kavun ve armutla ilgilide bişey vardı
kavun ve armutla ilgilide bişey vardı
ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
KAVUN: ANNE HAMİLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
bende bugün biyerde okudum bunu :80:
kızlarrrr ya bu magnezyum çok kötü tadı berbat :18::18::18:hiç içemiyorumm... semacan bağırsaklarımı çalıştırsın die içtim ama tık yoknasıl içicem bunu bilmiyorum
ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
KAVUN: ANNE HAMİLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.
bende bugün biyerde okudum bunu :80:
Selam Kızlar,nasılsınız bakalım..İnternette anne sitelierini vs..okurken Seçkin Pirilerin bi sözüne denk geldim ay çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim :) Babasına çok aşığım,oğluna nasıl olmam ki..Çok hoş dimi :)) Erkek anaları huuu size diyorum
Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz
evet çok güzelmiş. bende okumuştum bunu bi yerde. seçkin pirilermi söylemiş
canım evet magnezyum kesinlikle kramplar için ama yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor ve rahatlatıyor diğer ilaçlar gibi kabızlık yapmıyor öncelikle semaysemden duydum ve sonra reçetesini okudum. bende krap çok fazla yok bu ara wc sorunu yaşayınca deneyim zararı olmaz faydası olur die düşünüyorum..sonuçta vücudumuzdaki eksikliği karşılıyor..Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz
cerenn
evet tadi berbattt
ne zaman içtin
ben günde 2 kez yarım su bardağı suyla karışırarak içiyorum
acaip çalıştırıyor..ş
çok rahatladım istediğim gibi yemek yiyebiliyorum hooohh yaww
canım ben günde 1 kere içiyorum doktor günde 1 yazmış üstüne.. 2 defamı içsem acaba?
Evet magnezyum kramp ve kasılmalar için içiliyor cnm.. Bağırsakları çalıştıran ilacın adı ise MAGNESİE CALCİNE sanırım karışıklık var
yok canım karışıklık yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor evet kraplar için.. calsiyumda mesela şişkinlik karın ağrısı ve kabızlık yapıyormuş..
canım evet magnezyum kesinlikle kramplar için ama yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor ve rahatlatıyor diğer ilaçlar gibi kabızlık yapmıyor öncelikle semaysemden duydum ve sonra reçetesini okudum. bende krap çok fazla yok bu ara wc sorunu yaşayınca deneyim zararı olmaz faydası olur die düşünüyorum..sonuçta vücudumuzdaki eksikliği karşılıyor..
cerenn
evet tadi berbattt
ne zaman içtin
acaip çalıştırıyor..ş
canım ben günde 1 kere içiyorum doktor günde 1 yazmış üstüne.. 2 defamı içsem acaba?
yok canım karışıklık yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor evet kraplar için.. calsiyumda mesela şişkinlik karın ağrısı ve kabızlık yapıyormuş..
Hmm.demekki etkisi herkesde değişiyor,Kabızlık olması hele çok garip tam tersi bi ilaç çünkü :) KArın ağrısı yaptığı doğru birden gazla birlikte geliyor çünkü :)) ama benim bağırsakları çalıştırdığı kesin ben hergün içemiyorum tadınadan dolayı ama o içitğim 3/4 gün beni rahatlatıyor mesela..
canım evet magnezyum kesinlikle kramplar için ama yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor ve rahatlatıyor diğer ilaçlar gibi kabızlık yapmıyor öncelikle semaysemden duydum ve sonra reçetesini okudum. bende krap çok fazla yok bu ara wc sorunu yaşayınca deneyim zararı olmaz faydası olur die düşünüyorum..sonuçta vücudumuzdaki eksikliği karşılıyor..
cerenn
evet tadi berbattt
ne zaman içtin
acaip çalıştırıyor..ş
canımcım
ilk önce 1 tane içtim fayda etmedi 2 ye çıkarttım
kabızlık sorunun varsa ki mutlaka vardır 2 ye çıkart
2 tanenin zararı yok
korkmadan güvenle içebilirsin
Hmm.demekki etkisi herkesde değişiyor,Kabızlık olması hele çok garip tam tersi bi ilaç çünkü :) KArın ağrısı yaptığı doğru birden gazla birlikte geliyor çünkü :)) ama benim bağırsakları çalıştırdığı kesin ben hergün içemiyorum tadınadan dolayı ama o içitğim 3/4 gün beni rahatlatıyor mesela..
karıştı ortalık
magnezyum kabız yapmıyor
normal kabızlığa magnezyum iyi geliyor
cerenn
evet tadi berbattt
ne zaman içtin
acaip çalıştırıyor..ş
Yahu ona istinaden demedim ben zaten, Calsiyum için sen öyle dedin diye dedim cnm
karıştı ortalık
magnezyum kabız yapmıyor
normal kabızlığa magnezyum iyi geliyor
vallaha karıştı arkadaşlar yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim magnezyum kasılmalar ve kramplar için olan bir ilaç ama semaysemin doktoru içersen bağırsaklarını rahatlatır demiş bende dün aldım elime prospektüsünü okudum evet bağırsakları rahatlatıyor hatta ishal yapıyor... onun için içmeye başaldım bendede kabızlık var hani rahatlatır diye..
calsiyum kabızlık yaparmış öyle yazıyor..
Tito evet canım bende senin gibi HImmm yaptım :)
Cerenliyağmur ve sameysem siz magnezyumu yan etkisi için kullanıyorsun ilginç . bense artık birşey içmek istemiyorum o yüzden krampım olmaması için dua ediyorum
vallaha karıştı arkadaşlar yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim magnezyum kasılmalar ve kramplar için olan bir ilaç ama semaysemin doktoru içersen bağırsaklarını rahatlatır demiş bende dün aldım elime prospektüsünü okudum evet bağırsakları rahatlatıyor hatta ishal yapıyor... onun için içmeye başaldım bendede kabızlık var hani rahatlatır diye..
yok canım özürü ne gerek var aşkolsunn
ben daha önce 1 er tane içiyodum yan etkisini hiç göstermedi
2 tanede etkili oldu
ama rahatladım yaw
calsiyum kabızlık yaparmış öyle yazıyor..
Cnm senin calsiyum diedğin Magnesia Calsine mi peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?