ben çok şükür iyiyim cnm evet öyle bir sorunumuz vardı ama Allaha çok şükür iyileştim işe başladım hayırlısıyla şu son 3 ayıda atlatsaydık hamile kalmadan önce doğum yapmakdan korkarım gibi geliyordu şimdi bir an önce zaman geçsinde kucağıma alayım istiyorumsen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin cnm
sanada güzel hafta sonları canım senin kilon süper hatta gayet iyi her aya 1 kilo fazla almazsın o zaman sen.. valla ben çok kafaya takıyorum çevredeki insanları takmıcam diyorum ama olmuyor herkes bi çeşit herkes bi laf söylüyor ben şöyleydim böyleydim ayy seninki çokmuş falan canım ister istemez sıkılıyor tabi kzım sağlıklı olsunda başka bişey istemem allahın izniyle bu önümüzdeki hafta bende kontrole gidicem kilosunu çoook merak ediyorum nasıl iyi besleyebilmişmiyim diye,annemleri beklicektim onlarla gidiyim diye ama dayanamıcam onlarla tekrar giderim inşallahhh
çok sevindim iyi olduğunuza canım...bende iyiyim çok şükür,bi mide sorunum var,reflü kullandığım ilaçlarında etkisiyle bazen dayanılmaz oluyo ama idare etmeye çalışıyorum..birde iki gündür bacağımda kramplar,ellerimde uyuşmalar oluyo..
ellerindeki uyuşmayı dr.una sordun mu cnm eğer sormadıysan mutlaka belirt.benimde midemde yanma oluyor ama dr.a sormayı unuttum haftaya sorucam onuda
çok sevindim iyi olduğunuza canım...bende iyiyim çok şükür,bi mide sorunum var,reflü kullandığım ilaçlarında etkisiyle bazen dayanılmaz oluyo ama idare etmeye çalışıyorum..birde iki gündür bacağımda kramplar,ellerimde uyuşmalar oluyo..
sormaya gerek yok canım..midendeki yanmalar bebğin mideye yaptığı baskı sonucu oluyo ve kullanılan vitaminler ve kan haplarıda şiddetlendirebiliyor..ben renienin şurubunu kullanıyorum,doktorum rahatlıkla içebileceğimi söyledi...uyuşma ve kramplarda genellikle bu haftalarda çıkıyo ortaya..magnezyum ve calsiyum eksikliğinden kaynaklanırmış..bununda ilaçları var ama doğal besinlerle karşılamak en iyisi..tabi birde kendimizi yormamak,uzun süre ayakta kalmamak,ya da masa başında oturmamak lazım ama nerdeee,çalışan hamiş olunca işimiz zor.Allah hepimize kolaylık versin..
sormaya gerek yok canım..midendeki yanmalar bebğin mideye yaptığı baskı sonucu oluyo ve kullanılan vitaminler ve kan haplarıda şiddetlendirebiliyor..ben renienin şurubunu kullanıyorum,doktorum rahatlıkla içebileceğimi söyledi...uyuşma ve kramplarda genellikle bu haftalarda çıkıyo ortaya..magnezyum ve calsiyum eksikliğinden kaynaklanırmış..bununda ilaçları var ama doğal besinlerle karşılamak en iyisi..tabi birde kendimizi yormamak,uzun süre ayakta kalmamak,ya da masa başında oturmamak lazım ama nerdeee,çalışan hamiş olunca işimiz zor.Allah hepimize kolaylık versin..
kızlar mide yanmasına elmada çok iyi geliyomuş şimdi bi adet yedim baya bir aldı yanmamı haberiniz ola:92::92::92:
Kızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?
Günaydın kızlaarr hepinize...Dün gece sol kasığıma birden bıçak gibi ağrı saplandı çok korktum o korkuyla uykuya dalınca çok kötü rüya gördüm bebeğimle ilgili anlatmak bile istemiyorumm(26. haftayı okuduğumda artık rahiminiz yalancı kasılmalar yapıcak yazıyodu acaba yaşadığım şey kasılmamıydıı anlamadım??Sizdede böyle olan varmı???
