2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

walla maaşallah rapucumhafataya da bizim var muayenemiz inş...onların iyi ve büyümüş olduğunu görünce çok mutlu oluyoruz değil mi? Allahım hepimize hayırlı evlat versin...

tatlım zaten bu kadın hiçbirşey yapmadı ki bana.düğünümde bir şey yapmadı.ev aldım,ev hediyesi diye bir iğne almadı,şimdi bebek olacak Allah izin verirse üstelik benim annemlerin 8.torunu olacak,kayınvalidelerin ilk torunu.insan bunun hesabını yapar mı?sıkıntıya soktuğumdan değil,yapmıyorsun anladık da,anacığım ve kızkardeşlerim herşeyini tamamladı zaten bebeğin,bir de laf söyleme hakkı buluyor kendinde...hiç utanmıyor...

Masallah oglusuna annesi, nekadar buyumus oyleRabbim kucaginada almayi nasip etsin tosunpasani. Bebegin daha doner canim merak etme, yerleri okadar daralmadi henuz, insallah uzmez seni annesi.
Cicilerinizide guzel gulerde kullanin insallah, zevkle bakariz cnm eklersen resimlerini.Bebek arabasindada karar kilmissin, cok guzel, darisi basimiza insallah.

cimcimeni hayırlısıyla kucağına alman duasıyla canım inş.beşik kertmesi yapsakmı senin kızla benim oğlanı:))))))))))))):86:

Oyy oyy teyzesiii, benim kizimin sozlusu var artikin
sozumuzden donmeyis bizz, Arda miz var yakisiklimi yakisikli

walla maaşallah rapucumhafataya da bizim var muayenemiz inş...onların iyi ve büyümüş olduğunu görünce çok mutlu oluyoruz değil mi? Allahım hepimize hayırlı evlat versin...

amin canım amin..sorma yaa çok mutlu oldum hakkaten..hadi bakalım darısı başına.haftaya seninde iyi haberlerini alalım inş..

hımmm durum başkaymış canımın içi allah sabır versin. kaynana değilmi..en iyisi bile sen sıkma canını nasılsa kadın hep aynıymış..allah akıl fikir versin..

Karar verebildiysen cok guzel, isin azaldi demektir cnmm, gonlunce olsun insallah.

Kayinvaliden resmen pot kirmis sana karsi, icinden gelerek dememistir insallah, bu nasil bir dusuncedir anlamadim, boyle konularda neden kiz anneleri herturlu one surulurki?? Baska birseye sira gelince gelin bizim kizimiz, bizden sorulur denir

Sen sakin uzme kendini, hicte fazla bir tepki vermemissin sen, icin rahat olsun lutfen. Sen zaten herbiseyini yapmissin, yataginida alirsin o ayri tabiii, ama sana yapilan bu davranis hic hos olmamis
Para konusu mevzu bahs olunca kimsecikler elini sokamiyor cebine, sanki 7 kat yabanciya alicaklar yatagi

hoşbulduk zonetciğimm nasılsınız bakalım kızçenle yaptınızmı yemekleri..ooh evide temizlemişsiniz analı kızlı pek hamaratsınız maşallah

Iyiyiz canimcim bizde, kizimla toparladik evimizi, yemeklerimizde hazir, babiskomuzda gelsin yemek fasli bitince gezmeye gidices.
Bugunumuze sukur diyelim

amin canım amin..sorma yaa çok mutlu oldum hakkaten..hadi bakalım darısı başına.haftaya seninde iyi haberlerini alalım inş..

amin canım inşallah...şimdiden heyecanlanıyoruz walla..bizimki de seninki kadar büyüdü mü acaba?en son 411 gramdı...

hımmm durum başkaymış canımın içi allah sabır versin. kaynana değilmi..en iyisi bile sen sıkma canını nasılsa kadın hep aynıymış..allah akıl fikir versin..

sorma canım ya... bebeği görmeye gelecek olursa uçak biletini bile bize aldırır...o kadar diyorum sana....neyse...sıkmıyorum canımı şeker...bu kadar utanmazlığa tahammül edemiyorum sadece...çok şükür ki kimseye muhtaç değiliz..bebeğimin herşeyini kendim alırım Allahın izniyle ben...size de acele acele sormamın sebebi buydu.artık birşey yapayım dese de kıymeti yok.yaptırmayacağım.nezaketen sorarsa da yok birşeye ihtiyacımız aldık herşeyini diyeceğim...

