kızlar hiç göbeğiniz yok ya beni görseniz 9 aylık gibiyim valla.6,5 aylık derken çekiniyorum.
selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım
aman be canım çekindiğiniz şeye bakın allah aşkına bence övünün ne güzel hamile olduğumuzu yoksa nasıl anlayacaklar valla ben gerine gerine geziom :):) bence sanada yakışıodur hiç dert etme
teşekkür ederim canımaybur maşallahhh çok tatlı göbeğin. minicik yahu. senin ki kız mı olan mı
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı
teşekkür ederim canım
oğlum olucak nasipse
ben 5 kilo aldım ve göğüslerde sızlama var bide göğüs altında kaşıntı
sürekli yağlanıyom ama fayda etmedi daha
benim çok fena sızlama var az almışsın kiloyu kaç haftalık senin benim 25 haftalık 10 kilo almışım
Günaydın canlarım:92::92::92::92:
konuya hemen ortasından dalmak istiyorum. Dün eczanede Bella-B diye bir markanın tanıtımı vardı. TAbi yalnızca göğüs ucu çatlakları için değil bebek ve anne bakımı için organik baya bir ürün sunuyorlar. Amerikadan gelmiş ürün fiyatları pek ucuz değil tabi ama pahalıda değil... GÖğüs ucu çatlak kremini alcam ben onların 36 lira dedi biliyorum biraz pahalı ama napim hoşuma gitti. İçeriğinde bal özleri falan var. Hatta normal doğum yapmak isteyenlere hem dikişleri iyleştirmek için falan böle suya konan bi toz var gene organik bal özlü bişi oda dikişleri iyileştiriyomuş ve de doğuma gitmeden önce o bölgeyi rahatlaıyormuş böle işte....
RApunzel göndermişin davetiyelri tatlım sağolasın....
Yavrular topik çok hızlı ilerliyo maşallah ben anneneme gittim geldim ev topla derken bu saati buldum...
Nevra tatlım maşallah bebeğine ve bu arada tahlilin iyi gibi ben pek anlamıyorum ama...
Tülin canım banada iyi gibi geldi tanıtımdan bir alıp denemekte fayda var organik olunca biraz pahalı ama bence iyi ...
Monoraza90 canım iki gün önce aklımdan geçtin valla geçmişler olsun tatlım.. Dikkat et kendine. kuzunada maşallahh.
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu arada cicilerini alanlar odalarını yaptıranlar artık sizi takip edemiyorum alanlar güzel günlerde kullanın inşallah bugün tek tek yazamıcam isimleri sanırım karıştırdım çünküBeni mazur görün valla...
Canlarım 1-2 saat önce yediklerim yüzünden mi bilmiyorum fena oldum evdede kimse yoktu iki saat kadar yattım heycanlanmayayım dedim demin eşim geldi aslında ne yediğimi yazıyim sizde dikkat edin pizza yemiştim ama bana ağır geldi dikkat edin kızlar sanırım son trimester ikincisi kadar rahat geçmicek gibi görünüyor. canlarım ben biraz daha dinlencem arada girerim. Hala şişkinim sanırım...
heyoooo, yuppiiii
6.ayımda cok sukur ki hamile kaldıgım kiloya gelebildimm
Doktorum buna cok sevinecekkk
:26:
nasıl yani zayıflamışmısın:26::26:
duncan dikkat et yediklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?