Dua eden destek veren arkadaşlar çok sağolun geçtiğimiz Perşembe amiyo sentezi yaptırdım 3 hafta sonra sonuş çıkar dediler ist çapa üniversite hastanesinde yapıldı baharnaz 22 haftada sadece delik var 2 yaşına kadar kapanır dedi ben kötü olunca bir hafta sonra tekrar bakıldı delik ve kalpte parlaklık var down sendromu riski dedi ikisi bir arada görülünce benda çapaya gittim tekrar ayrıntılıya aldılar onlarda aynı şeyi söyledi bunların haricinde her şey normalmiş ikili test çok normal çıktı 3 tane doktora gösterdim üçlü ve dörtlüye gerek görmediler hatta ben istiyorum dedim gereksiz dediler amiyo sentezi kabul ettim geçen Perşembe günü yapıldı şimdi deli gibiyim hiçbiryere sığmıyorum çocuğum her kımıldadığında gözyaşına boğuluyorum bi çocuk kıyafetine bakamıyorum içimde ateşler yanıyor diyorum ya herkesten dua bekliyorum
Aferim senin MELEGE annesi, neguzel sana ayak uydurmus simdiden:))
Ahh Rapunzel ahhh, keske dedigin gibi olsa:))))) ama korkmuyorda degilim gece kusu olmaya, bende calisiyorum yaw, part time de olsa, artik alisicaz zombilige sanirsam
evet ben de aynen öyleyim işte...blue canım bende 7 kilo tahminim en son 5.5 du çünkü şimdi olmuştur bence ve feci ağırlaştım 1 günde yaptığım işi 3 günde yapamıyorum inanılmaz kuyruksokumu ağrısı bendede var dinlenince geçiyo ayakta kalınca ve çok eğilip kalkınca resmen kilitleniyorum..
blue canım bende 7 kilo tahminim en son 5.5 du çünkü şimdi olmuştur bence ve feci ağırlaştım 1 günde yaptığım işi 3 günde yapamıyorum inanılmaz kuyruksokumu ağrısı bendede var dinlenince geçiyo ayakta kalınca ve çok eğilip kalkınca resmen kilitleniyorum..
canım benimmm üzülme neolur bende senin gibiydim bende as oldum gerçi ben ayrıntılıya girmedim doktorum gerek görmedi ben hiçbir olumsuzluk görmüyorum gerek yok dedi birde as falan olunca yaşadığın stres yeter dedi.. kalbini ferah tut allahın izniyle dualarım seninle çok ii anlyorum seni canım benim..
lover canım benimde sağıma yattığımda birden ağrı gibi karnım taş gibiydi nasıl korktum zaten hiç uyuyamıyoruz ben sürekli ama sürekli dönüyorum uykularım hep bölük pörçük nasıl rahat edersem öyle yatıyorum artık..
sağol canım benimm iyi dileklerin için..Ben yazın kayınvalidemlere gitcembebek arabasını gel burda alalım diyo acaba onlaramı aldırsam :))))
Dilekcim, arabaniz hayirli olsun insallah canim, kazasiZ belasi bebisinizle bol gezmeler diliyorum
Bebek arabasi hakkindaki goruslerinekatiliyorum, bencede cift yonlu olmasi cok gerekli degil, disariyi izlemesini tercih ederim. Henuz netur bisiy alacagimabende karar veremedim:26:
Biz aylardır araba arıyoruz her kafadan bi ses çıkıyodu zor istediğin arabayı bulmak yaa çok şükür içimize sindi..Allahım sizede nasip etsin ...Bebek arabasındada canım tek doğru yok bu olaylarda herkesin beklentisi farklı güle güle kullansın yiğit efemiz bol bol gezsin:))Bak sen yaramaza
Canım tam ben yazıcaktım fdilek te yazmıs..Bende sata göre yapıyorum hesabımı..Mesela benim sat 18 Agustos...18 Ocak ta 5 bitiyo 6 ya giriyorum...Hem böyle kafa karısmıyo..Cunku bende bu hafta işinden anlamıyorum
Canımm iyi gunlerde kullanın arabanızı inşallah..Bebişinizle bol bol gezin eglenin inşallah..
Bizde alacagız..Benim adam da hummalı bi şekilde araba arıyorAllah hepimizin yardımcısı olsun bizi kazalardan korusun inşallah...
Bebek arabası konusunda elbetteki senin kullanım tarzın cok daha önemli..ama ben daha minicik bi bebekkende hep gözümün önünde olsun isterim....O yuzden alırken buna dikkat ettim...Yoksa elbette ki senin dediginde de dogruluk payı yok degil..Senin meleginde şimdiden iyi gunlerde kullansın annesi..
Ha bu arad seni ruyamda gördüm kızzzz..allah hayretsin inşallah...Bir kız dogurmussun...Maaşallah ay parcası..Bende gelmişim yanınaKızın teni bembeyaz sacları kömür karası gözler desen kapkara..Boncuk boncuk bakıyordu sana.. ayy nasıl heyecanlandımmmm
Sağol canım benim...Bende iş yapıp yorulunca belim ağırıyo ve akıntım artıyo artık daha çok dikkat ediyorum çok yormamak lazım bu aylardan sonradilek hayırlı olsun arabanız...kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim inş...
yok semacanım öyle deme..şu an önceki halimden
1)7 kilo fazla taşıyor bacaklarım
2) kuyruksokumu ağrım beni deli ediyor
3)azcık iş yapınca sırt ve bel ağrısından kasılıp kalıyorum....
böyle olunca da ağırlaşmış hissediyorum kendimi işte...
