2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

efendiimmm
gyno ferro+elevit 16 haftalarda başladım
inanılmaz şişkinlik yapmıştı 1 er hafta 1 kaç gün arayla içmeye başladım
dr.um ve kaan kocatepe sitesinde 20.haftadan sonra mutlaka ilaçları almamız gerektiği yazıyodu
ben tekrar içmeye başladım şişiyorum kabız oluyodum
son kontrolde dr anlattım magnezyumu önerdi
yok ya hemen hemen hepimiz aynı ilaçları kullanıyoruz
kafa karıştıracak bişey yok aslında

selam
hoşgeldinn
eymen tahana koccaman bir maşşşalllahhhh
benim dr da doğuma kadar günde 1 saat yürüyüş yapabilirsin demişti
her dr.farklı bakış açısı var demekki

pijamaaları nerden aldın ben daha onları bulamadımm

cicikomdan aldım canım
indirim vardı hoşumada gitti kaçırmayayım dedim.hatta başka topiğe ekledim resimlerini burayada kopyalayayım

bu takımın aynısının üstü şeker pembe altı fuşya olanından aldım.siyah beyaz değil yani.

bununda aynısı gördüğünüz model renk herşey aynı

[/I][/B]

teşekkür ederim cerenli.aynı kiloyu almışız ben artık takmıyorum ya bebişlerimiz sağlıklı olsun da veririz kiloları. ben oğlumu emzirirken 10 kiloya yakın vermiştim.emdikçe kalori yakacaz zaten.Allah o günleri göstersin de inş.

ttalım çok güzeller. nerden aldın bunları?

canım benim doktorum sürekli yürü diyo. hiç erken doğum riskinden bahsetmedi :44: bilemiyorum. bu gittiğimde bi daha sorucam bunu..

bende yürüyüşün özellikle en bol yapılabilecek zamnı 4-5-6. aylar diye biliyorum şaşırdım
yarın kontrolüm var sorayım bari:44:

ttalım çok güzeller. nerden aldın bunları?

canım benim doktorum sürekli yürü diyo. hiç erken doğum riskinden bahsetmedi :44: bilemiyorum. bu gittiğimde bi daha sorucam bunu..

internetten sipariş ettım sitenın adını yazayım gercekten guzel yapıo kadn bu işi bilundesign die nette arastır blogu var daha cok modellerı var bı bak istersen bende cok begendım veya lohusa tacları dıe arat bıllun şen yapan bayanın adı

bende kom dan aldım sabahlık ve pijama takımı
(terlik ve tacı sonra bakıcam)doğumdan sonra giyicem.
şimdilik hastane için gecelik ve pijama takımım var yeter herhalde.

bu taçlardan takı satan accesuar gibi yerlerde çok var ve daha uygun...rengarenk ordan da alınabilir

sedasem merhaba canım güzel geçmiş ayrıntılın gözünaydın... bende kom dan aldım pişama ve sabahlıklı gecelik takımı hemde çok uyğuna aldım bu dörtlü 160tl krem renk hepsi çok hoştu beğenerek aldım taç ve terlik alıcam bende nasıl terlik almalıyız bir fikriniz var mı

dilek ben her ne olursa olsun kırmızı takılıyo biliyorum. şimdilerde yeni modalar çıktı kızlarda pembe erkeklerde mavi süslü taçlar takılıo ama işin doğrusu kırmızıdır. al basmasın die kırmıız kurdele bağlanır...

çok sinirliyimmmmmmmm:84: biliyosunuzki bugün alışverişe çıkıp gelincede aldığım cicileri eklicektimgeldim fakat eklicek cici yok çünkü benn eşimden kredi kartını aldığımı zannederken alışverişe gittiğimde birde baktım ne göreyimmm migros club kart resmen sinirden ağlıcaktım eee sizde ne var yok bakalımm

güle güle kullan canım
hiç bilmiyorum nasıl terlik alıcaz.
biraz araştıralım netten
f dilek allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin arabanızı canım hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.....

Son düzenleme:

merhaba dilekcim bu gün iki kere aynı mesajı yazdım arabanızı hayırladım ama görmedin mesajımı canım arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsun

güle güle kullan canım
hiç bilmiyorum nasıl terlik alıcaz.
biraz araştıralım netten

sağol canım sende kızında güle güle kullansın aldıklarınızı ...mesajını yeni fark ettim cevapladım istblda öyle çok gezdim ki anlatamam çok yoruldum hatta korktum bu kadar yoruldum diye allahım korusun kuzularımızı... sen ne renk aldın gecelik ve pişama takımını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…