2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?

canım maşallah bebişine tosuncuk olcak herhalde ayyyy yerim ben onu.bu arada kızmı erkekmi.benimki 24+0 da 542 grdı.biraz düşük geldi banada ama sitelere baktım 23. haftasını dolduran bebekler 510-550 arası oluyomuş.bizimkide tam 23. haftasını doldurmuştu

Canım silikon ucu göğsüne,yanlardan hava girmeyecek şekilde yapıştırıyorsun.Hafif ıslatınca çok kolay yapışıyor zaten.Elinle tutabilirsin de.Bebek silikon ucu emdikçe vakum etkisi yaparak,senin göğüs ucunu,silikon ucun içine doğru çıkartıyor.Böylece hem bebek rahat emmiş oluyor,hem süt geliyor,hem de göğüs uçlarının çıkmasına yardımcı oluyor.
İnternetten bu bahsettiğim silikonların fotoğraflarını incelersen hatta bir eczanede sorup eline alıp bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin.

Kızlar tüm geçmişi okuyup bitiremiyorum.Umarım herkes iyidir.
Ben bu aralar sürekli ağlamak istiyorum.Çok hassas oldum.Sorunlar da üstüste gelince hıçkırıklara boğulmam kaçınılmaz oluyor.
Bir de sürekli yiyesim var.Yine çok kilolu gideceğim galiba doğuma

bu yeme isteği bende hiç gitmedi hergün sabah diyorum bugünden az yemeye başlayacağım diye yemeğe oturunca durduramıyorum kenmdimi malesef
hassaslık dersen aynen alınganlıkta sınır tanımıyorum.bazende kendime kızıyorum okadar bebek istedin rabbim verdi bunun için dünyalarını verecek insanlar var şükret herşeyi takma diyorum kendime.

ben satın almıcam cnm agustos da dogum yapan bır ark pıyasadakıler cok kotu hıc guzel cekmıyo cok yavas ve kuvvetsız dedı amerıkan hastanesınınkı cok ıyıymıs hastaneler hep en ıyı markaları kullanır ztn bılırsın ordan kıralayabılıyormussun o öyle yapmış çok memnundu oranın makınesınden bende oyle yapıcam sıze de tavsıye ederım istanbulda olup bılgı almak ısteyen acıp sorabılır amerikan hastanesi tel: 0212-444-37-77 burdan kadın doğuma bağlayın deyip bilgi alabiliriz sanırım

günaydın kızlar...6.ayıma ne zaman giricem...bu hafta - ay hesabını çözemedim.

günaydın kızlar...6.ayıma ne zaman giricem...bu hafta - ay hesabını çözemedim.

günaydın cnm bende tam çözememiştim ama geçen gün bir arkadaş yazmıştı belki işine yarar

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım
ben de olmadım canım

kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı

4.5 kılo aldım cnm goguslerım bazen sızlıyor bazen azalıyor sızlaması bende cok anlamıyorum:)

kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı

Benim kızım olucak allah kısmet ederse canım 6 ayın biticek haftaya yediye giricem şuana kadar 6,5 kilo aldım göğüslerimden bir şikayetim yok uclarıda var baya ama sızlama falan yok rahat bir hamilelik geciriyorum çok şükür

hıım..tamam canım sağolasın...sen nasılsın bu arada zehra..yanlış hatırlamıyosam senin suyun azalıyodu,raporluydun bi ara...atlattın sanırım,herşey yolundadır inşallah..

günaydın kızlar bu silikon uçlar varya benim ilk bebeğimde kurtarıcım olmuştu süt gelsin diye değilde yaralardan emzirmeyi nerdeyse bırakma noktasına geldiimde kaynanam böyle bişey olduğundan bahsetti hemen alıp kullandım çatlaklara dokunulmadığı için hızla iyileşmişti tavsiye edrim.ilk başta biraz zorlanmıştım ama sonra mücadeleyle alıştım çoğu bunu kullanamaıyomuş falan diyodu kaynanam.

günaydın canım arkadaşlarımız güzel hafta sonlarınız olur inşallah...

ben 8 kilo aldım diyorum daha fazla değilse :18::18::18::18: kilodan bahsetmişsiniz bilginiz olsun içiniz rahat olsun

karnım resmen 7,5 -8 aylık duruyoo sizler çok iyisiniz canlarım..

hıım..tamam canım sağolasın...sen nasılsın bu arada zehra..yanlış hatırlamıyosam senin suyun azalıyodu,raporluydun bi ara...atlattın sanırım,herşey yolundadır inşallah..

ben çok şükür iyiyim cnm evet öyle bir sorunumuz vardı ama Allaha çok şükür iyileştim işe başladım hayırlısıyla şu son 3 ayıda atlatsaydık hamile kalmadan önce doğum yapmakdan korkarım gibi geliyordu şimdi bir an önce zaman geçsinde kucağıma alayım istiyorum sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin cnm

günaydın cnm sanada güzel haftasonların bebişinle
bende sonunda 6 kiloya ulaştım dr.un verdiği ilaçları içince.çok alsamda kafama takmam herhalde oğluşum iyi olsun da.

günaydın cnm sanada güzel haftasonların bebişinle
bende sonunda 6 kiloya ulaştım dr.un verdiği ilaçları içince.çok alsamda kafama takmam herhalde oğluşum iyi olsun da.

sanada güzel hafta sonları canım senin kilon süper hatta gayet iyi her aya 1 kilo fazla almazsın o zaman sen.. valla ben çok kafaya takıyorum çevredeki insanları takmıcam diyorum ama olmuyor herkes bi çeşit herkes bi laf söylüyor ben şöyleydim böyleydim ayy seninki çokmuş falan canım ister istemez sıkılıyor tabi kzım sağlıklı olsunda başka bişey istemem allahın izniyle bu önümüzdeki hafta bende kontrole gidicem kilosunu çoook merak ediyorum nasıl iyi besleyebilmişmiyim diye,annemleri beklicektim onlarla gidiyim diye ama dayanamıcam onlarla tekrar giderim inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…