dostlarım ben de gynoferro mu ne ona başlamıştım geçen hafta.mahvetti beni.demir ilacıydı.doktorumu arayıp söyledim,elevite dön,vücudun kaldırmadı demek ki dedi...tekrar elevite başladım.o demir ilacı bulantı,halsizlik bir sürü yan etki yapmıştı bana mesela...sizin magnezyum takviyesiyle ilgili yazdıklarınızı da okudum ama kafam iyice karıştı...neyse şimdilik kullanmıyorum ben elevit dışında birşey...
selam kızlaarr
eymen taham ile biz geldiikk.
dr. teyzesi oğluşumun çok ii olduğunu söyledi. bir hareketlendi ultrasonda boksör mübarek ,10 gün önden gidiyormuşuz gelişim olarak. kilomuz 510 gr. ve 28 cm olmuşuz.
kızlar merak edenler olursa doktoruma birkaç soru sordum
yürüyüş bu aylarda kesin yapma bebek aşağı yerleşir erken doğum olur dedi.son ay yürüyüş yapmalıymışız. kasıklarda bazen ağrı olabilir normalmiş. bir de hareket konusunda gün boyu anormallik sezersen yemekten sonra uzan 20 dak.içinde 2 kere hareket etmesi lazım dedi.
kan hapı iştah açarmış 7 kilo aldım dedim şimdilik iyi ama aşırıya kaçma dedi.
ay çok şeker..güle güle kullan.
bende aldım tacımı pijamalarımı terliklerimi
pijamaaları nerden aldın ben daha onları bulamadımm
monoroza maşallah eymen tahaya canım benim ne güzel hareketliymiş çok şükür ben de hissediyorum öyle inanılmaz yoğun değil ama ben burdayım diyor ara ara.. 7 kilo aldım bende tartılmadım en son 5,5 du ama şimdi kesinnnn olmuştur..
bende yürüyüş yapamıyorum die üzülüyordum son aylarda yapmak daha ii olur demekki çok teşekkür ederiz canım..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ttalım çok güzeller. nerden aldın bunları?
canım benim doktorum sürekli yürü diyo. hiç erken doğum riskinden bahsetmedi :44: bilemiyorum. bu gittiğimde bi daha sorucam bunu..
çok güzel :79:
ben sadece elevit alıyorum işte.başka birşey kullanmıyorum...
ttalım çok güzeller. nerden aldın bunları?
canım benim doktorum sürekli yürü diyo. hiç erken doğum riskinden bahsetmedi :44: bilemiyorum. bu gittiğimde bi daha sorucam bunu..
hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde binin inş.
arabasızlık cidden çok zor biz ilk arabayı aldığımızda oğluşum 2 yaşındaydı.çok sıkıntı çektik.
teşekkürler canım benimm..bizde o sıkıntıyı tahmin ettik erken davrandık:)))
Tacın çok güzel güle güle kullan ama rapunzel 30 lira demiş..Gülce bebe var facede o kadın 7 liraya satıyodu çokta güzeldi bu pahalı geldi biraz...Bide kız olunca ne renk erkek olunca ne renk takılıyo yaa ????
Ben pijama ve geceliklerimi ayyıldızdan aldım yazlık aldım indirim vardı tavsiye ederim bakın ayyıldıza....
Kızlar ilaçları konuşmuşsunuz ben daha hiçbir ilaca başlamadım dr. ilaç vermedi..Yarın kontrolüm var eğer söylemezse sorucam...
teşekkürler canım benimm..bizde o sıkıntıyı tahmin ettik erken davrandık:)))
Tacın çok güzel güle güle kullan ama rapunzel 30 lira demiş..Gülce bebe var facede o kadın 7 liraya satıyodu çokta güzeldi bu pahalı geldi biraz...Bide kız olunca ne renk erkek olunca ne renk takılıyo yaa ????
Ben pijama ve geceliklerimi ayyıldızdan aldım yazlık aldım indirim vardı tavsiye ederim bakın ayyıldıza....
Kızlar ilaçları konuşmuşsunuz ben daha hiçbir ilaca başlamadım dr. ilaç vermedi..Yarın kontrolüm var eğer söylemezse sorucam...
güle güle kullan canım
hiç bilmiyorum nasıl terlik alıcaz.
biraz araştıralım netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?