Nevracım tahlillerimiz aynı sayılır bende açlık 80 yüklemeden sonra 86 çıktı dr. iyi dedi..Bacteride çok az yazıydu yassı epiteldede 20 yazıyodu ama dr. herhangi bişey söylemedi riskli olsa bi önlem alırdıı..
Ydm senin bebekte 50 gr fazlaymış bu neden önemlikii az olsa tamamda çok olunca ne oluyoo acaba??
günaydınnnn .... kimbilir ne kadar korktun dün ... geçmiş olsun ..belki ani dönüş yaptın ondandır ...
demekki bizim şekerler düşük yapı olarak ... bakalım bendaha gösteremedim .. idrar kültürü geç çıkıyormuş onu bekliyoruz... aslında önemsenecek şeyler olmasada doğum yaklaştıkça insan tedirfin oluyor
günaydın kızlarr.. iyi hafta sonları ...
bu gece kızım uyutmADI beni .. birde çok acıkgece 1 elma 2 mandalina yedim .. gece uyanınca hamurlu şeyler ekmek falan yemiyorum hazmı zor olur diye .. sizdede gece içinizde bayılma olmuyormu ?? eşim gülüyor bana ..:))
2 haftadır pazar dahil eşim yoktu hep şehirdışı işi vardı .. bu haftasonui izinliymiş ... biraz dışarı çıkıcaz bebişe ciciler bakarız belki ... yarında beraber temizlik yaparız dedi ... artık karnım şiştikçe halimi daha anlamaya başladı sanırım ..
Günaydın kızlaarr hepinize...Dün gece sol kasığıma birden bıçak gibi ağrı saplandı çok korktum o korkuyla uykuya dalınca çok kötü rüya gördüm bebeğimle ilgili anlatmak bile istemiyorumm(26. haftayı okuduğumda artık rahiminiz yalancı kasılmalar yapıcak yazıyodu acaba yaşadığım şey kasılmamıydıı anlamadım??Sizdede böyle olan varmı???
Nevracım tahlillerimiz aynı sayılır bende açlık 80 yüklemeden sonra 86 çıktı dr. iyi dedi..Bacteride çok az yazıydu yassı epiteldede 20 yazıyodu ama dr. herhangi bişey söylemedi riskli olsa bi önlem alırdıı..
Ydm senin bebekte 50 gr fazlaymış bu neden önemlikii az olsa tamamda çok olunca ne oluyoo acaba??
kesinlikle deniyeceğim ...havuçu da dene ... o da rahatlatıyor ...
maşallah ... benimkimi küçük seninkimi büyük anlamadım kii ..
bende 24 haftalık ..dün gittim ... 28 cm 620 gr .. fakat internette birbirinizle kıyaslama yapmayın diyor . her bebeğe her bünyeye göre bebeğin kilosu değişirmiş...
duncam ve zonox sağolun kızlar. doktor antıbıyotık verdı tek dozluk akşam içtim bakalım inşallah ii gelir,bol bol su içiyorum zaten ağzım kuruyor hep inşallah şekerden değildir. çok taktım kafama inşallah haftaya normal çıkar doktorum henuz dıyet yapma dedi
bırde huzursuz bacak sendromu var bende. daha öncede olurdu ama hamılelık tetikledi sanırım.zaten nerde abuk subuk duyulmayan hastalık varsa benı bulur. butun gece eşim ovdu ama hiç işe yaramadı, dr uma sordum sıcak tut dedi sıcak su torbası koydum öylece uykuya dalabılmışım. bir an önce doğurmak istiyorum artık
nazo canım kusura bakma gözümden kaçmış çok geçmiş olsun benimde haftaya şeker testim ve idrar tahlilim var çok korkuyorum çünkü idrarım bu ara çok sarı üstelik 2,5 lt su içiyorum hergün mutlaka... şekerde sülalede var zaten hamilelikten öncede 100 falan çıkıyordu açlık şimdi ne çıkar bilmiyorum..tekrar geçmiş olsun ayrıca sakın çok kafaya takma üzüntüden daha çok çıkar annem hep öyle der oluruna bırak güzel beslenmene bak canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?