zonnetje okuyorumda belli bir grup aynı şeyleri, başka bir grup aynu şeyleri yaşıyoruzz.
rahatsız edici bel sırt ağrısı karışık insan kendini koyacak yer bulamıyor...
kızlar slm nasılsınız?şu yatak nasıl sizce?bir baksanıza?bir de lilası mı turuncusu mu?İRM Baby Park Yatak TURUNCU 2010 Model
canım hiç ama hiç eve gitmek istemiyor gezmek dolaşmak hatta ev oturmasına gidip sohbet etmek istiyor bende şimdi arkadaşlarımı arayım kim müsaitse çarşıda turladktan sonra yanına gidiyim diyorum:))) canımız çok sıkıldı hep iş ve ev bi pazarımız var.. pazartesi görüşmek üzre allaha emanet olun canlarım öpüyorum tekrar:80::80::80:
evet topik çok sessizdi buğün, aksilik işimde yoktu bende mesaimi doldurmaya çalışıyorum canım naapıyımm... bende 20+4 de gitmiştim 24+4 de gitmem lazım pzt salı çok merak ediyorum kızım nasıl kilo almışmı? bizde kısmetse yarın açık yer bulursak şayet bebek odalarına bakıcağız.. pzt görüşmek üzre öpüyorum azcık makyaj yapıyım
ceren evet canım ben ist. dayım sen antepmiydi?
ben çıkıyorum kızlar kociş belini incitmiş..
birimiz aynı anda iyi olsak yaaa..birimiz iyileşiyor birimiz hasta ....
anlaşıldı bugün hava almak yok bana....
şimdi soldan soldan geliyolar karşılayayım bariiii....byeee
bende aynısının lila rengini almayı düşünüyorum..23 veya 27 mayıs gibi olacak benim oğluşumda acaba nezaman alsam bu park yataktan daha erkenmi?
canım ben bu pijama takımını eminönünde gördümPIERRE CARDN YAKA EKOSE BAYAN PJAMA TAKIM
kızlar ilk defa eklenti yapıyorumm..bakarmısınız gecelik nasıl?
doğum için alıcam ama acba penyesi nasıldır dezen falan beğendinizmi??
cereeeeeen
rapunzeeeeeeeeeeeelll heyoooo
kızlar slm nasılsınız?şu yatak nasıl sizce?bir baksanıza?bir de lilası mı turuncusu mu?İRM Baby Park Yatak TURUNCU 2010 Model
Selam cnm hosgeldinn,
Kizin olucak demekki, saglikla alasin insallah kucagina,
Hem neden erken olsunki almak icin?
Burda birsuru arkadasimiz var erkenden aldilar,
cokta iyi oldu walla, isleri azaldi neguzel
Hepimiz bisiyler alirken hep tereddutteyiz canim acaba erkenmi aliyoruz diye ama,
hersey Allahtan, biz pozotof olup guzel guzel alisverislerimizi yapalim,
zamanidir artik yavas yavas.
as hoşbulduk arkadaşım yok benim oğlum olacak acaba bu renk kız rengimi?çok mersi düşüncelerin için aslında daha bir çorap bile almadım ama artık alacağım yavaş yavaş..
yanlis okumusum canim cok pardon
oglusun olucakmis
Herkezin tabikide kendi kisisel tercihi fakat ben lila rengini erkek bebislere yakistiramiyorum.
Turkuaz, yesil turuncu daha cok uygun renkler bence.
Sana bol sans diliyorum cnm alisverisinde, cok keyif verici
PIERRE CARDN YAKA EKOSE BAYAN PJAMA TAKIM
kızlar ilk defa eklenti yapıyorumm..bakarmısınız gecelik nasıl?
doğum için alıcam ama acba penyesi nasıldır dezen falan beğendinizmi??
cereeeeeen
rapunzeeeeeeeeeeeelll heyoooo
çok mersi arkadaşım fikirlerini düşüneceğim.peki senn neyin olacak?
canım onlıne gözüktüğüme bakma..şaptop sürekli açık ben dolanıomben olsam internetten almazdım pijama..ancak bildiğim bi markaysa olabilir.
Rica ederim cnm..benim kizim olucak Allah nasip ederse
Selam canim hosgeldin,
bak bu yatak cok hos, dun kirmizili olanindan bence cok daha guzel gorunuyor. Renk konusuna gelince secim yapmak zor ama ben olsa turuncu olanin uzerinde dusunurdum, lilada cok hos ama turuncuyu ileride bir oglusun olunca bile kullanabilirsin. Ben sahsen bu rengi cok seviyorum, bebek odasinada cok yakisiyor.
bende aynısının lila rengini almayı düşünüyorum..23 veya 27 mayıs gibi olacak benim oğluşumda acaba nezaman alsam bu park yataktan daha erkenmi?
canım ben bu pijama takımını eminönünde gördüm
peşin fiyatı 50 liraydı
almayı düşündüm sonra vazgeçtim kumaşu likralı değil ince pamuklu tavsiye edebilirim
ama bu modeldense benim aldığım pijamayı tavsiye ederim
hem sabahlıklı hemde alt pijaması puantiyeli
haluk bayramın likralı penyesi var
hemde 65 liraya aldım eminöhttp://www.dominoshop.com.tr/HALUKBAYRAM-3LU-LOGUSA-PIJAMA-TAKIM,PR-382.htmlnü havuzluhandan
modeli çok güzele benziyo ben olsam toz pembesini alırdım galiba kızın olucak
ama liladan ziyade turuncuyu tavsiye ederim
çok güzel gözüküyor..bence lilası.turuncu çok sırıtır ya..odayı tamamlamak zor olur
Hosgeldin cnmmm
Inanirmisin, ben internetten hic alisveris yapamiyorummm...guvenemiyorum nedense, gorundukleri gibi cikmayabiliyorlar.
ben muhakkak gozumle gormeli, ellerimle dokunmali, uzerindede uzuuun uzuuun dusunmeliyim:))))
Rica ederim cnm..benim kizim olucak Allah nasip ederse
Çok teşekkür ederim kızlar...iyi ki sormuşum...karar vermeme yardımcı oldunuz...öpüyorum hepinizi...
bu arada dün hasbelkader k.valideyle tlfda konuştuk.ben de tam park yataklara bakıyordum.yatak bakıyorum bebeğe dedim.annene söyle annen alsın dediherşeyi hazır bebeğimin zaten dedim.bir tek yatağı kaldı.annemlere siz almayın ben alacağım yatağını bebeğin dedim dedim.ya öyle mi?ii ben alayım o zaman yatağı dedi.öyl esinir oldum ki...lütfediyor hatun.çok asabımı bozdu.hem bir iğne yapmıyor,hem de benim biricik anacığıma laf atıyor kendini bilmez kadın ya... kızlar fazla mı tepki veriyorum sizce ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?