Iyiyiz canimcim bizde, kizimla toparladik evimizi, yemeklerimizde hazir, babiskomuzda gelsin yemek fasli bitince gezmeye gidices.
Bugunumuze sukur diyelim

amiiin..bizim babamızda tatil günü erkenden kaldırıldığı için şoka girmişti şimdi uyuyor uyansada oğluşun odasını kursak yaf..zonet sen hangi ülkedesin?saat farkı varmı aramızda?
bu arada doktordan epeyce fırça yedim bugün :26: 3,5 kilo almışım bu ay..etti totelde 12 nolacaksam böleee..şeker testi sonucundan sonra diyetistene gönderecem seni dedi bu doktorlar kilo konusunda amma hassas yaw

Evet zonnetim verdim sonunda..tabii sizin yardımınızla verdim...lilasını da çok beğendim ama bir de oğlum olacak olursa o da kullansın diye turuncu alacağım.Allahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize....
bu her türlü kız analarının öne sürülmelerine ben de çok kızıyorum..düğün olur,yatak odasını kız alır...neden?altında farklı bir anlam mı var?kızı veriyoruz zaten..buyur yatağı da...der gibi.. tövbe tövbe....bebk olur...onu kız anası alır,bunu kız anası alır..iyi..erkek doğur ömür boyu rahat et..var mı böyle birşey ....para konusunda aynen öyle...ya çok bir para da olsa neyse...150-160 tl birşey...neyse şükür ki muhtaç değiliz kimseye...Rabbim bugünümüzden aşağı düşürmesin...

sağlıklı olsunda kilosu zaten toparlanır annesi. bide kızçeler narin oluyor yahu..dikkat ediyorlar formlarına ama hiç yoksa 700 olmuştur sanırım 26 haftadasın sende.

kuşum ben de sanırım çok aldım...napıcaz bu kilo işini...48 le hamile kaldım.56yım şimdi.7.aya haftaya girecem daha...

Sozkonusu bebegin mobilyalariysa cok uyutma kocisi, kaldir baslasin kurmaya
Bak o yonden bende sabirsizimdir, biran once kurulsun goreyim isterim:))
Erkekler azicik agirdan aliyorlar bu tur seyleri

ben hollandada yasiyorum cm, 1 saat, saat farkimiz var, biz geriden geliyoruz

Insallah sekerin normal cikar, o bari sikinti olmasin sana kilo konusunda.
Bazi doktorlarda cok ele aliyor yaw bu kilo isini...benimki bana sormuyor bile kac aldim ne ettim diye
iyikide sormuyor, bende 10 gibi aldim..2 haftadir biraz dikkat ediyorum 300 gr vermisim :))) ama sabit 2 haftadir kilom..gurur duydum kendimle

Ister istemez aliyoruz kilolari, cok asiri almasak bari 3 ayimiz kaldi. 2 serden hesaplasak alinicak halihzirda 6 kilomuz var...fazlasi olmasa tabiiiii

kuşum ben de sanırım çok aldım...napıcaz bu kilo işini...48 le hamile kaldım.56yım şimdi.7.aya haftaya girecem daha...

ben ne yapsam olmuyor valla..alıyorum tartılara düşman oldum. hayatım boyunca takmadım kiloyu bu hamişlikte dert oldu ya..hayır kadın anlamıo homini gırtlak yiyo muamelesi yapıo bana sinir oluyorummmm

bravo sana valla..korumuşsun kilonu..ben bide masabaşı işi yapıorum yürücek zamanda yok..oyyy..ama yok bu sefer bende kontrole aldım kendimi. inşallah 24 şubata en çok bir kilo fazlayla giderim..
kocişin tepesindezıpladık ama banamısın demedi birazdan müzik açacas

ben ne yapsam olmuyor valla..alıyorum tartılara düşman oldum. hayatım boyunca takmadım kiloyu bu hamişlikte dert oldu ya..hayır kadın anlamıo homini gırtlak yiyo muamelesi yapıo bana sinir oluyorummmm

evet evet...aynen ben de öyle şekercim..hiç kilo sorunum olmadı benim...doktor hanım da çok birşey demedi ama geçen muayenede ima etti...24.haftadan sonra fazlalık olursa o zaman tedbir alırız gibi bir laf etti...ama ben çok yemiyorum yaaaaaa...yemin ederim...kendiliğinden oluyor bu kilolar...

Malesefki gunumuzde hala bu tur zihniyetler var, yakin akraban olunca biraz idare etme yonune gidiyorsun iste cok hasir nesir olmadiktan sonra.
"Tirnagin varsa basini kasi" atasozunu bosuna dememisler...
Blue cum 3 kurus olsun kendinin olsun, ben hep boyle bakarim olaylara, ne yapabiliyorsam azdan az coktan cok kendim yaparim, keyfinide kendim surerim,Allaha sukurler olsun herzaman.

bence muzik esliginde hoplayin ziplayinnn
helede kulagina egilin fisildamaya baslayin sarkinin sozleriniii
ona genelde sinir olurlar kocislerrrr
hemen ayilirlar uykudan:))))
Yine azdi hain hormonlarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…