dilek ben her ne olursa olsun kırmızı takılıyo biliyorum. şimdilerde yeni modalar çıktı kızlarda pembe erkeklerde mavi süslü taçlar takılıo ama işin doğrusu kırmızıdır. al basmasın die kırmıız kurdele bağlanır...
çok sinirliyimmmmmmmm:84: biliyosunuzki bugün alışverişe çıkıp gelincede aldığım cicileri eklicektimgeldim fakat eklicek cici yok çünkü benn eşimden kredi kartını aldığımı zannederken alışverişe gittiğimde birde baktım ne göreyimmm migros club kart resmen sinirden ağlıcaktım eee sizde ne var yok bakalımm
çok sinirliyimmmmmmmm:84: biliyosunuzki bugün alışverişe çıkıp gelincede aldığım cicileri eklicektimgeldim fakat eklicek cici yok çünkü benn eşimden kredi kartını aldığımı zannederken alışverişe gittiğimde birde baktım ne göreyimmm migros club kart resmen sinirden ağlıcaktım eee sizde ne var yok bakalımm
sağol canım sende kızında güle güle kullansın aldıklarınızı ...mesajını yeni fark ettim cevapladım istblda öyle çok gezdim ki anlatamam çok yoruldum hatta korktum bu kadar yoruldum diye allahım korusun kuzularımızı... sen ne renk aldın gecelik ve pişama takımını
bende kırmızı takmayı düşünüyorum ay allahım ne güzel heycanlar ..... terlik olrak nasıl birşey almalıyız acaba
AYY OYYYY ouyyy
cıkss cıks cıksss
seni nazar ettik bak gördün müüü
hay allah şaka bir yana hayırlısı olsun
bizde aynı işte sohbet devam ediyoruz
ayyysinir olmuşsundur yahu..ama biz hamişler napıyoruz??pozitif düşünüyoruzzz dimi.her işde bi hayır vardır güzel annecik. sağlık olsun
koy da görelim canım ben analamıyorum şu foto koyma işiniaynen bende öyle canım çok gezdim çok yoruldum şimdi dinleniyorum.
ben pembe aldım canım
fotorafını koyayımmı???
güle güle kullan canım
hiç bilmiyorum nasıl terlik alıcaz.
biraz araştıralım netten
f dilek allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin arabanızı canım hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.....
merhaba dilekcim bu gün iki kere aynı mesajı yazdım arabanızı hayırladım ama görmedin mesajımı canım arabanızı güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsun
dilek ben her ne olursa olsun kırmızı takılıyo biliyorum. şimdilerde yeni modalar çıktı kızlarda pembe erkeklerde mavi süslü taçlar takılıo ama işin doğrusu kırmızıdır. al basmasın die kırmıız kurdele bağlanır...
teşekkürler kızlarrrrr sakinleştim birazzz bu arada yakında doğum günüm olduğu için herkese bişeyler sipariş ediyorum ablamada terlik siparişi verdim bakalım beğenecekmisinizzz birazdan eklicem
Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..Görmedim aralcıımm kusura bakmaaa bitanemm
Lohusa tacının mantığı bumuu hiç bilmiyoduumm:S:S e benim pijamalar lila rengi falan hiç uymazki yaaa :)))
oooo çok hoş sedacım pişama sabahlık takım ın çok güzel çok zevkli güle güle giy inşallah
Teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için..Görmedim aralcıımm kusura bakmaaa bitanemm
Lohusa tacının mantığı bumuu hiç bilmiyoduumm:S:S e benim pijamalar lila rengi falan hiç uymazki yaaa :)))
kızlarr
bugünde akşam oldu çok şükür
bugünüde kazasız belasız atlattık allaha sonsuz şükürler olsun
ben çıkıyorum
hepiniz önce kendinize bebeklerinize sevdiklerinize iyi bakın
allaha emanet olun
yarın inş.sağlıkla sıhhatle tekrar buluşuruz:97::97:
30 lira dio..çok değilmi ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?