Canım nette okumuştum gece daha çok uyanık oluyolarmış korkma benimkide hem gece hem gündüz uyanık asıl ben napayım oooyyyoooyyyy:)))) nezaman karnıma baksam hareket ediyo kızım sen ne zaman uyuyosun diyorum:))Hosbuldum Cerencim, yerim sizin pitir pitir oynamalariniziBu hafta itibariyle minikler daha bi hareketlendiler, masallah onlara
Sanirim benim kiz geceleri pek uyumayan bir tip olucak:26: gunduzleri dinleniyor hanim, aksam gc vakitte basliyor oyunlara ve emen hemen butun gece devam ediyorsabah 5 leredogru uyaniyorum resmen hareketlerinden, ayyy naparim ben yaaaaaa
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
Dua eden destek veren arkadaşlar çok sağolun geçtiğimiz Perşembe amiyo sentezi yaptırdım 3 hafta sonra sonuş çıkar dediler ist çapa üniversite hastanesinde yapıldı baharnaz 22 haftada sadece delik var 2 yaşına kadar kapanır dedi ben kötü olunca bir hafta sonra tekrar bakıldı delik ve kalpte parlaklık var down sendromu riski dedi ikisi bir arada görülünce benda çapaya gittim tekrar ayrıntılıya aldılar onlarda aynı şeyi söyledi bunların haricinde her şey normalmiş ikili test çok normal çıktı 3 tane doktora gösterdim üçlü ve dörtlüye gerek görmediler hatta ben istiyorum dedim gereksiz dediler amiyo sentezi kabul ettim geçen Perşembe günü yapıldı şimdi deli gibiyim hiçbiryere sığmıyorum çocuğum her kımıldadığında gözyaşına boğuluyorum bi çocuk kıyafetine bakamıyorum içimde ateşler yanıyor diyorum ya herkesten dua bekliyorum
Amin canım çok sağoll iyi dileklerin içinn[
FDilek hayırlı olsun Kazasız belasız seyehatler yapın canım.
evet evet..benim de uykularım çok bölünüyor...tedirginlikten sanırım...sağıma yatıyorum omzum ağrıyor,soluma yatıyorum nefesim daralıyor...sırtüstü yatamıyorum zaten...
Amin canım çok sağoll iyi dileklerin içinn
aminn canımm çok sağoll ...dilekcim hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela göstermesin
sağol canım benimm iyi dileklerin için..Ben yazın kayınvalidemlere gitcembebek arabasını gel burda alalım diyo acaba onlaramı aldırsam :))))
Biz aylardır araba arıyoruz her kafadan bi ses çıkıyodu zor istediğin arabayı bulmak yaa çok şükür içimize sindi..Allahım sizede nasip etsin ...Bebek arabasındada canım tek doğru yok bu olaylarda herkesin beklentisi farklı güle güle kullansın yiğit efemiz bol bol gezsin:))
Rüyanı okurken çok heyecanlandım yaaaa hayırdır inşallahh..Yerim onun boncuk gözlerinii babamızın teni beyaz gözleri boncuk gibi ayyy ona benziycek galibaa...Kzı normalmi doğurmuştumm hehehe:))))
Sağol canım benim...Bende iş yapıp yorulunca belim ağırıyo ve akıntım artıyo artık daha çok dikkat ediyorum çok yormamak lazım bu aylardan sonra
Canım nette okumuştum gece daha çok uyanık oluyolarmış korkma benimkide hem gece hem gündüz uyanık asıl ben napayım oooyyyoooyyyy:)))) nezaman karnıma baksam hareket ediyo kızım sen ne zaman uyuyosun diyorum:))
resimleride ekledim bu arada.....biraz karmaşık acele ve büyük oldu ama olsun....
evet gerçekten mucize,benim üç kaybım var canım 8-9.haftalarda hala inanamıyorum bu günleri gördüğüme..hiç kesilmesin hareketleri bebişlerimizin..aslında ilk beren diye düşündük ama annem sevmedi pek,biz alıştık ama yinede karasızlık çok kötü bir an önce netleşse çok sevinicem..
Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN
öyle yada böyle 7.aya giriyoruz
3.trimestır yaklaştı huuuu
İlk ismi melek olacak inş...SEMACAAAAAAAAAAANNNNN duydun mu?2.isimle ilgili birkaç fikrimiz var ama netleşmedi daha...biz anlamından emin olmadan listeye almıyoruz...o yüzden uzman görüşü bile aldık işte ... abartıyormuyuz bilmem ama çocuğun anne-baba üzerindeki haklarından biri isim hakkı olduğundan dikkat ediyoruz...
ÖZLEMayyyy hiç sormayın kızlarrrr yaaa eskiden böle değildiii amaaa şimdi çokk sıkıııı... etrafımdakiii anlayışlı arkadaşlarım yardımcılar banaaa sağolsunlar amaaa hepp gizli vallaaa....
dilek hayırlı olsun arabanız...kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim inş...
yok semacanım öyle deme..şu an önceki halimden
1)7 kilo fazla taşıyor bacaklarım
2) kuyruksokumu ağrım beni deli ediyor
3)azcık iş yapınca sırt ve bel ağrısından kasılıp kalıyorum....
böyle olunca da ağırlaşmış hissediyorum kendimi işte...
evet evet..benim de uykularım çok bölünüyor...tedirginlikten sanırım...sağıma yatıyorum omzum ağrıyor,soluma yatıyorum nefesim daralıyor...sırtüstü yatamıyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?