walla maaşallah rapucumkızlaaar ben geldim bu arada
bugün kontrolümüz vardı..oğluşum bir hafta önden gitmeye devam ediyor.sata göre 26 usgye göre 27. haftadayız. boyu yaklşık 35 cm kilosuda 900 grbaya tosun olmuştu..allah devamını getirsin..geçenlerde çok şiddetli karın ağrısı yaşamıştım sanırım o esnada bebek yön değiştirmiş.malesef şuan kafası yukarda suyu iyi olduğu sürece sıkıntı yok döner daha dedi. inş dönerde annesini üzmez bide şeker yükleme testi oldum. idrarda verdim. pztesi çıkıcak sonuçlarımız..ordan çıkışta ankamale gittik.oğluma cicişler aldım.müsait bi zamanda yüklücem.bide bi araba gördüm çok beğendim..çok hafif ve çok şıktı..bakmanızı tavsiye ederim. baby 2 go proton modeli..265 tl peşin fiyatıydı.almadım ama sanırım onu alıcam
sizler nasılsınız ne var ne yok??
bebeğin yatağını kız annesi yapar gibi bir şey varmış :44: o yüzdenmi söyledi acep? boş bulunmuş bence ya. seni benimi var.torun ikisinede torun işte..üfff boşver canım ya hamile hamile sıkıntıya sokma kendini
kızlaaar ben geldim bu arada
bugün kontrolümüz vardı..oğluşum bir hafta önden gitmeye devam ediyor.sata göre 26 usgye göre 27. haftadayız. boyu yaklşık 35 cm kilosuda 900 grbaya tosun olmuştu..allah devamını getirsin..geçenlerde çok şiddetli karın ağrısı yaşamıştım sanırım o esnada bebek yön değiştirmiş.malesef şuan kafası yukarda suyu iyi olduğu sürece sıkıntı yok döner daha dedi. inş dönerde annesini üzmez bide şeker yükleme testi oldum. idrarda verdim. pztesi çıkıcak sonuçlarımız..ordan çıkışta ankamale gittik.oğluma cicişler aldım.müsait bi zamanda yüklücem.bide bi araba gördüm çok beğendim..çok hafif ve çok şıktı..bakmanızı tavsiye ederim. baby 2 go proton modeli..265 tl peşin fiyatıydı.almadım ama sanırım onu alıcam
sizler nasılsınız ne var ne yok??
cimcimeni hayırlısıyla kucağına alman duasıyla canım inş.beşik kertmesi yapsakmı senin kızla benim oğlanı:))))))))))))):86:
walla maaşallah rapucumhafataya da bizim var muayenemiz inş...onların iyi ve büyümüş olduğunu görünce çok mutlu oluyoruz değil mi? Allahım hepimize hayırlı evlat versin...
tatlım zaten bu kadın hiçbirşey yapmadı ki bana.düğünümde bir şey yapmadı.ev aldım,ev hediyesi diye bir iğne almadı,şimdi bebek olacak Allah izin verirse üstelik benim annemlerin 8.torunu olacak,kayınvalidelerin ilk torunu.insan bunun hesabını yapar mı?sıkıntıya soktuğumdan değil,yapmıyorsun anladık da,anacığım ve kızkardeşlerim herşeyini tamamladı zaten bebeğin,bir de laf söyleme hakkı buluyor kendinde...hiç utanmıyor...
Çok teşekkür ederim kızlar...iyi ki sormuşum...karar vermeme yardımcı oldunuz...öpüyorum hepinizi...
bu arada dün hasbelkader k.valideyle tlfda konuştuk.ben de tam park yataklara bakıyordum.yatak bakıyorum bebeğe dedim.annene söyle annen alsın dediherşeyi hazır bebeğimin zaten dedim.bir tek yatağı kaldı.annemlere siz almayın ben alacağım yatağını bebeğin dedim dedim.ya öyle mi?ii ben alayım o zaman yatağı dedi.öyl esinir oldum ki...lütfediyor hatun.çok asabımı bozdu.hem bir iğne yapmıyor,hem de benim biricik anacığıma laf atıyor kendini bilmez kadın ya... kızlar fazla mı tepki veriyorum sizce ya?
hoşbulduk zonetciğimm nasılsınız bakalım kızçenleyaptınızmı yemekleri..ooh evide temizlemişsiniz analı kızlı pek hamaratsınız maşallah
amin canım amin..sorma yaa çok mutlu oldum hakkaten..hadi bakalım darısı başına.haftaya seninde iyi haberlerini alalım inş..
hımmm durum başkaymışcanımın içi allah sabır versin. kaynana değilmi..en iyisi bile sen sıkma canını nasılsa kadın hep aynıymış..allah akıl fikir versin..
Iyiyiz canimcim bizde, kizimla toparladik evimizi, yemeklerimizde hazir, babiskomuzda gelsin yemek fasli bitince gezmeye gidices.
Bugunumuze sukur diyelim
Karar verebildiysen cok guzel, isin azaldi demektir cnmm, gonlunce olsun insallah.
