2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

acarayse canım ne olur çok yıpratma kendini. Hakkımızda herşeyin hayılrısı. hiç merak etme sen kalbini ferah tut. allahın izniyle bugünlerde gelir geçer.sen ağladıkça üzüldükçe bebekde üzülür biliyorsun
biliyorum söleymesi kolay ama ..napalım. 2 hafta daha geçsin güzel sonucu alırsın inşallah

Aferim senin MELEGE annesi, neguzel sana ayak uydurmus simdiden:))

Ahh Rapunzel ahhh, keske dedigin gibi olsa:))))) ama korkmuyorda degilim gece kusu olmaya, bende calisiyorum yaw, part time de olsa, artik alisicaz zombilige sanirsam

Sağol teyzesi... esprili zonnetim...:86:

evet ben de aynen öyleyim işte... alışık olduğum bir şey de değil ama napalım artık.idare etcez böyle...Allah'ım başka dert kederden uzak tutsun hepimizi...bunlar geçecek nasılsa...

bende 5 kılo aldım toplamda sonumu merak edıorum acaba nası bişi olcamm

evet evet..benim de uykularım çok bölünüyor...tedirginlikten sanırım...sağıma yatıyorum omzum ağrıyor,soluma yatıyorum nefesim daralıyor...sırtüstü yatamıyorum zaten...

Zonox cevabın için tşk ederim canım başka bir arkadaş için sordum. :)

Diana ben başağrılarım döneminde günde 2 ağrı kesici aldığımı bilirim dr 3 e kadar alabilirsin demişti ben parol kullanıyordum

sedasem güle güle kullan.

FDilek hayırlı olsun Kazasız belasız seyehatler yapın canım.

sağol canım benimm iyi dileklerin için..Ben yazın kayınvalidemlere gitcembebek arabasını gel burda alalım diyo acaba onlaramı aldırsam :))))

Biz aylardır araba arıyoruz her kafadan bi ses çıkıyodu zor istediğin arabayı bulmak yaa çok şükür içimize sindi..Allahım sizede nasip etsin ...Bebek arabasındada canım tek doğru yok bu olaylarda herkesin beklentisi farklı güle güle kullansın yiğit efemiz bol bol gezsin:))

Rüyanı okurken çok heyecanlandım yaaaa hayırdır inşallahh..Yerim onun boncuk gözlerinii babamızın teni beyaz gözleri boncuk gibi ayyy ona benziycek galibaa...Kzı normalmi doğurmuştumm hehehe:))))

Sağol canım benim...Bende iş yapıp yorulunca belim ağırıyo ve akıntım artıyo artık daha çok dikkat ediyorum çok yormamak lazım bu aylardan sonra
Canım nette okumuştum gece daha çok uyanık oluyolarmış korkma benimkide hem gece hem gündüz uyanık asıl ben napayım oooyyyoooyyyy:)))) nezaman karnıma baksam hareket ediyo kızım sen ne zaman uyuyosun diyorum:))

canım benim geçmiş olsun ağlama lütfen..çok zordur biliyorum.kötü şey düşünüyorsun ama inşallah sonucun çokkk iyi çıkacak.buna yürekten inan canım. bütün dualarımız seninle tabiki...

acarasye canım kalbini ferah tut, herşeyin hayırlısı ben 19.haftada ayrıntılı yaptırmıştım 22.haftada 2.kez gidilmesi gerekiyordu sanırım ben gitmedim. Bebeğimin sağlıkla gelmesi için dua ediyorum, İnşallah bebeğimiz sağlıkla gelir. İyi şeyler düşün.

evet evet..benim de uykularım çok bölünüyor...tedirginlikten sanırım...sağıma yatıyorum omzum ağrıyor,soluma yatıyorum nefesim daralıyor...sırtüstü yatamıyorum zaten...

hanı sancı kramp gibi bişi hissedıomuydunuz bende sureklı donup duruorum ya 1 saat deliksiz uykum olmuodur

Dilek, eger yaza kadar bebek arabasina ihtiyacim olmaz dersen, kayinvalidenin teklifini kabul edebilirsin:))) Ama yok, ben bebegim dogduktan kisa bir sure snra bol bol disariya cikarip yruyuslere cikariz dersende yaza kadar beklemeye degmez.

