2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimmdiii .. hayırlı olsun diyeyim ..ama laf yedikten sonra faydası yok

geçmiş olsun canım yaaa ... pizza sebzelimi yedin ... sucuklu falanmı ...
ağır geldi demekki ....

sağol düncan
iyileşmeye çalışıyorum işte.
artık yediklerimize çok dikkat etmeliyiz.çünkü bebiş büyüyor ve mideye baskı artıyor.

şimdi anladım
bence sen sevin az kilo alacaksın ne güzel
hem karnın belli oluyo görmüştüm diğer topicte

Hepinize güzel bi haftasonu diliyorumm
Herkes kendine bebişlerine ve elbette ki kocişlerine iyi baksınnn
Allaha emanet olunnn

iki hafta önce ikeadan aldığım şifonyer
139 liradan 99 liraya düşmüştü içi baya derin[/B
]URL="
"]iyi haftasonları gülesramsende Allaha emanet ol
ht [B

Son düzenleme:
sağol düncan
artık yediklerimize çok dikkat etmeliyiz.çünkü bebiş büyüyor ve mideye baskı artıyor.
çok geçmiş olsun ..kendine dikkat et ..antibyotiklerini de.. doktor vermiş zararı olmaz ama genede prespektüsünü oku kendin ... iç derim ... şifa olsun
Hepinize güzel bi haftasonu diliyorumm
Herkes kendine bebişlerine ve elbette ki kocişlerine iyi baksınnn
Allaha emanet olunnn

saolasın sanada iyi tatiller

iyi akşamlar kızlar eşimdeydi laptop bugün yeni geldi
ama çıkıcam geçmişide okuyamadım sinemaya gidicez bilet almış bizmki gelince kaynatırız bolbol öptümmm.

selam kızlar ben de bugun kontrole ve şeker yüklemesine gittim kontrol i geçti bebeğim 640 gr olmuş her şey yolunda dedi doktor ona sevındım tabı ama şeker yuklemesınde tokluk şekerim 148 çıktı. dr sınır 135 dedı haftaya tekrar gidip yukleme yaptırıcam bakalım hayırlısı ailemde de diyabet var korkuyorum moralım çok bozuldu. öye çok tatlıya da düşkün değilim ama anlamadım neden yuksek çıktı

bu arada idrar tahlılınde de 10-12 lokosıt çıktı tek dozluk ilaç verdi doktor biraz iltihap varmış

ama çıkıcam geçmişide okuyamadım sinemaya gidicez bilet almış bizmki gelince kaynatırız bolbol öptümmm.
iyi eğlenceler
benimde şeker düşük çıkıyor ... bana biraz ver :))) beni,mde yüklemede tokluk 85 çıktı :))
ortalasaydık

bebeğine maşallah sanada geçmiş olsun canım..sorun yaratırmıymış :44: sıkma canını öbür ölçümde yapılsın hele bi. benimde yarın yapılcak..

magnesium diasporal diye bişi ..suda eritilerek içiliyor

merhaba

MAGNESIUM DİASPORAL 300 GRANÜL ŞASE
tamm adını yazdım
yanımda taşıyorumda
canlarım cevaplar için teşekkürler
canım şimdiden allah kabul etsin.yarın serviste yardım etsinler sana yorma kendini
kızlar kaç kilo aldınız birde göğüslerinizde sızlama varmı

7 kilo almışım en son.gögüslerim iki gündür acayip sızlıyo

Valla sağol canım sanırım bu son yiyişim oldu böle tıka basa... korktum valla...:18:

:26:

nasıl yani zayıflamışmısın:26::26:
duncan dikkat et yediklerine

Sağol tatlım etmeye çalışcam aslında ediyodum ama bi kaçak yapiyim dedim yalan oldum...

geçmiş olsun canım yaaa ... pizza sebzelimi yedin ... sucuklu falanmı ...
ağır geldi demekki ....

İkincisi17: Ama şimdi iyiyim ancak bu saate iyi olabildim

sağol düncan

Doğru diyosun güzelim bizzat yaşadım gördüm:))

Canım bebeğine maşallah şeker olayına gelince çok yüksek değil şekerin biraz dikkat edersen bişey olmaz bence. İltahap için antibiyotik mi verdi doktor tek dozluk deyince tekrar geçmiş olsun canım...

iyi eğlenceler sedasem....

kızlar mide yanmasına elmada çok iyi geliyomuş şimdi bi adet yedim baya bir aldı yanmamı haberiniz ola:92::92::92:

kızlar mide yanmasına elmada çok iyi geliyomuş şimdi bi adet yedim baya bir aldı yanmamı haberiniz ola:92::92::92:

canım geçmiş olsun.bende dün akşam ekmek arası bişeyler yemiştim mahvoldum demekki akşamları çok hafif yemeliyiz

Kızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?

canım hoşgeldin. moralini bozma çaresi var şekerin. hem bazen doğru çıkmayabiliyor veriler. yeniden kan verirsin. öyle olsa dahi ufak bir diyet ile çözümlenir. zaten 3 ayımız kaldı şunun şurasında
Kızlar bgn bebeğimi görmeye gittim. 24 haftalık. boyu 35 cm , kilosu 860gr . doktor 50gr fazla olduğunu söyledi. umarım bir sıkıntı teşkil etmez.sizin bebişlerin durumu nedir?
maşallah minik tosuna. benm oğlumda 776 grmdı salı gittiğimde. kilolu olması neden sorun teşkil etsin ki. maşallah işte ne güzel hem 50 grm çok abartı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…