bak şimmdiii .. hayırlı olsun diyeyim ..ama laf yedikten sonra faydası yokkızlarrrrrrr ve konuşmalarım bi işe yaradı galibaaaaakayınpederim bugün eşimi aramış veee bebek odasını biz alıcaz siz gidip beğenin demiş hayretler içerisinde kaldımm abiside bambu sepeti alıyomuş yatak odası için şoktayım desem yeridir hahahha bazen cadı gelin olmak gerekiyo demekkii
geçmiş olsun canım yaaa ... pizza sebzelimi yedin ... sucuklu falanmı ...Yavrular topik çok hızlı ilerliyo maşallah ben anneneme gittim geldim ev topla derken bu saati buldum...
Nevra tatlım maşallah bebeğine ve bu arada tahlilin iyi gibi ben pek anlamıyorum ama...
Tülin canım banada iyi gibi geldi tanıtımdan bir alıp denemekte fayda var organik olunca biraz pahalı ama bence iyi ...
Monoraza90 canım iki gün önce aklımdan geçtin valla geçmişler olsun tatlım.. Dikkat et kendine. kuzunada maşallahh.
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bu arada cicilerini alanlar odalarını yaptıranlar artık sizi takip edemiyorum alanlar güzel günlerde kullanın inşallah bugün tek tek yazamıcam isimleri sanırım karıştırdım çünküBeni mazur görün valla...
Canlarım 1-2 saat önce yediklerim yüzünden mi bilmiyorum fena oldum evdede kimse yoktu iki saat kadar yattım heycanlanmayayım dedim demin eşim geldi aslında ne yediğimi yazıyim sizde dikkat edin pizza yemiştim ama bana ağır geldi dikkat edin kızlar sanırım son trimester ikincisi kadar rahat geçmicek gibi görünüyor. canlarım ben biraz daha dinlencem arada girerim. Hala şişkinim sanırım...
Yook kızz ben hamileligin ilk 3 ayında 4-5 kilo verdim..
Cok kötüydüm kusma yüzünden...
Her gittigimde doktor kilomu ölçer yine almamısın derdi...
Allahtan daha cok kilo vermedim ama cok sukur bugun hamile kaldıgım kiloya cıkabildim yeniden..
Hala iştahım yok canım bişey cekmiyo ama bazı seyleri de oldugu gibi yasayalım dimi ama
Sadece bi göbegim var sanki top yutmusum gibi
çok geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..antibyotiklerini de.. doktor vermiş zararı olmaz ama genede prespektüsünü oku kendin ... iç derim ... şifa olsunsağol düncan
iyileşmeye çalışıyorum işte.
artık yediklerimize çok dikkat etmeliyiz.çünkü bebiş büyüyor ve mideye baskı artıyor.
Hepinize güzel bi haftasonu diliyorumm
Herkes kendine bebişlerine ve elbette ki kocişlerine iyi baksınnn
Allaha emanet olunnn
teşekkür ederimçok güzelmiş ...başka rengi varmı koyusu
iyi eğlenceleriyi akşamlar kızlar eşimdeydi laptop bugün yeni geldi
ama çıkıcam geçmişide okuyamadım sinemaya gidicez bilet almış bizmki gelince kaynatırız bolbol öptümmm.
benimde şeker düşük çıkıyor ... bana biraz ver :))) beni,mde yüklemede tokluk 85 çıktı :))selam kızlar ben de bugun kontrole ve şeker yüklemesine gittim kontrol i geçti bebeğim 640 gr olmuş her şey yolunda dedi doktor ona sevındım tabı ama şeker yuklemesınde tokluk şekerim 148 çıktı. dr sınır 135 dedı haftaya tekrar gidip yukleme yaptırıcam bakalım hayırlısı ailemde de diyabet var korkuyorum moralım çok bozuldu. öye çok tatlıya da düşkün değilim ama anlamadım neden yuksek çıktı
bu arada idrar tahlılınde de 10-12 lokosıt çıktı tek dozluk ilaç verdi doktor biraz iltihap varmış
selam kızlar ben de bugun kontrole ve şeker yüklemesine gittim kontrol i geçti bebeğim 640 gr olmuş her şey yolunda dedi doktor ona sevındım tabı ama şeker yuklemesınde tokluk şekerim 148 çıktı. dr sınır 135 dedı haftaya tekrar gidip yukleme yaptırıcam bakalım hayırlısı ailemde de diyabet var korkuyorum moralım çok bozuldu. öye çok tatlıya da düşkün değilim ama anlamadım neden yuksek çıktı
bu arada idrar tahlılınde de 10-12 lokosıt çıktı tek dozluk ilaç verdi doktor biraz iltihap varmış
bebeğine maşallah sanada geçmiş olsun canım..sorun yaratırmıymış :44: sıkma canını öbür ölçümde yapılsın hele bi. benimde yarın yapılcak..
