2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cerenliyağmur magnezyum bağırsaklar içinmi içiliyor? Drunmu söyledi. şaşırdım ben kramplar için içicem kramp olursa hazır bekliyor. İnşallah o bari olmaz

baharnaz canım kramplar için o ama bağırsakları çalıştırıyor. Onu içmen için krampları bekemene gerek yok. ödemi atmayı sağlıyor ve rahatlatıyor. ama tansiyonla bi ilişiği olabilir canım. sorman lazım. yükseltir falan allah koruusn :44:

buarada kızlar benim magnezyum tabletimin adı magnorm. suda eriyor ve tadı çok güzel. kocamda baktı hatta resmen c vitamini sandozu bu dedi. herkesinki farklı. doktorlarınıza sorun yardımcı olacaktır.

buarada kızlar benim magnezyum tabletimin adı magnorm. suda eriyor ve tadı çok güzel. kocamda baktı hatta resmen c vitamini sandozu bu dedi. herkesinki farklı. doktorlarınıza sorun yardımcı olacaktır.

Evet benimkide Magvital, tadı dediğin gibi sandoza benziyor :) Bağırsakalr için olan magnesia calcinne çok kötü tadı böö yanii

dostlarım ben de gynoferro mu ne ona başlamıştım geçen hafta.mahvetti beni.demir ilacıydı.doktorumu arayıp söyledim,elevite dön,vücudun kaldırmadı demek ki dedi...tekrar elevite başladım.o demir ilacı bulantı,halsizlik bir sürü yan etki yapmıştı bana mesela...sizin magnezyum takviyesiyle ilgili yazdıklarınızı da okudum ama kafam iyice karıştı...neyse şimdilik kullanmıyorum ben elevit dışında birşey...

selam kızlaarr
eymen taham ile biz geldiikk.
dr. teyzesi oğluşumun çok ii olduğunu söyledi. bir hareketlendi ultrasonda boksör mübarek ,10 gün önden gidiyormuşuz gelişim olarak. kilomuz 510 gr. ve 28 cm olmuşuz.
kızlar merak edenler olursa doktoruma birkaç soru sordum
yürüyüş bu aylarda kesin yapma bebek aşağı yerleşir erken doğum olur dedi.son ay yürüyüş yapmalıymışız. kasıklarda bazen ağrı olabilir normalmiş. bir de hareket konusunda gün boyu anormallik sezersen yemekten sonra uzan 20 dak.içinde 2 kere hareket etmesi lazım dedi.
kan hapı iştah açarmış 7 kilo aldım dedim şimdilik iyi ama aşırıya kaçma dedi.

maşallah eymen tahaya

oh oh maaşallah yaw bu hareket konusunda iyice telaşlandırıyorlar beni bu doktorlar...bebek hangi aralıklarla uyuyup uyanıyor acaba?bileniniz var mı?

oh oh maaşallah yaw bu hareket konusunda iyice telaşlandırıyorlar beni bu doktorlar...bebek hangi aralıklarla uyuyup uyanıyor acaba?bileniniz var mı?

benim bildiğim anne hareket halindeyken bebek uyurmuş. heralde sallanıyor ya ondanmıdır acaba :44:
ama anne dinlenirken daha çok hareket ederlermiş. bizim haftalarımızda bebek uyku düzeni kazanırmış.

bebeğimin adaşı gelmişşş hoşgeldiniz cnm. bebeğinin iyi olmasına sevindim. maşallah 10 günde önden gidiyormuşsunuz.
desene son aylarda bol bol yürücez.

hoşbulduk canım
evet bu aylarda hareketlerine biraz dikkat et dedi doktorum.en fazla yarım saat ayakta durmalısın sonrasında otur ya da uzan dedi.
son ay da normal doğum için yürüyüş inşallah.

monoroza maşallah eymen tahaya canım benim ne güzel hareketliymiş çok şükür ben de hissediyorum öyle inanılmaz yoğun değil ama ben burdayım diyor ara ara.. 7 kilo aldım bende tartılmadım en son 5,5 du ama şimdi kesinnnn olmuştur..

bende yürüyüş yapamıyorum die üzülüyordum son aylarda yapmak daha ii olur demekki çok teşekkür ederiz canım..

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hoşbulduk canım
evet bu aylarda hareketlerine biraz dikkat et dedi doktorum.en fazla yarım saat ayakta durmalısın sonrasında otur ya da uzan dedi.
son ay da normal doğum için yürüyüş inşallah.

hadi yaaa:26:..bende çok hareket ediyorum,bol bol yürüyüş yapmaya uğraşıyorum korktum şimdi..o zamanda çok kilo alırım ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…