Cnm senin calsiyum diedğin Magnesia Calsine mi peki??
heh bunu sorduğun iyi oldu
yanlışlık olmaması için ben ilacımın tam adını yazıyorum
magnesium diasporal 300 granül şase
Cnm senin calsiyum diedğin Magnesia Calsine mi peki??
canım tam okumadım akşam bakayım yazarım sana..calsiyum yazıyo ama..
Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz
heh bunu sorduğun iyi oldu
yanlışlık olmaması için ben ilacımın tam adını yazıyorum
magnesium diasporal 300 granül şase
Heh şimdi çözdüm olayı ben :) Evet senin ilacında benim Mangesia Calcinne değişik versiyonu yani sadece bağırsaklar için içilenAdı Magnesia diye geçiyor ya herkes onunda adını Magnezyum olarak biliyor :)) Okeytoo eğer çözemeseydim rahatlamıyacaktım walla :))
baharnaz canım kramplar için o ama bağırsakları çalıştırıyor. Onu içmen için krampları bekemene gerek yok. ödemi atmayı sağlıyor ve rahatlatıyor. ama tansiyonla bi ilişiği olabilir canım. sorman lazım. yükseltir falan allah koruusn :44:
Heh şimdi çözdüm olayı ben :) Evet senin ilacında benim Mangesia Calcinne değişik versiyonu yani sadece bağırsaklar için içilenAdı Magnesia diye geçiyor ya herkes onunda adını Magnezyum olarak biliyor :)) Okeytoo eğer çözemeseydim rahatlamıyacaktım walla :))
yok yanlış çözdün
dr bana bunu kas ağrıalrı için vermişti
ayrıca bel fıtığım var o yüzden içmemi söylemişti
ama ben ilaca karşı biri olarak içmemiştim
son dr kontrolümde
kabız olduğumu bir ayda 4 kg aldığımı söyleyince
magnezyumu içmemi önerdi
buarada kızlar benim magnezyum tabletimin adı magnorm. suda eriyor ve tadı çok güzel. kocamda baktı hatta resmen c vitamini sandozu bu dedi. herkesinki farklı. doktorlarınıza sorun yardımcı olacaktır.
Evet benimkide Magvital, tadı dediğin gibi sandoza benziyor :) Bağırsakalr için olan magnesia calcinne çok kötü tadı böö yanii
selam kızlaarr
eymen taham ile biz geldiikk.
dr. teyzesi oğluşumun çok ii olduğunu söyledi. bir hareketlendi ultrasonda boksör mübarek ,10 gün önden gidiyormuşuz gelişim olarak. kilomuz 510 gr. ve 28 cm olmuşuz.
kızlar merak edenler olursa doktoruma birkaç soru sordum
yürüyüş bu aylarda kesin yapma bebek aşağı yerleşir erken doğum olur dedi.son ay yürüyüş yapmalıymışız. kasıklarda bazen ağrı olabilir normalmiş. bir de hareket konusunda gün boyu anormallik sezersen yemekten sonra uzan 20 dak.içinde 2 kere hareket etmesi lazım dedi.
kan hapı iştah açarmış 7 kilo aldım dedim şimdilik iyi ama aşırıya kaçma dedi.
selam kızlaarr
dr. teyzesi oğluşumun çok ii olduğunu söyledi. bir hareketlendi ultrasonda boksör mübarek ,10 gün önden gidiyormuşuz gelişim olarak. kilomuz 510 gr. ve 28 cm olmuşuz.
yürüyüş bu aylarda kesin yapma bebek aşağı yerleşir erken doğum olur dedi.son ay yürüyüş yapmalıymışız. kasıklarda bazen ağrı olabilir normalmiş. bir de hareket konusunda gün boyu anormallik sezersen yemekten sonra uzan 20 dak.içinde 2 kere hareket etmesi lazım dedi.
oh oh maaşallahyaw bu hareket konusunda iyice telaşlandırıyorlar beni bu doktorlar...bebek hangi aralıklarla uyuyup uyanıyor acaba?bileniniz var mı?
benim bildiğim anne hareket halindeyken bebek uyurmuş. heralde sallanıyor ya ondanmıdır acaba :44:
ama anne dinlenirken daha çok hareket ederlermiş. bizim haftalarımızda bebek uyku düzeni kazanırmış.
selam kızlaarr
hoşbulduk canım
evet bu aylarda hareketlerine biraz dikkat et dedi doktorum.en fazla yarım saat ayakta durmalısın sonrasında otur ya da uzan dedi.
son ay da normal doğum için yürüyüş inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?