2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende kırmızı takmayı düşünüyorum ay allahım ne güzel heycanlar ..... terlik olrak nasıl birşey almalıyız acaba

AYY OYYYY ouyyy
cıkss cıks cıksss
seni nazar ettik bak gördün müüü
hay allah şaka bir yana hayırlısı olsun
bizde aynı işte sohbet devam ediyoruz

ayyy sinir olmuşsundur yahu..ama biz hamişler napıyoruz??pozitif düşünüyoruzzz dimi.her işde bi hayır vardır güzel annecik. sağlık olsun

aynen bende öyle canım çok gezdim çok yoruldum şimdi dinleniyorum.
ben pembe aldım canım
fotorafını koyayımmı???

Son düzenleme:
bende kırmızı takmayı düşünüyorum ay allahım ne güzel heycanlar ..... terlik olrak nasıl birşey almalıyız acaba

eee hem rahat hem şık bişi..kızlar lcwda vardı. uğrarsanız bakın belki denk gelirsiniz..yalnız ayak numarası değişir herhalde? 1 numara büyükmü alsak

AYY OYYYY ouyyy
cıkss cıks cıksss
seni nazar ettik bak gördün müüü
hay allah şaka bir yana hayırlısı olsun
bizde aynı işte sohbet devam ediyoruz

ayyy sinir olmuşsundur yahu..ama biz hamişler napıyoruz??pozitif düşünüyoruzzz dimi.her işde bi hayır vardır güzel annecik. sağlık olsun

teşekkürler kızlarrrrr sakinleştim birazzz bu arada yakında doğum günüm olduğu için herkese bişeyler sipariş ediyorum ablamada terlik siparişi verdim bakalım beğenecekmisinizzz birazdan eklicem

merhaba dilekcim bu gün iki kere aynı mesajı yazdım arabanızı hayırladım ama görmedin mesajımı canım arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsun

Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..Görmedim aralcıımm kusura bakmaaa bitanemm

Lohusa tacının mantığı bumuu hiç bilmiyoduumm:S:S e benim pijamalar lila rengi falan hiç uymazki yaaa :)))

teşekkürler kızlarrrrr sakinleştim birazzz bu arada yakında doğum günüm olduğu için herkese bişeyler sipariş ediyorum ablamada terlik siparişi verdim bakalım beğenecekmisinizzz birazdan eklicem

mmeerhaba canım kötü olmuş alışveriş işin ama her işte bir hayır vardır başka zaman daha güzel şeyler alırsın.. terliğini merak ettim

Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..Görmedim aralcıımm kusura bakmaaa bitanemm

Lohusa tacının mantığı bumuu hiç bilmiyoduumm:S:S e benim pijamalar lila rengi falan hiç uymazki yaaa :)))

aşk olsun tatlım ne kusuru olabiliyor bazı mesajlar görülemiyebiliyor ...

kızlarr
bugünde akşam oldu çok şükür
bugünüde kazasız belasız atlattık allaha sonsuz şükürler olsun
ben çıkıyorum
hepiniz önce kendinize bebeklerinize sevdiklerinize iyi bakın
allaha emanet olun
yarın inş.sağlıkla sıhhatle tekrar buluşuruz:97::97:

ALBASTI
Loğusalık döneminde anne ve çocuk için en büyük tehlikenin albastı olduğuna inanılır. Tıbbın günümüzdeki kadar gelişmediğidönemlerde çıkmış bir inançtır. Doğumdan sonra temizlik şartlarına uyulmadığı takdirde loğusa enfeksiyon kapabilir ve bununsonucunda ateşi 40 dereceye kadar çıkabilir. Yüksek ateş nedeniyle halüsilasyon görmeye başlar ve sayıklar. Bu durum halk arasında‘al basması’ olarak adlandırılır. Bunu önlemek için başvurulan çeşitli uygulamalar vardır. En yaygın uygulama loğusanın üzerindekırmızı renk bulundurmaktır. Loğusa şerbetinin ve loğusa şekerinin kırmızı renkli olması, loğusanın başına kırmızı renkli kurdeletakılması bu inanışla ilgilidir..

iyi akşamlar canımm sizde kendinize iyi bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…