2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aybur maşallahhh çok tatlı göbeğin. minicik yahu. senin ki kız mı olan mı

kızlar hiç göbeğiniz yok ya beni görseniz 9 aylık gibiyim valla.6,5 aylık derken çekiniyorum.

aman be canım çekindiğiniz şeye bakın allah aşkına bence övünün ne güzel hamile olduğumuzu yoksa nasıl anlayacaklar valla ben gerine gerine geziom :):) bence sanada yakışıodur hiç dert etme

selam kızlar ben tetanoz aşısı olmadım ilktede olmamıştım sizce bir sorun olurmu olsammı karar veremedim.zaten geç kaldım sanırım

canım bence aşını biran önce yaptır hiç düşünme bende geçen hafta oldum geç değil henüz kortuğum gibi ağrım olmadı ayrıca ben ilkinde aşı olmadığım için dört yıldır aşı yaptırıyorum telafi etmek için 4 yılda bu 5.aşım buda beni ömür boyu korurmuş ebe ogün öyle dedi...

zaracı, geç değil. doğum anında bile tetanoz yapılabiliyor

betüs19, hoşgeldin

aman be canım çekindiğiniz şeye bakın allah aşkına bence övünün ne güzel hamile olduğumuzu yoksa nasıl anlayacaklar valla ben gerine gerine geziom :):) bence sanada yakışıodur hiç dert etme

vallahi bencede haklısın bende gerine gerine geziyom

aybur maşallahhh çok tatlı göbeğin. minicik yahu. senin ki kız mı olan mı
teşekkür ederim canım
oğlum olucak nasipse
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı

ben 5 kilo aldım ve göğüslerde sızlama var bide göğüs altında kaşıntı
sürekli yağlanıyom ama fayda etmedi daha

teşekkür ederim canım
oğlum olucak nasipse

ben 5 kilo aldım ve göğüslerde sızlama var bide göğüs altında kaşıntı
sürekli yağlanıyom ama fayda etmedi daha

benim çok fena sızlama var az almışsın kiloyu kaç haftalık senin benim 25 haftalık 10 kilo almışım

Kızlar iyi akşamlar ...
hiç geçmişe bakamadım ... daha sonra bakıcam.
evde değilim ...

bugün doktora gittim ... kızım 620 gr -28.2 cm parmağını emiyordu ...

şeker yükleme yapıldı ...
açlık 75
50gr 1saat 85 çıktı ... bana biraz düşük geldi ..
. daha öncede 10. haftada da düşük çıkmıştı ...

birde idrar tahlili yapıldı böbreklerimde arada ağrı oluyor diye
Eritrosit .
Lökosit 1-2
Epitel bol
Bakteri az
Kalsiyum Oksalat

. bu ne anlamadım ... lokösitim düşmüş diye tam sevinirken ...orda baktım
bakteri az yazıyor
enfeksiyonmu bu anlamadımmm /((((
tahlili böyle çıkan varmı ... daha haftaya anca doktora gidip gösterebilicem ..
birde idrar kültürü yapıldı .. o daha çıkmadı ptesi salı çıkacakmış ..

benim çok fena sızlama var az almışsın kiloyu kaç haftalık senin benim 25 haftalık 10 kilo almışım

22+4üm canım ben zaten 70 kiloyla hamile kaldım o yüzden dikkat etmem gerek şuan iyi gidiyo ama sonrasını bilemem
nevra sonuçlardan pek anlamam inş birşey yoktur

Tekrardan selam kizlar,

Siteye giriyorum 3 tur atiyor explorer beni...sanirim laptop gidici yine benim

Zonoxxx, dunurummm...demek temizlik yapiyormusun butun gun...onun icin sesin solugun kesilmis. Kiyamam yaaa, yorma cok kendini. Gelinini gonderiim istersen yarin yardim etsin Arda pitircikla ikisi sana:))) Hey allahim walla gozumun onunde canlandirdimda simdi tuylerim diken diken oldu kis..hislendim birden)
Canimm, Allah kabu etsin mevludunu, Rabbim herseyi gonlune gore versin. Eminim annecin senin bu tatli telaslarini huzur buldugu yerden izliyordur, seninledir. Opuyorum canim seni muccksss

kizlar..hepinize iyi aksamlar

heyoooo, yuppiiii
6.ayımda cok sukur ki hamile kaldıgım kiloya gelebildimm
Doktorum buna cok sevinecekkk

bella b nin ben çatlaklara karşı yağını aldım kullandım güzeldi fakat yağlı gibi geldiği için bırakmıştım mustela kullanıyorum şimdi belki yine sonra alırım güzel bir ürün sıfır petrol var organik yani her şeyi var o markanın cevahrdeki eczanedeki kız çok methetmişti

haftaya şeker yüklemesi için gideceğim ozaman yaptırayım bari aşımıda.
kızlar ben 13 kilo aldım yaa

Yavrular topik çok hızlı ilerliyo maşallah ben anneneme gittim geldim ev topla derken bu saati buldum...

Nevra tatlım maşallah bebeğine ve bu arada tahlilin iyi gibi ben pek anlamıyorum ama...

Tülin
canım banada iyi gibi geldi tanıtımdan bir alıp denemekte fayda var organik olunca biraz pahalı ama bence iyi ...

Monoraza90 canım iki gün önce aklımdan geçtin valla geçmişler olsun tatlım.. Dikkat et kendine. kuzunada maşallahh.

Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu arada cicilerini alanlar odalarını yaptıranlar artık sizi takip edemiyorum alanlar güzel günlerde kullanın inşallah bugün tek tek yazamıcam isimleri sanırım karıştırdım çünkü Beni mazur görün valla...

Canlarım 1-2 saat önce yediklerim yüzünden mi bilmiyorum fena oldum evdede kimse yoktu iki saat kadar yattım heycanlanmayayım dedim demin eşim geldi aslında ne yediğimi yazıyim sizde dikkat edin pizza yemiştim ama bana ağır geldi dikkat edin kızlar sanırım son trimester ikincisi kadar rahat geçmicek gibi görünüyor. canlarım ben biraz daha dinlencem arada girerim. Hala şişkinim sanırım...

cook gecmiş olsun..bebek büyüdükçe midemize az yer kalıyor cok yemek yiyince de bööle bayılcak gibi oluyoruz sişiyoruz..Bende de oluyor bazen..Az ama sık yiyelim bence..Ayy nedir bu midenin cektigi yaa..Hamile kalınca hep olan ona oluyor yazıkk valla

:26:

nasıl yani zayıflamışmısın:26::26:
duncan dikkat et yediklerine

Yook kızz ben hamileligin ilk 3 ayında 4-5 kilo verdim..
Cok kötüydüm kusma yüzünden...
Her gittigimde doktor kilomu ölçer yine almamısın derdi...
Allahtan daha cok kilo vermedim ama cok sukur bugun hamile kaldıgım kiloya cıkabildim yeniden..
Hala iştahım yok canım bişey cekmiyo ama bazı seyleri de oldugu gibi yasayalım dimi ama
Sadece bi göbegim var sanki top yutmusum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…