2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben işyerinde tuzlu çubuk ve meyvayla yaşıyorum aslında daha çok çekmeceden tuzlu çubuk yiyorum kimse anlamadan çünkü yasak bizim burdaa mesai saatlerinde bişiler yemekk:26:

Ne kadar zor bi iş yeriymiş bu sonuçta sen hamilesin konuşursan belki sana yardımcı olabilirler canım bende önceden hep çubuk yiyordum onunda zararı olduğunu söylediler bıraktım artık leblebi-nohut yiyorum.

Gunaydin guzel annelerrrr

Herkesler iyidir insallah, bebislerde full antrenman yapiyorlardir umarim
Bugun izin gunumuz bizim...disarida islerimiz cok, azicik evde keyif catalim diyoruz evvela

ohhhh çatın bakalım keyfinizi bizim yerimizede çatın kıskandık siziii.. hoşgeldin canım çok şükür bizde pıtır pıtır oynuyoz

fdilek canım bende öyle hesaplıcam valla soranlara hafta söylüyom ee kaç diyolar bende işte şu kadar oluyo galiba diyom

sağolun kızlar
zonox ben istanbulda oturmuyorum son 8 aydır canım.kdzereğli deyim
annemler orda haftasonu içinde doktora gitmiştik 3 gün kaldık.o arada gittik alışverişe

yasakmı nerde çalışıyosun kuşum sen ya??
üstelik sen hamilesin. biri bişi derse toplaşıp geliriz meraklanma

ayyyy hiç sormayın kızlarrrr yaaa eskiden böle değildiii amaaa şimdi çokk sıkıııı... etrafımdakiii anlayışlı arkadaşlarım yardımcılar banaaa sağolsunlar amaaa hepp gizli vallaaa....

dilek hayırlı olsun arabanız...kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim inş...

yok semacanım öyle deme..şu an önceki halimden
1)7 kilo fazla taşıyor bacaklarım
2) kuyruksokumu ağrım beni deli ediyor
3)azcık iş yapınca sırt ve bel ağrısından kasılıp kalıyorum....
böyle olunca da ağırlaşmış hissediyorum kendimi işte...

Hosbuldum Cerencim, yerim sizin pitir pitir oynamalariniziBu hafta itibariyle minikler daha bi hareketlendiler, masallah onlara
Sanirim benim kiz geceleri pek uyumayan bir tip olucak:26: gunduzleri dinleniyor hanim, aksam gc vakitte basliyor oyunlara ve emen hemen butun gece devam ediyorsabah 5 leredogru uyaniyorum resmen hareketlerinden, ayyy naparim ben yaaaaaa

ahhhh ahhh bacımmmm pekk bir zordayımm sormaaa amaaa bennn kalabalıkk bir yerdeyimm bununla gündeme gelmek istememmm izin bile almıyorum haftaiçinde laf yememek içinnn vallaha hiççç gözümün yaşına bakmazlarr direk kapıönü yaparlarrr:d neyseee allahtannn çok iyi arkadaşlarım varrr daaa banaa desteklerr sağolsuınlar...

Gunaydın kızlar.dun gece sol tarafıma donüp uyuusm bı sancıyla uyandım butun gece cok afedersınız genıtal bolgeme sancılar gırdı kasıldı cok korktum sırt ustu yatınca gecti sabah doktoru aradım sordum dedıkı eğer karnında sertlesme yoksa sorun yok sinire denk gelmıssındır karnın buyuyo artık kasların sıkısıo olabılır dedı korkma dedı suan varmı ağrı sancı dedı yok dedım rahat ol sola yatma bgnlerde sağına don dedı kasma kendını bı yone yatıcam dıe dedı...ama cok korktummm gece

Sevgili arkadaşlar geçmişi okuyamadım 10 gündür annemlerdeydim umarım herkes iyidir beni sorarsaız malum bebeğin kalbinde delik vardı bidaha gittiğimde birde parlaklık gördü amiyosentez istedi down sendurumundan şüphelendi hem delik hem parlaklık down sendromunda görülebilirmiş Perşembe amiyo sentezi yaptırdım sonuç bekliyoruz lütfen NE OLUR HERBİRİNİZ BİRKERE OLSUN BEBEĞİM İÇİN DUA EDİN TAHLİL TEMİZ ÇIKSIN BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN ALLAH RIZASI İÇİN BİRKERDE OLSA DUA EDİN

Dua eden destek veren arkadaşlar çok sağolun geçtiğimiz Perşembe amiyo sentezi yaptırdım 3 hafta sonra sonuş çıkar dediler ist çapa üniversite hastanesinde yapıldı baharnaz 22 haftada sadece delik var 2 yaşına kadar kapanır dedi ben kötü olunca bir hafta sonra tekrar bakıldı delik ve kalpte parlaklık var down sendromu riski dedi ikisi bir arada görülünce benda çapaya gittim tekrar ayrıntılıya aldılar onlarda aynı şeyi söyledi bunların haricinde her şey normalmiş ikili test çok normal çıktı 3 tane doktora gösterdim üçlü ve dörtlüye gerek görmediler hatta ben istiyorum dedim gereksiz dediler amiyo sentezi kabul ettim geçen Perşembe günü yapıldı şimdi deli gibiyim hiçbiryere sığmıyorum çocuğum her kımıldadığında gözyaşına boğuluyorum bi çocuk kıyafetine bakamıyorum içimde ateşler yanıyor diyorum ya herkesten dua bekliyorum