magnesium diasporal diye bişi ..suda eritilerek içiliyor
canlarım cevaplar için teşekkürlermerhaba
MAGNESIUM DİASPORAL 300 GRANÜL ŞASE
tamm adını yazdım
yanımda taşıyorumda
canım şimdiden allah kabul etsin.yarın serviste yardım etsinler sana yorma kendiniahahah edd babaanne donu gibi ama çok rahat hem karnında sarkmaz bir de üşümez
yarın mevlüt veriyorum onun temizliği. yardıma gelen giden olmadı herkes çalışıyor. öldüm yaaa. keşke kardeşim olsaydıııııııııııııııııııoğluma kardeş yapıcam şart olsun
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı
cook gecmiş olsun..bebek büyüdükçe midemize az yer kalıyor cok yemek yiyince de bööle bayılcak gibi oluyoruz sişiyoruz..Bende de oluyor bazen..Az ama sık yiyelim bence..Ayy nedir bu midenin cektigi yaa..Hamile kalınca hep olan ona oluyor yazıkk valla
:26:
nasıl yani zayıflamışmısın:26::26:
duncan dikkat et yediklerine
geçmiş olsun canım yaaa ... pizza sebzelimi yedin ... sucuklu falanmı ...
ağır geldi demekki ....
sağol düncan
iyileşmeye çalışıyorum işte.
artık yediklerimize çok dikkat etmeliyiz.çünkü bebiş büyüyor ve mideye baskı artıyor.
selam kızlar ben de bugun kontrole ve şeker yüklemesine gittim kontrol i geçti bebeğim 640 gr olmuş her şey yolunda dedi doktor ona sevındım tabı ama şeker yuklemesınde tokluk şekerim 148 çıktı. dr sınır 135 dedı haftaya tekrar gidip yukleme yaptırıcam bakalım hayırlısı ailemde de diyabet var korkuyorum moralım çok bozuldu. öye çok tatlıya da düşkün değilim ama anlamadım neden yuksek çıktı
iyi akşamlar kızlar eşimdeydi laptop bugün yeni geldi
ama çıkıcam geçmişide okuyamadım sinemaya gidicez bilet almış bizmki gelince kaynatırız bolbol öptümmm.
kızlar mide yanmasına elmada çok iyi geliyomuş şimdi bi adet yedim baya bir aldı yanmamı haberiniz ola:92::92::92:
canım hoşgeldin. moralini bozma çaresi var şekerin. hem bazen doğru çıkmayabiliyor veriler. yeniden kan verirsin. öyle olsa dahi ufak bir diyet ile çözümlenir. zaten 3 ayımız kaldı şunun şurasındaselam kızlar ben de bugun kontrole ve şeker yüklemesine gittim kontrol i geçti bebeğim 640 gr olmuş her şey yolunda dedi doktor ona sevındım tabı ama şeker yuklemesınde tokluk şekerim 148 çıktı. dr sınır 135 dedı haftaya tekrar gidip yukleme yaptırıcam bakalım hayırlısı ailemde de diyabet var korkuyorum moralım çok bozuldu. öye çok tatlıya da düşkün değilim ama anlamadım neden yuksek çıktı
maşallah minik tosuna. benm oğlumda 776 grmdı salı gittiğimde. kilolu olması neden sorun teşkil etsin ki. maşallah işte ne güzelKızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?