Hmm bu arada, Allah sanada kolaylik versinnn, bizimki gece uyanik derken senin iz 24 saat nobettemis baksanaheheheh yaaa insallah bizleri uzmezlerrr, yer icer yatar uyurlar kuzular:)))

huuuuuuuuu kızlar nasılsınız bakalımmmm ay 2 gündür kızım pek bihareketli
kızlar bugün kızıma çok güzel bir abajur siparişi verdimmm süperrr belki sizede fikir olur first steps nette süper şeyler var bir bakın isterseniz

cnm benimm bu sefer alacaksın inşallah kızını kucağına. Rabbim neylerse güzel eyler. vardır herşeyde bir hayır. Allah bebeğini size bağışlasın, isim konusundada her kafadan bir ses çıkıyordur ailedende :) ama bence isim hakkı anne ve babanındır.

Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin. dua etmezmiyim hiç. burda bikaç arkadaşımızda senin gibi as yaptırdılar ama hepsinin sonucu güzel çıktı. emin ol senin bebeğinde çok sağlıklı annesi. 2 haftan kalmış. az daha sabır. Allahım feraha çıkarsın inş..

öyle yada böyle 7.aya giriyoruz
3.trimestır yaklaştı huuuu

semaysem öyle diyince bi an heyecanlandım. gün geçtikçe daha da yaklaşıyoruz büyük güne. Allahın izniyle inşşş..

blue_sky bence abartmıyorsunuz. isim çok önemli bişey. ''EVLADINA HAYIRLI BİR İSİM KOY. UNUTMA ÇOCUĞUN ANNE BABA ÜZERİNDEKİ HAKKI ANNE VE BABANIN ONA HAYIRLI BİR İSİM VERMELERİDİR.'' bir sitede bunu okumuştum.

geçmişi okuyup anca gelebildim eylem59 baharnaz sağolun detaylım güzel geçti çok şükür darısı eylem59 ve girecek olan arkadaşların başına....acesarya senin için dua ettim allah yardımcın olsun inşallah güzel haberler alırsın allah yavrunu sana bağışlasın sedasem çok sağol canım sende güzel haberler almışsın gözünaydın maşallah öykü müze... canım bende alışveriş yaptım ama sen baya tamamlamışsın herşeyini güzel günlerde sağlıkla kullansın kuzun inşallah....F dilek arabanız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın inşallah diana geçmiş olsun canım başağrısı insanı mahvediyor ilaç almayınca da geçmiyor biraz uyumaya çalış geçer inşallah balcı sağol listeden eksiklerime baktım ....

ayyyy hiç sormayın kızlarrrr yaaa eskiden böle değildiii amaaa şimdi çokk sıkıııı... etrafımdakiii anlayışlı arkadaşlarım yardımcılar banaaa sağolsunlar amaaa hepp gizli vallaaa....
ÖZLEM
allah kolaylık versin canımm çok zor seni anlıyorum...
arkadaşlarında sağolsunlar eksik olmasınlar...

evet canımm
bel fıtığım var benim
fıtıkla ilgili o zamanki dr.um bana kilo almamamı aldığım 1 kilonun belime 10 kilo yük olduğunu söylemişti
aldığım kiloları düşünmek istemiyorum
şuanki halimiz çok normal
sanırım biraz spor yapmak lazım bu kasları kuvvetlendirmemiz gerekiyor
yinede sağlık olsun diyelim blue-can

acarasye
boşuna üzme kendini
bebeğin iyi bak ne güzel oynuyomuşta
onuda üzüyosunn annesii
yinede allah yardımcın olsun
allah sana sabır versin
bebeğinede sağlık versin

blue-cann
yatağa yatarken kendini şartlandırma
nasıl rahat ediyosan öyle yat
dr lar özellikle solu öneriyor
bir süre sonra solda rahat ediceksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…