Haklisin canim, bu agrilarda hamileligin tuzu biberi oluyorr, insannin hareketleri kisitlaniyor cok fena, insallah en az agri siziyla son aylarimizida atlatiriz...cogu gitti azi kaldi diyelim, i teselli olsun

Canim benim, cok korkmussun belli, doktorunun dedikleri cok mantikli, rahim buyudukce kasilmalar oluyor, kisa sureli olmalari cok onemli tabii, bicak sancisi gibi batarmis agrilar bazen. Korkma cnm, bebisin yer aciyordur kendine

Zonnetcim eğer öyle olursa işin zor....olsun sağlıklı olsun da ,uyumayıverirsin...benim kız ben ne zaman uyanık olsam uyanıyor.....yerim ben onları ya...tatlı kuzular...

canım lütfen kendini bu kadar üzme...eminim iyidir bebeğin...ama streselnirsen o da üzülür...hepimiz dua ediyoruz sana..sen de bol bol dua et canım...
Haklisin canim, bu agrilarda hamileligin tuzu biberi oluyorr, insannin hareketleri kisitlaniyor cok fena, insallah en az agri siziyla son aylarimizida atlatiriz...cogu gitti azi kaldi diyelim, i teselli olsun

amin zonnetim amin...doğumlarımız da kolay olsun,bebklerimiz de sağlıklı olsun...amin inş....

Canim benim, cok korkmussun belli, doktorunun dedikleri cok mantikli, rahim buyudukce kasilmalar oluyor, kisa sureli olmalari cok onemli tabii, bicak sancisi gibi batarmis agrilar bazen. Korkma cnm, bebisin yer aciyordur kendine

HANI bedenınde bi can olunca cektıgım ağrıyı deıl sadece bebegı dusunuorum oda tam kasılmalar sırasında donuo vuruo allahım dedım yardım et kızıma

Rabbim korusun canim melegini, insallah sonucun temiz cikicak, sabirla bekle cnm lutfen, 2 haftan kalmis insallah feraha kavusucaksin.

Dualarimiz seninle, Rabbim dert verince dermaninida versin yaninda, caresiz dertlerden uzak eylesin bizi

LOVER korkma ...doktoruna da güven..sıkıntılı bir durum olsa kesin gel bir bakalım falan derdi zaten..demek ki görülen durumlardan.tavsiyelerine uy doktorunun yeter...

inşallah öyle olmaz canım ya belki tam tersi davranır yawrucak??

HANI bedenınde bi can olunca cektıgım ağrıyı deıl sadece bebegı dusunuorum oda tam kasılmalar sırasında donuo vuruo allahım dedım yardım et kızıma

Oyyy annesiii, sanciyi ceken muhakkak sensin ama uzulme o kendi keyfinde baksana donmeler vurmalar:)) RaBIM korusun kuzunu cnm normal agrilar bunlar. Hepimizin orkusu meleklerimiz, onlara bisi olmasin yeterki, dedigin gibi cektigimiz agri sanci bisiy degil yaninda sonucta..

Aferim senin MELEGE annesi, neguzel sana ayak uydurmus simdiden:))

inşallah öyle olmaz canım ya belki tam tersi davranır yawrucak??

Ahh Rapunzel ahhh, keske dedigin gibi olsa:))))) ama korkmuyorda degilim gece kusu olmaya, bende calisiyorum yaw, part time de olsa, artik alisicaz zombilige sanirsam

blue canım bende 7 kilo tahminim en son 5.5 du çünkü şimdi olmuştur bence ve feci ağırlaştım 1 günde yaptığım işi 3 günde yapamıyorum inanılmaz kuyruksokumu ağrısı bendede var dinlenince geçiyo ayakta kalınca ve çok eğilip kalkınca resmen kilitleniyorum..

canım benimmm üzülme neolur bende senin gibiydim bende as oldum gerçi ben ayrıntılıya girmedim doktorum gerek görmedi ben hiçbir olumsuzluk görmüyorum gerek yok dedi birde as falan olunca yaşadığın stres yeter dedi.. kalbini ferah tut allahın izniyle dualarım seninle çok ii anlyorum seni canım benim..

lover canım benimde sağıma yattığımda birden ağrı gibi karnım taş gibiydi nasıl korktum zaten hiç uyuyamıyoruz ben sürekli ama sürekli dönüyorum uykularım hep bölük pörçük nasıl rahat edersem öyle yatıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…