahhh efeyeeee valla bi kaç yerle konuştum fiyat çıkaracaklar hala bekliyorumm bakalım inş onu yaptırabilirim yaptıramazsamda ben ne yapar ne eder ona benzer bişey bulurumm

hahahhahah valla sizin bebek odasını dört gözle bekliyorumm..
Ana kız pek kokoşsunuz siz
Bizimkiler oglan olunca istesekte abartamıyoruz dimi Rapunzel immm

sade bir takım bu
fiyat olarak bişey diyemiycem çünkü bilgim yok
bence sanki mobilya üzerlerinde atıyorum mavili kuzu araba yada şirin hayvanlar olsa daha hoş olacakmış
ama tamamen senin zevkin sen beğendiysen mesele yok

Rapunzeln senin ninnileri actımm
Oglum oynuyordu ama simdi durdu..Herhal uyudu melegimmm
Oyyyy annesi yisin onu

valla öle ya aslında çokta abartmak istemiyorum ama napıyım şıkır şıkır görünce böle içim kıpır kıpır oluyo hele o sölediğim sitede ki abajur odamıza tam uydu bide geçenlerde ikeaya gittim hani bi dolap eklemiştim onun içine yuvarlak küçük pembe bir vazo aldım 4 tanede pembeli beyazlı çiçek eşim di,yoki yok artık çiçeğidemi düşndün napıyım ruhumda var kokoşluk hahahah

ne derrsunn
çok geçmiş olsun canım benim
allah kolaylık versin
birde sağ yada sol yanına bir yastık koyarak yatmayı denedin mi hiç ?

dilara kuzuunnn
banada sade geldi
erkekte olsa biraz daha çocuksu figürler olabilir

ööle tabi esracım. hem ben çokda sade olduğunu düşünmüyorum valla. çünkü bebek odasında çok renkli şeyler bebeği yorarmış. uzmanlar fazla renkten kaçının diyolar. e malum beyazda huzur verir.misler gibi uyur kuzucum ya.ne bilimmm..ankarada mobilya pahalı kızlar. güya siteler burda. mobilyanın merkezi. ama bu takımlar sitelerde 3,5-4 den aşağı değil
bu mağazada peşin fiyatta baya indirim oluyomuş. bakalım bütçemiz denk gelirse peşin alırız 1,5 a falan gibi..
amma ayrıntılı işler yaw

canım sen bize bakma
şartların neye müsaitse onu al

ne derrsunn
çok geçmiş olsun canım benim
allah kolaylık versin
birde sağ yada sol yanına bir yastık koyarak yatmayı denedin mi hiç ?

yaa...öyle işte...sağol canımcım...evet genelde kollarımın arasına birşey koymam gerekiyor..yastık da bunlardan biri... ama ilk sıradaki değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…