blue-cann
yatağa yatarken kendini şartlandırma
nasıl rahat ediyosan öyle yat
dr lar özellikle solu öneriyor
bir süre sonra solda rahat ediceksin merak etme
Cok sade ama bir o kadar da sık...
Benim zevkime göre cok güzel bence..
cunku ben cok renkli karman corman sekiller olan hiçbişeyi sevmiyorum...
Fiyatına gelince hemen buradaki magaza fiyatları ile karsılastırayım...Cook pahalı degil..dusun ki 2500-3000 Tl ye bile odalar var..Herhal bi yerlerine alın falan gizlediler ondan o kadar pahalı...Halısı tülü cıvıl cıvıl oldu mu odaya renk katar..Duvarlarada mobilyana uygun süsler cerceveler alırsın..Hatta İKEA da bulut ve gunes seklinde lambalar var..Ayy harika olur valla..Bir an gözümün önüne geldi...
yaw bisimkisi delikanlı teyzesi
maşallahhh efeyeeee valla bi kaç yerle konuştum fiyat çıkaracaklar hala bekliyorumm bakalım inş onu yaptırabilirim yaptıramazsamda ben ne yapar ne eder ona benzer bişey bulurumm
esra teyzesi de oğlan annesi olduğu için bizi anladı
oğlumun teyzeleriiii
şu bebek odasına bi bakarmısınız lütfen..sizce nasıl? fiyatı-görselliği vs..
Özelcan Özelcan Bulutlu Bebek Odası Takımı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
hahahah doğru diyosun valla benimki kızya böle cafcaflı şeyler bakıyorum hep onun için sade geldi
hahahhahah valla sizin bebek odasını dört gözle bekliyorumm..
Ana kız pek kokoşsunuz siz
Bizimkiler oglan olunca istesekte abartamıyoruz dimi Rapunzel immm
yok semacım kendimi şartlandırdığımdan değil.soluma yattığımda nefes alamıyorum çünkü septum deviasyonu var burnumda...rahat nefes alamıyorum.o yüzden ben hep sağıma yatarım...ama şimdi omzumda ağrı başladı...benim sıkıntım ondan..ilk üç ayın içindeyken bir ara soğuk algınlığım olmuştu.KBB uzmanına gittiğimde doğumdan sonra hemen burun ameliyatı olman gerek demişti bana...
dilara kuzuunnn
banada sade geldi
erkekte olsa biraz daha çocuksu figürler olabilir
yok yok biz kız anaları baya bi kokoşuzzz
hahahhahah valla sizin bebek odasını dört gözle bekliyorumm..
Ana kız pek kokoşsunuz siz
Bizimkiler oglan olunca istesekte abartamıyoruz dimi Rapunzel immm
dilara kuzuunnn
banada sade geldi
erkekte olsa biraz daha çocuksu figürler olabilir
kızlar ben alışverişe çıkıyorum gelince eklerim aldıklarımı hepinizi kocaman öptümmm
ööle tabi esracım. hem ben çokda sade olduğunu düşünmüyorum valla. çünkü bebek odasında çok renkli şeyler bebeği yorarmış. uzmanlar fazla renkten kaçının diyolar. e malum beyazda huzur verir.misler gibi uyur kuzucum ya.ne bilimmm..ankarada mobilya pahalı kızlar. güya siteler burda. mobilyanın merkezi. ama bu takımlar sitelerde 3,5-4 den aşağı değil
bu mağazada peşin fiyatta baya indirim oluyomuş. bakalım bütçemiz denk gelirse peşin alırız 1,5 a falan gibi..
amma ayrıntılı işler yaw
Rapunzeln senin ninnileri actımm
Oglum oynuyordu ama simdi durdu..Herhal uyudu melegimmm
Oyyyy annesi yisin onu
canım sen bize bakma
şartların neye müsaitse onu al
ne derrsunn
çok geçmiş olsun canım benim
allah kolaylık versin
birde sağ yada sol yanına bir yastık koyarak yatmayı denedin mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?