Kayinvaliden resmen pot kirmis sana karsi, icinden gelerek dememistir insallah, bu nasil bir dusuncedir anlamadim, boyle konularda neden kiz anneleri herturlu one surulurki?? Baska birseye sira gelince gelin bizim kizimiz, bizden sorulur denir
Sen sakin uzme kendini, hicte fazla bir tepki vermemissin sen, icin rahat olsun lutfen. Sen zaten herbiseyini yapmissin, yataginida alirsin o ayri tabiii, ama sana yapilan bu davranis hic hos olmamis
Para konusu mevzu bahs olunca kimsecikler elini sokamiyor cebine, sanki 7 kat yabanciya alicaklar yatagi
amin canım inşallah...şimdiden heyecanlanıyoruz walla..bizimki de seninki kadar büyüdü mü acaba?en son 411 gramdı...
sorma canım ya...bebeği görmeye gelecek olursa uçak biletini bile bize aldırır...o kadar diyorum sana....neyse...sıkmıyorum canımı şeker...bu kadar utanmazlığa tahammül edemiyorum sadece...çok şükür ki kimseye muhtaç değiliz..bebeğimin herşeyini kendim alırım Allahın izniyle ben...size de acele acele sormamın sebebi buydu.artık birşey yapayım dese de kıymeti yok.yaptırmayacağım.nezaketen sorarsa da yok birşeye ihtiyacımız aldık herşeyini diyeceğim...
amiiin..bizim babamızda tatil günü erkenden kaldırıldığı için şoka girmişti şimdi uyuyoruyansada oğluşun odasını kursak yaf..zonet sen hangi ülkedesin?saat farkı varmı aramızda?
bu arada doktordan epeyce fırça yedim bugün :26: 3,5 kilo almışım bu ay..etti totelde 12nolacaksam böleee..şeker testi sonucundan sonra diyetistene gönderecem seni dedi bu doktorlar kilo konusunda amma hassas yaw
amiiin..bizim babamızda tatil günü erkenden kaldırıldığı için şoka girmişti şimdi uyuyoruyansada oğluşun odasını kursak yaf..zonet sen hangi ülkedesin?saat farkı varmı aramızda?
bu arada doktordan epeyce fırça yedim bugün :26: 3,5 kilo almışım bu ay..etti totelde 12nolacaksam böleee..şeker testi sonucundan sonra diyetistene gönderecem seni dedi bu doktorlar kilo konusunda amma hassas yaw
kuşum ben de sanırım çok aldım...napıcaz bu kilo işini...48 le hamile kaldım.56yım şimdi.7.aya haftaya girecem daha...
Sozkonusu bebegin mobilyalariysa cok uyutma kocisi, kaldir baslasin kurmaya
Bak o yonden bende sabirsizimdir, biran once kurulsun goreyim isterim:))
Erkekler azicik agirdan aliyorlar bu tur seyleri
ben hollandada yasiyorum cm, 1 saat, saat farkimiz var, biz geriden geliyoruz
Insallah sekerin normal cikar, o bari sikinti olmasin sana kilo konusunda.
Bazi doktorlarda cok ele aliyor yaw bu kilo isini...benimki bana sormuyor bile kac aldim ne ettim diye
iyikide sormuyor, bende 10 gibi aldim..2 haftadir biraz dikkat ediyorum 300 gr vermisim :))) ama sabit 2 haftadir kilom..gurur duydum kendimle
Ister istemez aliyoruz kilolari, cok asiri almasak bari 3 ayimiz kaldi. 2 serden hesaplasak alinicak halihzirda 6 kilomuz var...fazlasi olmasa tabiiiii
ben ne yapsam olmuyor valla..alıyorumtartılara düşman oldum. hayatım boyunca takmadım kiloyu bu hamişlikte dert oldu ya..hayır kadın anlamıo homini gırtlak yiyo muamelesi yapıo bana sinir oluyorummmm
kocişin tepesindezıpladık ama banamısın demedi birazdan müzik açacas
Evet zonnetim verdim sonunda..tabii sizin yardımınızla verdim...lilasını da çok beğendim ama bir de oğlum olacak olursa o da kullansın diye turuncu alacağım.Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize....
bu her türlü kız analarının öne sürülmelerine ben de çok kızıyorum..düğün olur,yatak odasını kız alır...neden?altında farklı bir anlam mı var?kızı veriyoruz zaten..buyur yatağı da...der gibi.. tövbe tövbe....bebk olur...onu kız anası alır,bunu kız anası alır..iyi..erkek doğur ömür boyu rahat et..var mı böyle birşey ....para konusunda aynen öyle...ya çok bir para da olsa neyse...150-160 tl birşey...neyse şükür ki muhtaç değiliz kimseye...Rabbim bugünümüzden aşağı düşürmesin...
bravo sana valla..korumuşsun kilonu..ben bide masabaşı işi yapıorum yürücek zamanda yok..oyyy..ama yok bu sefer bende kontrole aldım kendimi. inşallah 24 şubata en çok bir kilo fazlayla giderim..
kocişin tepesindezıpladık ama banamısın demedi birazdan müzik açacas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?