Kızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?
ben ne olursa olsun cok emzırmek ıstıyorum cnm slıkon uc da alıcam ama onun mantıgını anlamıyorum bende uc olmadıktan sonra o slıkonu emse nasıl sut gelecek kı agzına arada slıkona dogru gıden kendı ucum yok cunku kafam karısıyor bıraz da karısık anlattım sanırım:)
KIZLARRRRRRRRR birileri cevap versin soruma:bu göğüs kremlerine ne zaman başlamamız gerekiyormuş?neden başlamamız gerekiyormuş?hangisi en iyiyimiş?
Doğumdan 2 ay önce başlamak uygun olur sanırım.Birisi daha yazmış bunu.Ben daha önce önerimi yapmıştım,senin için tekrar yazayım.Yıkamaya gerek kalmadan emzirebildiğim için lansinoh'u tercih etmiştim.Kremi iyice temizleyebildim mi diye ve kremin bebeğe zararı olup olmadığını düşünmek zorunda kalmadım böylece.
Sürme sebebi ise emzirme döneminde göğüs uçları yara olmasın diye önceden yumuşatmak.
Kızlar tüm geçmişi okuyup bitiremiyorum.Umarım herkes iyidir.
Ben bu aralar sürekli ağlamak istiyorum.Çok hassas oldum.Sorunlar da üstüste gelince hıçkırıklara boğulmam kaçınılmaz oluyor.
Bir de sürekli yiyesim var.Yine çok kilolu gideceğim galiba doğuma
hoşbuldum güzelim çok sağol canım benim daha iyileri oğluşımın
adaşının paşanın olsun evert ya inasan alınckalrı aldıkça rahatlıyor bende sebamedi duydum onun setini alıcam göğüs kremi sen avent aldın sanırım ben onda da kararsızım lanishonu çok duydum ama eventinde fiyatı bayağı düşmüş ne yapsamki sen elektirikli süt sağma makinası alacakmısın alamalımıyız acaba onlarında fiyatları bayağı yüksek alıcaksak ne almalıyız acaba
günaydınnnnn iyi haftasonlarıııı
günaydınnnnn iyi haftasonlarıııı
günaydıınn
teşk.ler sanada iyi hafta sonları
günaydın :) hayırlı c.tesiler
günaydın kızlar...6.ayıma ne zaman giricem...bu hafta - ay hesabını çözemedim.
ben de olmadım canımselam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı
Canım silikon ucu göğsüne,yanlardan hava girmeyecek şekilde yapıştırıyorsun.Hafif ıslatınca çok kolay yapışıyor zaten.Elinle tutabilirsin de.Bebek silikon ucu emdikçe vakum etkisi yaparak,senin göğüs ucunu,silikon ucun içine doğru çıkartıyor.Böylece hem bebek rahat emmiş oluyor,hem süt geliyor,hem de göğüs uçlarının çıkmasına yardımcı oluyor.
İnternetten bu bahsettiğim silikonların fotoğraflarını incelersen hatta bir eczanede sorup eline alıp bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin.
çok tesekkur ederım ayrıntılı cevabın ıcın bır kere bır arkadasımda gormustum ama detaylı ıncelemedım bakarım keske ucu cıksa da gogsumun oglum hıssederek emse benı oyle slıkon yapay sekılde degılbakalım kısmet artık
Doğumdan 2 ay önce başlamak uygun olur sanırım.Birisi daha yazmış bunu.Ben daha önce önerimi yapmıştım,senin için tekrar yazayım.Yıkamaya gerek kalmadan emzirebildiğim için lansinoh'u tercih etmiştim.Kremi iyice temizleyebildim mi diye ve kremin bebeğe zararı olup olmadığını düşünmek zorunda kalmadım böylece.
Sürme sebebi ise emzirme döneminde göğüs uçları yara olmasın diye önceden yumuşatmak.
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı
günaydın cnm bende tam çözememiştim ama geçen gün bir arkadaş yazmıştı belki işine yarar
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
hıım..tamam canım sağolasın...sen nasılsın bu arada zehra..yanlış hatırlamıyosam senin suyun azalıyodu,raporluydun bi ara...atlattın sanırım,herşey yolundadır inşallah..
günaydın canım arkadaşlarımız güzel hafta sonlarınız olur inşallah...
ben 8 kilo aldım diyorum daha fazla değilse :18::18::18::18: kilodan bahsetmişsiniz bilginiz olsun içiniz rahat olsun
karnım resmen 7,5 -8 aylık duruyoo sizler çok iyisiniz canlarım..
günaydın cnm sanada güzel haftasonların bebişinle
bende sonunda 6 kiloya ulaştım dr.un verdiği ilaçları içince.çok alsamda kafama takmam herhalde oğluşum iyi olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?