2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr ya bu magnezyum çok kötü tadı berbat :18::18::18:hiç içemiyorumm... semacan bağırsaklarımı çalıştırsın die içtim ama tık yoknasıl içicem bunu bilmiyorum

kavun ve armutla ilgilide bişey vardı

ARMUT: EĞER ANNE HAMİLEYKEN ARMUT YERSE EVLADI GÜZEL VE İYİ AHLAKLI OLUR. KALBİN GÜÇLENMESİNE, MİDENİN TEMİZLENMESİNE, GÜZELLİK VE CESARET VERİR. ARMUTTA B1,B2,B6 VE C VİTAMİNİ VARDIR.
KAVUN: ANNE HAMİLEYKEN KAVUN YERSE EVLADI GÜLERYÜZLÜ OLUR.

bende bugün biyerde okudum bunu :80:

Selam Kızlar,nasılsınız bakalım..İnternette anne sitelierini vs..okurken Seçkin Pirilerin bi sözüne denk geldim ay çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim :) Babasına çok aşığım,oğluna nasıl olmam ki..Çok hoş dimi :)) Erkek anaları huuu size diyorum

Armut zamanı hazır canım istedi bugun iyiym bari

Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz

kızlarrrr ya bu magnezyum çok kötü tadı berbat :18::18::18:hiç içemiyorumm... semacan bağırsaklarımı çalıştırsın die içtim ama tık yoknasıl içicem bunu bilmiyorum

cerenn
evet tadi berbattt
ne zaman içtin
ben günde 2 kez yarım su bardağı suyla karışırarak içiyorum
acaip çalıştırıyor..ş
çok rahatladım istediğim gibi yemek yiyebiliyorum hooohh yaww

yaa işte faydaları vardı diye hatırladımm

evet çok güzelmiş. bende okumuştum bunu bi yerde. seçkin pirilermi söylemiş

Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz

Evet magnezyum kramp ve kasılmalar için içiliyor cnm.. Bağırsakları çalıştıran ilacın adı ise MAGNESİE CALCİNE sanırım karışıklık var

canım evet magnezyum kesinlikle kramplar için ama yan etki olarak bağırsakları yumuşatıyor ve rahatlatıyor diğer ilaçlar gibi kabızlık yapmıyor öncelikle semaysemden duydum ve sonra reçetesini okudum. bende krap çok fazla yok bu ara wc sorunu yaşayınca deneyim zararı olmaz faydası olur die düşünüyorum..sonuçta vücudumuzdaki eksikliği karşılıyor..

Tito evet canım bende senin gibi HImmm yaptım :)

Cerenliyağmur ve sameysem siz magnezyumu yan etkisi için kullanıyorsun ilginç . bense artık birşey içmek istemiyorum o yüzden krampım olmaması için dua ediyorum

Tito evet canım bende senin gibi HImmm yaptım :)

Cerenliyağmur ve sameysem siz magnezyumu yan etkisi için kullanıyorsun ilginç . bense artık birşey içmek istemiyorum o yüzden krampım olmaması için dua ediyorum

baharnaz
geçen ay kabız oldum 3-4 günde 1 wc çıkmaya başladım
1 ayda 4 kg aldım
dr bana bunu kullan dedi
normalde 3 aydır ilaç evde duruyodu o kadar ağrım oldu içmedim
ama şimdi mecburen içiyorum
kramp yada kas eklem ağrıalrı için vermişti dr.um bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…